Super Sushi Menu


Van € 49.00 voor € 29.50!


40 Stuks I New York Spicy Ebi, uramaki california, Uramaki Salmon, maki zalm , maki komkommer, nigiri tonijn, nigiri IBIZA

De lekkerste sushi van Zeist

Woont of werkt u in Zeisten heeft u trek in Sushi? Wat een geluk: Sushi Point is ook in Zeist gevestigd! De meest verse en afwisselende sushi bestelt u hier. Zoals Urumaki, Nigiri, Maki, Gunkan, Futomaki en andere soorten sushi zoals u die gewend bent. Maar dan net even verser en lekkerder. Laat u verrassen door onze nieuwe creaties! Bestel een waar feestmaal als heerlijke afsluiting of onderbreking van uw dag!

Snel overal in Zeist

Omdat Sushi Point in haast alle steden actief is zijn wij gewend de beste kwaliteit te leveren. En wel snel. Dus waar in Zeist u ook woont of gevestigd bent; blijf na het bestellen in de buurt, want uw sushi wordt in zeer korte tijd bij u afgeleverd. Hiernaast bent u natuurlijk van harte welkom om uw bestelling te komen plaatsen en afhalen in onze vestiging aan de Steynlaan 95-97 te Zeist.

Meer dan sushi!

Ook in Zeist bezorgt Sushi Point de bekende bijgerechten. Denk aan Yakitori, spring rolls, soy beans en zeewier. Of dranken zoals: Japans bier en sake: perfect in combinatie met verse sushi. Voor een feestelijke gelegenheid kunt u uiteraard ook champagne bestellen. En bent u grootverbruiker van sojasaus, wasabi of gember? Dan bestelt u simpelweg een extra portie.

Verse aanbiedingen!

Sushi Point heeft altijd verrassende en voordelige aanbiedingen. Met deze deals weten wij vele liefhebbers uit Zeist aan te trekken. U bestelt in uw eigen samenstelling voor slechts u en uw partner, of juist voor een groep of groot gezelschap. Hiernaast hebben wij zelfs speciale aanbiedingen van sushi voor kinderen. Iedereen geniet van onze bijzondere schalen in de aanbieding!