Hoeveel koolhydraten zitten er in sushi?


Voor sushi geldt exact hetzelfde als voor veel andere voedingsmiddelen: geniet er van maar eet altijd met mate. Hoewel veel ingrediënten die door SushiPoint worden gebruikt bij de vervaardiging van de uiteenlopende sushigerechten van nature weinig koolhydraten bevatten, komt het vooral aan op de hoeveelheid die je eet. Wees bewust van wat je eet en geniet vervolgens van een sushigerecht.

Bestel hier direct jouw verse sushi! →

wat is sushi

SushiPoint biedt sushi met weinig koolhydraten

Voor welke sushi kan je nu het beste kiezen als je zo koolhydraatarm mogelijk sushi wilt eten? Uiteraard voor de sushi met de ingrediënten die je het lekkerst vindt. Over het algemeen bevatten de traditionele Japanse soorten het minste koolhydraten. Denk hierbij aan de maki rolls met komkommer of sushi met (niet gefrituurde) garnaal (ebi). Maar ook sushi met zalm, tonijn en vrijwel alle sashimi zijn verantwoorde keuzes als je wilt letten op het aantal koolhydraten.

Maak een weloverwogen keuze

De van oorsprong niet uit Japan afkomstige sushi zoals bijvoorbeeld de California rolls bevatten meer calorieën en koolhydraten dan de traditionele sushi. Dit komt met name door het gebruik van ingrediënten zoals mayonaise. Op onze website hebben wij een speciaal overzicht waarop, de bij SushiPoint leverbare sushi de ingrediënten staan vermeld. Zo kan je in een oogopslag een gezonde keuze maken waarbij je voedingswaarde per sushisoort goed met elkaar kunt vergelijken. Kom je er niet uit en wil je advies bij de samenstelling van een koolhydraatarme sushimaaltijd? Vraag dan bij onze vestigingen om advies.

SushiPoint heeft sushi voor elke stemming en gelegenheid

Ook zo’n zin in sushi terwijl je een koolhydraatarm dieet volgt? Speciaal voor jou hebben we een rijk aanbod in menu’s samengesteld die op het gebied van koolhydraten een verantwoorde keuze zijn. Onze speciale sushimenu’s zijn een ambachtelijk product dat bij SushiPoint uitsluitend met de meest verse en veilige ingrediënten wordt vervaardigd. Zo kan jij ook genieten van heerlijke sushi van absolute topkwaliteit als je een koolhydraatarm dieet wilt volgen! Direct een gezond en koolhydraatarm sushimenu bestellen van SushiPoint? Bij je bestelling krijg je altijd geleverd inclusief chopsticks, soya, gember, wasabi en een easy-cup voor de soya.

Bestel hier direct jouw verse sushi! →