Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Thursday

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Thursday

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

5 sterren na 3779 reviews

Heerlijke sushi bestellen doet u bij Sushipoint Loosdrecht

Lekker een dagje gevaren in Loosdrecht op de Loosdrechts Plassen of gewoon aan het werk? Sushi gaat er altijd in. Via onze website, of telefonisch, kunt eenvoudig uw favoriete sushi bestellen, direct afhalen of lekker laten bezorgen.

De gezonde ingrediënten van sushi en de smaakvolle combinaties hebben gezorgd dat sushi inmiddels vele harten heeft veroverd. Loopt het water u ook al uit de mond en kunt u niet wachten met bestellen? En dan heeft u onze menukaart met sushispecialiteiten nog niet eens gezien.

Uw sushi bestelling afhalen

Misschien wilt u gelijk in de auto stappen om onze heerlijke sushi af te halen bij SushiPoint Loosdrecht. Als u vooraf de bestelling even doorbelt, kunnen wij hem vast inplannen en hoeft u, tijdens het afhalen, niet lang te wachten op onze sushi specialiteiten.

U kunt bij ons complete menu’s, de speciale acties maar ook de losse verschillende soorten sushi afhalen. Of u nu voor een paar Maki’s of Sashimi’s komt, alles wordt met zorg en passie bereid.

De sushi bestellen en laten bezorgen

SushiPoint heeft een overzichtelijke website waar u kunt kiezen uit een ruim aanbod aan sushi gerechten. Complete menu’s, speciale kinderboxen, sushi voor aanstaande mama’s (Happy 9 months), speciale aanbiedingen of losse sushi. Wij komen deze sushi gerechten ook nog eens netjes bij u bezorgen.

Wat u ook kiest, het resultaat is altijd een oogstrelende gezonde maaltijd of snack die bijna op iedere locatie in de regio Loosdrecht kan worden thuisbezorgd.

De cateringmogelijkheden van SushiPoint Loosdrecht

Sushi is een uitstekende keuze als het gaat om catering. De explosie van kleuren en smaken zullen bij de bezoekers van uw evenement in de smaak vallen. Gaat het om een evenement met een aantal gasten, dan is de 'Party Sushi' misschien een optie, maar ook voor grotere evenementen zijn er tal van mogelijkheden.


Wij bezorgen ook in Kortenhoef, 's-Graveland, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Vreeland,Loenen aan de Vecht, Breukelen, Bruekeleveen, Nieuwersluis, Tienhoven, Westbroek