Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

4:30 PM - 9:00 PM

Saturday

4:30 PM - 9:00 PM

Sunday

4:30 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

5 sterren na 5405 reviews

Heerlijke sushi in Zoetermeer

Waarom gemakkelijk & snel sushi bestellen in Zoetermeer? Er zijn altijd genoeg excuses te bedenken; u krijgt familie, vrienden of collega’s op bezoek en u wilt deze gasten verwennen met een overheerlijk sushi menu. Of u heeft niet zoveel zin om te koken. Of gewoon omdat verse sushi heerlijk is! Bij SushiPoint Zoetermeer bent u aan het juiste adres. Met een speciaal menu van sushi dat rijk is aan vis en andere verse en gezonde ingrediënten, zorgt u ervoor dat uw gasten heerlijk zullen genieten. De uitgekiende combinaties zorgen voor de lekkerste smaken. Dit alles wordt samengesteld door onze gepassioneerde koks. Kwaliteit en service staan bij ons uiteraard hoog in het vaandel. SushiPoint is zeven dagen per week geopend (zie onze openingstijden). Elke dag is het mogelijk een maaltijd bij ons te bestellen. U kunt uw sushi afhalen maar wij kunnen ook uw sushi bezorgen. Helemaal samengesteld naar uw eigen wens.

Sushi bestellen; gemakkelijk online

Sushi bestellen bij SushiPoint Zoetermeer is heel eenvoudig. Als u in Zoetermeer of in de regio woont, is het mogelijk om:

·         Uw sushi keuze online via de menukaart te bestellen

·         Zelf uw sushi afhalen

·         Uw sushi snel te laten bezorgen

Kijk eens naar onze speciale acties en ons zeer uitgebreide aanbod. Daaruit kunt u heel makkelijk uw keuze maken. Geef vooraf de bestelling even (telefonisch) door zodat deze direct ingepland kan worden. Wanneer u de sushi komt afhalen, staat deze al voor u klaar.

 Sushi bezorgen in heel Zoetermeer

Het is natuurlijk ook mogelijk om sushi te laten bezorgen op uw gewenste adres, thuis of op kantoor. Kijk in ons menu, maak uw sushi keuze en neem daarna telefonisch contact met ons op of bestel simpel online. U hoeft er de deur dus niet voor uit. Er staat zo snel mogelijk een heerlijke sushi maaltijd bij u op tafel. Deze luxe past uitstekend bij het denkbeeld van SushiPoint. Of dit nu in Zoetermeer is of in een andere stad in Nederland. In veel steden levert SushiPoint deze service van kwalitatieve sushi maaltijden reeds.

Smaakvolle Sushi Catering

Sushi presenteren tijdens een feest, evenement of overwerkdagdeel is tevens een uitstekende keuze. Het zijn oogstrelende en kleurrijke gerechten voor uw gasten of collega’s en op deze manier heeft u er zelf geen werk aan. Met heerlijke gerechten in mooie schalen zal iedereen verrast zijn. Er zijn geen warmhoudelementen of koelinstallaties nodig om het eten te presenteren.

Informeer eens naar de cateringmogelijkheden op maat van SushiPoint Zoetermeer voor zowel grotere als kleinere evenementen. Breng de Japanse keuken bij u thuis of op het werk.


Wij bezorgen ook in Leidschendam, Zoeterwoude, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk