Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Wednesday

2:00 PM - 9:00 PM

Thursday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

Wednesday

5:00 PM - 9:00 PM

Thursday

5:00 PM - 9:00 PM

4 sterren na 6762 reviews

Sushi in Rotterdam? De lekkerste sushi van Rotterdam

Heeft u trek in sushi in Rotterdam? Wilt u gezond eten? Genieten van verse vis en wasabi? Dan gaat u naar SushiPoint. Want hier vindt u de authentieke kwaliteit van sushi, verwerkt in moderne en uitdagende creaties. Even smaakvol als kleurrijk zijn deze feestelijke hapjes. Bekijk de foto's maar en oordeel zelf. Sushi bestellen, direct laten bezorgen of zelf afhalen en ervaren hoe avontuurlijk en heerlijk onze sushi is.

In Rotterdam eenvoudig sushi bestellen

Als u er niets voor voelt om Rotterdam in te gaan, maar wel de beste sushi wilt eten, dan kunt u deze op de website bestellen. Het enige wat u hoeft te doen, is doorgeven welk menu u wilt en op welk adres u de sushi wilt ontvangen. Zo kunt u thuis op de bank blijven en hoeft u de straat niet op. Een prima oplossing wanneer u het druk heeft of uw tijd liever anders besteedt dan aan het maken of halen van eten.

Alle soorten sushi laten bezorgen of afhalen

U vindt hier o.a. een- en tweepersoons-menu's en speciale menu's voor kinderen of feesten. Met heerlijke nigiri, urumaki, maki, gunkan, futomaki, sashimi en alle andere bekende producten die u gewend bent van sushi. Ook bieden wij elke keer weer nieuwe varianten, en voordelige acties! Een bezoekje aan SushiPoint in Rotterdam is dan ook altijd weer een culinair avontuur.

Altijd sushi in Rotterdam

SushiPoint in Rotterdam maakt alles mogelijk; van het afhalen in regio Rotterdam, tot het bezorgen bij u thuis of op het werk. Of de complete catering voor uw feest, evenement of vergadering. Iedere gelegenheid is een 'SushiPoint-gelegenheid'.

De voordeligste Sushi van Rotterdam 

Is sushi van hoogste kwaliteit duurder? Integendeel. Wij bewijzen in Rotterdam en omgeving steeds weer dat goede sushi betaalbaar kan zijn. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is ons succes en maakt ons tot een van de populairste sushizaken van heel Nederland.

Bestel gemakkelijk en veilig

Op onze website bestelt u gemakkelijk en veilig. De beveiligde omgeving van iDeal geeft u de zekerheid van een snelle en correcte bestelling. Plaatst u deze, dan wordt uw sushi meteen vers gemaakt. Bij de betaling geeft u aan of u deze wilt afhalen of laten bezorgen.


Wij bezorgen ook in Schiedam