Miami Sushi

40 stuks | Uramaki Miami, Miami cube, crispy ebi, uramaki California, maki zalm, maki komkommer.

€32.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

4 sterren na 3840 reviews

Genieten met Sushi in Delft

Wie in Delft aan de lekkerste sushi denkt, denkt aan SushiPoint. Aan klassieke nigiri, maki, temaki, en andere variaties. Of aan de nieuwste creaties, die vol van smaak en kleur nergens anders te krijgen zijn. En dat voor de voordeligste prijzen. Reden te over om eens langs te komen bij onze vestiging in Delft. Of bestel gewoon online en laat het op het door u gewenste tijdstip bezorgen. We maken uw verse sushi dan direct klaar! Afhalen kan uiteraard ook.

Sushi bestellen vanuit uw huis in Delft

Heeft u iets te vieren of wilt u zomaar genieten van luxe eten? Dan is sushi een geschikte optie. Wanneer u geen tijd of zin heeft om zelf iets te bereiden, dan kunt u eenvoudig en snel sushi online bestellen en laten bezorgen in Delft. Zelf afhalen bij ons filiaal kan natuurlijk ook. Maak een keuze uit ons assortiment en wij maken de gerechten naar keuze voor u.

Sushi in de actie!

Ook bij SushiPoint in Delft gelden regelmatig extra voordelige acties. Zo zijn er altijd wel aantrekkelijke menu's die u tegen onze actieprijs kunt bestellen. Neem nu een kijkje. U ontdekt dan verschillende menu's. Bijvoorbeeld voor twee personen, grote groepen, of gewoon voor uzelf.

Sushi met lekker drinken laten bezorgen of zelf afhalen

Natuurlijk kan sushi niet zonder een goede drank. De smaak van sake, Japans bier of champagne gaat geweldig samen met onze sushi. Ook deze dranken leveren wij u voordelig bij de bestelling. Natuurlijk op de juiste temperatuur, zodat u de beste smaakbeleving heeft tijdens het drinken van uw drank en het eten van uw sushi.

Sushi catering voor Delft

Wat is er nu feestelijker dan verse sushi? Onze sushi-catering in Delft! Deze verzorgen wij voor particulieren en bedrijven. Ook speciaal voor uw feest, evenement of zakelijke bijeenkomst. Wij maken aantrekkelijke schalen vol verschillende soorten sushi. Dat brengt stemming in de groep! Ook verzorgen wij indien gewenst professionele bediening. Neem hiervoor nu contact met ons op. Dan bespreken wij uw wensen en stellen een voordelige offerte op.