Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Wednesday

2:00 PM - 9:00 PM

Thursday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

Wednesday

5:00 PM - 9:00 PM

Thursday

5:00 PM - 9:00 PM

5 sterren na 480 reviews

Heerlijke sushi in Deventer bestellen

Heeft u trek in de lekkerste sushi van Deventer? Tijd om te bestellen bij SushiPoint! Wij maken een feest van uw sushi. Met verrassende creaties van onze chefs, of natuurlijk uw favoriete sushi zoals u die gewend bent. Allemaal vers gemaakt met de lekkerste vis, groenten, rijst en andere ingrediënten. Ideaal voor uw lunch, diner, borrel of evenement in Deventer. Zelfs als u in uw eentje eet van SushiPoint maakt u er een feest van. Dus bekijk nu ons aanbod en bestel meteen. Wij bezorgen dan snel bij u in Deventer! Liever sushi afhalen? Wees welkom in onze winkel!

Welke sushi kunt u bestellen?

Welke sushi wilt u precies bestellen? Houdt u van coquilles, garnalen, zalm, tonijn, makreel, zalmkuit en kip? Kent u alle verschillende combinaties al met avocado, komkommer, omelet, pompoen, zeewier en tofu? SushiPoint in Deventer verrast u daarnaast met nieuwe smaakcombinaties. In alle soorten sushi: nigiri, maki, urumaki en crispy rolls.Uiteraard hebben wij ook poké bowls! U heeft zelfs meer dan genoeg keuze uit vegetarische en vegan sushi. Zelfs voor kinderen kunnen wij speciale sushi maken en bezorgen!

Sushi zoals u die nog nooit proefde

Wat maakt sushi bestellen zo leuk? Wij denken dat dit de afwisseling is. Ook daarom bent u bij SushiPoint aan het juiste adres. Met onze specials bieden wij sushi die u nergens anders in Deventer kunt bestellen. Dit zijn speciale creaties met ingrediënten zoals geroosterde pijnboompitten en rucola, truffelmayonaise, pepers, ossenhaas-carpaccio, asperges en oestersaus. Wat een smaakmakers! Deze en andere specials kunt u allemaal bij u in Deventer laten bezorgen.

Snel sushi bezorgen

Wij zijn gespecialiseerd in het snel bezorgen van sushi. Wij hebben vestigingen door het hele land, en zijn hierdoor gewend de sushi direct na het bestellen te bezorgen. Niet alleen op de rustige momenten, maar ook als het drukker is in het weekend of tijdens feestdagen. Dit geldt zeker voor onze vestiging in Deventer. Een groot voordeel, als u warme gerechten wilt bestellen zoals tempura en yakitori.

Sushi afhalen in Deventer?

Natuurlijk bezorgen wij niet alleen, ook kunt u uw sushi afhalen. Handig als u bij ons in de buurt bent. Bijvoorbeeld omdat u hier woont, werkt, of vaak langsrijdt. Al binnen korte tijd na het bestellen, kunt u uw sushi afhalen. Maakt u liever pas uw keuze tijdens het afhalen? Ook dit is mogelijk. U hoeft dan alleen nog even te wachten terwijl wij uw sushi klaarmaken.

Neem er nog iets lekkers bij

Wilt u het feest compleet maken? Bestel dan bijvoorbeeld ook: edamame, salades, gember, zeewier en frisdrank bij uw sushi in Deventer! Perfect als u een grote groep eters heeft en u niets tekort wilt komen. Hiervoor kunt u ook speciale feestmenu’s bestellen: grote borden vol verschillende soorten sushi! Ook deze kunt u zowel bestellen als afhalen.


Wij bezorgen ook in Colmschate, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Bathem, Welsum, Zutphen, Eefde, Gorssel, Epse, Joppe, Wesepe, Harfsen, Voorst, Wilp, Terwolde, Nijbroek, Olst