Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Thursday

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Thursday

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

5 sterren na 8113 reviews

De lekkerste sushi van Almere 

Trek in Sushi en u woont in Almere? Heerlijke stukken vis, uiteenlopende sushimenu's en andere heerlijkheden. Die krijgt u van SushiPoint in Almere. Het recept voor een perfecte, gezellige en gezonde maaltijd. Kies nu uit dit ruime aanbod met nigiri, maki, uramaki, gunkan, sashimi en meer; zoals vegetarische sushi, warme gerechten en speciale menu's voor twee of meer personen. Bekijk ons uitgebreide aanbod. Sushi bestellen gaat gemakkelijk, u kunt de sushi afhalen of wij kunnen het bezorgen. Bestel direct voordelig uw sushi in Almere!

Sushi in Almere bestellen doe je simpelweg online

Sushi is voor veel mensen een luxeproduct. Sushi is ideaal om te nuttigen bij bijzondere gelegenheden en feestelijkheden. De beste sushi in Almere kunt u eenvoudig bestellen op onze website. Geef simpelweg aan welke gerechten u wenst te ontvangen en in no time staat een bezorger bij u voor de deur met uw bestelling. De speciale gelegenheid hoeft niet te worden onderbroken om een maaltijd te bereiden. Dat regelen wij namelijk voor u.

Sushi afhalen in Almere

Bent u woonachtig of zakelijk gevestigd in Almere, dan is het afhalen van onze sushi een feest. Niet alleen dankzij onze verse sushi, maar ook omdat u ons gemakkelijk bereikt vanuit heel Almere. Bovendien staat uw bestelling straks meteen voor uw klaar. Dat is wel zo prettig u hoeft dus nooit lang te wachten! Bel hiervoor naar SushiPoint, dan vertellen wij u wanneer uw bestelling klaar is.

Sushi bezorgen in Almere

Wat is er heerlijker dan sushi? Het antwoord is simpel: sushi die bij u thuis of op kantoor in Almere wordt bezorgd. Zo maakt u het gezellig met uw partner, gezin, vrienden of collega's. En u hoeft niet eens de deur uit om de beste sushi van Almere te proeven. U bestelt simpelweg via deze website, en dan wordt uw bestelling al snel aan de deur afgeleverd.

Sushi als catering in Almere

Sushi is als luxe-product uitstekend geschikt om op te dienen bij feesten en evenementen. Zeker met de royale schalen van SushiPoint in Almere presenteert u uw gasten iets bijzonders. Zij zien de kleuren van al die verse vis, groenten en garnering en komen direct in een feestelijke stemming. Indien gewenst verzorgen wij voor u de gehele sushi-catering in Almere met personeel. Voor kleinere feesten raden wij onze feestelijke 'Party Sushi' platen aan.