Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

5 sterren na 4330 reviews

De lekkerste sushi in Harderwijk

De lekkerste sushi van Harderwijk? Die bestelt u gemakkelijk en snel bij SushiPoint. In ons aanbod vindt u al uw favoriete sushi: nigiri, maki, uramaki, futomaki, temaki en gunkan. Alles van verse vis zoals zalm, zalmeitjes, tonijn, paling, makreel, garnaal of coquille. En u kunt sashimi en vegetarische sushi bestellen. Ontdek ook de unieke creaties die Sushi Point zelf maakt. Keuze genoeg, dus bestel nu. Wij bezorgen sushi overal in Harderwijk.


Sushi bestellen, ook met bijgerechten

Wat zou sushi zijn zonder bijgerechten? Zoals verse zeewier- en komkommer-en-sesam-salades, rijkelijk belegde crackers (Crunchy Crackers), sojabonen (edamame) en tonijntartaar. En natuurlijk plakjes gember die de smaak neutraliseren, waarna u weer intens geniet van het volgende stukje sushi. Houdt u van veel wasabi en sojasaus? Dit kunt u natuurlijk gewoon bijbestellen.


Eten met een groep? Sushi laten bezorgen of afhalen!

Eet u met een grote groep in Harderwijk, bijvoorbeeld op een verjaardag of kantoor? Dan is sushi bestellen een feestelijk moment. Het is immers heel gezellig om met elkaar te eten van een royale menuschaal vol sushi. Zo is er voor elk wat wils. Uiteraard kunt u naast uw menuschaal ook ‘los’ sushi bestellen, of meerdere kleurrijke sushi-menu’s. Door sushi te bestellen, hoeft u niet te koken en de afwas te doen. Perfect dus als vrienden langskomen, of als u met collega’s iets te vieren heeft!


Vegetarische sushi bestellen?

Ook voor vegetariërs in Harderwijk heeft SushiPoint bijzondere sushi. De vele verschillende smaken van ingrediënten zoals bonen, avocado, komkommer, daikon en omelet gaan prachtig samen, waardoor ook vegetariërs veel keuze hebben. Zo bewijst SushiPoint in Harderwijk dat ook zonder vis heerlijke sushi mogelijk is!


Welke dranken bij uw sushi?

Wat drinkt u bij uw sushi? Uiteraard gaan veel dranken goed samen bij sushi. Zoals gewoon bier, of een frisse en fruitige witte wijn die veel body heeft. Wilt u op de traditionele manier genieten van uw sushi, dan drinkt u sake. SushiPoint in Harderwijk levert u hiervoor echte traditionele sake, en ook Japans bier. Heeft u iets te vieren? Bestel dan een fles champagne!


Sushi bezorgen en sushi afhalen

Hoe verser de sushi, hoe lekkerder. U wilt deze dan ook zo snel mogelijk hebben. Helemaal als u ook warme bijgerechten heeft besteld, zoals yakitori of ebi fry. SushiPoint laat u niet lang wachten. Als een van de vele vestigingen in Nederland, is SushiPoint in Harderwijk gewend om zeer snel te leveren. In plaats van sushi bezorgen is sushi afhalen ook mogelijk. U bent hiervoor van harte welkom in onze vestiging aan het Stationsplein 5-11 te Harderwijk.


Wij bezorgen ook in Zeewolde, Nunspeet, Hulshorst, Biddinghuizen, Hierden, Ermelo, Putten