Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Wednesday

2:00 PM - 9:00 PM

Thursday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

4:30 PM - 9:00 PM

Tomorrow

4:30 PM - 9:00 PM

Sunday

4:30 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

4:30 PM - 9:00 PM

Wednesday

4:30 PM - 9:00 PM

Thursday

4:30 PM - 9:00 PM

5 sterren na 7496 reviews

Sushi specialiteiten bestellen bij SushiPoint Hoofddorp


Woont of werkt u in de regio Hoofddorp en wilt u verse sushi bestellen? Dan is SushiPoint uw locatie om de lekkerste sushi te bestellen of laten bezorgen of zelf afhalen. Onze gepassioneerde sushi-koks hebben een uitgebreide menukaart samengesteld met tal van verse sushispecialiteiten. De zorgvuldig samengestelde combinaties zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de maag.

De sushi zelf afhalen bij SushiPoint

Bent u toch al onderweg of wilt u de bestelde sushi gewoon liever zelf afhalen dan is dat ook een mogelijkheid bij SushiPoint Hoofddorp. Wanneer u vooraf uw bestelling even doorbelt, plannen wij hem vast in en hoeft u bij aankomst ook niet zo lang te wachten.

Of het nu gaat om een paar sashimi’s of een compleet samengesteld menu, wij zorgen dat uw bestelling met zorg wordt bereid en dat u, na het afhalen, thuis of op kantoor hiervan kunt genieten.

De sushi bezorgen op uw locatie in Hoofddorp en omstreken

Is uw tijd kostbaar of heeft u gewoon geen zin om de deur uit te gaan? Dan kunt u de sushi natuurlijk ook gewoon thuis of op het kantoor laten bezorgen.

Op onze overzichtelijke website kunt u uw bestelling doorgeven nadat u uw keuze uit de talloze mogelijkheden heeft gemaakt. Kies voor een van onze heerlijke menu’s of stel zelf uw keuze samen door losse specialiteiten te combineren. Wij zorgen uiteraard voor een snelle bezorging waardoor u binnen afzienbare tijd heerlijk kunt genieten van de smaakvolle sushi op uw eigen locatie thuis of op kantoor in Hoofddorp, Schiphol, Aalsmeer, Badhoevedorp en Nieuw-Vennep.

Creëer op uw evenement een sushi belevenis

Een sushi buffet is een catering optie die bij veel mensen in de smaak zal vallen. Niet alleen om zijn prachtige kleurrijke uitstraling, maar zeker ook door de smaakbelevenis.

Groot of klein evenement, sushi presenteren maak het altijd bijzonder. Informeer naar de cateringmogelijkheden op maat van SushiPoint.


Wij bezorgen ook in Schiphol, Badhoevedorp, Lijnden, Aalsmeer, Rijsenhout, Rozenburg, Zwaanshoek, Cruquius, Beinsdorp, Nieuw-Vennep, Hillegom