Reviews


5 sterren na 2891 reviews
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
I heb niet mijn Piggy - Sushi Point klanten-nr. aan deze bestelling kunnen toevoegen om points te verdienen. 2/24/2020
Beste Jasmine, als het goed is krijgt u nadat de bestelling geleverd is een mailtje om uw Piggy punten te claimen. Mocht dit niet gebeurd zijn kunt u contact met ons opnemen dan lossen we dat voor u op! Groetjes Team Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
zoals gewoonlijk weer heerlijk! 2/24/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Cecile!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Wederom gebeld afgesproken dat ik volledig betaal en aan de deur 10 euro retour krijg. Helaas weer gebeld dat er geen tien euro bij zat. Medewerker vroeg om mijn bankrekening en zou dit later overmaken en beloofde mij weer n kortingskaart! Net gekeken op mijn rekening en het staat er nog niet bij. Eten was heerlijk maar de communicatie en beloftes laten wederom op zich wachten! Jammer jammer en nog eens jammer! Gr Nina 2/24/2020
Beste Nina, onze excuses dat de serivce niet helemaal lekker is verlopen. Inmiddels is alles geregeld en de extra bon komt deze week ook uw kant op. Groetjes Team Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De sushi wordt netjes geleverd in mooie kartonnen doosjes met een apart doosje met de sojasaus, een kartonnen bakje voor de sojasaus, de eetstokjes en servetjes. Het ziet er netjes en aantrekkelijk uit. De sushi is superlekker en veel keuzes. Wij hebben 2x laten bezorgen. Snelle levering en we gaan zeker weer bestellen! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Lieke! Fijn om te lezen dat alles naar wens is! Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer! Groetjes Team Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Besteld met de opmerking geen komkommer en ik had wel een pond. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er zaten aantal velletjes/schubben op een aantal, dit tijdens het eten er van ontdekt. Verder netjes, en lekker. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Ricardo!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Soft Shell ebi fry besteld, maar kreeg shift shell avocado. Met eitjes dus. terwijl we bewust zonder besteld hebben ivm zwangerschap. eitjes bleken ook nog heel donker/bedorven. kortom we hebben het maar weggegooid.. ik bestel hier niet meer! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Beste Iris, nogmaals onze excuses dat niet alles naar wens is geweest. gelukkig hebben we elkaar gesproken en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Graag tot de volgende keer! Groetjes Team Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Marije!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker, vers en werd zelf gebeld of de bestelling eerder bezorgd kon worden. 👍🏼 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Danny!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dit keer was het allemaal prima in orde. gewoon zoals ik het ken. We zullen de vorige keer maar snel vergeten. 2/22/2020
Beste John, fijn dat alles weer naar wens is geweest! Graag tot de volgende keer! Groetjes Team Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
2/22/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helemaal naar wens! 2/22/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Hans!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vervelend dat in de bestelde box de tonijnmaki niet zat, daarvoor in plaats zat komkommer maki terwijl ik die juist daarom los heb besteld.... dubbel komkommer nu en geen tonijn.... 2/21/2020
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ik had oa het crispy menu besteld maar de crispy bovenop was vrij zacht ( alsof het oud was ) crispy was het niet echt . Smaak van de sushi zelf was goed maar vond het dan dus jammer dat het dus niet crispy was. En het bakje met de komkommer salade was gaan lekken in de tas. 2/21/2020
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk eten en zeer nette bezorger. De website is mobiel niet altijd zichtbaar (safari op iPhone) bij bepaalde menu onderdelen. 2/21/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Maarten! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top! 2/21/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Kathleen!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super zalig was het weer! Top dat de sashimi er bij zat :-) 2/21/2020
Beste Chimene, De aanhouder wint! Fijn om te horen dat de sashimi zo goed heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Renate van Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Te laat bezorgd Alles in 1 doos gepropt. Kleinere porties en mindere kwaliteit. 2/20/2020
Beste Anita, wat vervelend om te horen dat het niet helemaal naar wens is geweest. Ik heb u geprobeerd te bellen maar kreeg helaas geen contact. Kunt u contact met ons opnemen? 0232014141. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/20/2020
Beste Georgiana, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling.
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/20/2020
Beste Gerdien, Bedankt voor de beoordeling!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
alles zag er heel verzorgd en smakelijk uit. We hebben heerlijk gegeten echt een aanrader! 2/20/2020
Beste Margo, Wat fijn om te horen dat de sushi zo goed heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goed eten, middag besteld precies optijd in avond geleverd. 2/20/2020
Beste Hennie, Wat fijn om te horen dat alles zo goed naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel snel bezorgd en heerlijke sushi 2/19/2020
Beste A, Wat fijn om te horen dat alles weer zo naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/18/2020
Beste Barry, bedankt voor uw vijf sterren review! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hoofddorp.
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/17/2020
Beste Annemieke, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling duurde ruim ander half uur langer , aan de sushi zat echt geen smaak vergeleken normaal er was ook niks warm en dat voor een schaal van €100,- 2/17/2020
Beste Tim, wat vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan. Ik heb geprobeerd contact met u op te nemen maar dat is helaas niet gelukt. Kunt u contact met ons opnemen? 0232014141 Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
2/17/2020
Beste Y, Bedankt voor uw beoordeling.
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was wederom heerlijk! 2/17/2020
Beste Sander, Fijn om te lezen dat de sushi zo goed heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/16/2020
Beste Marian, Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker weer vooral de SATE en zoals altijd zeer goed en netjes verzorgd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/16/2020
Beste Reino, Wat fijn om te horen dat alles weer zo naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten was later maar kregen heel netjes een bon, zeer goede service, top Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/16/2020
Beste Serge, Wat fijn om te horen dat het goed is opgelost is gister, wij hopen dat de sushi goed heeft gesmaakt! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/16/2020
Beste Magdalena, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/16/2020
Beste Jean-Paul, Bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we blij van!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer super geregeld 2/15/2020
Beste Jos, Wat fijn om te horen dat alles helemaal goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het is wat rommeling verlopen, de bezorger had geen wisselgeld...keurig opgelost door mijn bestelling gewoon te geven en mij later via IDEAL laten betalen. Voor het eerst na aantal keer bij jullie besteld te hebben dat er heel wat sushi’s uit elkaar vielen...dit nooit eerder gehad. De smaak was zoals altijd wel goed ;-)) 2/15/2020
Beste Ellen, Wat vervelend om te horen dat het niet helemaal naar wens is geweest. Gelukkig hebben we elkaar telefonisch gesproken en gaan we er vanuit dat het de volgende keer weer helemaal in orde is. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wat jammer dat er maar voor 3 personen stokjes enz. bij zat. We waren met 4 personen. Het eten was overigens erg lekker. 2/15/2020
Beste Ingrid, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken, en als tip voor de volgende keer is voor de zekerheid even aangeven voor hoeveel personen u stokjes en saus wilt hebben, dan kunt u optimaal genieten van de sushi. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/15/2020
Beste Jeroen, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/15/2020
Beste Emma, bedankt voor uw vijf sterren review! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hoofddorp.
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer als van ouds. Geweldig lekker en weer stipt op tijd. 2/15/2020
Beste Will, wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hoofddorp.
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/14/2020
Beste Petra, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hoofddorp.
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/14/2020
Beste Sonja, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hoofddorp.
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurt lang Neet veeel voor het geld 85 euro Maar het is meer 35 euro Lang niet genoeg 😢 2/14/2020
Beste Henry, Wat vervelend om te horen horen dat het niet helemaal naar wens was. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken, en ik hoop dat mocht u een volgende keer bij ons bestellen dat alles helemaal in orde is. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Search engine 2/13/2020
Beste Jack, Bedankt voor uw beoordeling!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/13/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Thomas!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
het was weer prima 2/12/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Ellen! Graag tot de volgende keer!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/12/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Pascal!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk. Jammer dat de mix sashimi er niet bij zat die beloofd was door Renate. Daarom hadden we het niet besteld. Het mag maar niet lukken met sashimi ;-) 2/11/2020
Beste Chimene, onze excuses dat het weer niet is gegaan zoals gepland. Zet het volgende keer weer even in de opmerking en dan komt het goed! Groetjes Team Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
2/11/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Edwin!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was werkelijk heerlijk, levering was aanzienlijk sneller dan verwacht en voorspeld. Het eten was vers en vol van smaak. Ook de aankleding van de ontvangen box was uitmuntend, er ontbrak werkelijk niks en het was praktisch verpakt. En eindelijk een normale hoeveelheid sojasaus geleverd, eerste bedrijf waar ik niet halverwege zonder saus zit. Al en al bestel ik hier zeker vaker!! 2/11/2020
Beste Charlotte, bedankt voor uw prachtige beoordeling! Fijn om te lezen dat alles zo naar wens is geweest! Daar worden we blij van! Graag tot de volgende keer! Groetjes Team Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk, dank ook aan de bezorger. 2/10/2020
Bedankt Connie! Fijn dat alles weer naar wens is geweest! Graag tot de volgende keer!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Op tijd bezorgd en weer super lekker gegeten 2/10/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Debby! Graag tot de volgende keer!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/9/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Esmee!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
website goed overzichtelijk, fijn dat je vooruit kan bestellen. Sushi was heerlijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/9/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Joke! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer! Groetjes Team Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom erg lekker Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/9/2020
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling Leo! Daar worden we blij van! Groetjes Team Sushipoint Hoofddorp
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/8/2020
bedankt voor de mooie beoordeling Daimy!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk, zoals altijd! 2/8/2020
Bedankt voor de mooie beoordeling Kathleen!
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/8/2020
Beste Jonas, bedankt voor uw vijf sterren review! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hoofddorp.
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk. Toen ik het op kwsm halen stond het al klaar. Super 2/8/2020
Beste Susanne, wat fijn dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hoofddorp.
SushiPoint Hoofddorp Kruisweg 650A 023 - 201 41 41
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorger was waarschijnlijk over een aantal flinke drempels gereden, want de sushi was behoorlijk door elkaar geschud. Jammer als je de doos opendoet en je zo’n slagveld ziet. 2/7/2020
Beste Hans, nogmaals onze excuses voor de slechte aflevering deze keer. Gelukkig hebben we elkaar gesproken en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Graag tot de volgende keer! Groetjes Team Sushipoint Hoofddorp