Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

5 sterren na 2957 reviews

Bestel heerlijke sushi in Voorburg

Sushi bestellen in Voorburg? Wie houdt er niet van lekkere sushi? Bij Sushipoint Voorburg vindt u tal van heerlijke sushi menu’s. De combinatie van dagverse vis en andere ingrediënten zorgen voor een overheerlijke maaltijd. De heerlijke sushi gerechten en specialiteiten op ons menu zijn een garantie voor een gezonde, smakelijke maaltijd op tafel. Met de ruime keuze die bij ons beschikbaar is, is er altijd een sushi gerecht naar uw wens. U kunt de sushi laten bezorgen of u kunt sushi afhalen aan de Frans Mortelsstraat 2. 


Uw sushi laten bezorgen in Voorburg?

Niets zo makkelijk als in uw huis blijven en toch binnen een korte tijd een lekkere sushi maaltijd voorgeschoteld te krijgen. Op die manier kunt u comfortabel blijven relaxen op de bank of in de tuin terwijl uw sushi maaltijd wordt klaargemaakt en bezorgd. Dat is pas genieten. Onze bezorgservice past dan ook perfect bij de filosofie van SushiPoint. Onze sushi gerechten zijn uiterst kwalitatief en daarnaast bieden we ook de uitstekende service door uw sushi te bezorgen. Of dat nu bij u thuis is of op het werk. U kunt uw keuze makkelijk maken via onze website. Daarna is het enkel even wachten op de snelle levering. 


Zelf sushi afhalen?

Woon of werkt u in de regio Voorburg, dan kunt u natuurlijk ook zelf de sushi afhalen. Bekijk onze menukaart online voor het meest recente aanbod aan gerechten of profiteer van onze speciale acties. Eenmaal gekozen welke sushi of specialiteit u wenst, dan kunt u de sushi direct online of telefonisch bestellen. Op deze manier staat uw bestelling klaar voor wanneer u de sushi komt afhalen. 


De Japanse keuken op uw evenement?

Niemand kan nee zeggen tegen een verse sushimaaltijd. SushiPoint heeft tal van gepassioneerde sushi-chefs in de keukens die u de lekkerste sushi creaties bereiden. Sushi is niet alleen geschikt als een tussendoortje, maar is ook een goede keuze voor lunch of (avond) maaltijd. Maak uw keuze en kom uw sushi maaltijd afhalen of bestel online en laat deze bij u thuis bezorgen. Vers van de keuken tot uw deur. 

Daarnaast wordt sushi als maaltijd ook steeds populairder op evenementen. Heeft u zelf een evenement gepland, dan kunt u profiteren van onze cateringmogelijkheden op zowel kleine als grote evenementen. Op die manier verwent u uw gasten optimaal! Wenst u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 


Wij bezorgen ook in Wassenaar en Rijswijk