Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Wednesday

2:00 PM - 9:00 PM

Thursday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

Wednesday

5:00 PM - 9:00 PM

Thursday

5:00 PM - 9:00 PM

5 sterren na 10682 reviews

Alleen de beste sushi voor Nijmegen

Jouw sushi in Nijmegen kun je direct bestellen bij SushiPoint. Niet alleen thuis maar ook op het werk kun je deze bekende lekkernijen van vis en rijst snel bestellen. Vanwege de authentieke kwaliteit, maar ook de nieuwe creaties blijft sushi eten iedere keer weer feest. De verse vis, de pakkende smaakcombinaties en de feestelijk uitziende schotels maken sushi van SushiPoint bijzonder voor gezinnen, werknemers en stelletjes. Voor hen zijn er speciale, voordelige menu's. Neem nu zelf een kijkje. Bestel gemakkelijk online en laat de sushi bezorgen of kom afhalen in onze winkel te Nijmegen.

Gemakkelijk en snel sushi bestellen in Nijmegen

Sushi wordt door veel mensen geserveerd als er iets te vieren is. Om de feestelijkheden niet te hoeven onderbreken, is het bestellen van sushi een uitkomst. Zo kunt u bij de viering blijven en hoeft u zich niet terug te trekken in de keuken voor het bereiden van hapjes. Ook wanneer u alleen thuis bent en wilt genieten van lekker eten is het bestellen van sushi een optie. Geef uw bestelling door op de site en wij bezorgen het eten op het door u ingevoerde adres in Nijmegen.

Uw eigen menu, heerlijk kiezen in Nijmegen

Heeft u ooit lekkerdere maki, urumaki, futomaki, temaki, temari of gunkan gezien en gegeten? Alleen als u eerder bij SushiPoint in Nijmegen heeft besteld. Deze sushi is onderdeel van een veel uitgebreider aanbod. Zo vindt u ook alle andere bekende sushi bij ons op de kaart. En bijgerechten zoals: yakitori, ebi fry, edamame (soya bonen), zeerwiersalade of komkommersalade. Voor de liefhebbers is er natuurlijk extra wasabi, soyasaus, gember en rijst.

Meer dan sushi

Geen liefhebber van vis? SushiPoint in Nijmegen neemt het u niet kwalijk. Gelukkig hebben wij ook verschillende vegetarische gerechten voor u. Ook visliefhebbers bestellen deze vegetarische sushi met omelet, avocado, daikon of komkommer. Net als vis bieden ook deze producten de juiste smaken en texturen voor heerlijke sushi. Ook lekker: echte sake, champagne of Japans bier!

Snelle bezorging Sushi Nijmegen

SushiPoint is ook buiten Nijmegen actief. U vindt een SushiPoint in steeds meer steden. Het voordeel hiervan is onze gewenning aan het continu leveren van de beste kwaliteit. Dit uit zich in snelheid, betaalbaarheid en klantvriendelijkheid. Dus waar u ook bent gevestigd in Nijmegen, SushiPoint bezorgt u een perfecte avond of middag.


Wij bezorgen ook in Berg en Dal, Weurt, Beek, Ubbergen, Ooij, Bemmel, Ressen, Malden, Beuningen, Ewijk, Lent, Lingewaard