Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Thursday

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Thursday

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

4 sterren na 1019 reviews

De lekkerste sushi bestel je nu ook bij SushiPoint in Groningen

Ook in Groningen bestelt u nu de beste kwaliteit sushi online bij SushiPoint! Of u nu sushi wilt laten bezorgen of zelf wilt komen afhalen in Groningen, ervaar nu topkwaliteit sushi. Alle sushi wordt uitsluitend vers (en met liefde) gemaakt en met behulp van de beste ingrediënten. Zo kunt u genieten van ons rijke aanbod sushi waarbij voor elke smaak de lekkerste sushi is te vinden. Kies uit onder andere: Nigiri, Gunkan, Uramaki, Maki, Sashimi, vegetarische sushi, warme gerechten en groepsmenu's. Het is heel eenvoudig om uw favoriete sushi online te bestellen. Vervolgens kunnen wij het bij u bezorgen in Groningen en directe omgeving, maar zelf afhalen is uiteraard ook mogelijk!

Sushi afhalen in Groningen is heel eenvoudig

Misschien bent u werkzaam in Groningen of woont u hier of in de directe omgeving. U kunt er dan voor kiezen om onze sushi eenvoudig en snel bij ons af te halen zonder dat u lang hoeft te wachten. Perfect geschikt voor uw lunchpauze of wanneer u onverwacht bezoek krijgt. Maar ook voor een meeting, bijeenkomst of gewoon omdat u lekkere trek heeft is het afhalen van sushi ideaal. Vanuit heel Groningen en de directe omgeving (o.a. Bedum, Haren, Peizermade, Paterswolde en Steentil) zijn wij eenvoudig bereikbaar. Bel van te voren even met 050 - 711 5599 om uw sushi in Groningen te bestellen. Dan plannen wij uw bestelling tijdig in waardoor u nauwelijks hoeft te wachten.

Sushi bestellen in een handomdraai 

Soms heeft u gewoon even geen zin om te koken maar wilt u wel lekker eten. Dan is een zorgvuldig samengestelde sushimaaltijd toch precies wat u wenst? Ga naar onze website en kies heel eenvoudig de sushi die het beste bij uw smaak past. Vervolgens geeft u uw bestelling door met een simpele druk op de knop. Wij gaan dan gelijk voor u aan de slag zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de beste sushi zonder dat u hiervoor uw huis hoeft uit te komen. Ideaal toch? Zo makkelijk is Sushi bestellen in Groningen!

Ook makkelijk; uw sushi laten bezorgen in Groningen e.o.

Sushi is een ideale maaltijd om te laten bezorgen. Gemak dient immers de mens. Genieten van de beste sushi in Groningen terwijl u deze zo snel mogelijk krijgt bezorgd, is toch gewoon ideaal? Kraakvers en met liefde bereid met (h)eerlijke ingrediënten door onze koks. Zo krijgt u snel uw bestelling aan uw voordeur in bijvoorbeeld: Groningen, Bedum, Haren, Langeweer, Paterswolde, Peizermade, Stentil of Nieuwbrug. Zo kunt u lekker blijven doen waar u mee bezig was terwijl wij uw sushimaaltijd verzorgen. Dus: bestel direct uw favoriete sushi en laat het bezorgen!

Mogelijkheid: Sushi catering in Groningen

Catering komt tot leven met het serveren van diverse schotels. Sushi lijkt hier gemaakt voor te zijn. Zeker die van SushiPoint in Groningen: mooie schalen die elk soort evenement iets extra’s brengen. U hoeft een sushischotel bovendien niet warm te houden. Toch verzorgt u uw gasten in stijl met onze uitdagende schalen vol verse sushi met vis, vlees, groenten en kruiden. Houdt u een kleine bijeenkomst? Dan raden wij u onze feestelijke 'Party Sushi' catering aan. Grotere feesten verzorgen wij graag voor u met eigen bediening op locatie in de regio Groningen.

Maak kennis met SushiPoint Groningen 

Ga vanaf nu ook genieten van de lekkerste sushi van Groningen. Met SushiPoint haalt u de beste kwaliteit sushi in huis. Bovendien kunt u na het bestellen zelf kiezen of u de sushi wilt laten bezorgen of dat u deze zelf komt afhalen aan de Nieuwe Ebbingestraat 50 in Groningen. De keuze is aan u! Bestellen gaat heel eenvoudig via de website maar bellen kan uiteraard ook op 050 711 5599. Maak kennis met SushiPoint Groningen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!


Wij bezorgen ook in Roderwolde, Peize, Hoogezand, Westerbroek, Waterhuizen, Meerstad, Paterswolde, Eelderwolde, Sauwerd, Wetsinge, Adorp, Bedum, Thesinge, Harkstede, Woudbloem, Lageland, Luddeweer, Matsloot, Haren, Onne, Noordwolde, Zuidwolde, Garmerwolde, Zuidhorn, Enumatil, Lettelbert