Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Wednesday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

Wednesday

5:00 PM - 9:00 PM

4 sterren na 7955 reviews

De lekkerste sushi van Tilburg

SushiPoint brengt u de lekkerste sushi in Tilburg. Vol kleur en smaak. Een gezonde traktatie, perfect als lunch, middageten of avondeten. Vers gemaakt door onze sushichefs. Bestel sushi of sashimi die u het lekkerst vindt, of juist een nieuwe smaakcombinatie die u nog niet kent. Ontdek de meest verrassende maki, urumaki, futomaki, gunkan, temaki en andere soorten. Bekijk onze menukaart, bestellen maar, direct laten bezorgen of even zelf komen afhalen. En eet smakelijk!

In Tilburg sushi bestellen zonder de deur uit te hoeven

Wanneer u gezellig thuis bent met uw gezin of een samenzijn met vrienden hebt, dan kan het vervelend zijn om de gezelligheid te doorbreken om eten te gaan maken. In een dergelijk geval kunt u ervoor kiezen om sushi te bestellen. Geef simpelweg uw bestelling door op de site en wij zorgen dat het eten wordt bezorgd op uw adres in Tilburg. Zo kunt u snel en eenvoudig genieten van de beste sushi.

Genieten met bijgerechten

Wat is sushi zonder bijgerechten? Wilt u compleet genieten, bestel dan edamame (de bekende knapperige soya beans). Of onze Japanse zeewiersalade of komkommersalade met zoetzuur en een pepertje. Allemaal als fijne afwisseling voor de smaak, zoals de gember waarmee u uw smaakpalet opfrist. Naar wens breidt u uw bestelling uit met een portie rijst, wasabi of fles sojasaus.

Hete special - sushi in Tilburg!

Het eerste of laatste stukje sushi van SushiPoint in Tilburg moet u vieren met hete adem. Bestel hiervoor onze in yakitori gemarineerd kipspiesjes, of in tempura gefrituurde garnalen. Deze zijn ook in combinatie te bestellen.

Dranken en sushi bezorgen

Sushi van SushiPoint in Tilburg: daar moet op gedronken worden. En dat doet u het liefst met dranken die bij sushi horen. Hiervoor bieden wij u heerlijke sake, en ook speciaal Japans bier of een fles champagne. Gemakkelijk bij de sushi laten bezorgen.

Menu's en combi's

Heeft u een feest of evenement in Tilburg? Bent u met een grote groep? Kies dan uit onze feestelijke sushi menu's en combi's. Voor een voordelig, grote hoeveelheid verschillende sushi, bijvoorbeeld in combinatie met champagne. Deze schotels zijn speciaal samengesteld, zodat iedereen zijn favoriete stuk sushi eet. Wij maken iets van uw catering: een feestelijk geheel dankzij de kleurrijke sushiplaten vol variatie. Een unieke beleving is ook het maken van sushi bij u op locatie.


Wij bezorgen ook in Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Hilvarenbeek, Riel, Loon op Zand