Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Thursday

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Thursday

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

5 sterren na 2061 reviews

Geniet van sushi bij SushiPoint IJmuiden  

Genieten van sushi kan ook in IJmuiden op heel eenvoudige wijze. Ervaar zelf sushi van hoge kwaliteit bij SushiPoint aan de Kennemerlaan 63 in IJmuiden. Wij gebruiken uitsluitend topkwaliteit ingrediënten waardoor u in een handomdraai een gezonde en makkelijke maaltijd op tafel zet. U kunt de sushi online bestellen en laten bezorgen. Zelf afhalen is uiteraard ook mogelijk. Maak nu uw keuze uit ons royale aanbod van onder andere: Nigiri, Gunkan, Uramaki, Maki, Sashimi, vegetarische sushi, warme gerechten en groepsmenu's. Eet smakelijk!

Online sushi bestellen in IJmuiden  

Heeft u zin in sushi of gewoon geen zin om te koken? Laat SushiPoint IJmuiden dan het werk voor u doen zonder dat u het huis uit hoeft. Via onze website kunt u op eenvoudige wijze uw bestelling doorgeven. Wij gaan dan onmiddellijk aan de slag en zorgen er vervolgens voor dat u snel kunt genieten van de door u gekozen sushimaaltijd. Sushi bestellen kan gemakkelijk en snel thuis vanaf de bank. Laat de lekkerste sushi gewoon thuis bezorgen in IJmuiden, Velserbroek, Bloemendaal of Santpoort-Noord & Zuid!

Liever sushi afhalen in IJmuiden? 

Wellicht werkt u in IJmuiden of bent u hier woonachtig. Dan is het ook mogelijk om uw sushi maaltijd eenvoudig en snel te komen afhalen zonder dat u lang hoeft te wachten. Heel geschikt voor uw lunchpauze, snelle trek, een meeting, bijeenkomst of gewoon lekker voor thuis. Vanuit heel IJmuiden en daarbuiten (o.a. Santpoort, Bloemendaal, Velserbroek en Hofgeest) zijn wij eenvoudig bereikbaar. Bel wel even van te voren zodat wij uw bestelde sushi op tijd inplannen en u daardoor niet of nauwelijks hoeft te wachten. Zo simpel is sushi afhalen!

Sushi laten bezorgen in de regio IJmuiden  

Een verse sushimaaltijd leent zich uitstekend om te laten bezorgen. Want zeg nu zelf: het is toch makkelijk en heel luxe om te genieten van de beste sushi in IJmuiden terwijl deze bij u thuis wordt bezorgd? Vers bereid met de beste ingrediënten door onze keuken krijgt u snel uw bestelling gewoon aan uw voordeur in IJmuiden en omliggende plaatsen zoals Velsen Noord, Velsen Zuid, Bloemendaal en Velserbroek. U bent thuis terwijl u verder werkt, ontspant of bijpraat met uw gezin of gasten. Bestel uw favoriete sushi snel via onze website. Sushi bezorgen – SushiPoint bellen!

Sushi catering  

Een goede catering komt tot leven met het serveren van diverse schotels. Sushi lijkt hier voor gemaakt te zijn. Zeker de sushi van SushiPoint in IJmuiden: prachtige schalen die elk soort evenement extra glans geven. U hoeft een sushischotel bovendien niet warm te houden. Toch verzorgt u uw gasten in stijl met onze uitdagende schalen vol verse sushi met vis, vlees, groenten en kruiden. Houdt u een kleine bijeenkomst? Dan raden wij u onze feestelijke 'Party Sushi' aan. Grotere feesten verzorgen wij graag voor u inclusief eigen bediening op locatie in de regio IJmuiden. 

Dus voor sushi afhalen, bezorgen of bestellen – SushiPoint IJmuiden bellen!


Wij bezorgen ook in Zwanenburg, Halfweg, Spaarndam