Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Wednesday

2:00 PM - 9:00 PM

Thursday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

Wednesday

5:00 PM - 9:00 PM

Thursday

5:00 PM - 9:00 PM

5 sterren na 3793 reviews

Heerlijke sushi bestellen in Amstelveen

Sushi bestellen in Amstelveen? Bij SushiPoint vindt u een uitgebreid aanbod aan kleurrijke menu’s die alle zintuigen strelen. Niet alleen de verse vis, maar ook de andere dagelijkse verse ingrediënten van SushiPoint zorgen voor een smakelijk geheel.

Met de overheerlijke sushimenu’s en losse specialiteiten zetten wij een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel. Er is een ruime keuze aan verschillende soorten sushi welke u bij ons kunt bestellen. De uitgekiende combinaties zorgen voor de lekkerste smaken.

Zelf sushi afhalen?

Als u in de regio Amstelveen woont of werkt, kunt u natuurlijk ook zelf de sushi afhalen. Bekijk direct onze menukaart voor het meest recente aanbod en de speciale acties en maak gemakkelijk uw keuze.

Geef vooraf de bestelling even (telefonisch) door, dan plannen wij hem vast in. Dan staat uw bestelling klaar als u het komt afhalen, waardoor u de smachtende collega’s, uw onverwachte bezoek of een knorrende maag nooit lang hoeft te laten wachten.

Sushi in de regio Amstelveen bezorgen

Wat is er lekkerder dan de deur niet uit hoeven en toch binnen een afzienbare tijd een heerlijk sushi maaltijd thuis op tafel te hebben? Dat is pure verwennerij.

Deze luxe past uitstekend bij de filosofie van SushiPoint. Wij leveren kwaliteit en service en komen uw sushi bezorgen. Gewoon bij u thuis of op het kantoor in de regio Amstelveen. U kunt de gewenste sushi menu’s of andere specials op de website bestellen, wij zorgen voor een snelle bezorging.

Smaakvolle sushi catering

Bij het organiseren van evenementen komt veel kijken. De organisatie heeft zijn handen vol aan uiteenlopende dingen. Met de cateringservice van SushiPoint maken we het u een stukje makkelijker. Stijlvolle schalen met sushi prikkelen niet alleen de eetlust, maar ook de zintuigen.

Sushi is een zeer geschikt product voor evenementen, er zijn geen warmhoud elementen of speciale koeletalages nodig om het te presenteren. De kleurrijke schalen met de verse heerlijkheden kunnen zo gepresenteerd worden en zijn geschikt voor ieder evenement, zowel groot of klein.


Wij bezorgen ook in Kudelstaart, Ouderkerk a/d Amstel, Uithoorn, De Kwakel