Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Thursday

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Thursday

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

4 sterren na 5631 reviews

Sushi bestellen in Dordrecht en direct genieten maar

SushiPoint is dé locatie in Dordrecht als u sushi wilt bestellen (laten bezorgen of afhalen). De uitgebreide menukaart met de specialiteiten, speciale menu’s en speciale acties laten u het water in de mond lopen. De sushi producten worden gemaakte met verse vis en andere overheerlijke ingrediënten waardoor u kunt genieten van een kleurrijke en gezonde maaltijd of snack.

Even zelf verse sushi afhalen?

Zelf afhalen behoort tot de mogelijkheden bij SushiPoint in Dordrecht. U kiest vooraf gewoon vanuit de uitgebreide menukaart welke sushi u wilt bestellen en belt het even door. Hierdoor kunnen wij uw bestelling vast inplannen, waardoor u nooit lang op uw sushi hoeft te wachten als u het komt afhalen. Dat is natuurlijk prettig als uw bezoek of collega’s op de smaakvolle sushi combinaties zitten te wachten bij u thuis of op kantoor.

Snel uw sushi bestelling laten bezorgen

U kunt natuurlijk ook gewoon de overheerlijke sushi op kantoor of bij u thuis laten bezorgen in de regio Dordrecht. Met deze optie kunt u gewoon door vergaderen of bijpraten met de visite totdat de sushi wordt thuisbezorgd.

Op de website kunt u een keuze maken uit de verschillende mogelijkheden om zo een smaakvol geheel te bestellen. Of u kiest gewoon voor een van onze overheerlijke menu’s. Zelfs aan de kleintjes is gedacht met de speciale kidsbox.

Sushi catering voor de regio Dordrecht

Mooi opgemaakte schalen met verse kleurrijke producten doen het altijd goed op evenementen. De catering van SushiPoint stelt u in staat om ook met het sushibuffet de show te stelen. Door zijn gevarieerdheid valt sushi meestal bij iedereen in de smaak.

Geen extra kosten voor warm- of koelhoud elementen, maar gewoon de schitterende schalen presenteren met sushi specialiteiten vol met verse vis, kruiden en groenten. Sushi is geschikt voor ieder evenement en bij een groot evenement is het zelfs mogelijk om catering met een eigen bediening te krijgen.


Wij bezorgen ook in Ridderkerk, Barendrecht, Heerjansdam, Strijensas, Mookhoek, 's-Gravendeel, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam