Reviews


4 sterren na 1263 reviews
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/17/2019
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/16/2019
Beste Dennis, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/15/2019
Beste A., bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De lekkerste sushi!!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/15/2019
Beste Manuel, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal nooit geen klachten maar dit keer was de sushi niet naar behoren. Alles viel uit elkaar en de crispy ebi was niet crispy helaas. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/15/2019
Beste Patricia, Allereerst bedankt voor uw bestelling en uw review. Onze excuses voor het ongemak en wij zullen hier in het vervolg beter op gaan letten. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaas kwam onze bestelling pas na 1 uur en 20 minuten, hij was beloofd binnen 40 minuten. De inhoud van de doos was heel erg rommelig, waarschijnlijk door schudden tijdens het vervoer. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/15/2019
Beste Anita, Allereerst bedankt voor uw bestelling en uw review. wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Nogmaals onze excuses. Dit is ook besproken met mijn collega’s en zullen er beter op letten! We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Lekker gegeten , prima bezorging Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/15/2019
Beste Ad, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect! Snelheid, service en goede sushi! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/15/2019
Beste Stefan, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Website blijft om huisnummer vragen terwijl deze duidelijk is ingevuld , en actie code wordt niet doorgevoerd/ afgeleverd 9/14/2019
Beste Remco, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top!! 9/14/2019
Beste Marcel, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom heerlijk gegeten. De magix box was een goede keuze! De bestelling was er precies op het afgesproken tijdstip. Top! 9/12/2019
Beste Elise, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Smaakt altijd erg goed, maar vandaag extra super goed. Heel vers, ofzo. Service altijd uitstekend. Eerste paar keer belden ze steeds netjes op met vraag of de sushi wat eerder bezorgd mocht worden ivm andere bestelling in buurt. Nu zet ik bij opmerkingen altijd zelf erbij dat dat prima is als zo uitkomt. En ook de bezorgers aan de deur gewoon netjes en wensen je eet smakelijk en groeten netjes. En ook altijd op tijd (en meestal vroeger dus zelfs wat bij koude sushi geen probleem is). En kwaliteit is echt goed. Wij bestellen overigens via vestiging Dordrecht 9/9/2019
Beste Danielle, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/9/2019
Beste Ben, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/8/2019
Beste A, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/8/2019
Beste Webber, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/8/2019
Beste Bjorn, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/8/2019
Beste Luke, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/8/2019
Beste Lodewijk, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/8/2019
Beste Max, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/7/2019
Beste Joyce, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/7/2019
Beste Elles, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/7/2019
Beste J.W.M., bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas niet op tijd klaar, waardoor we zeker 15 minuten hebben moeten wachten. Verder voortreffelijke sushi. 9/7/2019
Beste Chantalle, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bestelling mooi op tijd aan huis, gevarieerd aanbod en weer heel lekker gegeten 9/7/2019
Beste W.A., bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Website mist een klantreis. Je wordt niet geholpen met een goede customerexperience, kortom kan veel beter! Het eten is altijd goed en vers. Echter de bezorgers met fiets en scooters houden geen rekening met de kwetsbaarheid van hun lading. Zeker de sushi die niet klem in de doos zit wordt geschud aangeleverd. Echte zonde. Soms ligt het op zijn kop of kapot in de doos. Aan uw bezorgers: handle with care! De presentatie van de sushi is belabberd na de bezorging. Anders komen we het voortaan halen, of kiezen we de concurrent en heb je uiteindelijk geen bezorgers meer nodig. 9/7/2019
Beste Marcel, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. We zullen hier in het vervolg beter op letten. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/6/2019
Beste Folkert, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wow , wat weer heerlijk gegeten. Weer nieuwe dingen kunnen proberen. Heel lekker. 9/2/2019
Beste W.A., bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/1/2019
Beste Lisa, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/1/2019
Beste Piet, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/1/2019
Beste Max, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd weer perfect. Heerlijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/1/2019
Beste G.C., bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/31/2019
Beste Lisa, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/31/2019
Beste Monique, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/31/2019
Beste Mirjam, bedankt voor uw bestelling en uw 4 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/31/2019
Beste Frank, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Iedere week bestellen wij sushi en elke week wordt er wel iets vergeten of ligt de sushi door heel de doos. 8/29/2019
Beste Sabrina, bedankt voor uw review en bestelling. Wij hebben u meerdere keren geprobeerd te bereiken, maar dat is helaas niet gelukt. Wij willen u vragen om ons terug te bellen op het nummer 078-2034044. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/27/2019
Beste Dagmar, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was te zacht. Kon niks met de stokjes doen. De sushi viel uit elkaar. Smaak was goed. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/25/2019
Beste Wesley, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles goed, snelle bezorging en goed eten. Bezorger op de fiets sneller dan concurrentie met auto. 8/24/2019
Beste Erik, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Hele goeie sushi 8/24/2019
Beste Wil, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De maki met zalm was op zich goed, maar van ons mag de bieslook eruit gelaten worden! 8/23/2019
Beste Jiske, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/23/2019
Beste Lindy, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling was (helaas) te laat geleverd ondanks ruims van tevoren een geplande bestelling te hebben geplaatst. 8/23/2019
Beste Steven, wij hebben elkaar inmiddels gesproken en ik hoop dat we tot een goede oplossing zijn gekomen. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/23/2019
Beste Sander, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekkere sushi en snel bezorgd! 8/22/2019
Beste Caylee, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was niet wat ik gewend ben bij sushipoint. Rijst te ver doorgehaald. Te dik gerolde sushi. Teveel saus over de sushi. Hopen alfalfa over de tempura zeewier crisp. Geen dunne peperplakjes maar dikke peper plakken en daarom niet te eten in combi met de sushi. 8/22/2019
Beste Koen, we hebben elkaar inmiddels gesproken en ik hoop dat we tot een goede oplossing zijn gekomen. met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Heb gister al gebeld maar wil via deze weg toch mijn feedback geven. Ik zou een ice thee krijgen ivm jullie actie deze is helaas niet mee geleverd. Vond wel jammer dat er in z'n korte tijd wat mis wat met mijn bestelling. Tevens vonden wij de suchi niet echt afgewerkt de 2 achterkantjes zat nog amper ebi in was komkomer en rijst niet echt smakelijk. Ik vind ook al was mijn bestelling net voor sluitings tijd verwacht ik wel goeie service of neem geen bestelling aan 10min voor sluitingstijd. Tijdens de telefonische contact werd wel excuses aangeboden en werd een tegoed bon van 10€ aangeboden. 8/19/2019
Beste Suzy, we hebben elkaar al gesproken, en we hopen dat we tot een passende oplossing zijn gekomen! met vriendelijke groet, team SushiPoint Dordrecht.
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De bezorger was vriendelijk en op tijd. De sushi was niet heel. De website functioneerde niet oké, waardoor ik gegevens steeds opnieuw in moest voeren. 8/19/2019
Beste Jet, we hebben elkaar inmiddels gesproken en ik hoop dat we tot een goede oplossing zijn gekomen. met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk, we hebben genoten. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/18/2019
Beste Pim, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi! Snelle service! 8/17/2019
Beste Ebru, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik heb het idee dat sommige stukjes sushi smaller gesneden waren 8/17/2019
Beste Harry, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. Wij zullen dit terugkoppelen. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/16/2019
Beste Vahid, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/16/2019
Beste Els, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was heerlijk. En een vriendelijke bezorger. Hij parkeerde zijn scooter zelfs netjes in een parkeervak. Daar kunnen bezorgers van DHL/PostNL nog iets van leren. ;-) 8/16/2019
Beste Debby, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helemaal waardeloos dit is de laatste keer dat ik bij sushi point besteld heb , bestelling zonder soja saus en stokjes en een uur later pas geleverd , alles was al op 8/16/2019
Beste Martin, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. Onze excuses voor het ongemak, wij zullen hier in het vervolg beter op letten. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Best wel lang moeten wachten op de Delivery . Goed dat er even gebeld werd dat het langer ging duren. 8/15/2019
Beste Oscar, onze excuses voor het lange wachten er komt een tegemoetkoming uw kant op. Bedankt voor uw bestelling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/15/2019
Beste Emile, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/14/2019
Beste Kasia, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alleen nog een goede afstandhouder tussen de sushi en de deksel net als de pizza dozen. Dat zou perfect zijn. Nu worden de grote sushi platgedrukt. 8/12/2019
Beste Wesley, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zullen uw feedback ook zeker mee nemen , SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/10/2019
Beste Carla, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht