Reviews


4 sterren na 1151 reviews
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/16/2019
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/16/2019
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
was weer erg lekker en mooi op tijd .SUPPER 7/15/2019
Beste Hanneke, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eens iets anders geprobeerd. Met kip... is toch een rare gewaarwording maar zeker niet verkeerd. Samen met sushi is het heel apart. Ik hou t toch liever bij enkel sushi. 7/13/2019
Beste Angelina, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Echt heerlijk! Mooi opgemaakt! Goede, snelle service! 7/13/2019
Beste Lucy, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd snel en lekker! 7/13/2019
Beste Joke, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
levering was erg snel, top! 7/13/2019
Beste Marjolein, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/12/2019
Beste Andreas, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/12/2019
Beste Marja, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Steeds opnieuw inloggen/ gegevens invullen. Dat vond ik erg jammer 7/12/2019
Beste Jet, bedankt voor uw bestelling en uw feedback, we zullen het doorgeven aan de des betreffende afdeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bezorger zou iets meer geduld kunnen hebben. Was nog niet bij de deur gelopen of hij liep al weer weg. 7/11/2019
Beste Agnes, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zullen de des betreffende bezorger er op aanspreken. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Leuk en vriendelijk personeel 7/11/2019
Beste Jhonny, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk, heerlijk gegeten, lekker snel gebracht, nog een extraatje ook. En steeds weer nieuwe dingen kunnen proberen zoveel keuze. Kom zeker terug 7/8/2019
Beste W.A., bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Vroeger zat het super sushi menu in een grotere doos, nu zat het nogal aan elkaar geplakt, dat was wat lastig pakken met de stokjes. Verder alles weer prima! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/7/2019
Beste F, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. De grotere dozen waren helaas op, in het vervolg zal de sushi weer ruimer worden verpakt. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi smaakte perfect Alleen bezorger pakte zijn eigen fooien ( kreeg te weinig wisselgeld terug ) Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/7/2019
Beste Elles, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. Bedankt voor de feedback, wij gaan er naar kijken. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/7/2019
Beste Mo, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/6/2019
Beste Har, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/6/2019
Beste Rohan, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/6/2019
Beste Lina, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/4/2019
Beste Anne, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top zeker heerlijke sushi niks om aan te merken een echte aanrader voor die gene die echt van sushi houd 7/4/2019
Beste Alex, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/4/2019
Beste Ron, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/3/2019
Beste Dennis, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom weer lekkere sushi. 7/1/2019
Beste Erin, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Komkommer salade was niet vers. Komkommers waren doorzichtig en zacht slapjes. 7/1/2019
Beste Suzy, bedankt voor uw bestelling en uw feedback en hebben elkaar telefonische gesproken. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/1/2019
Beste Jennifer, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/1/2019
Beste Linda, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super 7/1/2019
Beste A.P., bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
graag een beetje meegaan met de tijd en wat minder verpakking gebruiken aub. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/30/2019
Beste Webber, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/29/2019
Beste Corien, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/29/2019
Beste Wim, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten! 👍🏻 6/28/2019
Beste Marissa, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/27/2019
Beste Sara, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vriendelijke bezorger. Het eten was weer top. 6/27/2019
Beste Jose, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/27/2019
Beste Amy, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/27/2019
Beste Wendy, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/26/2019
Beste Suzy, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/25/2019
Beste Leonie, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/24/2019
Beste Oscar, bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
zeer tevreden, voor de eesrte keer bij jullie besteld, smaakte goed! 6/24/2019
Beste Kiki, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/23/2019
Beste Maud, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Mijn ebi sushi was niet vers. Mijn zeewier salade was nog bevroren!!!! 6/22/2019
Beste Deborah, het is ons helaas niet gelukt u te pakken te krijgen. Wij willen u vragen contact op te nemen met onze vestiging zodat wij samen tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/22/2019
Beste Kevin, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/22/2019
Beste Patricia, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/21/2019
Beste Diana, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/21/2019
Beste Ronald, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2019
Beste Marc, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top Sushi 6/20/2019
Beste Martin, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal nooit klachten. Vandaag wel een keertje. Alle sushi lag doorelkaar heen,gember lag ovet alles heen leek wel omgevallen ofzo. En de sushi de maki te los gerold waardoor het uitelkaar viel tijdens het eten. Het was rommelig en niet net afgewerkt. 6/20/2019
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2019
Beste Snezana, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goede service, eten kwam wat later maar dat werd netjes aangeven. Extraatje gekregen had niet gehoeven maar mega attent 6/20/2019
Beste Martijn, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2019
Beste F, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Prima sushi maar niet zo goed gerold. Valt snel uit elkaar. Bezorging duurt lang. Dat kan beter. 6/20/2019
Beste, Bedankt voor uw review en excuses voor het ongemak! Wij probeerde u zojuist te bereiken maar dat is helaas niet gelukt. Graag zouden wij u een passende oplossing willen aanbieden, u kunt gerust contact met ons opnemen. Groeten, Team SushiPoint.
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
de sushi was volledig geplet, het leek wel of er 3 zware dozen op hadden gelegen. 6/19/2019
Beste Anouk, Bedankt voor uw review en excuses voor het ongemak! Wij probeerde u zojuist te bereiken maar dat is helaas niet gelukt. Graag zouden wij u een passende oplossing willen aanbieden, u kunt gerust contact met ons opnemen. Groeten, Team SushiPoint.
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/19/2019
Beste Suzy, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top! Weer erg lekker gegeten. 6/19/2019
Beste Gerard, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/19/2019
Beste Sandra, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/18/2019
Beste Petra, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk! 6/18/2019
Beste Sabine, bedankt voor uw bestelling en uw 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Dordrecht
SushiPoint Dordrecht Voorstraat 298 078 – 203 40 44
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
We misten helaas de sushi maki met komkommer en avocado en kregen dus te weinig sushi! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/16/2019
Beste Maud, Hartelijk bedankt voor uw review! Zojuist heb ik u telefonisch gesproken en zijn we blij dat we het voor u hebben kunnen oplossen. Groeten, Team SushiPoint