Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

4 sterren na 5819 reviews

De beste sushi van Leiden

Denk je aan sushi in Leiden, dan bestel je bij SushiPoint! Want dan ben je zeker van de lekkerste sushi. Wij staan bekend om de enorme keuze in sushi-gerechten. Of het nu gaat om nigiri, urumaki, maki, temaki, futomaki, gunkan of andere soorten, met vis zoals zalm, tonijn, garnaal, coquille, makreel of paling. Al uw favoriete gerechten kunt u hier bestellen en direct laten bezorgen of zelf afhalen. Bekijk dan ook onze eigen creaties, waarmee wij ons aanbod extra vers maken. Ontdek deze nu en bestel uw sushi in Leiden natuurlijk bij SushiPoint!

Gemakkelijk sushi bestellen in Leiden

Sushi bestellen is zeer eenvoudig en snel. Via de site kunt u aangeven welke gerechten u wilt bestellen en vervolgens kunt u kiezen of u de bestelling komt afhalen in onze vestiging in Leiden of dat u wilt dat deze wordt thuisbezorgd. Online bestellen is een prima oplossing wanneer er geen tijd is om te koken of wanneer u uw tijd liever op een andere manier besteedt.

Heerlijke bijgerechten

Wie in Leiden zou er nu sushi eten zonder bijgerechten? Vooraf maar ook tussendoor is het heerlijk om andere smaken en texturen te ervaren. Hiervoor is yakitori bedacht, (miso) bonensoep, bento en salades met verschillende ingrediënten. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon meer van hetzelfde bestellen. Gebruikt u veel wasabi of sojasaus? Of wilt u eigenlijk een dubbele portie yakitori of iets anders? Bestel het er gewoon bij!

Drinken bij sushi bezorgen?

Wat drinkt u bij uw sushi? Hoewel er geen regels gelden, eet men sushi vaak met echte Japanse sake. En ondanks dat wij in Leiden gevestigd zijn krijgt u authentieke sake. Hetzelfde geldt voor ons Japanse bier. Veel van onze klanten vinden deze verrassend en bovendien beter geschikt voor sushi dan normaal bier. En als u echt iets te vieren heeft in Leiden, waarom bestelt u niet meteen een fles champagne?

Sushi als catering

Sushi wint ook aan populariteit in de vorm van catering. Geregeld leveren wij feestelijke schalen aan grote groepen voor (bedrijfs-) feesten. Dit blijkt handig te zijn voor de teambuilding en het enthousiasme. Veel van onze sushi wordt dan ook gegeten bij presentaties, vergaderingen en andere evenementen in Leiden. Voor chique gelegenheden komen onze sushi-chefs op locatie uw sushi maken. Een feest op zich, ideaal voor een trouwerij of ander feest. Neem ook hiervoor direct contact met ons op


Wij bezorgen ook in Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp