Reviews


4 sterren na 3091 reviews
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/25/2020
Beste Nick, bedankt voor deze perfecte beoordeling! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/25/2020
Beste Wouter, hartelijk bedankt voor uw 5 ster beoordeling! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Dit keer erg ontevreden. Sushi was koud, smakeloos en leek niet vers. De meeste sushi viel ook nog eens uit elkaar en dat eet nogal onhandig. Garnaal was helemaal sompig en slap. We waren erg teleurgesteld dit keer.. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Beste Maud, het spijt ons dat de sushi dit keer zo tegenviel. Wij zijn het beste in staat u te helpen als u gelijk belt. Dan kunnen we samen een passende oplossing zoeken. Wij zullen er verder voor zorgen dat dit niet meer voorkomt met de sushi. Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi kwam als een rommeltje in de doos binnen. Op de website veel scrollen om zicht te hebben op wat er is. De sushi zelf is top! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Beste Marije, bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij dat het nog steeds smakelijk was. Het spijt ons dat de sushi wat rommelig was. Het helpt ons als u in de toekomst in staat bent om hier een foto van naar ons te mailen. Wij hebben de bezorger van uw bestelling hier over gesproken om te zorgen dat het niet weer gebeurt. Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten smaakte prima alleen jammer dat ik nooit m’n edameboontjes bij de bestelling heb gehad... wel voor betaald Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Beste Sacha, wij zijn blij om te horen dat het eten gesmaakt heeft en bedankt voor de reactie. Wij hebben vandaag, de 23e, geprobeerd u hier over te bellen maar kregen uw voicemail. Wij hebben hier graag nog contact met u over. Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben 1 uur 45 min. moeten wachten onze bestelling. 2 x gebeld, ze zouden de bezorger bellen. bezorger zei: Ohja ik kon het niet goed vinden en ik ben niet gebeld. Crispy sushi inmiddels slap, warme gerechtjes koud. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Beste Silke, mijn collega heeft u gisteren hier over gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Nogmaals onze excuses en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik had op eens een andere bestelling 2/22/2020
Beste Nancy, wat erg dat u de verkeerde bestelling heeft gekregen! Dat was zeker niet de bedoeling, excuses daarvoor. Gelukkig zien wij aan de hand van uw beoordeling dat u toch wel van het eten heeft genoten! Hopelijk was dit een eenmalig ding en komt het niet meer voor, maar mocht er ooit weer iets aan de hand zijn met u bestelling dan verzoeken wij u vriendelijk om gelijkt contact met ons op te nemen! Dan kunnen we het probleem voor uw gelijk oplossen door bv de juiste bestelling te late nabezorgen! Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De New York Spicey Ebi dreef echt in de Chili saus. Dat was jammer! Super sushi menu was prima. Avocado was ook goed rijp. 2/20/2020
Beste Anne-Fleur, hartelijk bedankt voor uw feedback! Beoordelingen zoals deze helpen ons om onze service te verbeteren. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/20/2020
Beste D, hartelijk bedankt voor uw perfecte beoordeling! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Normaal erg tevreden, maar deze keer vielen erg veel stukjes uit elkaar bij oppakken helaas. Net iets minder dan normaal. 2/17/2020
Beste Rutger, excuses dat uw bestelling niet conform de bij ons gewende kwaliteit werd geleverd. Uw feedback is doorgegeven aan onze keuken personeel en we gaan ermee aan de slag! Nogmaals excuses voor het ongemak, we hopen uw weer bij ons te zien. Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heeeeerlijk!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/16/2020
Beste Janny, heel erg bedankt voor uw perfecte beoordeling! Daar worden wij blij van! Bedankt voor het complimentje en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Best bestelde-sushi uit Leiden tot nu toe. Zalm was verrukkelijk. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/16/2020
Beste Cisca, beoordelingen zoals deze zien wij graag! Hartelijk bedankt voor het complimentje en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heel jammer dat we voor een flink bedrag, €170 sushi kregen die niet heel erg vers was. De avocado was inmiddels al bruin geworden en de knapperigheid van de rolls was echt al eraf. Het idee dat het uren van tevoren was voorbereid. Heel jammer en zo niet gewend van jullie!!! 2/15/2020
Beste Pauline, wat erg dat het niet helemaal naar wensen is gegaan. Raar om te horen dat deze bestelling niet vers leek, wij maken onze bezorg bestellingen altijd tussen 30-15 min van tevoren klaar om de bij ons gewenste kwaliteit te kunnen leveren. Wij gaan uw feedback doornemen met onze keuken personeel om te kijken wat er toen mogelijk aan de hand was met de groente. Onze excuses voor het ongemak. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/15/2020
Beste Xiomara, heel erg bedankt voor uw goede review! Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd prima!!! 2/15/2020
Beste Eugène, hartelijk bedankt voor uw mooie compliment :) Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/15/2020
Beste Klara, hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/14/2020
Beste Jennifer, hartelijk bedankt voor uw hoge beoordeling! Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/14/2020
Beste Maaike, hartelijke bedankt voor de sterren! Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Website werkt soms verwarrend. Verder waren de sushi's weer perfect! Dank! 2/14/2020
Beste André, bedankt voor uw feedback en het compliment! Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
2/14/2020
Beste Mario, heel erg bedankt voor het achterlaten van een review! Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/14/2020
Beste Sue, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Sushi quite tasty as usual, and despite the fact we were gifted free Paling, this time salad salmon rolls were missing. I guess just not my lucky day 2/14/2020
Dear Dmytro, thank you once again for your feedback! I'd like to offer you our most sincere apologies for once again forgetting one of the items on your order. The Salad Roll will be added to your next order as we did with the eel nigiri! Once again, sorry for the inconvenience. We hope to see you again! Sincerely, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker, bedankt voor de Tony chocolade reep👍 2/13/2020
Beste D, hartelijk bedankt voor het complimentje en voor de mooie beoordeling! Happy Valentine's nog! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/11/2020
Beste Henri, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd weer genieten. De lekkerste sushi van Leiden. 2/11/2020
Beste Iris, hartelijk bedankt voor uw prachtige beoordeling! Beoordelingen zoals deze maken ons team heel erg trots! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Two times already I ordered Sushi Paling, but it was removed from my order during checkout. Apart from that -- I have been long time customer, and enjoy Sushipoint a lot! One of the best sushi so far tasted 2/10/2020
Dear Dmytro, our most sincere apologies for the inconvenience you experienced when ordering from our website. We have looked into it and the problem should be resolved now. I believe we just spoke on the phone and managed to come to an understanding. Thank you for the compliments and once again, apologies for the inconvenience. We hope to see you back soon! Sincerely, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/10/2020
Beste Aad, bedankt voor uw perfecte beoordeling! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekkere sushi. Zeer goede service 2/10/2020
Beste Jacqueline, hartelijk bedankt voor de complimenten! Mooie beoordelingen zoals deze motiveren ons om top service te leveren! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/9/2020
Beste Janine, bedankt voor de mooie beoordeling. Dat zien wij graag! Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/8/2020
Beste Christa, bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima sushi en levering. Ik vindt wel dat de sushi's kleiner worden. 2/7/2020
Beste Richard, ik heb je feedback doorgegeven aan de keuken. Bedankt voor het compliment en de beoordeling. Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
2/7/2020
Beste Gemma, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima sushi! En exact op afgesproken moment bezorgd. 2/7/2020
Beste Eric, bedankt voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/6/2020
Beste Miranda, bedankt voor uw beoordeling en de vijf sterren! Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/6/2020
Beste Sylke, bedankt voor uw beoordeling en de vijf sterren! Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Gember laat smaak achter op sushi 2/6/2020
Beste Loes, hartelijk bedankt voor deze feedback. We gaan ons best doen om beter te zorgen dat de gember niet de rest van de sushi overheerst. Excuses voor het ongemak, hopelijk tot volgende keer. Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De avocado proefde oud en de sushi’s vielen bijna allemaal uit elkaar of waren een beetje verfrommeld of karig belegd. Had dit vorige keer ook toen ik ging afhalen, zou fijn zijn als jullie daarop willen letten! 2/6/2020
Beste Eva, onze excuses dat de sushi niet aan u verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback wordt heel erg gewaardeerd en is al doorgegeven aan onze keuken personeel om te zorgen dat er voortaan nog beter wordt opgelet op wat onze keuken verlaat. Nogmaals excuses voor het ongemak, wij hopen u binnenkort weer bij ons te zien. Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Allemaal prima 2/5/2020
Beste Eric, bedankt voor uw beoordeling en de vijf sterren! Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker vers en snel bezorgd! 2/4/2020
Beste Burcu, hartelijk bedankt voor de complimenten en voor de perfecte beoordeling! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/4/2020
Beste Liselot, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd super vers gemaakt en zeer correcte bezorgers! 2/3/2020
Beste Desiree, hartelijk bedankt voor deze zeer motiverende beoordeling! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De sushi’s waren dit keer erg slordig klaargemaakt en het leek alsof ze al een tijdje van te voren waren gemaakt: de nuri om de sushi was slap en de stukjes waren slordig en los gemaakt, de handrole bestond voor het grootste gedeelte uit rijst. De smaak was goed, er was ruim voldoende sojasaus, wasabi en gember bijgevoegd. Volgende keer weer beter. 2/3/2020
Beste M, wat vervelend dat de kwaliteit van de geleverde sushi niet aan uw verwachting heeft voldaan, onze excuses hiervoor. Alsnog bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen met gedetailleerde feedback erbij, het wordt heel erg gewaardeerd. Wij gaan er zeker mee aan de slag! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Looking forward to new deals or discounts, much appreciated. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/2/2020
Dear Enrica, thank you very much for leaving such a great review on our site! We can't spill the beans on any future deals yet, but rest assured that Sushipoint always has interesting deals and other promotions in stock! Keep an eye on our website and social media to catch them on time! We hope to see you again. Sincerely, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/2/2020
Beste Dorothe, heel erg bedankt voor uw perfecte beoordeling! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Op site staat aanbieden maar sushi kedekers zeggen dat de aanbieding toch niet geldt. Slechte service volgens mij moet je gewoon aanbieding naleven als deze op de site staat en per mail wordt aangeboden 2/1/2020
Beste Bjorn, vervelend dat het onduidelijk voor u was dat de korting door een technische fout in uw mailbox terecht was gekomen. De correcte email betrof de salad deal, vandaar dat de korting niet geldig was. Als het goed is heeft u daar ook een mail over ontvangen. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De Sushi is altijd super 👌🏻 🍣 1/31/2020
Beste Anouk, hartelijk bedankt voor het complimentje! Beoordelingen zoals deze motiveren ons om een top service niveau aan te houden! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/31/2020
Beste D, hartelijk bedankt voor deze perfecte beoordeling! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/31/2020
Beste Roos, heel erg bedankt voor de sterren! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas vonden wij meerdere haren in de sushi. Ze lagen er niet bovenop, maar zaten echt in de sushi. Moet dus tijdens de bereiding erin gekomen zijn. Zeer onsmakelijk! 1/28/2020
Beste Corien, als het goed is hebben wij elkaar inmiddels al gesproken en is dit nu al op een passend manier opgelost. Ik wou u nogmaals bedanken voor uw feedback, het wordt heel erg gewaardeerd. Wij gaan er gelijk mee aan de slag om te zorgen dat u weer top service krijgt hoe u van ons al bent gewend. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk. Vriendelijke bezorger. 1/28/2020
Beste Ingrid, hartelijk bedankt voor de complimenten! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De warme gerechten waren koud en taai, de bijgerechten van slechte kwaliteit en door elkaar geschud Er zat ook geen soyasaus en stokjes bij 1/27/2020
Beste Denny, als het goed is hebben wij elkaar inmiddels al gesproken en zijn wij samen tot een passend oplossing gekomen. Ik bied u nogmaals excuses aan namens ons team. We gaan zsm met uw feedback aan de slag. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling was niet compleet, mijn bestelde en betaalde Nigiri menu is niet geleverd. Dat was zeer teleurstellend, De kwaliteit van het geleverde eten was goed alleen wat slordig/onzorgvuldig verpakt. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/26/2020
Beste Rob, wat vervelend dat u bestelling niet compleet werd geleverd. Onze excuses daarvoor, dat was zeker niet de bedoeling. Wij hebben zojuist geprobeerd om contact met u op te nemen om te kijken wat wij er allemaal voor u kunnen betekenen maar het is ons niet gelukt. Zou u ons zo snel mogelijk terug kunnen bellen/schrijven? Nogmaals excuses voor het ongemak en hopelijk tot binnenkort. Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/26/2020
Beste Michiel, bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/25/2020
Beste Hetty, heel erg bedankt voor uw perfecte rating :) Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/24/2020
Beste Bart, heel erg bedankt voor deze fantastische beoordeling! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/24/2020
Beste Marcel, hartelijk bedankt voor de sterren! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg lekkere verse sushi !! 1/22/2020
Beste Guusje, hartelijk bedankt voor het complimentje en voor de mooie beoordeling! Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi blijft lekker. Ik bestel al een paar jaar, maar helaas valt het mij de laatste 2 keer wel op dat de sushi steeds kleiner wordt. Je ziet het ook voornamelijk aan de verhouding met de doos. Jammer, want de grootte van de sushi was voor ons voornamelijk de reden om bij sushipoint te bestellen in verhouding met prijs/kwaliteit. 1/22/2020
Beste Petra, wat vervelend om te horen dat onze sushi een tegenvaller voor u is geworden. Wij werken conform een vast recept en protocol, naar aanleiding van u feedback gaan wij controleren of iedereen zich eraan houdt. Hopelijk is dat echter niet het geval en misschien lijken de rollen door een andere reden kleiner te zijn geworden. B.v., sommige van onze sushi dozen worden sinds kort uit een andere materiaal en op een andere maat gemaakt waardoor de dozen iets breder eruit zien. Wij gaan in iedere geval zeker met uw feedback aan de slag. Excuses voor het ongemak. Wij zien u hopelijk nog een keer verschijnen! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/21/2020
Geachte Marije, hartelijk bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot de volgende keer!. Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/21/2020
Beste Anthony, hartelijk bedankt voor uw perfecte beoordeling! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo