Reviews


4 sterren na 3680 reviews
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Aad, hartelijk bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van (: Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Diana, bedankt dat u tijd heeft genomen om ons een beoordeling te geven. Het wordt enorm gewaardeerd! Leuk om te zien dat u heeft genoten (: Heel graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste A., heel erg bedankt voor uw review! Daar wordt ons team erg blij van (: Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De crispy sushi was niet crispy 9/26/2020
Beste Rob, wat vervelend om te horen dat de crispy rollen niet krokant werden geleverd. Onze excuses voor het ongemak, dat is niet waar wij naar streven. Ons team wil u alsnog bedanken voor de goede beoordeling, wij gaan ons best doen om u in de toekomst weer heerlijke sushi te geven. Bedankt voor de feedback en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Miranda, hartelijk bedankt voor de perfecte beoordeling! Wij zien u graag terug! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Maria, heel erg bedankt voor de beoordeling met perfecte score! We zijn erg blij dat u heeft genoten (: Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/25/2020
Beste Mitchell, hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Uitstekend 9/25/2020
Beste NA, ons team wordt heel vrolijk van uw mooie beoordeling, bedankt daarvoor. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Persijn.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Smaak was als vanouds prima echter waren de sushi’s erg los gerold. Tevens was de verdeling van grote erg raar. Hele dikke en hele dunne sushi’s. Jammer. 9/25/2020
Beste Ruud, bedankt voor uw feedback over uw gekregen bestelling. Ons team streeft naar continuïteit in de producten en de kwaliteit daarvan. Het is helaas bij uw bestelling misgegaan, hier bieden wij onze excuses voor aan. Uw feedback is doorgegeven aan het keukenteam, onze chef's hebben aangegeven er scherper op te zullen zijn in het vervolg. Toch hopen wij u in de toekomst te kunnen voorzien van een lekkere maaltijd met gelijke stukken sushi. Met vriendelijke groet, Persijn.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2020
Beste Aad, bedankt voor uw mooie beoordeling van 5 sterren. Daar worden wij als team erg blij van. Met vriendelijke groet, Persijn.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde bijna 2 uur voordat bestelling kwam 9/24/2020
Beste pcm, wij vinden het erg vervelend dat uw bestelling zo laat bij u is afgeleverd. Wij doen ons best om alle bestellingen binnen de aangegeven aflevertijd te bezorgen. Helaas is het deze keer mis gegaan, daar bieden wij onze excuses voor aan. Het bezorgteam is op de hoogte gesteld, en zal zich inzetten op verbetering hiervan. Wij doen ons best om u in de toekomst van een betere service te voorzien. Met vriendelijke groet, Persijn.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom alles perfect. Snel bestelt via de website, die ook met je mobiel prima te bedienen is. Tas met sushi stond al klaar. Erg lekkere sushi. 9/24/2020
Beste Twan, hartelijk bedankt voor uw review van 5 sterren. We zijn blij dat u heeft genoten van uw bestelling, en verwelkomen u graag een volgende keer. Met vriendelijke groet, Persijn.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/22/2020
Beste Annemieke, hartelijk bedankt voor een review met de perfecte score, dat zien we graag! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/21/2020
Beste Martijn, hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling en hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
perfectly prepared and very delicious! 9/21/2020
Dear Maria, thank you very much for the 5 star review. We hope to see you again soon! Kind regards, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was weer erg lekker. We waren een kwartiertje te vroeg, maar hoefden niet lang te wachten. Wederom was het eten heerlijk en vers. Ga zo door. 9/21/2020
Beste John, bedankt voor de 5 sterren en de mooie reactie. Wij zien u graag snel weer terug! Met vriendelijke groeten, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Hans, bedankt voor de 5 sterren en de mooie reactie. Wij zien u graag snel weer terug! Met vriendelijke groeten, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd perfect Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Mara, bedankt voor de 5 sterren en de mooie reactie. Wij zien u graag snel weer terug! Met vriendelijke groeten, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Alex, bedankt voor uw recensie! We zijn blij dat uw bestelling naar wens was. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijk groet, Persijn
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Rina, bedankt voor uw mooie beoordeling van 5 sterren. Daar worden wij als team erg blij van. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Persijn
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten is goed maar niet spectaculair en ik vind het erg duur!! Komt neer op tussen de €1,00 en €1,50 per stuk. Ook in de voordeelmenus en de voordeelmenus zijn zeer beperkt. Weinig nigeri en weinig maki. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Mickel, hartelijk bedankt voor uw review en uw feedback, dat wordt erg gewaardeerd! Vervelend om te horen dat u niet erg tevreden bent met de prijs-kwaliteit van uw bestelling. De voordeelmenu's zijn dan inderdaad de beste optie om te nemen (bijvoorbeeld het super sushi menu). We kunnen uiteraard niet zo makkelijk de prijs veranderen, maar onze kwaliteit blijft altijd perfect. We hopen u echter snel weer te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Irene, dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling. Wij waarderen dit enorm als team SushiPoint Leiden! Met vriendelijke groet, Persijn
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer genieten! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Saskia, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg tevreden dat alles weer naar wens is geweest. Dat zien we graag. Met vriendelijke groet, Persijn
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Floris, hartelijk bedankt voor uw review en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Wesley, fijn om te zien dat u weer heeft genoten van uw SushiPoint-bestelling. Daar doen we het voor! Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Persijn
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal erg tevreden, vindt het vandaag beduidend minder lekker als normaal. Vooral de rijst was van mindere smaak en kwaliteit 9/19/2020
Beste Paul, nogmaals hartelijk bedankt voor het achterlaten van uw feedback en uw tijd aan de telefoon zojuist. Middels deze weg ook nogmaals mijn excuses voor uw teleurstelling gisteren. Uw feedback is doorgegeven aan ons keukenteam en we gaan ervan uit dat het de volgende keer weer is zoals u van ons gewend bent! Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hadden de New York box besteld en gebruik gemaakt van de € 7,50 kortingscode van Prinsjesdag. De bezorging was keurig op tijd en de Sushi smaakte perfect. Bedankt weer! 9/19/2020
Beste Richard, heel erg bedankt voor de prachtige beoordeling! Zal de complimenten voor u doorgeven aan mijn collega's, daar worden ze zeker blij van (: Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Voor het eerst was de zalm van vooral de Maki’s taai en niet lekker. Verder zoals gewend maar de zalm was echt niet ok. 9/18/2020
Beste Carsten, heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen inclusief feedback. Het wordt heel erg gewaardeerd. Wat vervelend dat de zalm dit keer tegen is gevallen. Bedankt dat u dit met ons heeft gedeeld, wij gaan het doorgeven aan de keuken om te zorgen dat alles extra voorzichtig wordt gemaakt. Graag tot de volgende keer om u weer een top ervaring te geven zoals u dat van ons bent gewend! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima, na Nijmegen en Zwolle een van de betere! Hoofddorp -1 9/18/2020
Beste Dmitri, hartelijk bedank voor de beoordeling en tevens bedankt dat u aan ons heeft gedacht voor uw Sushi ranking! Beetje collegiale concurrentie houdt dingen spannend (: Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/16/2020
Beste Margit, hartelijk bedankt voor het achterlaten van uw mooie beoordeling en hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Op de een of andere manier ga ik telkens in de fout met bestellen. Nu was mijn besteling 2 maal binnen gekomen. 9/15/2020
Beste Henri, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Wat vervelend om te horen dat u meerdere malen moeite heeft gehad met het online bestellen. Gelukkig had u deze keer niet gelijk betaald en zijn we er op tijd achtergekomen! Als het goed is gaat de ICT-afdeling binnenkort naar de website kijken om de meest voorkomende problemen te verhelpen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Zat helaas geen soja saus bij onze bestelling. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Beste Fleur, hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling met feedback te plaatsen. Het wordt heel erg gewaardeerd. Excuses voor het vergeten van de soja saus, ik zal mijn collega's hierop aanspreken om te zorgen dat deze fout niet meer voorkomt. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Beste Anouk, hartelijk bedankt voor uw beoordeling met perfecte score! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Beste Claudine, hartelijk dank voor uw perfecte beoordeling! Graag tot de volgende keer :) Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/12/2020
Beste Barbara, heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Die zien wij graag :) Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Beste, Regelmatig bestellen wij bij jullie, en deze keer waren wij een beetje teleurgesteld. Normaal gesproken zitten er verschillende uramaki in, alleen deze keer zat er alleen surimi krab in...? Dus het was nogal veel van hetzelfde. Denk een foutje? Groetjes, Monique 9/12/2020
Beste Monique, bedankt voor uw tijd aan de telefoon gisteren. Nogmaals excuses voor het ongemak. Wij hopen dat onze collega het naar tevredenheid heeft opgelost met u. U beoordeling en feedback zijn doorgegeven aan de keuken om te zorgen dat deze fout niet meer voorkomt. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/12/2020
Beste Angela, hartelijk dank voor uw hoge rating! Daar doen wij hard ons best voor. Graag tot ziens bij ons! Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hadden het super sushi menu, helaas plakte de rijst onvoldoende dit keer. De smaak was uiteraard prima, maar het geeft wat gestuntel en geknoei. 9/12/2020
Beste Richard, hartelijk bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling inclusief feedback. Het wordt heel erg gewaardeerd. Excuses dat de rijst u tegen is gevallen, we gaan uw bericht doorgeven aan de keuken om te kijken hoe dit is gekomen. Wij hopen u snel weer te zien om u een betere ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer Super lekker, dank jullie wel 9/12/2020
Beste Karen, hartelijk bedankt voor uw prachtige beoordeling en voor de complimenten! Daar worden wij erg blij van, wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen bij ons! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/11/2020
Beste Floris, hartelijk bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Wij zijn hier erg blij mee, en hopen u in de toekomst weer blij te kunnen maken. Met vriendelijke groet, Persijn
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/10/2020
Beste Tim, hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat u een fijne SushiPoint-ervaring heeft ervaren. Wij zien u graag een volgende keer terug. Met vriendelijke groet, Persijn
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Keurig op tijd thuis bezorgt en het smaakte weer fantastisch! 9/9/2020
Beste Richard, bedankt voor uw mooie beoordeling, en uw complimenten. Wij zien u graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Persijn
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi’s waren altijd heerlijk. Vandaag waren zeer matig en niet crunchy en vers. Daarbij 1 flesje sojasaus, 1 servet, 1 wasabi terwijl het voor 2 personen was. We zijn heel erg teleurgesteld. Wat gaan jullie hier aan doen??? 9/9/2020
Beste Marijke, hartelijk bedankt voor uw feedback! We hebben overlegd met de keuken om te kijken waar het probleem lag met de mindere kwaliteit sushi dan dat u van ons gewend bent, en het probleem lag waarschijnlijk bij de bereiding. We hebben een paar mogelijke oorzaken gevonden en zullen hier in de toekomst beter op letten en handelen. Aangezien u een 1 persoon menu heeft gekocht doen wij standaard 1 van elk soja saus/servet/stokjes/wasabi/etc. Als u voor 2 personen er bij wilt kunt u het beste dit als opmerking plaatsen bij de bestelling omdat wij er van uit gaan dat het voor 1 persoon is! Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd en hopelijk zien we u alsnog snel terug om te standaard te leveren die u van ons gewend bent! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/9/2020
Beste Susanne, hartelijk bedankt voor het achterlaten van zo'n mooie beoordeling en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/6/2020
Beste Aad. hartelijk bedankt voor uw perfecte rating! Graag tot ziens bij ons :) Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
pagina op website toonde voortgang van bestelling, maar bleef hangen op "wordt bereid". Toen ik naar binnen liep bleek bestelling al gereed te zijn. Lekker!! Wel vrij duur. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/6/2020
Beste Freerk, bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. We zullen met onze IT-afdeling zorgen dat het niet meer blijft hangen zodat u beter op de hoogte bent van de gereedheid van u bestelling. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
geen opmerkingen. eten was lekker. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/6/2020
Beste Reinald, bedankt voor de mooie beoordeling. We zijn het blij dat het u gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk als altijd! 9/5/2020
Beste Bart, bedankt voor de 5 sterren! Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
🔝 9/5/2020
Beste Marc, bedankt voor de zeer mooie beoordeling. Dat zien wij graag! Met vriendelijke groet, Jan, Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/5/2020
Beste Saskia, heel erg bedankt voor de sterren! Wij hopen u snel weer bij ons te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/4/2020
Beste Davy, hartelijk bedankt voor uw perfecte beoordeling! Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/4/2020
Beste Ireen, heel erg bedankt voor de beoordeling met perfecte score! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was top. 9/4/2020
Beste Monique, ontzettend bedankt voor het mooie compliment! Graag tot ziens bij ons :) Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was wederom heerlijk. Weer goed geregeld. Ga zo door. 9/3/2020
Beste John, heel erg bedankt voor de zeer motiverende beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was, wij hopen u snel weer bij ons te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Kindermenu was super verzorgd, dank! 9/2/2020
Beste Annelieke, heel erg bedankt voor de complimenten en voor de perfecte beoordeling! Daar worden wij blij van (: Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/2/2020
Beste Mirjam, hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/1/2020
Beste Jose, hartelijk bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/31/2020
Beste Annelies, heel erg bedankt voor uw beoordeling met perfecte score! Daar worden wij erg blij van (: Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/31/2020
Beste Robin, heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/30/2020
Beste Sharita, hartelijk bedankt voor een beoordeling met de perfecte score! Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Max.