Reviews


4 sterren na 4275 reviews
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/12/2021
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/12/2021
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De kip yakitori was erg laag qua formaat 6/11/2021
Beste Nick, wat vervelend om te zien dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Onze excuses dat u niet heeft genoten van uw sushi. Als het goed is hebben wij elkaar inmiddels hierover gesproken. Gelukkig was de situatie minder erg dan het leek en het was volgens u alsnog smakelijk! Wij zien u graag bij ons terug! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super sushi & kidsbox, aanrader! 6/11/2021
Beste Annelieke, hartelijk bedankt voor uw beoordeling met perfecte score! Het wordt erg gewaardeerd! Ik zal de complimenten voor u doorgeven aan mijn collega's (: Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/10/2021
Beste Leoni, hartelijk bedankt voor uw 5 sterren review, dat wordt zeer gewaardeerd! Hopelijk zien we u snel weer terug! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer top!! 6/10/2021
Beste Jose, wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Hopelijk mogen we u snel weer ontvangen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was zoals altijd top! Ook het verzoek tot aanpassing in het menu werd weer gehoor aangegeven. Prima service! Alleen er waren maar 3 flesjes sojasaus, en dat was helaas te weinig. Ik had aangegeven dat ik beetje extra sojasaus wilde, maar misschien door de drukte was dit vergeten. Kan gebeuren. De website zelf deed heel raar toen ik wilde bestellen. Toen de app gedownload en die deed het wel goed! 6/8/2021
Beste Danny, hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling en ook bedankt voor uw duidelijke feedback! Het wordt erg gewaardeerd! Ik zal de complimenten doorgeven aan mijn collega's (: Wat vervelend om te horen dat u te weinig of geen extra soja saus erbij heeft gekregen ondanks het verzoek bij uw order, het is soms moeilijk in te schatten wat er precies als 'extra' wordt gezien. Wij gaan kijken hoe wij dit zouden kunnen aanpakken om dit soort vervelende foutjes in de toekomst te vermijden. Wij hopen u snel weer bij ons te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk en snel gebracht! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/6/2021
Beste Marga, hartelijk bedankt voor uw beoordeling met perfecte score! Die zien wij graag (: Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/6/2021
Hallo Barth, wat fijn dat uw bestelling zo naar wens was. Dit doet ons team deugd! Wij hopen u in de toekomst weer van heerlijke sushi te kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, SushiPoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Enige jammere was dat wij nooit hebben geweten dat we het pasje moeten scannen . Nu gevraagd om saldo en staan pas op 100 punten, terwijl wij al bijna op en tienvoud zouden moeten . zitten. Echter bij aangeven kon hier niks mee gedaan worden.. Mvg, Siebe Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/6/2021
Beste Siebe, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Het wordt erg gewaardeerd. Wat vervelend om te horen dat het opsparen van uw punten niet goed is gegaan, het spijt ons heel erg dat u zoveel punten mis heeft gelopen en dat wij helaas niet zoveel voor u hebben kunnen betekenen. Wij hopen dat het sparen van de punten u nu wel duidelijk is geworden zodat het voortaan wel goed gaat. Wij hopen binnenkort een welverdiende Piggy beloning bij uw bestelling te kunnen doen! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Luxury Menu maakte verjaardag van mijn vrouw super! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/6/2021
Hey Hans, wat fijn dat de sushi een mooie aanvulling was op de verjaardag van uw vrouw! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Team SushiPoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/5/2021
Beste Leo, hartstikke bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Klasse ! 6/5/2021
Beste J.N., dat is altijd mooi om te horen! Hartstikke bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en compliment! Met vriendelijke groet, team Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/5/2021
Beste Deb, hartstikke bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/5/2021
Beste Carsten, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, team sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/5/2021
Beste Esmée, bedankt voor uw review! we hopen u snel weer te zien bij ons. Met vriendelijke groet, team sushipoint Leiden
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle levering van heerlijke sushi... 6/5/2021
Beste Vivienne, hartelijk bedankt voor de perfecte review! Daar doen wij hard ons best voor! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was lekker, maar kwam niet helemaal overeen met wat ik besteld had helaas 6/4/2021
Beste Mirjam, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Die zien wij graag! Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet klopte, dat is zeker niet de bedoeling. Als het goed is hebben wij elkaar inmiddels hierover gesproken en zijn wij samen tot een passende oplossing gekomen. Ik wil u nogmaals bedanken voor uw tijd en geduld, wij hopen dat de volgende keer alles weer naar wens gaat zoals u dat van ons gewend bent! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
prima 6/3/2021
Beste E, hartelijk bedankt voor uw 5 sterren review, dat zien we graag! Hopelijk mogen we u snel weer ontvangen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/2/2021
Beste M.C., hartelijk bedankt voor uw perfecte beoordeling! Dat wordt enorm gewaardeerd! Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/2/2021
Beste Pieter, bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een beoordeling te geven! Het wordt enorm gewaardeerd (: Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles wat top in orde 6/1/2021
Beste Ineke, hartelijk bedankt voor uw compliment en voor de perfecte score! Daar doen wij hard ons best voor! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/1/2021
Beste Mieke, heel erg bedankt voor uw beoordeling! Die zien wij graag (: Wat leuk om te zien dat alles naar wens was, wij hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
prima, snel en heerlijk 5/31/2021
Beste Marianne, hartelijk bedankt voor de complimenten en ook bedankt voor de perfecte score! Daar doen wij hard ons best voor (: Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten, nette bezorging. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/30/2021
Beste Mila, hartelijk bedankt voor uw perfecte review! Daar worden wij blij van (: Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/29/2021
Beste J.N., hartelijk bedankt voor uw perfecte beoordeling, die zien wij graag! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Rijst plakte niet goed, sushi viel helemaal uit elkaar helaas.. 5/29/2021
Beste Maaike, allereerst onze excuses daarvoor. Het is natuurlijk vervelend als de sushi niet helemaal is zoals u van ons verwacht. Ik heb uw feedback daarom ook direct doorgegeven aan ons keukenteam, en zij gaan er verder achteraan om ervoor te zorgen dat het zich in de toekomst niet meer voordoet. Bedankt voor uw feedback en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/28/2021
Beste Stefania, hartelijk bedankt voor uw 5 sterren review! Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Toppie, heerlijke sushi. Op tijd bezorgd. Erg tevreden! 5/28/2021
Beste Ilva, hartelijk bedankt voor uw perfecte beoordeling en de mooie complimenten! Dat wordt zeer gewaardeerd! Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk.... 5/28/2021
Beste Rina, wat ontzettend fijn om te horen dat de bestelling naar wens was! Hartelijk bedankt voor de 5 sterren review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De lekkerste sushi! 5/27/2021
Beste M, hartelijk bedankt voor uw 5 sterren review en het prachtige compliment! Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was lekker, maar hadden het gevoel dat hij wat ouder was. Sushi leek niet vers, de crispy rol was 0ok niet knapperig meer 5/27/2021
Beste Patrizia, hartelijk bedankt voor uw feedback! Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit van de sushi iet naar wens was! Alle sushi wordt vers bereid, maar we zullen er strenger op toe kijken dat de dozen neit te lang blijven staan! Dt wordt ook doorgenomen met ons keukenpersoneel zodat ook zij er beter op letten. Hopelijk mogen we u snel weer ontvangen om een betere bestelling te leveren. Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/26/2021
Beste Gerard, hartelijk bedankt voor uw perfecte beoordeling! Hopelijk mogen we u eerdaags weer verwelkomen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkere sushi (rijst is goed bereid) en op tijd bezorgd. 5/25/2021
Beste Audrey, heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Daar worden wij blij van (: Wat leuk om te horen dat alles naar wens was! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was heerlijk alleen de Pokebowl was erg klein en zeker geen €6 waard.. 5/25/2021
Beste Sandra, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Uw feedback wordt erg gewaardeerd. Ik zal uw compliment doorgeven aan de keuken! Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de pokebowl, onze excuses voor het ongemak. Sushipoint Leiden is een franchise en dat betekent helaas dat wij de prijzen en verhoudingen van de producten niet zelf bepalen, uw feedback hierover wordt doorgegeven aan de betreffende afdeling. Als ik het goed heb loopt de pokebowl-deal voor minstens nog een week. Als u gebruik maakt van deze deal krijgt u een korting bij de pokebowls die u neemt in combinatie met een menu! Wij hopen u snel weer bij ons te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/25/2021
Beste Stefania, hartelijk bedankt voor uw perfecte review! Daar worden wij blij van (: Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/24/2021
Beste R.J., heel erg bedankt voor de vijf sterren beoordeling! Daar doen wij hard ons best voor! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/24/2021
Beste Marijne, hartelijk bedankt voor uw perfecte beoordeling! Die zien wij graag (: Wij hopen u snel weer bij ons te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorgen duurde echt heel lang. 5/24/2021
Beste Floor, hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons wat feedback te geven. Het wordt heel erg gewaardeerd! Wat vervelend om te horen dat de bezorging u tegen is gevallen... Ik begrijp van mijn collega's dat ze het gisteren onverwacht druk hebben gehad. Onze excuses dat dit voor vertraging heeft gezorgd bij uw bestelling. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen om u de echte Sushipoint ervaring te kunnen geven! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/24/2021
Beste PP, hartelijk bedankt voor uw beoordeling met perfecte score! Daar wordt ons team blij van (: Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De tempura garnalen waren superknapperig en goed warm. De crunchyrole helaas helemaal niet.....niet warm en ook niet crunchy. Een tegenvaller. 5/24/2021
Beste Lisa, hartelijk bedankt voor uw beoordeling met feedback! Het wordt erg gewaardeerd. Wat vervelend om te horen dat de crispy roll niet meer krokant was, wij gaan dit doorgeven aan ons keuken team om te kijken hoe wij dit het beste zouden kunnen voorkomen! Wij hopen u snel weer te mogen helpen met een bestelling die aan uw verwachtingen voldoet! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/24/2021
Beste Sharon, hartelijk bedankt voor uw perfecte beoordeling! Daar doen we hard ons best voor! Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen! Met vriendelijke groet, Max
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Smaak kan zeker verser. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/23/2021
Beste Marco, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Onze sushi wordt elke dag vers bereid, en we streven er naar om die versheid tot aan de deur te leveren. Vervelend om te horen dat dat bij u helaas niet gelukt is. We hopen dat u eerdaags weer bij ons besteld om een bestelling te leveren volgens onze standaard. Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
tonijn en rijst te droog; het smaakte muf Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/23/2021
Beste Doug, hartelijk bedankt voor uw waardevolle feedback! Ik heb uw feedback met ons keukenpersoneel besproken en de flamed tuna is inderdaad iets droger omdat het geflambeerd wordt. We zullen er echter op letten dat het niet te droog wordt! We hopen u snel weer te mogen ontvangen om een bestelling te leveren die aan uw verwachtingen voldoet! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Sushi was allemaal op z’n kant in de tas gezet. Oftewel alles was in elkaar gezakt 🙄 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/23/2021
Beste Koert, wat vervelend om te horen dat de bestelling er niet goed uit zag qua presentatie, onze oprechte excuses hiervoor! Ik heb dit met mijn collega's besproken dat ze veel strenger moeten opletten bij het inpakken van de bestelling. Ik hoop echter dat de sushi wel heeft gesmaakt! Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen om een betere bestelling te leveren! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/23/2021
Beste Jacqueline, bedankt voor de vijf sterren, dat zien wij erg graag! Wij hopen u snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Jan
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk en vers, snelle en vriendelijke bezorging!!! Altijd een feestje 🎉👍 5/22/2021
Beste Jenny, ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling, daar doen wij erg ons best voor. We hopen u dan ook snel weer in de winkel te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Jan
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer zalig gegeten 5/21/2021
Beste M, hartelijk bedankt voor de perfecte score en voor het heerlijke compliment! Daar worden wij blij van (: Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer helemaal goed 5/21/2021
Beste Aad, hartelijk bedankt voor de perfecte review en de mooie complimenten! Daar doen we hard ons best voor! Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen! met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Op tijd, vers en vertrouwd lekker!! 5/21/2021
Beste Burcu, wat fijn om te horen dat alles wederom naar wens was! Hopelijk zien we u snel weer! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
5/21/2021
Beste Sandra, hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen! Met vriendelijke groet, Max.
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel top! 5/18/2021
Beste Cheyenne, heel erg bedankt voor uw beoordeling en ook bedankt voor uw compliment! Het wordt enorm gewaardeerd (: Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/18/2021
Beste Theo, heel erg bedankt voor uw beoordeling met perfecte score! Die zien wij graag! Wij hopen u snel weer bij ons te zien! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/17/2021
Beste Linda, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Wat leuk om te zien dat u heeft genoten (: Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/17/2021
Beste Edwin, bedankt voor uw beoordeling! Wij hopen u snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jammer dat het met de piggy punten zo slecht werkt. Geen logische functionaliteit op de site. Gelukkig is het eten en de service van de medewerkers TOP! 5/17/2021
Beste Tom, heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een beoordeling te geven! Het wordt zeer gewaardeerd! Wat vervelend om te horen dat het spaarsysteem u tegenviel. Piggy is constant bezig haar systeem aan het ontwikkelen zodat het beter met ons systeem kan aansluiten, hopelijk vindt u het de volgende keer veel soepeler gaan. Leuk om te horen dat u goede service heeft gehad en dat u van de sushi heeft genoten, hartelijk bedankt voor uw compliment! Wij hopen u snel weer te mogen helpen (: Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/16/2021
Beste Olaf, bedankt voor uw review! Het wordt heel erg gewaardeerd! Wij hopen u snel te mogen ontvangen! Met vriendelijk groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/16/2021
Beste Margriet, hartelijk bedankt voor uw perfecte beoordeling! Daar worden wij blij van (: Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Eduardo
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij vonden de sushi dit keer tegenvallen: de diverse onderdelen waren qua smaak niet goed te onderscheiden. Wij hadden de indruk dat de sushi minder vers was dan anders (te lang staan wachten op klanten?) 5/15/2021
Beste Leta, vervelend om te horen dat uw bestelling deze keer niet voldeed aan uw verwachtingen, waarvoor onze excuses. Er is gepoogd om u telefonisch te bereiken, maar dat is helaas niet gelukt. Als u wilt, kunt u ons tijdens openingstijden bereiken op 071 - 51 22 755, dan kunnen we het met u en voor u oplossen. Met vriendelijke groet, Jaël
SushiPoint Leiden Pelikaanstraat 27 071 – 5122 755
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/15/2021
Beste Jara, bedankt voor de zeer lovende beoordeling, dat wordt zeer gewaardeerd. We hopen u snel weer in de winkel terug te zien! Met vriendelijke groet, Jan