Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

4 sterren na 9789 reviews

De beste sushi van Eindhoven

Voor de lekkerste Sushi in Eindhoven moet u bij SushiPoint zijn! Zorgvuldig gemaakte sushi met verse vis. Want dat brengt u in de feeststemming. Zo een chique hapje met tonijn, zalm, krab, garnaal, komkommer, ei of iets anders. Met smaak, kleur en afwisseling. Loopt het water u al in de mond? Dan bent u klaar om te bestellen. Bekijk nu ons heerlijke aanbod en laat het direct bezorgen (of kom het zelf afhalen).

Geen zin om te koken? Sushi bestellen als alternatief 

Als u geen zin heeft om te koken, dan is het bestellen van sushi een prettig alternatief. U kunt in het comfort van uw eigen woning blijven en het eten wordt aan uw deur bezorgd. Bestellen doet u eenvoudig op onze website. Wij garanderen een snelle bezorging in Eindhoven, aangezien de versheid van visproducten voor een groot gedeelte de kwaliteit bepaalt. Kijk uw favoriete serie of spendeer tijd met uw gezin, zonder tijd vrij te hoeven maken om te koken.

Alle soorten sushi en meer

Bij sushi horen afwisselende smaakcombinaties, menu's en bijgerechten. SushiPoint in Eindhoven maakt daarom niet alleen uw favoriete sushi, maar ook vernieuwende creaties. Daarnaast leveren wij natuurlijk alle onmisbare bijgerechten zoals yakitori, zeewiersalade, gember en sojabonen. En liefhebbers kunnen gewoon extra wasabi, sojasaus en gember bijbestellen. Een lekker drankje erbij? Bestel echte sake, Japans bier of champagne en maak het feest compleet.

Afhalen, bezorgen en cateren van sushi in Eindhoven 

SushiPoint hoort bij Eindhoven. U kunt dan ook op alle manieren bestellen. Zo kunt u afhalen of wachten op onze snelle bezorging. Ook verzorgen wij regelmatig de catering voor feesten, presentaties, vergaderingen en andere evenementen in en rondom Eindhoven. Die laten wij opleven met opvallende schalen sushi, ter plekke klaargemaakt door onze sushi-chefs. Een royaal gebaar voor uw gasten.

Leuk sushi weetje

Wist u dat sushi ontstond na het fermenteren van vis met rijst? Als 'street food' gebeurde dit in Zuidoost-Azie. In Japan kon men zich echter steeds vaker verse vis veroorloven. Om toch te kunnen blijven genieten van deze sushi voegde men rijstazijn toe om de enigszins zure smaak van het gefermenteerde rijst na te bootsen. Ook daarna ontwikkelde sushi zich verder. Zeker bij SushiPoint in Eindhoven.


Wij bezorgen ook in Veldhoven, Valkenswaard, Waalre, Geldrop, Neunen