Super Sushi Menu

40 stuks | Soft Shell Ebi Fry, Uramaki California, Uramaki salmon, maki zalm, maki komkommer, nigiri zalm, nigiri tonijn.

€ 29,50
+

Openingstijden:


Vandaag

14:00 - 21:00

Morgen

14:00 - 21:00

Woensdag

14:00 - 21:00

Donderdag

14:00 - 21:00

Vrijdag

14:00 - 21:00

Zaterdag

14:00 - 21:00

Zondag

14:00 - 21:00

Bezorgtijden:


Vandaag

17:00 - 21:00

Morgen

17:00 - 21:00

Woensdag

17:00 - 21:00

Donderdag

17:00 - 21:00

Vrijdag

17:00 - 21:00

Zaterdag

17:00 - 21:00

Zondag

17:00 - 21:00

4 sterren na 3455 reviews

De beste sushi van Eindhoven


Voor de lekkerste Sushi in Eindhoven moet je bij Sushipoint zijn! Zorgvuldig gemaakte sushi met

verse vis. Want dat brengt u in de feeststemming. Zo een chique hapje met tonijn, zalm, 

krab, garnaal, komkommer, ei of iets anders. Met smaak , kleur en afwisseling. Loopt het

water u al in de mond? Dan bent u klaar om te bestellen. Bekijk nu ons heerlijke aanbod.



Alle soorten sushi en meer


Bij sushi horen afwisselende smaakcombinaties, menu's en bijgerechten. Sushi Point in Eindhoven

maakt daarom niet alleen uw favoriete sushi, maar ook vernieuwende creaties. Daarnaast leveren

wij natuurlijk alle onmisbare bijgerechten zoals yakitori, zeewiersalade, gember en sojabonen. En

liefhebbers kunnen gewoon extra wasabi, sojasaus en gember bijbestellen. Een lekker drankje erbij?

Bestel echte sake, Japans bier of champagne en maak het feest compleet.



Afhalen, bezorgen en cateren van sushi in Eindhoven


Sushi Point hoort bij Eindhoven. U kunt dan ook op alle manieren bestellen. Zo kunt u afhalen of

wachten op onze snelle bezorging. Ook verzorgen wij regelmatig de catering voor feesten,

presentaties, vergaderingen en andere evenementen in en rondom Eindhoven. Die laten wij opleven

met opvallende schalen sushi, ter plekke klaargemaakt door onze sushi-chefs. Een royaal gebaar

voor uw gasten.


Leuk sushi weetje


Wist u dat sushi ontstond na het fermenteren van vis met rijst? Als 'street food' gebeurde dit in

Zuidoost-Azie. In Japan kon men zich echter steeds vaker verse vis veroorloven. Om toch te kunnen

blijven genieten van deze sushi voegde men rijstazijn toe om de enigszins zure smaak van het

gefermenteerde rijst na te bootsen. Ook daarna ontwikkelde sushi zich verder. Zeker bij Sushi Point

in Eindhoven.