Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

4 sterren na 9720 reviews

Geniet van echte Sushi in Arnhem 

Sushi in Arnhem: de echte sushi-liefhebbers genieten van SushiPoint. Want onze sushi is van hoge kwaliteit, vers, uitdagend en uniek. Dat ziet u al op de foto's op deze website. En onze service is professioneel: snel, correct en vriendelijk. Sushi bestellen of laten bezorgen is bij SushiPoint altijd een prettige ervaring, zelf afhalen kan uiteraard ook. Ontdek nu onze nieuwste creaties en bestel meteen!

Altijd verse sushi-deals in Arnhem

Even vers als de sushi zelf zijn ook onze deals: altijd verrassend & zeer voordelig. Steeds meer klanten uit Arnhem weten wij aan ons te binden dankzij onze afwisselende aanbiedingen. Er zijn uiteenlopende samenstellingen – bijvoorbeeld voor 1 of 2 personen, maar ook voor grote gezelschappen. Voor iedereen hebben wij verschillende schalen sushi voor de beste actieprijzen.

Online sushi bestellen in Arnhem

Wanneer u gasten ontvangt, dan is het fijn om een bijzonder gerecht of luxe hapjes te kunnen aanbieden. Als u nu zelf geen keukenprins(es) bent of geen tijd heeft om iets culinairs te bereiden, dan kunt u door eenvoudig online sushi te bestellen in Arnhem uw gasten toch van iets speciaals voorzien. Uzelf trakteren op een heerlijke delicatesse als sushi kan natuurlijk ook. Geef uw bestelling door op onze website en wij regelen de rest.

Alle sushi, alle bijgerechten!

Ook in Arnhem bieden wij alle soorten sushi. Zoals uw favoriete sushi, zoals u die gewend bent. Maar kijk ook naar de Maki, Urumaki, Nigiri, Futomaki en andere soorten sushi die u nog niet kent! Bijpassend bestelt u bijvoorbeeld spring rolls, soja bonen, zeewier of Yakitori. Bent u een liefhebber van wasabi, gember of soja-saus, dan bestelt u gewoon extra. Misschien met een Japans biertje, sake of zelfs champagne.

Sushi-catering

Organiseert u een feest of evenement? Wilt u hiervoor gemakkelijk eten verzorgen, maar wel lekker? Kies dan voor de catering van SushiPoint. Wij maken er iets bijzonder van:kleurrijke schalen vol verse sushi geven uw verjaardagsfeest, trouwerij, vergadering of presentatie klasse. Extra feestelijk is het ter plaatse laten maken van uw sushi door onze chefs.

Sushi bezorgen; snel in Arnhem!

SushiPoint is te vinden in steeds meer steden. Zo zijn wij gewend om zelfs onder hoge druk de beste kwaliteit te leveren, ook in Arnhem. Een snelle sushi bezorging is hierbij een kernwaarde. Dus waar u ook woont in Arnhem, wij bezorgen uw bestelling zo snel mogelijk. Wilt u liever zelf de sushi afhalen? Geen probleem, wij zetten het klaar. Direct telefonisch bestellen kan via: 026 - 351 40 55


Wij bezorgen ook in Huissen, Oosterbeek, Velp, Rozendaal, Westervoort