Reviews


4 sterren na 6013 reviews
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/22/2021
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/22/2021
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom uitstekende sushi. Website zou nog mooier kunnen. 1/22/2021
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Bezorgen in Driel zou fijn zijn 1/22/2021
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi en perfecte bezorging. 1/22/2021
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Miste een temaki veggie in het pakket, maar verder prima. 1/22/2021
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/22/2021
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/22/2021
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het duurde vrij lang (75 min) tot we het eten konden halen of laten bezorgen, maar dat zal tegenwoordig overal wel zo zijn. Het was heel mooi verpakt en opgemaakt en de sushi was heerlijk! 1/22/2021
Beste Sylvia, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat ondanks de wat latere bezorging alles toch naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/22/2021
Beste Ashley, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde te lang voor het hier was en de tonijn was niet zo mals als de vorige keer 1/21/2021
Beste Danielle, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal naar wens is geweest, nogmaals onze excuses hiervoor! We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk! Bestelling kwam precies op tijd en ruim voldoende gember en soya. Enige wat ik jammer vond is dat mijn NY spicy ebi uit elkaar viel. Verder echt heerlijk gegeten. 1/21/2021
Beste Yasmin, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er mag iets minder gember bij de bestelling. Daar eet je maar een paar flintertjes van. Een vuistgrote klomp aan gember is gewoon enorme verspilling! 1/21/2021
Beste Inge, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Was echt weer heerlijk. 1/21/2021
Beste Wilma, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/20/2021
Beste Coen, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/20/2021
Beste Helma, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wat een luxe na dag werken. Mooi op tijd afgeleverd, super lekker gegeten! 1/20/2021
Beste Ellen, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/20/2021
Beste Phong, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/20/2021
Beste Erik, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/20/2021
Beste Frank, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk 1/20/2021
Beste Helene, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/20/2021
Beste Victor, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten!!! 1/19/2021
Beste Niels, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/19/2021
Beste Gerda, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel erg te vreden! 1/19/2021
Beste Emmely, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/19/2021
Beste Yvonne, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal naar wens is geweest, nogmaals onze excuses hiervoor! We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom top! Altijd lekker en niks op aan te merken. Volgende keer weer bij Sushipoint bestellen 1/19/2021
Beste Heleen, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/19/2021
Beste Jennifer, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat ondanks de wat latere bezorging alles toch naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
HEERLIJK! 1/18/2021
Beste Jörgen, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/18/2021
Beste Bea, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat ondanks de wat latere bezorging alles toch naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk en keurig verzorgd.. 1/18/2021
Beste Ineke, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste Monica, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste Jochem, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Helaas geen wasabi bij de bestelling!!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste René, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal compleet was, nogmaals onze excuses hiervoor! We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Voortreffelijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste M., bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer zalig! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste Cindy, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste Friedell, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste Christian, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijk gegeten. 1/16/2021
Beste Naomi, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ze kijken ook altijd heel goed naar de opmerkingen die je erbij zet en passen dan je bestelling aan naar je wensen! Super fijn 1/16/2021
Beste Jennifer, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/16/2021
Beste Olga, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten. Aanrader 1/16/2021
Beste Ans, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was superlekker...mijn gast vond de kwaliteit geweldig! 1/16/2021
Beste Jan, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Exact op tijd bezorgd! 1/16/2021
Beste Donja, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Als je 2 uur op je bestelling moet wachten kan ik niet zeggen dat de service heel goed is. 1/16/2021
Beste Robert, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal was hoe u normaal van ons gewend bent, nogmaals onze excuses hiervoor! We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goede service , lekkere sushi 1/16/2021
Beste Sheila, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Vandaag vond ik de sushi weer heel slecht en niet de gewenste kwaliteit van sushipoint. Dun gesneden, weer heel weinig masago/viseitjes, en sushi viel vrijwel uit elkaar. Jammer, terwijl ik hier elke keer maar weer bestel en het opnieuw kansen geef. Vorige week nog €50 via thuisbezorgd, vandaag weer 55 rechtstreeks. Jammer dit. 1/16/2021
Beste Chaimae, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal was hoe u normaal van ons gewend bent, nogmaals onze excuses hiervoor! We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alleen de hot special mix ipv nigiri zalm/ tonijn zat er niet bij. Verder smaakte het goed 1/16/2021
Beste Angela, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal was hoe u normaal van ons gewend bent, nogmaals onze excuses hiervoor! We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals gewoonlijk weer heerlijk 1/16/2021
Beste Eugene, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/16/2021
Beste Karina, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/16/2021
Beste Maarten, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/16/2021
Beste Jessica, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat ondanks de wat latere bezorging alles toch naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Vanavond weer lekker sushi besteld bij jullie en het was weer heerlijk ook al viel mij dit keer wel wat dingen op wat me tegen viel. Het eerste wat me opviel was dat de bezorgkosten ondanks het bestelde bedrag er €2,50 betaald moet worden. Dit vond ik best kwalijk. Daarbij viel het mij op dat bij onze sashime set die wij elke keer bestellen, van zalm en tonijn de plakjes steeds kleiner worden en dunner en daarbij was er van tonijn 12 plakjes en van de zalm 9. Dit vind ik ook kwalijk omdat de prijs nou ook niet echt goedkoop is. Laatste punt is dat het nu al de 2de keer is dat van de sushiset de sushi met mayonaise boven op de mayonaise elke keer aan de deksel zit in plaats van nog op de sushi. Misch goed om de sets met deze sushi boven op in te pakken ipv onderop. Ondanks deze punten altijd lekker eten ! 1/16/2021
Beste Sandra, hartelijk dank voor uw beoordeling en feedbackpunten! Wij zullen deze punten intern gaan bespreken zodat wij in de toekomst onze dienstverlening kunnen verbeteren. Fijn om te horen dat de sushi u heeft gesmaakt! Tot de volgende keer, Team SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk genoten ... en precies op tijd super service 1/15/2021
Beste Francis, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat ondanks de wat latere bezorging alles toch naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Komkommer salade zat er niet bij pas om 20u bezorgd ipv tussen19.15 en 19.30 En warme dingen waren koud! 1/15/2021
Beste Esther, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal was hoe u normaal van ons gewend bent, nogmaals onze excuses hiervoor! We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten was minder goed dan dat we gewend zijn. Groente leek niet echt vers. Jammer. Drum minder lekker 1/15/2021
Beste Tanno, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal naar wens is geweest. Zojuist heb en wij u telefonisch proberen te bereiken maar kregen geen gehoor. Zou u telefonisch contact met ons op kunnen nemen wanneer het u schikt zodat wij samen tot een passende oplossing kunnen komen? Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten. Weer keurig op tijd. Toppers 1/15/2021
Beste Carolien, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat ondanks de wat latere bezorging alles toch naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/15/2021
Beste Nathalie, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Supersnel bezorgd!!! 1/15/2021
Beste Peter, bedankt voor de mooie beoordeling, daar worden we erg blij van! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem
SushiPoint Arnhem Jansbinnensingel 6 026 - 351 40 55
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Zeer slechte service.. bestelling ruim 1,5 uur later bezorgd.. bestelling niet compleet bezorgd. 1/15/2021
Beste Ruud, wat vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal was hoe u normaal van ons gewend bent, nogmaals onze excuses hiervoor! We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, SushiPoint Arnhem