Reviews


5 sterren na 1404 reviews
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Voor de tweede keer was de bestelling niet compleet. Erg jammer. Beide keren was de kidsbox niet compleet. Enkel het cadeautje en 4 komkommer sushi, de rest ontbrak. 10/22/2020
Beste Brenda, Bedankt voor uw review. Excuses dat de kidsbox beide keren niet compleet was, dit hoort natuurlijk niet te gebeuren. Wij nemen graag telefonisch contact met u op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super goed wederom 👍 10/21/2020
Beste Pieter, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De helft van onze bestelling miste, maar is wel gecompenseerd met het toch brengen. En een voucher van €10,- korting 10/21/2020
Beste Raul, Bedankt voor uw beoordeling. Wat naar om te horen dat uw bestelling niet compleet was, gelukkig is het intern gelijk opgelost door onze medewerkers. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk! 10/20/2020
Beste Bep, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik heb een e-mail verstuurd hoop nog iets van jullie te horen. 10/19/2020
Beste Eden, Bedankt voor uw review. Wij hebben uw email gelezen en nemen graag contact hierover met u op, Mijn collega belt u vanavond voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk!!!!!! Goede bezorging keurig op tijd. Ik heb genoten!!!!!!! 10/19/2020
Beste Patricia, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te zien dat het gesmaakt heeft en zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Bram, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te zien dat het gesmaakt heeft en zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Carry, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te zien dat het gesmaakt heeft en zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Erg lekker eten. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Julia, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te zien dat het gesmaakt heeft en zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Netjes verzorgd en weer even smakelijk als altijd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Chantal, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Mario, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Mireille, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De hoeveelheid gember mag kleiner. Er zat net zoveel gember in de grote als kleine doos en sat was veel teveel. Zonde! Boor de rest weer voortreffelijk gegeten. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Nathalie, Bedankt voor de 5 sterren beordeling. Excuses dat er teveel gember in uw bestelling zat, liever iets te veel dan te weinig zullen we maar zeggen ;) Fijn om te horen dat u voor de rest voortreffelijk gegeten heeft. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2020
Beste Amber, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was heerlijk. Kwalitatief zeer goed. Vriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als bij het afhalen. Het eten stond al klaar toen wij het kwamen ophalen. Echt een aanrader! 10/17/2020
Beste Peter, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Fijn om te horen dat u ons een aanrader vindt en dat alles naar wens was omtrent onze service :) Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2020
Beste Hanneke, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect 👌🏽 10/16/2020
Beste ahvri, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Smaakte best wel oud... Was erg droog. Bezorging was wel prima en snel 10/16/2020
Beste Susanne, Bedankt voor uw beoordeling. Bij Sushipoint wordt onze sushi elke dag weer vers gemaakt, wat jammer om te horen dat de kwaliteit van de sushi niet naar wens was. Graag nemen wij contact met u op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/16/2020
Beste Hans, Bedankt voor de 4 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon lekkere sushi voor een goede prijs! Bezorging altijd keurig op tijd. Fijne menu's waar je uit kunt kiezen. Wij zijn fan! 10/15/2020
Beste Diana, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze bezorgd tijd en sushi :) We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super goed! 10/15/2020
Beste Pieter, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker! 😀 10/14/2020
Beste Magdalena, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg tevreden over mijn bestelling!! 10/14/2020
Beste Frederique, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/13/2020
Beste Remco, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/13/2020
Beste Martje, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Service prima en snel. eten verrukkelijk. Per memu moeten selecteren of en zo ja hoeveel salade wilt, is wat omslachtig als je daar standaard niet voor kiest 10/13/2020
Beste Edwin, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was/is heeeeeerlijk en zo snel en netjes bezorgd.SUPER Ook de afspraak die ik even met de manager telefonisch had gemaakt was perfect afgehandeld. Tot gauw en nog super bedankt 10/12/2020
Beste Patricia, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/12/2020
Beste Frans, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/11/2020
Beste Ruud, Bedankt voor de 4 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/11/2020
Beste Nicolette, Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij om te zien dat het gesmaakt heeft. We zien u graag terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Snelle levering en heerlijk eten 10/10/2020
Beste Ann, Bedankt voor uw review. Fijn om te zien dat de sushi snel bij u was en dat het gesmaakt heeft. We zien u graag terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Na een dag flink klussen smaakte de sushi weer heerlijk! 10/9/2020
Beste Petra, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Fijn om te horen dat onze sushi zo lekker gesmaakt heeft na een zware klus dag, wij hopen dat u een fijne avond heeft gehad met deze leuke afsluiter :) Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik haal regelmatig sushi bij jullie maar dit is de eerste keer dat we hem niet zo heel lekker vonden.. de zalm was hard en taai en de kip ook helaas. Normaal is t perfect! 10/9/2020
Beste Sandra, Bedankt voor uw beoordeling, Wat jammer om te horen dat de sushi niet naar wens was. Graag nemen wij telefonisch contact met u op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/9/2020
Beste Winny, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas was de Chuka Wakame (zeewiersalade) op... Werd wel weer supersnel gebracht, TOP! 10/9/2020
Beste Sanny, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van, excuses dat de zeewiersalade op was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was onze aller eerste bestelling vanavond. De sushi was erg vers en lekker! Ook de box en presentatie was heel mooi. Hartelijk bedankt voor jullie lekkere en goede sushi :) 10/7/2020
Beste Liese, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en zo lekker snel bezorgd :) We hopen u in de toekomst graag terug te zien bij Sushipoint Amstelveen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/6/2020
Beste Aeyessa, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/6/2020
Beste Ina, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goede kwaliteit sushi! Echt vers! Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger! Wij bestellen echt snel weer een keer, echt een aanrader! 10/5/2020
Beste Angelica, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat u in de toekomst snel nog een keer wilt bestellen bij Sushipoint en dat alles naar wens is geweest :) Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/5/2020
Beste Lisette, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Iets meer afwisseling in de standaard menu's zou leuk zijn 10/5/2020
Beste Mandy, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij gaan deze feedback bespreken met ons hoofdkantoor om te kijken wat onze toekomst plannen zijn voor afwisselingen in het menu, u mag ook altijd kosteloos 1 rol laten aanpassen als u toch iets anders wilt eten :) Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/4/2020
Beste Petra, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was lekker en bezorging alles keurig. Alleen waarschijnlijk in soja saus ontzettend veel zout, zonde. Volgende keer nemen we gewoon eigen sojasaus Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/4/2020
Beste Gijs, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat uw onze sojasaus te zout vindt, gelukkig kan u ook altijd vragen om de sojasaus less salt variant die wij hebben ;) We hopen dat u deze in de toekomst graag een keer bij ons komt proberen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/3/2020
Beste Delano, Bedankt voor de 4 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
10/3/2020
Beste Keyla, bedankt voor uw beoordeling, wat jammer om te zien dat u niet tevreden was over de kwaliteit en service van Sushipoint. Graag nemen wij telefonisch contact op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/3/2020
Beste Artur, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/2/2020
Beste Remco, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/30/2020
Beste Richard, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top service!!! Heerlijke sushi.... 9/28/2020
Beste Ilse, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/28/2020
Beste Jelena, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was top, zo vers! Echt heerlijk. Dit was mijn eerste keer bestellen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Jordi, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, wat fijn om te horen dat uw eerste keer Sushipoint gelijk zo in de smaak viel, wij zien u graag terug in de toekomst :) Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Annette, Bedankt voor de 4 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Martine, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker en top service zoals altijd! Nergens dat sushi lekkerder is dan Sushi Point! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Fatima, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de smaak en service van Sushipoint :) Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Rick, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste M, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
STE‼️‼️‼️‼️ Be ste m, schoon ste, lekker ste en alles STE in Nederland 9/25/2020
Beste Georgina, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi of de rijst was wat aan de warme kant en daardoor was het zwarte zeewieromhulsel wat aan de taaie kant. Tevens was de avocado bruinig en van de sushi afgevallen wat een rommelig aangezicht gaf. 9/23/2020
Beste Joyce, Bedankt voor uw review. Excuses dat de sushi niet smaakte zoals u van ons gewend bent, onze rijst wordt elke dag weer vers bereid waardoor deze helaas soms wat warmer kan uitvallen als het net uit de pan komt. Graag sturen wij u wat extra's op en zien we u graag terug bij Sushipoint Amstelveen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2020
Beste Sascha, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2020
Beste Wendy, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen