Reviews


5 sterren na 2648 reviews
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk en precies op tijd afgeleverd. Super hoe jullie zo’n constante hoge kwaliteit leveren! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/7/2022
Beste Jochai, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. En dat we u keer op keer weer te vrede kunnen stellen. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/6/2022
Beste Albert, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/6/2022
Beste N, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
PERFECT!!!!!! 8/6/2022
Beste Rob, Bedankt voor de 5 sterren review! En het mooie compliment. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/5/2022
Beste Rhys, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
sushi heerlijk en de service uitstekend! 8/5/2022
Beste Mieke, Bedankt voor de 5 sterren review! En het mooie compliment. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik vink aan geen stokjes etc en krijg toch alles erbij, jammer want ik gooi het weg. Ook werkt de site nog steeds niet naar behoren met mn gegevens. 8/2/2022
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gisteren (1/8) een hele grote bestelling sushi geplaatst (12 personen) en deze is op tijd bezorgd en de sushi was echt TOP! 8/2/2022
Beste Jochai, Bedankt voor de 5 sterren review! En het mooie compliment. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/1/2022
Beste Arjati, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/31/2022
Beste Corien, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer lekker gegeten! Sushipoint is mijn absolute favoriet! 7/30/2022
Beste Richard, Bedankt voor de 5 sterren review! en de lovende woorden. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/28/2022
Beste Lisa, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/28/2022
Beste Kimberley, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Geen enkele klacht! Heerlijk gegeten. 7/28/2022
Beste Corah Bedankt voor de 5 sterren review! en de lovende woorden. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles prima, vooral top bezorger!!! 7/27/2022
Beste Joyce, Bedankt voor de 5 sterren review! Mooi om te zien dat u tevreden bent over onze bezorger! we gaan dit compliment zeker doorspelen. We zien u uiteraard graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk 7/27/2022
Beste Rijk, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Helaas was het dit keer niet zo verzorgd bezorgd. De Seaweed salad was dit keer open, waardoor alles in de tas nat was geworden. O.a. de doos van het luxury menu was flink nat geworden. Ook leek het of er met deze doos was geschut omdat een paar sushi stuk en/of scheef in de doos zaten. Jammer, ben ik niet van SushiPoint Amstelveen gewend :-( 7/25/2022
Beste Hugo, Bedankt voor uw review! Nogmaals onze excuses voor het vooral, Gelukkig hebben wij telefonisch contact gehad met een passende oplossing :) Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/25/2022
Beste Dagmar, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging, lekkere sushi Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/24/2022
Beste Lyana Bedankt voor de 5 sterren review! en de lovende woorden. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/24/2022
Beste Remco, Bedankt voor de 4 sterren review! Fijn om te horen dat bijna alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Sushi was super lekker! Vooral de softshell sushi is een echte aanrader. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/24/2022
Beste Joni, Bedankt voor de 5 sterren review! Mooi om te zien dat u tevreden bent en onze softshell een echte aanrader vind :) We zien u uiteraard graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals gewoonlijk was het weer erg vers en erg lekker👍👍 7/23/2022
Beste Norbert Bedankt voor de 5 sterren review! en de lovende woorden. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/22/2022
Beste Narrie, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij bestellen hier altijd en het is altijd goed, helaas gisteren niet. Het eten was lauw warm (wij dachten door de nog warme rijst) dus het hoeft geen probleem te zijn. Helaas zijn wij allebei ziek geworden na het eten van deze sushi. 7/21/2022
Beste Rachel, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat erg om te horen dat u misselijk bent geworden na het eten van onze sushi, we hebben u ondertussen telefonisch gesproken en hier een passende oplossing voor aangeboden. Met vriendelijke groet team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Sushi geleverd op aangegeven tijd. Prima menu’s! Prettige ervaring bij Sushipoint! 7/20/2022
Beste GJ Bedankt voor de 4 sterren review! en de lovende woorden. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/20/2022
Beste Mariska Bedankt voor de 4 sterren review!. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd lekker (vers) en op tijd bezorgd! 🥰 7/20/2022
Beste Nogol, Bedankt voor de 5 sterren review! Mooi om te zien dat u goed geholpen bent door ons personeel en dat we u hebben kunnen laten genieten van onze sushi. We zien u uiteraard graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
The order had a delay of 15min but I have to say it is outstanding that this happened 2x (in all of my many many orders) and I always got called about it! It shows respect for the client and this small things also make me order again. 7/20/2022
Dear Vera, Thankyou for this kind review! We are happy to hear that those small things are not in vain :) Best Regards, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg lekker 7/19/2022
Beste P.I, bedankt voor uw mooie review! fijn om te horen dat de sushi erg lekker was :) Graag zien we u snel terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Super geregeld, heerlijk vers!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/17/2022
Beste Bert, Bedankt voor uw review Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest, we zien u natuurlijk graag terug bij Sushipoint Amstelveen, Met vriendelijke groet en tot volgende keer, Team sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima lekker snel Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/17/2022
Beste A.j, Bedankt voor de 5 sterren review! en de lovende woorden. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/16/2022
Beste A., Bedankt voor de 5 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima toko, dit is onze standaard go-to sushi tent. OK kwaliteit sushi. T is niet allerhoogste segment maar daar is de prijs dan ook naar. 7/16/2022
Beste Christiaan, Bedankt voor de 4 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helemaal top! Lekkere sushi en fijne bediening (had de sushi zelf opgehaald). 7/16/2022
Beste Richard, Bedankt voor de 5 sterren review! Heel mooi om te zien dat we u weer hebben kunnen voorzien met een bestelling van goede kwaliteit en service. We zien u uiteraard graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/15/2022
Beste Javier, Bedankt voor de 5 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Nieuwe keuken geplaatst vandaag, dus dan maar Sushi van Sushipoint. En zoals gewend 5 sterren 7/15/2022
Beste Cees, Bedankt voor de 5 sterren review! En de lovende woorden. We zien u Uiteraard graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/15/2022
Beste Bruno, Bedankt voor de 5 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/15/2022
Beste Jacinta, Bedankt voor de 4 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/14/2022
Beste Aylin, Bedankt voor de 5 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/13/2022
Beste Brenda, Bedankt voor de 5 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Rijst in de sushi was koelkast koud. Kip in de sushi kip was niet lekker. Bruinig. 7/13/2022
Beste Sarah, Bedankt voor het schrijven van deze review! Wat vervelend dat de kwaliteit van uw sushi tegen viel deze keer. We zullen contact met u opnemen voor een oplossing. Met vriendelijle groet Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/13/2022
Beste Isabella, Bedankt voor de 5 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Kortingsvoucher gemist in de betaalprocedure. Niet duidelijk aangegeven dat 7/13/2022
Beste Paul, Bedankt voor de 4 sterren review! We zullen de feedback over de website doorspelen naar ons hoofdkantoor. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/13/2022
Beste Emely, Bedankt voor de 5 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/13/2022
Beste vera, Bedankt voor de 4 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hebben heerlijk gegeten alleen viel.dit keer alle sushi uit elkaar voor de rest was het erg lekker vooral de carpaccio sushi! 7/13/2022
Beste Patricia, Bedankt voor de 4 sterren review! We zullen uw feedback over de sushi meenemen naar toekomstige bestellingen. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top kwaliteit en service, vriendelijke medewerkers en super snel klaar! 7/11/2022
Beste Shirley, Bedankt voor de 5 sterren review! Mooi om te zien dat u goed geholpen bent door ons personeel en dat we u hebben kunnen laten genieten van onze sushi. We zien u uiteraard graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/10/2022
Beste Daria, Bedankt voor de 5 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima eten, website beetje lastig, maar uiteindelijk goed gelukt Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/10/2022
Beste Lilly, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat onze sushi alles goed maakt, helaas zijn wij op de hoogte dat we website niet helemaal optimaal werkt en hebben wij dit vanuit meerdere filialen al door gecommuniceerd naar ons hoofdkantoor, wij hopen dat er snel een update aankomt zodat dit probleem is opgelost. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon weer heerlijk! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/10/2022
Beste Richard Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat we u keer op keer kunnen verblijden met onze sushi. We zien u uiteraard graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/10/2022
Beste Evert, Bedankt voor de 5 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/9/2022
Beste Sheila, Bedankt voor de 4 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker en levering op tijd. 7/9/2022
Beste Marjan, Bedankt voor uw lovende woorden en mooie review! Fijn om te zien dat vandaag alles prima geregeld was :) Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer super lekker en echt vers dankjwel 7/9/2022
Beste Yvonne, Bedankt voor de 5 sterren review! Wat fijn om te horen dat u het proeft dat wij elke middag weer onze sushi vers voor u maken :) Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mooi op tijd bezorgd, eten was lekker maar soms wat vlak van smaak ( tonijn) 7/8/2022
Beste Erik, Bedankt voor de 5 sterren review! Ondanks de tegenvallende tonijn. Uw feedback zullen we meenemen en kijken waar en hoe het beter kan. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi lekker vers en smakelijk 7/8/2022
Beste Lilien, bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u zo heeft genoten van onze sushi, wij willen graag dat stapje extra doen voor onze klanten ;) Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/6/2022
Beste N, Bedankt voor de 5 sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
sushis vielen uit elkaar, geen soya bijgeleverd. 7/6/2022
Beste Eddy, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat vervelend dat er geen soja saus bij uw bestelling zat en dat de sushi uit elkaar viel. We hebben geprobeerd telefonisch contact op te nemen met u maar dat is tevergeefs gelukt. Zou u contact met ons op kunnen nemen voor een gepaste oplossing. Met vriendelijke groet team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
alles was heerlijk en goed 7/5/2022
Beste W.P.C., bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u zo heeft genoten van onze sushi, wij willen graag dat stapje extra doen voor onze klanten ;) Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/3/2022
Beste Monique, Bedankt voor het schrijven van deze review. We hebben u gesproken over de 3 sterren service en uw feedback ontvangen. Die gaan wij uiteraard mee nemen met toekomstige bestelling. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet Team Sushipoint Amstelveen.