Reviews


5 sterren na 498 reviews
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/17/2019
Beste Dave. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was weer TOP zoals altijd, alleen waren ze vergeten de bakjes, chopsticks, servetjes en saus bij te leveren. Werd supersnel nageleverd tesamen met een waardebon van €25,- Superservice! 7/17/2019
Beste Sanny ! nogmaals onze excuses voor het vergeten van de sausbox. blij dat u toch tevreden bent over onze service ! bedankt voor u mooi 5 sterren review!
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De bezorging duurde langer dan een uur, best lang. 7/16/2019
Beste Bianca, Hartelijk bedankt voor uw review. Ik probeerde u zojuist te bereiken om u een oplossing te bieden, helaas kreeg ik u niet te pakken. Graag verzoek ik u om nog even contact met ons op te nemen. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het is lastig om op je mobiele telefoon de losse gerechten te vinden, zoals chuka wakame. Voor de rest was alles weer TOP! 7/15/2019
Beste Sanny. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en de feedback! Wij kunnen hiermee onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi en heel snel bezorgd, perfect! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/14/2019
Beste Annemiek. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden wij heel erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De jarige was zeer tevreden! 👍🏼🙂 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/14/2019
Gefeliciteed met de jarige ! blij om te horen dat alles naar wens was ! Groet Team Sushipoint Amstelveen!
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging en heerlijk gegeten 7/13/2019
Beste Nadine. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden wij heel erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was heerlijk,mooi ingepakt. 7/10/2019
Beste Mariya , blij om te horen dat u tevreden bent over onze kwaliteit ! Heel erg bedankt voor u mooie review ! Groetjes Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/9/2019
Bedankt voor u mooie 5 sterren review ! Groetjes Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij bestellen regelmatig wij zijn altijd wel tevreden over de service, ze zoeken overal wel een oplossen voor. De sushi vind wij heerlijk! 7/9/2019
Beste Fatima. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden wij heel erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
weer heerlijk gegeten, vers en lekker! 7/8/2019
Beste moenna. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden wij heel erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/7/2019
Beste Marjoleine. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden wij heel erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/5/2019
Beste Daniella. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeker weer tevreden ! 7/5/2019
Beste Bonita. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer erg lekker! 7/4/2019
Beste P, Hartelijk dank voor uw review! Hopelijk tot snel! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/3/2019
Beste Martine, bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/1/2019
Beste Erik, bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/1/2019
Beste J.M.A. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/30/2019
Beste Mandy, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
We hadden niet voor 4 pw t wonen genoeg. En geen stokjes voor 4. Maar het eten was héél heel lekker!! 6/29/2019
Beste Georgine, fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. Onze excuses dat we niet genoeg stokjes erbij hebben gegeven. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/29/2019
Beste Julia, heel erg bedankt voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 6/29/2019
Beste Wendy, bedankt voor uw 5 sterren review. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/28/2019
Beste K, Hartelijk bedankt voor uw review. Groeten, Team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Geweldige service en heerlijke sushi! Ik bestel hier sowieso vaker! 6/28/2019
Beste Djeiro, Hartelijk dank voor uw review! Hopelijk tot snel! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/27/2019
Beste Nikita, Hartelijk bedankt voor uw mooie review!! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
duurde veel te lang 6/27/2019
Beste Olivier, Hartelijk bedankt voor uw review. Ik probeerde u zojuist te bereiken om u een oplossing te bieden, helaas kreeg ik u niet te pakken. Graag verzoek ik u om nog even contact met ons op te nemen. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/27/2019
Beste Masja, Hartelijk bedankt voor uw mooie review!! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/27/2019
Beste Lies, Hartelijk bedankt voor uw mooie review!! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/26/2019
Beste Sascha, Hartelijk bedankt voor uw mooie review!! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/26/2019
Beste Ciara, Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/25/2019
Beste Kitty, Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten was lekker, bezorging duurde veel langer dan verwacht helaas. Was wel gebeld dat het wachten op een bezorger was, maar toen was t alsnog n half uur. 6/25/2019
Beste Annemieke , nogmaals onze excuses voor de vertraging in het bezorgen . Blij om te horen dat het u wel heeft gesmaakt ! Bedankt voor u review, Groetjes Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vriendelijke bezorger 6/25/2019
Beste Loes, Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Groeten, Team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk en snel bezorgd. Top! 6/24/2019
Beste Joyce, Hartelijk dank voor uw review! Hopelijk tot snel! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd, perfect en lekker! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/23/2019
Beste Rudy, Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/22/2019
Beste Jelena Hartelijk bedankt voor uw review. Groeten, Team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom heerlijk gegeten! De coupon die wij de vorige keer niet konden gebruiken nu alsnog gekregen van Sushi Point! Super geregeld, fijne en snelle bezorging! 6/21/2019
Beste Claire Fijn om te horen dat alles naar wens was . Bedankt voor u review! Groetjes Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/21/2019
Beste lies Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/21/2019
Beste Tatiana, Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas was gisteren de Yakitori redelijk verbrand en de saus veel te ver ingedroogd, verder was het prima. 6/21/2019
Beste Anroy, onze excuses dat de Yakitori niet in de smaak viel , Wij gaan hier op letten bedankt voor u review en hopelijk tot ziens!!! Groetjes Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was heerlijk, wel een uur moeten wachten, maar dat kan als het druk is. Vega box besteld en daar zaten drie zalmrolletjes in, dat was , wat slordig. Maar meteen gebeld en na excuses kreeg ik een kadobon aangeboden. Zeer gewaardeerd . Maar het belangrijkste is de sushi is echt heel lekker en smaakvol. Top 6/21/2019
Beste Else, Hartelijk bedankt voor uw review! Nogmaals excuses voor het ongemak, we zijn blij dat we het toch samen met u hebben kunnen oplossen. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Superlekker gegeten 6/21/2019
Beste Femke, Hartelijk bedankt voor uw review! We zijn blij dat het u heeft gesmaakt, graag tot snel! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2019
Beste Sander, Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De kwaliteit van de sushi is altijd erg goed. Deze keer wel jammer dat we er bijna 2 uur(!) op hebben moeten wachten. Als goedmaker krijgen we ons geld (we hadden vooruit betaald) weer terug gestort. Ik houd m'n bankrekening de komende dagen even in de gaten. 6/20/2019
Beste Sanny, Hartelijk dank voor uw review! Nogmaals excuses voor het ongemak! Het bedrag is al terug gestort, u zult het binnen enkele dagen terug vinden op uw rekening. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Alles prima, sushi heerlijk, service goed en website overzichtelijk 6/20/2019
Beste Esther, Hartelijk bedankt voor uw review. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
super lekker, werd gbeldvante voren dat het druk was dus ook later bezorg. Ik kreeg gratis garnalen gefrituurd, hoe bijzonder. Echter was men wel de soja en stokjes vergeten. Maar ik had nog wat over van de vorige keer dus no problem. Chapeau voor het bellen en voor de extra service. dank 6/19/2019
Beste Majanka, Bedankt voor uw review! Onze excuses dat wij de stokjes en soja zijn vergeten, we zullen er bij uw volgende order extra op letten! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Sushi besteld om 15:50u, aangegeven bezorgtijd 18:45-19u. Werd om 18:50u gebeld dat het iets later zou zijn. Uiteindelijk kwam het pas een uur later. Vond het wel erg netjes dat ik mijn geld terug kreeg en een kortingsvoucher bij de bestelling zat. 6/19/2019
Beste Debbie, Hartelijk bedankt voor uw review! Nogmaals excuses voor het ongemak, we zijn blij dat we het toch voor u hebben kunnen oplossen. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Wederom echt genoten van jullie heerlijke sushi! Was alleen jammer dat ik gevraagd had de wasabi los te leveren (ivm de kids) maar vervolgens was er helemaal geen wasabi bij :-( 6/19/2019
Beste Astrid, Hartelijk dank voor uw review! Excuses dat we de wasabi zijn vergeten! We zullen er extra op letten bij uw volgende order. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/19/2019
Bedankt voor de mooie beoordeling Gerie!
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/18/2019
bedankt voor u mooie review! Groetjes Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/18/2019
Bedankt voor de mooie beoordeling Diana!
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Voor het eerst een bestelling gedaan. Jammer dat er geen kortingscoupon of nieuwe klant aanbieding was. In super sushi menu zat voor mij weinig aanbod net zalm of tonijn. Aardige jongen die onze bestelling bracht en gelukkig met de fiets! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/16/2019
Beste M, Hartelijk dank voor uw review! Helaas hebben wij zulke kortingen momenteel niet. U kunt op onze social media pagina's en nieuwsbrieven de actuele acties in de gaten houden. Groeten Team SushiPoint
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg netjes verzorgd en heerlijk gegeten! Zeer attent personeel! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/16/2019
Bedankt voor de mooie beoordeling Nicole! Daar worden we blij van! Groetjes Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/15/2019
Bedankt voor de mooie beoordeling Mandy!
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Soja saus was vergeten. Zeer goed opgelost door meteen te brengen met wat extra’s erbij! Netjes in bakjes. Top service en aardige medewerkers! Ga zeker vaker bestellen. 6/13/2019
Bedank voor je mooie review! nogmaals onze excuses voor het vergeten van de sojasaus en stokjes . Blij dat u toch tevreden bent. Groetjes Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/12/2019
Bedankt voor de mooie beoordeling Karin!
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Problemen met een buitenlandse creditcard wordt niet geautoriseerd door Sushi Point. Wij hadden 2 bestellingen op 1 adres. De bezorger wilde perse naar binnen om te kijken of er wel een tweede persoon aanwezig was, heel vreemd! Inbreuk op privacy! En voelt zeer onaangenaam! 6/12/2019
Beste Johannes, Nogmaals onze excuses voor hoe het is gegaan bij de laatste bestelling. We zullen ervoor zorgen dat dit niet meer voorkomt. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect, Fast delivery, kind people, tasty 6/12/2019
Dear Inga, Thank you for the nice review!
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/12/2019
Bedankt voor de mooie beoordeling Rens!
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Soja bonen waren oud, shusi was lekker 6/10/2019
Beste Layla, nogmaals onze excuses . Blij dat we elkaar telefonisch gesproken hebben en tot een goede oplossing gekomen zijn. Graag tot de volgende keer! Groetjes Team Sushipoint Amstelveen