Reviews


5 sterren na 645 reviews
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/18/2019
Beste Jinon, bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sam, Bedankt voor jullie uitstekende service! 11/16/2019
Beste Zayd, bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11/16/2019
Beste Nynke, bedankt voor uw mooie review! Groet team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gebeld dat de bestelling wat later was, netjes opgelost! Toen de verkeerde bestelling, maar ook weer super opgelost. Dubbel pech, maar door de oplossing blijf ik klant! Let wel op; dit was de tweede keer dat er iets mis ging met de ‘code naar de keuken’ bij het bestellen van de happy chicken box. Dank voor de fijne service; uiteindelijk kwam het goed :) 11/15/2019
Beste Laura nogmaals onze excuses , blij om te horen dat u klant blijft en tevreden bent met de oplossing die we u aangeboden hebben . Wat betreft de code hier gaan we mee aan de slag ! en nog gefeliciteerd met jullie zwangerschap ! Groet team Sushipoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/14/2019
Beste S, bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten, bezorging was keurig op de gevraagde tijd, prima bestelproces. Alles top! 11/14/2019
Beste Michael, bedankt voor uw mooie review! Groet team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11/11/2019
Beste Einat, bedankt voor uw review! In verband met uw review over onze website hebben wij geprobeerd u te bereiken. Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/10/2019
Beste Dylan, bedankt voor uw mooie review! Groet team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/10/2019
Beste Michelle, bedankt voor uw goede review! Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten is altijd top! Maar deze keer hadden wij eens de Tartare de Tuna, alleen was er een beetje uitgeschoten met de chili 😉 het branden nog net niet onze mond uit! Voor de rest zoals altijd heerlijk gegeten! Mooie porties en goede en snelle bezorging en ook heel fijn dat je kan zien hoever de bestelling is 😊 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/10/2019
Beste Claire, bedankt voor uw review! Hartstikke fijn dat alles naar wens is geweest. Wat betreft de Tuna Tartare hopen wij dat het er niet minder op heeft gesmaakt. Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Veel te laat bezorgd. En sushi valt uit elkaar. 11/9/2019
Beste Leon, bedankt voor uw review! We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en daarbij hoop ik dat we tot een passende oplossing zijn gekomen. Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
11/9/2019
Beste Evi, bedankt voor uw mooie review! Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Fijn dat wij een sorry cadeaubon gekregen hebben omdat de bezorging te laat was 11/8/2019
Beste Lin, bedankt voor je review! nogmaals onze excuses voor de lange wachttijd . Blij om te horen dat u tevreden bent met onze oplossing . Groet SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/7/2019
Beste S, bedankt voor uw mooie review! Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi is zoals gewoonlijk altijd geweldig hier, helaas waren ze de bakjes, chopsticks en de sojasaus vergeten (2de keer) dat is wel weer jammer. gelukkig had ik nog wat sojasaus in de koelkast staan... 11/6/2019
Beste Sanny, vervelend dat de bestelling niet compleet was, excuses. Wij zullen hier voortaan zeker beter op letten. Ik heb u geprobeerd telefonisch te bereiken, helaas is dit niet gelukt. U kunt ons altijd bellen voor een passende oplossing! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal heel tevreden nu minder door een taaie tonijn en harde stukjes in de tempura/soft shell roll. 11/5/2019
Beste Robert, bedankt voor je review! We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en ik hoop dat we tot een passende oplossing zijn gekomen. Groet SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/3/2019
Beste P, bedankt voor uw mooie review! Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Always delicious!!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/3/2019
Beste Jelena , bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle service en lekker eten. 11/2/2019
Beste Saskia, bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/2/2019
Beste Violeta , bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/2/2019
Beste Erwin, bedankt voor uw mooie review! Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
11/1/2019
Beste Ruud, bedankt voor uw mooie review! Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/30/2019
Beste Therisa, bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/28/2019
Beste Astrid, bedankt voor uw mooie review! Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Normaal is de sushi heerlijk dit keer met moeite opgegeten. En de komkommer salade was ook helemaal anders. De komkommers waren niet gemarineerd. En als ik normale komkommer had gewild had ik er zelf wel een in de koelkast. Slechte kok de laatste bestelling. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/27/2019
Beste Yuliya, bedankt voor je review! We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en ik hoop dat we tot een passende oplossing zijn gekomen. Groet SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/25/2019
Beste Ferhaan, bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Had het eten op 18.00 uur gezet ruim voor tijd was het er. Klasse 10/24/2019
Beste Judith, bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/24/2019
Beste Jacqueline, bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het smaakte weer prima. Jammer dat de stokjes en sojasaus er deze keer niet bij zaten. Volgende keer beter🤗 10/23/2019
Beste Joyce, wat fijn om te horen dat alles goed smaakte! We zullen er extra op letten dat u de volgende keer stokjes ontvangt. Bedankt voor uw review! Groet SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Nu een tracker op de website, grote verbetering! Op jullie website staat Nu 20 dagen 20% korting met code: 204102. Echter dit werkte helaas niet. Verder zeer goed eten, beste sushi delivery in town 10/23/2019
Beste Niels, bedankt voor je review! We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en ik hoop dat we tot een passende oplossing zijn gekomen. Groet SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/22/2019
Beste Dirk, bedankt voor uw review! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel lekker, goede kwaliteit 10/22/2019
Beste Joshi, bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
de levering was 45 min later dan beloofd en de sushi was warm en maakte hierdoor geen verse indruk. Kan beter! 10/21/2019
Beste Kerstin, bedankt voor je review! Erg vervelend om te horen dat alles niet was zoals u van ons bent gewend. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en ik hoop dat we tot een passende oplossing zijn gekomen. Groet SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/21/2019
Beste Daan, bedankt voor uw review! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Echt top eten en snelle service! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Beste Roseanne, bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2019
Beste Karin, bedankt voor uw 5 sterren review! Daar worden wij erg blij van! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Smaak was prima.. helaas lag er veel sushi uit elkaar. En was er avocado van de sushi afgegleden... ook de tonijn op creackers lagen door het hele doosje heen. Vind ik erg jammer het is niet goedkoop en er wordt dus niet zorgvuldig met je eten omgegaan. 10/17/2019
Beste Nikita, bedankt voor je review! Erg vervelend om te horen dat alles niet was zoals u van ons bent gewend. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en ik hoop dat we tot een passende oplossing zijn gekomen. Groet SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
10/16/2019
Beste Estella, bedankt voor je review! Erg vervelend om te horen dat alles niet was zoals u van ons bent gewend. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en ik hoop dat we tot een passende oplossing zijn gekomen. Groet SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Op tijd bezorgd en lekker. 10/16/2019
Beste Cintha, bedankt voor uw 5 sterren review! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Denk misschien eens na over de hoeveelheid verpakkings materiaal, dat gelukking wel bijna allemaal papier en karton is. 10/15/2019
Beste Carel, bedankt voor uw review! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/14/2019
Beste C, bedankt voor uw 5 sterren review! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
alles netjes en op tijd. 10/14/2019
Beste Ron, wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Bestellen altijd en altijd goed deze keer alleen de helft vergeten kwam een uur en een kwartier later die was echt wat minder helaas maar voor de rest altijd goed en goede sushi iets te groot soms alleen Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Cheryl, vervelend dat er een deel van de bestelling is vergeten, en de nalevering langer duurde. Wij hopen in de toekomst onze service te verbeteren! Bedankt voor de review, groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Renate, bedankt voor u mooie review ! Zo kunnen wij onze service verbeteren. Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Hele hele lange wachttijd gisteren, bijna 2 uur, ook 4 gerechten uit onze bestelling vergeten, maar werd later snel bezorgd na ons telefoontje ( na 4 of 5 mislukte telefonische pogingen->er werd niet opgenomen) We hebben een sorry bon ontvangen van 10€. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Lian, onze excuses voor de langere bezorgtijd! Ook nog eens heel vervelend dat deze dan niet compleet is. We hopen dat het er niet minder om heeft gesmaakt, en zien u dan ook graag nog eens bestellen! Groet team SushiPoint Amstelveen
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/12/2019
Beste Rit, Ik wil u bedanken voor uw 5 sterren review! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/11/2019
Beste Clair, bedankt voor uw 5 sterren review! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super goede service, gebeld worden dat de bestelling iets later komt en dan heerlijke verse sushi! Wij komen terug! 😋 10/11/2019
Beste Astrid, Bedankt voor u mooie review ! Goed om te horen dat alles naar wens was ! Groet team Sushipoint Amstelveen .
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging, heerlijk eten. Mooi en met zorg verpakt. 10/11/2019
Beste Inge, bedankt voor uw 5 sterren review! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
10/9/2019
Beste Ryanne, bedankt voor u mooie review ! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sorry dat ik het moet zeggen maar de zalm was niet lekker, ik weet niet of het nog goed was maar heb het eruit gehaald. 10/8/2019
Beste Denise, bedankt voor je review! Erg vervelend om te horen dat alles niet was zoals u van ons bent gewend. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en ik hoop dat we tot een passende oplossing zijn gekomen. Groet SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/8/2019
Beste Vanessa bedankt voor u mooie review ! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/7/2019
Beste Hans, bedankt voor uw 5 sterren review! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Het eten is geweldig, alleen de bezorging was ruim 30 minuten te laat. 10/7/2019
Beste P.J Roos, bedankt voor je review! Excuses voor de langer bezorgtijd. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en ik hoop dat we tot een passende oplossing zijn gekomen. Groet SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben de zeewiersalade niet gekregen en na 2 keer gebeld te hebben nog geen gehoor gekregen. Een refund zou gepast zijn... 10/7/2019
Beste Renée, onze excuses voor het vergeten van de Seaweed salad, daarnaast vinden we het ook heel spijtig om te horen dat niemand je te woord kon staan. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken, en ik hoop dat we zo tot een passende oplossing zijn gekomen! Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
topsushi voor n goeie prijs 10/7/2019
Beste Denise, bedankt voor uw 5 sterren review! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Nicky, bedankt voor uw mooie review! Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Kim, bedankt voor uw 5 sterren review! Groet Team Sushipoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het duurde wel een uur voordat het bezorgd was 10/5/2019
Beste Suzanne, bedankt voor je mooie review! Onze excuses voor de lange bezorgtijd. Helaas kunnen de bezorgtijden in het weekend langer zijn dan doordeweeks i.v.m. drukte. We proberen dit altijd op tijd te laten weten! Groet team SushiPoint Amstelveen.
SushiPoint Amstelveen Meester G. Groen van Prinstererlaan 86 020-214 21 21
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hebben geen sojasaus en stokjes gekregen. 10/5/2019
Beste Dennis, bedankt voor je review! Erg vervelend om te horen dat de stokjes en sojasaus niet bijgeleverd waren. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en ik hoop dat we tot een passende oplossing zijn gekomen. Groet SushiPoint Amstelveen.