Reviews


4 sterren na 7068 reviews
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Meer dan 85 min moeten wachten. 11/26/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
super service en lekker eten zoals altijd! 11/26/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten was later bezorgd dan afgesproken 11/26/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5 sterren zeker. Overzichtelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk te bestellen. Snelle bezorging. Super heerlijke sushi! 11/26/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jammer dat de blackfriday deal niet is meegenomen in de besteling. 11/26/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sorry maar altijd goed maar nu was het te koud leek uit de koelkast en dan ook nog van andere kant met fiets gebracht. Jammer maar daardoor smaak loos. Echt jammer. 11/26/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11/25/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/24/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/24/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/24/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Gisteren besteld(22-11-2022) gesproken met de vestiging Tilburg omdat onze sushi al een half uur te laat was. Bleek vergeten erg jammer kan gebeuren werd zo snel mogelijk geleverd en we zouden een extraatje krijgen, tot op heden nog geen extraatje gehad ? Sushi gelukkig wel. Sushi was haastig in elkaar gezet en viel uit elkaar. Ook was er een niet rijpe avocado gebruikt. Niet zo smakelijk .. Normaal altijd goed en lekker! 11/23/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bestelling was vertraagd maar er is netjes gebeld om het door te geven, en er zat extra edamame bij de bestelling als goedmaker. 11/22/2022
Beste Melanie, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Uiteraard proberen wij de beste kwaliteit en service te leveren die we kunnen geven. Echter kunnen er soms onvoorzieningen en overmacht plaatsvinden waardoor de bestelling vertraging op kan lopen. Mocht dit voorkomen doen we uiteraard ons best u op de hoogte te houden en een compensatie aan te bieden. Wij zijn daarom erg blij dat dit goed bevallen is bij u en we zijn u erg dankbaar voor uw mooie review. Hopelijk mogen wij u spoedig weer verwelkomen. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik ben de dag daarna ziek geworden 11/22/2022
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/22/2022
Beste Brigitte, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hebben genoten! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Maartje, Wat fijn om te lezen dat u genoten heeft! Wij hopen dat u in de toekomst weer mag genieten van onze sushi. Hartelijk dank voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Levering duurde langer dan aangegeven. Ineens stond bestelling op bezorgd. Moeten bellen en toen leek bestelling pas meegegeven te worden. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Karen, het spijt ons dat uw bestelling te laat was geleverd. Wij hebben u hierover meerdere keren telefonisch proberen te bereiken, helaas is het on niet gelukt om contact op te nemen met u. Als u ons hierover nog wilt contacteren kunt u ons een E-mail sturen via: Tilburg@SushiPoint.nl Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goede service en super lekkere sushi Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Jose, Bedankt voor uw mooie compliment! we doen natuurlijk erg ons best de service zo goed mogelijk te houden. Ook zijn wij blij om te horen dat uw sushi als lekker ervaren is. Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Dorus, vervelend om te zien dat uw bestelling niet geheel naar wens was. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen. Helaas is dit tot op heden niet gelukt. Wij zullen dit uiteraard op een later tijdstip nogmaals proberen. Mocht u in de tussentijd in de gelegenheid zijn om ons terug te bellen kan dit naar het volgende nummer: 013 543 3363. Wij hopen u snel te spreken om samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Floris, Bedankt voor uw mooie review! Erg fijn om te lezen dat uw bestelling heeft mogen bevallen. Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestel regelmatig hier maar deze keer was t niet best. Sushi was niet vers volgens mij.. jammer wel 11/19/2022
Beste Manon, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/19/2022
Beste Bram, bedankt voor uw 5 sterren review! Wij zijn blij om te zien dat u heeft kunnen genieten van uw bestelling en hopen dat we u snel weer kunnen helpen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten staat niet goed uit beetje koud en eten staat slecht ik comment van deze keertje , maar had ik altyd tevreden. 11/18/2022
Beste L, Wat vervelend om te horen dat u de kwaliteit niet als optimaal heeft ervaren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Hartelijk dank voor uw feedback, Met vriendelijke groet SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/17/2022
Beste Louis, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik was wat later en werd heel vriendelijk gebeld om me er aan te herinneren dat m'n bestelling klaar stond. Top service! 11/16/2022
Beste Iris, Bedankt voor uw 5 sterren review! Het doet ons goed om te horen dat u blij bent met onze service. Wij doen ons best de beste service te leveren, en natuurlijk vinden wij het ook zonde als uw al betaalde bestelling niet opgehaald word of er niet van vers van genoten kan worden. Wij willen u bedanken voor uw compliment en hopelijk mogen wij u snel weer van dienst zijn. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
11/15/2022
Beste Emma, bedankt voor uw mooie review! Ook zijn wij zeer blij met de feedback die u ons aan de telefoon heeft gegeven. Wij gaan proberen de status van onze bestellingen niet meer op bereiden te laten staan als deze al onderweg is. Nogmaals hartelijk bedankt voor uw feedback en hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze levering was helemaal goed gelukkig! 👍🏻 11/15/2022
Beste E.M.M, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn erg blij met u review. Ik zal de opmerking doorgeven aan me chefs. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze keer geen (eenpersoons)box besteld omdat dat altijd hetzelfde is. Dus los besteld. Is duurder, maar meestal nog beter. Deze keer helaas niet. Had o.a. een softrol met mango en zalm. Maar de stukjes in deze rol waren zeer klein en vielen gelijk helemaal uit elkaar. Niet de kwaliteit die ik gewend ben. Je betaalt fors meer, maar verwacht dan ook wel echt iets. Hopelijk volgende keer beter. De zalmsashimi was trouwens weer top! De nigiri's met zalm en tonijn waren ok, ook kleiner dan normaal leek wel (en dan bedoel ik niet alleen meer rijst, want de verhoudingen moeten wel blijven kloppen natuurlijk). 11/15/2022
Beste Kym, vervelend om te horen dat uw bestelling niet geheel naar wens was. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen. Helaas is dit tot op heden niet gelukt. Wij zullen dit uiteraard op een later tijdstip nogmaals proberen. Mocht u in de tussentijd in de gelegenheid zijn om ons terug te bellen kan dit naar het volgende nummer: 013 543 3363. Wij hopen u snel te spreken om samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jammer dat het werd bezorgd zonder chopsticks en sojasaus. 11/14/2022
Beste Kym, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn erg blij met u review. Het spijt ons enorm voor de vergeten sojasaus en chopsticks. Ik ga de opmerking doorgeven aan me baliemedewerker. We gaan in het vervolg beter erop letten. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/14/2022
Beste Joffrey, Bedankt voor uw beoordeling!Wij zijn erg blij met u review. Indien er advies is voor verbeteringen horen we graag. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/13/2022
Beste Melanie, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij dat u van de sushi hebt genoten. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Smaak is prima, transport blijft een probleem. Sushi’s zitten vol tegen de deksel geplakt als ze aankomen, doet niks af aan de smaak natuurlijk maar het oog wil ook wat. De doosjes zijn gewoon wat te laag en/of er wordt te onvoorzichtig mee omgegaan tijdens de bezorging. 11/12/2022
Beste E.M.M. Bedankt voor uw waardevolle positieve kritiek! zoals telefonisch besproken zullen wij het personeel aanspreken om rustiger te rijden. Wij waren erg blij om te horen dat uw volgende bestelling uitstekend is ervaren maar het is uiteraard belangrijk dat onze kwaliteit consistent en uitstekend is. Daarom wil ik u nogmaals bedanken voor uw feedback en hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen. Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er werd gebeld dat ze een kwartier eerder wwamen maar werd zelfs kwartier later 11/12/2022
Beste René, Bedankt voor uw 5 sterren review! Het is altijd fijn om een mooie review te zien. Echter is het toch jammer om te horen dat de bestelling een kwartier later naar wens is bezorgd. We doen altijd ons best om alle bestellingen op tijd te leveren. Helaas is dit niet altijd mogelijk i.v.m. drukte op de weg of andere onvoorzieningen. Ik zal de koerier die uw bestelling heeft bezorgd navragen of er iets is gebeurd en indien nodig hierop aanspreken. Toch willen wij u bedanken voor uw mooie review en hopelijk mogen wij u snel weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De komkommersalade verpakking was doorweekt door het schudden 11/11/2022
Beste Mees, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Echter is het toch jammer om te lezen dat de komkommersalade doorweekt was. We zullen ons personeel en koeriers hierop aanspreken zodat dit niet meer voor hoeft te komen. Hopelijk mogen wij u spoedig weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker eten. 11/11/2022
Beste Els, Bedankt voor uw mooie compliment! Fijn om te horen dat uw bestelling als lekker ervaren is. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Normaal super tevreden, maar de bestelling van vandaag was echt niet goed. Sushi aan elkaar geplakt, viel uitelkaar en een enorme berg crispy er overheen. De sushi was niet te zien door de enorme hoeveelheid crisps. 11/11/2022
Beste Liesje, Bedankt voor uw review! Wij vinden het echter spijtig om te zien dat de kwaliteit onder gemiddeld is ervaren. Wij hebben meerdere malen contact met up geprobeerd op te nemen maar we hebben u helaas nog niet kunnen bereiken. Mocht u in de gelegenheid zijn om ons te bellen een feedback te geven zijn wij bereikbaar op het volgende nummer: 013 543 3363. Wij horen het graag en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Wat we kregen smaakte goed. Echter een deel niet gekregen, dus geld teruggevraagd. Nu na 2 weken en 4 telefoontjes nog niets ontvangen. Dus service een zware onvoldoende. 11/10/2022
Beste Margo, Bedankt voor uw review! Wij waren erg blij om te horen dat u het geld terug heeft gekregen toen wij elkaar telefonisch spraken. Ik wil nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor de fout die wij hebben gemaakt en dat de oplossing even heeft mogen duren. Het is voor ons belangrijk dat wij een bepaalde kwaliteit en service kunnen waarborgen en wij willen daarom onze excuses aanbieden voor de complicaties die deze overlast heeft meegebracht. Echter zijn wij blij om te horen dat alles nu is rechtgetrokken en dat u uw geld ontvangen heeft. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer verwelkomen in ons filiaal. Hartelijk bedankt voor uw moeite en coulance! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker !! 11/9/2022
Beste Jeffrey, Mooi om te lezen dat u heeft genoten. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
ZOALS ALTIJD TOP !! 11/8/2022
Beste Astrid, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima weer! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/6/2022
Beste Els, bedankt voor uw 5 sterren review! We zijn blij om te zien dat u heeft genoten van uw bestelling. We hopen u snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Net als vorige keer helaas veel kleinere porties sashimi en tartare de salmon dan voorheen. Erg jammer. 11/5/2022
Beste Guus, Bedankt voor uw mooie review. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u kleinere porties krijgt dan u normaal gesproken van on gewend bent. Ik heb het personeel hier al op aangesproken die dag uw bestelling heeft bereid en ze gaan hierop letten. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
11/5/2022
Beste Sofie, het spijt ons dat uw bestelling niet was geleverd zoals u gewent bent van ons. We hebben hier telefonisch contact over gehad en u hier compensatie voor aangeboden. We hopen u snel weer te zien en zullen ons best doen om alles te leveren zoals u gewent bent. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was super lekker, maar wel jammer dat de sushi zo veel kleiner gemaakt worden dan bij de vorige bestellingen 11/2/2022
Beste Rutger, Bedankt voor uw feedback! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw bestelling kleiner uitpakt dan normaal. Zoals telefonisch besproken zullen wij ons personeel hierop aanspreken en gaan wij ervoor zorgen dat wij de kwaliteit kunnen waarborgen waar wij naar streven en die u van ons gewend bent. Hartelijk bedankt en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/2/2022
Beste Rico, Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel lekker 11/1/2022
Beste Catarina, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/31/2022
Beste Maayke, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top!! Een aanrader!! 10/31/2022
Beste Amela, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Daar doen wij het voor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima en verse sushi Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste JHA, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste Manon, Bedankt voor uw review! Wij vinden het echter spijtig om te zien dat de kwaliteit onder gemiddeld is ervaren. Wij hebben meerdere malen contact met up geprobeerd op te nemen maar we hebben u helaas nog niet kunnen bereiken. Mocht u in de gelgenheid zijn om ons te bellen een feedback te geven zijn wij bereikbaar op het volgende nummer: 013 543 3363. Wij horen het graag en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Garnalen waren wederom koud Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste Chantal, Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons erg dat uw warme gerechten koud zijn aangekomen. Wij zullen ons personeel hierop aanspreken om beter rekening te houden met uw warme gerechten zodat we dit in de toekomst mogen verkomen. Hopelijk mogen wij u snel weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vandaag weer onze vast box besteld. Het kan pech zijn maar rollen plakken aan elkaar en als je ze pakt vallen ze uit elkaar. Is het wel vers? Zit ook smaak van gember aan ( we hebben zonder gember besteld ) Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste Jan Willem, Spijtig om te horen dat de Sushi niet goed/strak was gerold. Het is voor ons belangrijk om de sushi kwalitatief hoog te houden. Ik ga u vandaag proberen te bellen zodat wij u een passende oplossing kunnen aanbieden. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste Bas, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
was weer prima, ik heb vorige week vrijdag en afglopen donderdag sushi besteld, maar beide keren de kortingscode vergeten, kan ik deze codes een volgende keer wél gebruiken om korting te krijgen, met terugwerkende kracht? groeten Erik Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste Erik, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn erg blij om te lezen dat de bestelling en service beide hebben mogen bevallen. Daar doen wij het voor. Helaas was de kortingscode waar u over spreekt een tijdelijke actie die helaas al verlopen is. Wij kunnen deze codes niet meer invoeren in ons systeem omdat deze al verlopen zijn. Ik vind het erg spijtig om te horen dat u net onze leuke actie bent misgelopen. Hopelijk mogen wij u alsnog spoedig verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/29/2022
Beste Patrick, Bedankt voor uw 5 sterren Review! Altijd fijn om te zien dat de bestelling goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/29/2022
Beste Katrien, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Daar doen wij het voor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Het was verder heerlijk. Alleen op de vraag krab uit de sushi te laten is niet gereageerd. Ook niet op de mail daarover achteraf. Dat is jammer, want verder was alles prima. 10/28/2022
Beste K, Ik wil u nogmaals onze excuses aanbieden dat uw feedback en klacht zo laat pas is opgepakt. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch besproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Ik hoop dat wij u spoedig weer mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/27/2022
Beste Daisy, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk. Het beste sushirestaurant van Tilburg! 10/27/2022
Beste Nathalie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het nog mooiere compliment. Daar doen wij het voor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/27/2022
Beste Cees, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal is het supergoed. Alleen deze keer vielen de rollen uit elkaar. Minder strak opgerold. En rijst was wat aan de droge korrelige kant. Zijn we niet van jullie gewent. 10/26/2022
Beste Annelies, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Waardeloos bezorging 16:50 uur besteld en pas om 18:10 uur bezorgd. Geen tijd om te eten ofwel de kliko heeft genoten van de Sushi. Jammer dan krijg je min of meer te horen als je belt met de vestiging. JAMMER!! 10/26/2022
Beste Willem-Jan, vervelend om te horen dat uw bestelling niet geheel naar wens was. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen. Helaas is dit tot op heden niet gelukt. Wij zullen dit uiteraard op een later tijdstip nogmaals proberen. Mocht u in de tussentijd in de gelegenheid zijn om ons terug te bellen kan dit naar het volgende nummer: 013 543 3363. Wij hopen u snel te spreken om samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg