Reviews


4 sterren na 3648 reviews
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/19/2020
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/18/2020
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/18/2020
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was zoals gewoonlijk weer erg lekker, alleen jammer dat het leek ofalles een beetje door elkaar geschud was. Ook waren niet alle sushi's goed dicht gedraaid dus moeilijk te pakken met de eetstokjes 1/17/2020
Beste Vera, Heel erg bedankt voor uw review. Onze excuses dat het niet geheel is aangekomen zoals het hoort. Gelukkig heeft het allemaal wel gesmaakt. We zullen de desbetreffende koerier erop attenderen om voorzichtiger te rijden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top! 1/16/2020
Beste Lotte, Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. Erg blij om te horen dat alles top was. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/16/2020
Beste Yvonne, Heel erg bedankt voor uw goede review. We zullen ons extra best doen om uw laatste ster de volgende keer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/14/2020
Beste Roel, Heel erg bedankt voor u 5 sterren review. Bedankt voor uw bestelling en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/14/2020
Beste Ralf, Bedankt voor uw goede review. We zijn hier als team heel erg blij mee. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
! tas vergeten te bezorgen. Crispy was bijna koud. Zalm-Sashimi zaten met de puntje aan elkaar. Zalm en Tonijn op de nigiri was zo dun dat het al redelijk uitgedroogd was 1/14/2020
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk eten, goede service!!! 1/13/2020
Beste Irena, Heel erg bedankt voor uw review. Goed om te horen dat het eten heeft gesmaakt en de service wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was heeeeerlijk!!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Abdul, Heel erg bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles heeft gesmaakt en kom zeker nog een keer bij ons langs. Met vriendelijke groet, Sai
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top sushi en goede bezorging πŸ‘ŒπŸ½ Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Richard, Heel erg bedankt voor uw leuke review. We zijn altijd erg blij om te horen dat ons werk wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Aline, Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten was wel 10 minuten eerder dan besteld (17.50 uur terwijl het tussen 18.00 uur en 18.15 uur zou zijn). Gelukkig waren we gewoon thuis. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Marjon, Heel erg bedankt voor uw review. Door de drukte had de chefs uw bestelling net iets te vroeg bereidt. Wij wilden het hier niet laten staan i.v.m. versheid dus hebben we het laten bezorgen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste H, Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. We zijn hier als team erg blij mee. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super snelle levering en product super goedπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste John, Heel erg bedankt voor uw geweldige review. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd goed! Kijken goed naar notities. Fijne reactie. Fijne acties. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Kirsten, Heel erg bedankt voor uw review. We zijn erg blij om u al zo lang van service te mogen zijn. Heel erg bedankt namens heel ons team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Georgette, Heel erg bedankt voor uw goede review. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Enige minpunt is dat ik had aangegeven dat het om 19.00-19.15 uur bezorgd mocht worden en het kwam om 18.20 uur al, gelukkig was ik thuis maar wel vreemd als je een tijdstip kiest dat daar niet naar gekeken wordt. Verder zoals altijd heerlijk gegeten. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Diana, Heel erg bedankt voor uw review. Uw sushi hoort inderdaad altijd op het aangegeven tijdstip bezorgd te worden. Door de enorme drukte vanwege de actie is dit helaas niet goed gegaan. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Beste Alexandra, Heel erg bedankt voor uw goede review. We zullen de volgende keer alles uit de kast halen om de volle 5 sterren van u te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg lekker en erg goede service! 1/11/2020
Beste Katrien, Bedankt voor uw review. Heel erg fijn om te horen dat niet alleen het eten maar ook onze service wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Beste Mandy, Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Hier zijn we erg blij mee. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals gewoonlijk superrrr 1/11/2020
Best Carola, Heel erg bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles goed bevalt. Als dit een keertje niet het geval is kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Best Rinja, Heel erg bedankt voor al uw sterren. We zijn hier erg blij mee. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/10/2020
Beste Mariano, Heel erg bedankt voor de volle sterren. We zijn hier als team erg blij mee. Bedankt dat we u van dienst mochten zijn. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/10/2020
Beste Lisa, Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. We zijn hier erg blij mee. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Op tijd bezorgd met de versheid die ik gewend ben van sushipoint 1/9/2020
Beste Umran, Heel erg bedankt voor uw review. We zijn erg blij om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling. We hebben tot 15 januari een kortingactie lopen van 20%, dus hopelijk zien we u tot die tijd nog een keer bestellen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dank u wel voor de kortingscode die jullie later hebben toegevoegd Echt top!,!, 1/9/2020
Beste Ine, Heel erg bedankt voor uw review. Erg blij om te horen dat alles goed is bevallen. Onze kortingsactie is nog geldig tot 15 januari. Hopelijk zien we tot die tijd nog een keer langskomen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het leek wel of de rolls ingevroren waren geweest. Door en door koud. Kleffe homp. 1/9/2020
Beste Bouk, Bedankt voor uw feedback. Onze rijst wordt dagelijks vers bereidt en maximaal 6 uurtjes bewaard. Rijst dat langer staat zijn we verplicht om weg te gooien. Waarschijnlijk is het misgegaan bij het mixen met azijn. We hebben ook ondertussen contact met elkaar gehad voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/9/2020
P.s. Hopelijk zien we u nog een keer voordat de 20% kortingactie verlopen is. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/9/2020
Beste Sonja, Heel erg bedankt voor uw review. Erg geweldig om te weten dat beide bestellingen goed heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/8/2020
Beste Louis, Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. Geweldig om te weten dat alles goed is bevallen. Hopelijk zie ik u de komende dagen nog een keer langskomen voordat de 20% korting actie voorbij is. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/8/2020
Beste Jannemiek, Heel erg bedankt voor uw mooie review. We zijn hier erg blij mee. Hopelijk zien we u nog snel terug voordat de 20% kortingactie voorbij is! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima! Zeer tevreden! Snel bezorgt en het was heerlijk! Evt tip in het algemeen: wellicht meer keus in menu’s met kip. Nu is het veelal met sojabonen ofzo erbij waardoor mijn man niet voor jullie kiest. Mocht hier meer keus in zijn kunnen we samen iets bestellen 1/6/2020
Beste Marielle, Heel erg bedankt voor uw informatieve feedback. We hebben dit meteen terug gekoppeld naar het hoofdkantoor. Hopelijk krijgen we snel meer leuke menu's waar u uit kunt kiezen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorger was niet op de hoogte van de instructies en wist niet dat het al betaald was. Sommige sushi waren zijdelings verpakt zodat die uit elkaar vielen en niet met stokjes te eten waren 1/6/2020
Beste Nicoline, Bedankt voor uw bestelling. Op de bon stond inderdaad aangegeven dat het al was betaald. Heel erg vervelend om te horen dat de bezorger dit niet heeft gezien. Ook zullen we kijken of de sushi uit elkaar valt door de slechte plaatsing of dat het slecht is gerold door de chefs. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goede kwaliteit is een aanrader Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/5/2020
Beste Tineke, Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. We zijn hier erg blij mee. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas moet ik zeggen dat het deze keer niet zo lekker was als anders en de nigiri zalm was aan de taaie kant. Dat heb ik ook nog nooit eerder gehad. Hopelijk blijft het ook bij deze ene keer! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/5/2020
Beste Nathalie, Bedankt voor uw feedback. Heel erg vervelend om te horen dat het minder is bevallen dan voorheen. Dit hoort zeker niet het geval te zijn met de zalm. We zullen de chef erop attenderen dat er meer aandacht besteedt moet worden bij het fileren. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/4/2020
Beste Patricia, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Wij stellen het heel erg op prijs. Tot de volgende keer!
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
1/4/2020
Beste Rosalie, Wij vinden het heel spijtig dat we u niet blij konden maken met onze service. Wij horen graag hoe wij dit kunnen verbeteren voor de volgende keer!
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/4/2020
Beste, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/4/2020
Beste Sanne, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/4/2020
Beste Helga, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Beetje jammer als ik iets aangeef via mijn bestelling en er word er niks mee gedaan. Staat toch niets voor niets β€œOpmerking” doe er dan ook iets mee! 1/3/2020
Beste Selver, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/3/2020
Beste Max, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was super lekker 1/3/2020
Beste Marco, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/2/2020
Beste, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/2/2020
Beste Femke, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/2/2020
Beste Niels, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk eten en bezorging was zoals aangegeven 45 minuten, dus goed. 1/2/2020
Beste Evelien, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/1/2020
Beste Hans, Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. Hier zijn we erg blij mee. De beste wensen en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg lekker, snelle levering voor nieuwjaarsdag. Altijd lekker vers en goed van smaak! Wederom voor herhaling vatbaar! 1/1/2020
Beste Familie, Heel erg bedankt voor uw leuke review. Namens heel ons team de beste wensen en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top! 1/1/2020
Beste Mandy, Heel erg bedankt voor uw geweldige review. Zo beginnen wij het jaar graag mee. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/1/2020
Beste Heidy, Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. We zijn hier heel erg blij mee. Zo beginnen we het nieuwe jaar graag mee. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zie email met foto 1/1/2020
Beste Menno, Bedankt voor uw review. We hebben uw email bekeken en beantwoord. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker en vers! Vanwege de ziekte van crohn moet mijn eten zorgvuldig bereid worden. Ik ben zeer tevreden. 1/1/2020
Beste Natascha, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/1/2020
Beste Magdalena, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De sushi kwam iets te vroeg maar we hebben ons programma er maar op aan gepast ;-) ... Kwaliteit was weer prima. 1/1/2020
Beste Astrid, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/1/2020
Beste Renée, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goede kwaliteit en topservice πŸ‘πŸ» 12/31/2019
Beste Debbie, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
12/31/2019
Beste Petrs, Bedankt voor beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg