Reviews


4 sterren na 4721 reviews
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/30/2020
Beste Corine, Bedankt voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat u genoten hebt van het product. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/29/2020
Beste Ingrid, Bedankt voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat u genoten hebt van het product. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij geven de bezorger altijd personeel een fooi. Eten is altijd perfect maar de schotel week vandaag iets af dan wat wij gewend zijn..gebeld hierover en een verklaring gekregen waardoor.. Smaakte weer prima 9/28/2020
Beste Anja, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was. We zijn erg blij dat we u van dienst kunnen zijn. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
- Kleine tip; Duidelijkere afbeeldingen op de site. Sushi is heerlijk! 9/28/2020
Beste Sherlynn, Bedankt voor uw mooie review. Wij zijn erg blij dat u ervan heeft genoten. Bedankt voor de tip. We gaan u review doorsturen naar de hoofdkantoor. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Yakitori spietjes waren ijskoud, zo koud dat ik me afvroeg of ze wel gebakken waren geweest. Tuna rol zat extreem weinig tonijn in, soms niet eens zichtbaar. Rest vd sushi was heerlijk. 9/28/2020
Beste Eline, Bedankt voor uw goede review, fijn om te zien dat alles naar wens is. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer lekker en goed op tijd 9/28/2020
Beste Rutger, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
👍🏻 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Edward, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ondanks onze twijfel dat de bestelling niet juist was werd ons door de vriendelijke man aan de balie verteld dat deze wel degelijk klopt (zonder de inhoud te controleren). Thuis aangekomen bleek de bestelling inderdaad niet juist te zijn. Direct meerdere keren gebeld maar vanwege druk was Sushipoint niet in staat de telefoon te beantwoorden. Tevens geen mogelijkheid om een chat te beginnen, ruim €30,- weggegooid. De kans dat wij hier ooit nog komen is zeer klein. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Johan, Het spijt ons nogmaals. helaas hadden we vanwege de drukte niet de kans gehad om alles dubbel te checken. Ik hoop dat u tevreden bent met de afgesproken oplossing. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Marlieke, Bedankt voor uw review. Indien er beterpunten zijn lezen we het graag terug in de commentaar. Wij zullen altijd proberen om ons service te verbeteren en klanten beter ten dienst zijn. Wij zijn erg blij met u review. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze keer helemaal niet tevreden over de bezorging. Het leek wel of de sushi was ge vallen. Het zat helemaal scheef in de dozen. Sommige dingen op zijn kop.. Al regelmatig besteld maar dit nog nooit zo meegemaakt Smaak was wel als vanouds : heerlijk. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Bianca, Bedankt voor uw review. Het spijt ons nogmaals voor u sushi. Wij gaan onze bezorger erop aanspreken. Wij hopen dat u tevreden bent met de gesproken oplossing. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was lekker, maar helaas ging er iets mis met de bestelling. Ik had gevraagd of de avocado vervangen kon worden door komkommer omdat ik daar niet zo goed tegen kan. Bij de eerste levering ging dit mis en dit is verder netjes afgehandeld, maar bij de herstel levering zat er toch nog een beetje avocado in. Kan gebeuren door de drukte, en ik heb dit stukje gewoon laten liggen. Maar ik wil het jullie toch ven laten weten. Groetjes, Mariken Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Mariken, Bedankt voor uw goede review, het spijt ons voor de stukje avocado. Wij zijn erg blij dat we u nog van dienst kan zijn. Wij danken u ook voor het begrip. Wij zullen in de toekomst beter erop letten. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Ine, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Heb niet al mijn eten gekregen waar ik voor betaald heb. Kwam ik pas helaas achter toen ik al zei huis was na opgehaald te hebben. Op de bon stond wel dat we besteld hadden. Maar zat er niet bij. Heb gebeld maar nam niemand op en heb gemaild maar geen reactie. 9/26/2020
Beste Angel, Het spijt ons nogmaals voor de vergeten sushi. We hadden helaas vanwege de drukte gisteren geen tijd om u terug te antwoorden. Wij zijn blij dat we vandaag toch samen tot een gepaste oplossing zijn gekomen. Wij hopen dat u tevreden bent met de oplossing. Hopelijk was verder alles naar wens en tot een volgende bestelling wellicht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles was perfect! Bedankt en tot volgende keer. 👍🙂 9/26/2020
Beste Nathalie, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Jammer je merkte echt dat het druk was en dit hoor je niet te merken als je voor 78 euro aan sushi besteld. Uiteindelijk 3 kwartier langer gewacht ah fijn als het eten dan goed is. California roll was helemaal wit van buiten geen oranje visseneitjes erop dus de sushi was heel kaal en smaakloos. Ook hebben de soja bonen te lang gestaan of waren ze te kort gekookt deze waren erg hard. 9/26/2020
Beste Dewi, Het spijt ons nogmaals voor de lange bezorging. We hebben elkaar gesproken en ik hoop dat u tevreden met de oplossing. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Vind het echt super vervelend en hoef ook echt geen bon maar ik heb net bonnen gekregen omdat de bestelling fout is gegaan en dan gaat het weer fout... 9/26/2020
Beste Teri, Helaas hadden we vanwege de drukte van gisteren u alleen heel kort te woord kunnen staan via telefoon. Het spijt ons nogmaals voor het overzien van de commentaar. Indien het mogelijk is zouden we het erg op prijs stellen als de bestelling voor 3 uur wordt geplaatst voor een later tijdstip. Dan is het minder druk bij ons en is de kans dat we de opmerking over het hoofd zien erg klein. Wij gaan de komende dagen nog proberen met u in contact te komen en samen tot een gepaste oplossing te komen. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer erg lekker! 9/26/2020
Beste lisette, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2020
Beste Frits, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
3x bestelling in moeten leggen op de site, Bezorging duurde anderhalf uur. Voorlopig maar weer even naar de concurrent.. 9/25/2020
Beste Joost, Het spijt ons nogmaals voor de lange bezorging. Wij zijn al hard bezig om meer koeriers aan te nemen, maar dat is geen excuus voor de lange bezorging. Wij hopen dat u tevreden bent ons gesproken oplossing. Hopelijk was verder alles naar wens en tot een volgende bestelling wellicht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Sushi smaakt naar water 9/25/2020
Beste Camiel, Het spijt ons nogmaals voor de sushi. We zullen volgende keer beter op de sushi letten. Ik ben blij dat we toch samen tot een oplossing gekomen zijn. Hopelijk was verder alles naar wens en tot een volgende bestelling wellicht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Hmmmm.. was weer heerlijke sushi en sashimi. Buikje vol, dankjewel weer ☺ 9/23/2020
Beste Lodewijk, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2020
Beste Gartjan, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
We bestellen regelmatig bij jullie en het smaakt altijd vers op gisteren na. Rijst was heel droog/hard, moeilijk door te kauwen. Het smaakte niet vers, avocado’s waren bruin. Het was niet lekker. Jammer. 9/23/2020
Beste Yohanna, onze excuses dat u niet hebt kunnen genieten van het product zoals u van ons gewend bent. We hebben elkaar ondertussen gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De tonijn was oud, daarom niet echt lekker meer, verder was de souchi heerlijk. Jammer dat je niet je eigen menu (in inbegrepe prijs) kan samenstellen. 9/23/2020
Beste Febe, onze excuses dat u niet hebt kunnen genieten van het product zoals u van ons gewend bent. We zullen u opmerking over de kwaliteit van de tonijn zeker doorzetten met de leverancier. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/22/2020
Beste Hanneke, fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/21/2020
Beste Ester, Bedankt voor uw goede review, fijn om te zien dat alles naar wens is. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/21/2020
Beste Marcel, Bedankt voor uw goede review, fijn om te zien dat alles naar wens is. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/21/2020
Beste Peter, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Nadat de eerste doos geplet was bezorgd heeft SushiPoint dat perfect opgelost door direct een nieuwe te laten bezorgen ! Het was lekker, bedankt! 9/21/2020
Beste Herman, Fijn om te zien dat we samen tot een oplossing zijn kunnen komen en u alsnog van het eten hebt kunnen genieten. Hopelijk was verder alles naar wens en tot een volgende bestelling wellicht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Marie-Claire, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Lisa, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Hans, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Maurice, Bedankt voor uw goede review, fijn om te zien dat alles naar wens is. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Beste Kristel, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd,heerlijk!Vriendelijke bezorger,jullie zijn mijn favoriet! 9/19/2020
Beste Esther, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijk gegeten. Vriendelijk geholpen. Top 9/19/2020
Beste Simone, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zalm tartaar wordt gesneden van Wit en bruine rest stukken 9/19/2020
Beste Loes, Het kan kloppen. We zijn namelijk tegen voedselverspilling. We proberen daarom zoveel mogelijk gedeelte van de zalm te gebruiken. Zalm vlees dat we niet kunnen gebruiken voor sashimi of nigiri hakken we het fijn. We maken daarmee tartaar mee (alleen de zalm vlees, niet de hoofd, skelet en onderbuik). Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Beste Brigitte, Bedankt voor uw goede review, fijn om te zien dat alles naar wens is. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd weer heerlijk genoten 9/18/2020
Beste Miriam, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Met het brengen lag de sushi helemaal kapot en omgevallen in de doos, vervolgens bij bezorgen zette de bezorgen ook hard de tas voor de deur, echt slecht voor de prijs van de sushi, echt belachelijk.. 9/18/2020
Beste Jessy, Bedankt voor u review. Het spijt ons nogmaals voor de sushi, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan de bezorger ook even erop aanspreken. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/18/2020
Beste Marjan, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorger weer ruim te laat. Weet niet waar jullie de doos hebben laten vallen... maar zag er niet ui! Heel jammer.. 9/16/2020
Beste Lisbeth, Het spijt ons nogmaals voor de doos sushi. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de sushi helemaal door elkaar aankomt. We gaan onze bezorger zeker weten even erop aanspreken. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Voor het eerst verliep het niet helemaal vlekkeloos maar super goed opgelost. 9/16/2020
Beste Miriam, jammer om te zien dat het in eerste instantie niet vlekkeloos is gegaan, maar we hebben het samen opgelost. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Dit is al de zoveelste keer dat de zalm niet vervangen is door tonijn, ik ben allergisch voor zalm en ik vind het erg vervelend als ik de hele dag uitkijk naar de sushi dat het dan weer niet vervangen word.... en ik weer de helft niet kan opeten 9/16/2020
Beste Teri, Het spijt ons nogmaals ervoor. Mijn collega heeft u als goed hiervoor gesproken. Helaas zien we door de drukte vaak de opmerkingen over het hoofd. Vooral in de tijden van corona. Er staat nu altijd een standaard opmerking van thuisbezorgd erbij. Waardoor de andere opmerking minder opvallen. Het spijt ons heel erg. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/16/2020
Beste Sonja, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/15/2020
Beste Raoul, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was erg lekker en netjes op tijd bij afhaal. 9/15/2020
Beste Floris, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Soya bonen vergeten, maar alsnog na komen brengen met extra garnalen. Eten is heerlijk! 9/14/2020
Beste Martijn, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Het spijt ons nogmaals voor de edamane. Wij zullen voortaan beter opletten. We zijn blij dat u tevreden bent met ons oplossing. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Kwaliteit van de sushi was zeer matig. Niet goed gerold en te klef. Bezorging was wel vlot. 9/14/2020
Beste Floor, Het spijt ons erg voor u sushi. Wij hebben u proberen te bereiken om te zoeken naar een gepaste oplossing. Helaas neemt er niemand op. Indien u tijd heeft, kunt u dan contact opnemen met ons. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Was weer goed, as usual! Misschien wel weer eens tijd voor nieuwe combimenu’s. En dan met de wat luxere en minder standaard sushi’s. 9/14/2020
Beste Kym, Bedankt voor uw goede review, fijn om te zien dat alles naar wens is. Ik zal u opmerking zeker weten doorsturen naar de hoofdkantoor (nieuwe combimenu's). Sushipoint bestaat bijna 10 jaar. Er komt dan zowiezo een leuke actie, hopelijk ook een nieuwe menu. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/14/2020
Beste Rene, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Beste Ruud, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was weer heerlijk. Tijd was niet fijn. Had aangegeven 19.15-19.30 omdat ik dan zeker weten thuis zou zijn. Ben ik net thuis (18.40) staan ze al aan de deur. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Beste Anja, Bedankt voor de mooie review. Het spijt ons dat de sushi eerder aankwam dan de aangegeven tijdstip. Wij Sushipoint Tilburg gaan in de toekomst beter erop letten. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super service! Bezorger belde op dat hij voor de deur stond en stond netjes te wachten omdat we net te laat thuis waren. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Beste Ineke, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Ik ga u geweldige review zeker doorgeven aan onze koerier. Hij zal er vast blij mee zijn. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Beste Lars, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Enkel ontbraak twee mini poke mango bij de afhaling en, aangezien wij op 30km wonen van de afhalpunt zijn wij niet terug geweest... gebeld naar de winkel en is beloofd volgende keer kostenloos te geven... minder had ik toch niet verwacht en iets meer was toch welkom geweest. Groetjes, Nathalie Frégeot Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Beste Nathalie, Bedankt voor uw goede review. Het spijt ons nogmaals voor het vergeten van de mini poke bowls. Wij gaan sowieso wel wat extra voor u erbij doen ter compensatie. De fout zit namelijk bij ons. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Beste Loek, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Klein defectje aan de bestelling, zeer ruimhartig opgelost. Netjes. Sowieso was de sushi weer top in orde, weinig reden om nog een andere toko te testen met weer een mogelijke teleurstelling. 9/12/2020
Beste Christiaan, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Het spijt ons nogmaals. Wij Sushipoint Tilburg zijn erg blij dat we de kleine incident voor u kan oplossen. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/12/2020
Beste Huub, Hartelijk dank voor u 5-sterren review. Fijn om te zien dat alles naar wens was en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/12/2020
Beste Marianne, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.