Reviews


4 sterren na 6793 reviews
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
25 minuten te laat geleverd 6/2/2022
Beste Joris, Dank u wel voor uw feedback. Heel vervelend om te horen. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi. Het verbaast me dat de ene sushipoint beter is dan de ander. Maar tilburg is fantastisch. Mag wel iets meer gember en wasabi bij als je voor 96 euro besteld 6/2/2022
Beste N, Mooi om te lezen dat u heeft genoten. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles goed 6/1/2022
Beste Huub, Mooi om te lezen dat u heeft genoten. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goede service en lekker makkelijk als je de deur niet uit wilt, leuke en lekkere variatie van sushi. Ver de beste in Tilburg. ‘Maar’ 3 sterren voor de sushi omdat ik het vergelijk met sushi bij de bekende visspeciaalzaak in Tilburg. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/29/2022
Beste Rj, Dank u wel voor uw feedback. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/28/2022
Beste Anna, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van, we gaan ons best doen om dit zo te houden! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
5/28/2022
Beste Marian, bedankt voor uw beoordeling, hier worden we blij van. Wij gaan ons best doen om u de volgende keer een nog beter ervaring te geven. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Te laat (1 uur)en soja saus zat er niet bij. Erg jammer allemaal 5/25/2022
Beste Jeroen, Wat vervelend om te horen dat u de kwaliteit niet als optimaal heeft ervaren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Hartelijk dank voor uw feedback, Met vriendelijke groet SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Weer te laat bezorgd, telefonisch niet bereikbaar en kwaliteit sushi stukken minder dan voorheen 5/25/2022
Beste Josquin, vervelend om te horen dat uw bestelling niet geheel naar wens was. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen. Helaas is dit tot op heden niet gelukt. Wij zullen dit uiteraard op een later tijdstip nogmaals proberen. Mocht u in de tussentijd in de gelegenheid zijn om ons terug te bellen kan dit naar het volgende nummer: 013 543 3363. Wij hopen u snel te spreken om samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/23/2022
Beste Iris, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Daar doen wij het voor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/23/2022
Beste Stephan, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De avocado in en op de sushi was niet rijp en echt keihard. Zonde. 5/23/2022
Beste Marijke, Wat vervelend om te horen dat u de kwaliteit niet als optimaal heeft ervaren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Hartelijk dank voor uw feedback, Met vriendelijke groet SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/23/2022
Beste Nathalie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Daar doen wij het voor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Mijn bestelling werd helaas na het afgesproken tijdstip afgeleverd en was flink door elkaar geschud. 5/23/2022
Beste Frank, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal is het eten goed op orde. Deze keer viel de sushi echter uit elkaar en was de sushi slecht gesneden. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/22/2022
Beste Danny, vervelend om te horen dat uw bestelling niet geheel naar wens was. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen. Helaas is dit tot op heden niet gelukt. Wij zullen dit uiteraard op een later tijdstip nogmaals proberen. Mocht u in de tussentijd in de gelegenheid zijn om ons terug te bellen kan dit naar het volgende nummer: [telefoonnummer vestiging]. Wij hopen u snel te spreken om samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Atijd goed geweest, maar vandaag hadden we zalm op en in de sushi die helemaal verkleurd en plakkerig was. Veel weggegooid....heel jammer...nog nooit meegemaakt...is toch prijzig en zonde om weg te gooien. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/22/2022
Beste Miranda, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom heerlijk! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/22/2022
Beste Danielle, Fijn om dit te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi lag overhoop aan één kant in de doos. Sushi was ondersteboven. Lauw. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/22/2022
Beste Manon, Ik ben blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen! Als u vragen heeft of iets werkt niet dan kunt u ons altijd bellen. Zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten stond op bezorgd, niks gehad. Na geruime tijd bezorgd. 2 extraatjes erbij beide ijskoud amper eetbaar. Sahsimi halve stukken nooit zo slecht gehad. Suhsi erg taai! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/22/2022
Beste Melaney, Dank u wel voor uw feedback. Heel vervelend om te horen. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer prima en lekker! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/22/2022
Beste Edward, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/22/2022
Beste Rachel, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Daar doen wij het voor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk, de eerste keer dat we bestellen. Dank je wel 5/21/2022
Beste Michael, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling en onze service. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dat was snel. 5/21/2022
Beste Judith, Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij vinden het erg fijn om te zien dat de sushi in de smaak is gevallen en dat u blij bent dat de sushi zo snel is bezorgd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het is altijd zo super sushi we komen heel graag bij sushi point. Makkelijk bestellen online, heerlijke sushi, super app waar je alles bij kunt houden vanaf moment van bestellen totdat het klaar is. Toppie, vandaag een sterretje minder omdat we aan de sushi konden zien dat het heel druk was, maaaaaaaar nog altijd een dikke prima! 5/21/2022
Beste MPM, Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij vinden het erg fijn om te zien dat de sushi in de smaak is gevallen en dat u blij bent dat de sushi zo snel is bezorgd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaas werd het eten na 1,5 uur wachten alsnog 15 minuten later bezorgd dan de uiterlijke bezorgtijd. 5/20/2022
Beste Lieke, Dank u wel voor uw feedback. Heel vervelend om te horen. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelde komkommersalade zat er niet bij….en het duurde vandaag wel lang. 5/20/2022
Beste Barbara, Bedankt voor uw review. Het spijt ons nogmaals voor de lange bezorgtijd en vergeten komkommer salade. Ik hoop dat u tevreden bent met de gekomen oplossing via de telefoon. We hebben helaas deze week minder koeriers dan normaal vanwege tentamens. We verwachten volgende week wel voldoende koeriers. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/19/2022
Beste Anna, Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij vinden het erg fijn om te zien dat de sushi in de smaak is gevallen en dat u blij bent dat de sushi zo snel is bezorgd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/16/2022
Beste Heidy, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/15/2022
Beste Yvonne, Bedankt voor uw mooie review! Wij vinden het erg fijn om te zien dat de sushi in de smaak is gevallen en dat u blij bent dat de sushi zo snel is bezorgd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De kwaliteit is niet meer zoals het was, zeer jammer! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/15/2022
Beste Ghislaine, vervelend om te horen dat uw bestelling niet geheel naar wens was. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen. Helaas is dit tot op heden niet gelukt. Wij zullen dit uiteraard op een later tijdstip nogmaals proberen. Mocht u in de tussentijd in de gelegenheid zijn om ons terug te bellen kan dit naar het volgende nummer: 013 543 3363. Wij hopen u snel te spreken om samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mooi op tijd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/15/2022
Beste Susan, Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij vinden het erg fijn om te zien dat de sushi in de smaak is gevallen en dat u blij bent dat de sushi zo snel is bezorgd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Suhsi was half uur te laat en de suhsi vielen bijna allemaal uit elkaar 5/11/2022
Beste Albert. Het spijt ons dat de bestelling te laat bij u is aangekomen en dat u niet blij bent met onze sushi. Wij hebben u via de telefoon proberen te bereieken. Helaas neemt er niemand op. Indien u tijd heeft kunt u contact met ons opnemen voor eventuele oplossing. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ze waren sneller dan ik had aangeven dat was fijn 5/11/2022
Beste Daphne, Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij vinden het erg fijn om te zien dat de sushi in de smaak is gevallen en dat u blij bent dat de sushi zo snel is bezorgd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk! 5/9/2022
Beste Nathalie, Bedankt voor uw 5 sterren review! Heel fijn om te zien dat u van de bestelling heeft genoten en dat het heeft gesmaakt hier worden wij blij van. Hartelijk dank en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas was weer fout gegaan en de crispy was meer plakkerig dan crispy de rest was goed Ook was het fout gegaan met verzenden en gelukkig optijd gebeld 5/9/2022
Beste Cindy, Ik wil u nogmaals bedanken voor uw begrip aan de telefoon. Wij gaan deze feedback oppakken en terugkoppelen zodat wij onze service kunnen verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback en hopelijk mogen wij u snel weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik had om 16.30 besteld en het eten kwam pas om 19.00, terwijl er uiterlijk 18.03 stond. Ook was de sushi uit de doos gevallen, dus zat los in de zak en de smaak viel tegen! 5/9/2022
Beste Tara, Het spijt ons dat u niet tevreden bent met onze sushi. Wij hebben u zo juist aan de telefoon gesproken met een oplossing ik hoop dat u tevreden bent met de oplossing en hopelijk tot snel. Met Vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was heerlijk alleen hadden we gehoopt dat we omdat we vroeg besteld hadden het Moederdag surprise erbij zouden krijgen. 5/9/2022
Beste Patrica, Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij vinden het erg fijn om te lezen dat de bestelling goed in de smaak is gevallen en dat u heeft genoten van onze sushi het spijt ons dat dat er geen moederdag surprise erbij zat het was zo druk op de dag dat we er net aan dachten. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilbur
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
5/9/2022
Beste Mieke, Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij vinden het erg fijn om te lezen dat de bestelling goed in de smaak is gevallen. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Voor 120 euro sushi besteld om 18:25u, zou er uiterlijk om 20u zijn. Dat duurt al lang, maar werd pas om 20:50 bezorgd. Sushi van de kids box zat er wel bij, maar geen fuze tea, geen ijsje en geen cadeautje. Sushi was prima op de tuna crackers na, die waren slap. Niet gewend van sushipoint :( 5/9/2022
Beste Brigitte, Het spijt ons dat de sushi lang heeft geduurd en dat u niet blij bent met u bestelling. Wij hebben u aan de telefoon gesproken oven de oplossing en ik hoop dat u tevreden bent met de oplossing en dat het niet nog een keer gebeurd. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
bestelling was 1 5 uur te laat salades waren niet meegeleverd, verder heerlijke sushi 5/9/2022
Beste Anja , Het spijt ons nogmaals dat u bestelling te laat is gekomen. Wij hebben u zo juist aan de telefoon gesproken met een oplossing ik hoop dat u tevreden bent met de oplossing en hopelijk tot snel. Met Vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/8/2022
Beste Mieke, Bedankt voor uw 5 sterren review! Heel fijn om te zien dat u van de bestelling heeft genoten en dat het heeft gesmaakt hier worden wij blij van. Hartelijk dank en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/8/2022
Beste Suk-Jing, Bedankt voor uw 5 sterren review! Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog betere service geven. Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/8/2022
Beste Safak, Bedankt voor uw 5 sterren review! Heel fijn om te zien dat onze heeft gesmaakt hier worden wij blij van. Hartelijk dank en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was erg slecht gerold en ook erg warm. 5/7/2022
Beste Sharita, Het spijt ons voor de slecht gerolde sushi. Helaas vanwege de drukte hebben de chefs overhaast gewerkt. Wij hebben u nog via de telefoon proberen te bereieken. Helaas neemt er niemand op. Indien u tijd heeft kunt u contact met ons opnemen voor eventuele oplossing. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/7/2022
Beste Aleksandra, Bedankt voor uw 5 sterren review! Heel fijn om te zien dat u van de bestelling heeft genoten en dat het heeft gesmaakt hier worden wij blij van. Hartelijk dank en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer goed en lekker 👍🏻✅ 5/7/2022
Beste Edward, Bedankt voor uw 5 sterren review! Erg Fijn om te zien dat u van onze sushi heeft genoten we gaan ons best doen om het zo te houden. Hartelijk dank en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/7/2022
Beste Jolanda, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blijven! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/6/2022
Beste Jolanda, heel fijn om te zien dat het heeft gesmaakt. Hier worden wij blijven en we zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/6/2022
Beste Eefke, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Daar doen wij het voor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Veel sushi rollen vielen uit elkaar en heb lekkerder sushi op. 5/5/2022
Beste Michael, Het spijt ons voor de slecht gerolde sushi. Helaas vanwege de drukte hebben de chefs overhaast gewerkt. Wij hebben u nog via de telefoon proberen te bereieken. Helaas neemt er niemand op. Indien u tijd heeft kunt u contact met ons opnemen voor eventuele oplossing. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/5/2022
Beste Fleur, Bedankt voor uw 5 sterren review! Erg Fijn om te zien dat u van onze sushi heeft genoten en dat u blij bent dat de bestelling snel is bezorgd. Hartelijk dank en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi gegeten en snel thuis bezorgd 🤩 5/3/2022
Beste Janneke, Bedankt voor uw 5 sterren review! Erg Fijn om te zien dat u van onze sushi heeft genoten en dat u blij bent dat de bestelling snel is bezorgd. Hartelijk dank en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik bestel altijd bij sushi punt ! Snel klaar , verse sushi , smaakvol , kleurrijk en waarvoor je betaald daar smaakt het ook zeker naar! Ik bestel bij niemand anders! Toen ik in Eindhoven woonde bij sushipoint en nu in Tilburg ook. Ook toen ik een party schaal bestelden rond 15:00 en aangaf online dat ik het om 18:00 wilde laten bezorgen kwam het heel mooi op tijd! Ik kreeg er ook een prachtig flesje sosja saus bij als cadeau ! Zo mooi dat het leek op een flesje van de rituels 5/2/2022
Beste Aaliyah, Wat een ontzettend leuke review! Wij zijn ontzettend blij met zo'n loyale en tevreden klant zoals u! Wij hopen dat wij u nog lang van dienst mogen zijn en dat wij u in de toekomst alleen nog maar blijer mogen maken. Van harte bedankt! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Graag terug naar de oude flesjes soja … 5/2/2022
Beste Raimond, Allereerst wil ik u bedanken voor uw review! Het is altijd fijn om te zien dat we iemand blij hebben kunnen maken. Ook wil ik u laten weten dat we per vandaag de flesjes soja weer in huis hebben! U kunt ze gewoon weer in uw volgende besteltas verwachten zoals u dat gewend bent. Hopelijk zien wij u snel terug! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/2/2022
Beste Alexander, Bedankt voor uw 5 sterren review! Erg leuk om te zien dat u heeft mogen genieten van uw bestelling. Hopelijk hebben de kinderen ook net zo mogen genieten van de Kids-Boxen. Hartelijk dank en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/1/2022
Beste Jolanda, Hartelijk bedankt voor uw review! wij zullen er naar blijven streven om de service en kwaliteit zo goed mogelijk te krijgen en te houden. Hopelijk mogen wij u snel weer van dienst zijn!
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik was niet tevreden over de sushi. De avocado was bruin en de smaak was anders dan normaal vd sushi. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/1/2022
Beste Hasnae, Ik wil u nogmaals bedanken voor de feedback. Ook vond ik ons gesprek aan de telefoon erg fijn. Wij waarderen de feeback en desondanks de ervaring slecht is ervaren, heb ik ons gesprek wel als erg prettig ervaren. Zoals aangegeven gaan wij echt aan de slag met uw kritiek en we gaan ons best doen dit nooit meer voor te laten komen. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen in ons filiaal. Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon heel erg goed. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/1/2022
Beste Shiwash, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van en we gaan ons best doen om het zo te houden! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Normaal super tevreden, nu was de sushi echt slecht. Harde avocado, niet crunchy, niet warm en de sla zag er vies uit! Helaas 4/30/2022
Beste Laura, Graag zou ik nogmaals onze excuses aan willen bieden voor de slechte kwaliteit. Zoals ik telefonisch al aangaf is dit niet de kwaliteit waar wij naar streven. Daarom zijn we ook druk bezig deze feedback op te pakken zodat dit niet meer voor hoeft te komen. Ik wil u bedanken voor de feedback en het begrip en ik hoop dat wij u snel weer mogen verwelkomen bij ons filiaal met een betere kwaliteit. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas waren er 4 stukjes bij waarbij de advocaat bruin was gekleurd en we weg hebben moeten gooien. 4/30/2022
Beste Maud, Wij willen graag nogmaals onze excuses aanbieden voor de slechte kwaliteit van de avocado. Wij pakken deze feedback zeker op en dit word al teruggekoppeld aan onze werknemers. Ik wil u nogmaals bedanken voor uw begrip aan de telefoon en wij gaan zeker ons best doen om dit niet meer voor te laten komen. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/30/2022
Beste Sabine, Bedankt voor uw beoordeling, hier worden wij blij van. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint