Reviews


4 sterren na 4311 reviews
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom erg lekker, vers en precies op tijd bezorgd! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/17/2020
Beste Gerard, Heel erg bedankt voor uw bestelling. Als team zijn we erg blij om te horen dat alles naar wens was geweest. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima, heerlijk gegeten! Keurige bezorging, op tijd. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/17/2020
Beste Monique, Heel erg bedankt voor uw bestelling. Goed om te weten dat u een prima ervaring met ons heeft gehad. Wij hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/17/2020
Beste Lex, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/17/2020
Beste Michel, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/17/2020
Beste Monique, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Door de reis was eten beetje geplet maar smaakte niet minder Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/17/2020
Beste Simone, Heel erg bedankt voor uw feedback. Onze excuses dat de sushi minder mooi is aangekomen dan u van ons gewend bent. We gaan dit doorgeven zodat er zorgvuldiger wordt ingepakt. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/17/2020
Beste M, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal halen we de sushi zelf af, maar nu met bezorgen een beetje rommelig in de doos, en ze stukken waren niet mooi gesneden. Zijn beter gewend maar dat deed niets aan de smaak af. Hopelijk volgende keer weer een mooie box Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/17/2020
Beste Bianca, Heel erg bedankt voor uw feedback. Wanneer dit weer zou gebeuren dan kunt u altijd per direct contact met ons opnemen. Wij zorgen dan dat u meteen een nieuwe bestelling van ons krijgt. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom prima sushi, aflevering ok. 5/16/2020
Beste Daan, Heel erg bedankt voor uw bestelling. Erg goed om te horen dat alles goed naar wens is aangekomen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/16/2020
Beste Matthieu, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/16/2020
Beste Patrick, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
5/16/2020
Beste Domenique, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer lekker!! 5/16/2020
Beste Karin, Heel erg bedankt voor uw bestelling weer. We zijn erg blij om uw vaste sushi restaurant keus te mogen zijn. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk eten! En binnen de aangegeven tijd bezorgd. Top! 5/16/2020
Beste Kelly, Heel erg bedankt voor uw bestelling. Erg top om te horen dat alles goed is aangekomen. Hopelijk mogen wij u snel weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima sushi, snel geleverd 5/16/2020
Beste Claudia, Heel erg bedankt voor uw feedback. We zien dat de kwaliteit toch niet helemaal goed was. U kunt ons altijd vertellen wat er niet goed aan was zodat wij onszelf kan verbeteren. Wij vinden het namelijk enorm belangrijk om ons te blijven ontwikkelen als team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi lag door elkaar en uit elkaar. Doos misschien gevallen? Jammer 5/16/2020
Beste Yvonne, Heel erg bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de slechte levering. We hebben elkaar ondertussen gelukkig gesproken en een passende oplossing gevonden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/16/2020
Beste Dewi, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer lekker! En goed service na opmerking over laatste bestelling. 5/16/2020
Beste Rutger, Heel erg bedankt voor uw bestelling. Erg fijn om te horen dat alles dit keer goed is bevallen. We zullen ons best blijven doen om u de service en kwaliteit te leveren die u verdient. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was de eerste keer bestellen maar zeker voor herhaling vatbaar. Erg lekker en vers. Alleen waren de sushis niet goed doorgesneden waardoor ze kapot gingen met pakken. 5/16/2020
Beste Angelique, Heel erg bedankt voor uw feedback. Wanneer er dingen zijn die niet naar wens zijn dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zorgen dan altijd dat het zo snel mogelijk opnieuw wordt bezorgd. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/15/2020
Beste Maja, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker! 5/15/2020
Beste Jeroen, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/15/2020
Beste Reneta, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/14/2020
Beste Rik, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Echt lekker verse smaak 5/14/2020
Beste Richard, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De tonijn smaakte meer naar water dan naar echte goede tonijn. Vrij slechte rijst. 5/14/2020
Beste Jan, Heel erg bedankt voor uw feedback. We hebben een onderzoek gestart om te zien waar het aan ligt aangezien we de laatste tijd meerdere klachten binnen krijgen voor de tonijn. We hebben elkaar ook telefonisch gesproken hierover en een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vind jullie sushi altijd heel erg lekker maar vorige keer was dat ook al dat de nigiri met zalm en tonijn heel bitter smaken. 5/14/2020
Beste Kelly, Heel erg bedankt voor uw feedback. Aangezien het meerdere keren is gebeurd gaan wij het hier uitzoeken hoe dit kan de laatste tijd. We krijgen namelijk elke dag vers vis binnen die we fileren dus dit hoort niet het geval te zijn. Hopelijk kunnen wij het probleem snel vinden om u weer het kwaliteit aan te kunnen bieden die u van ons gewend bent. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/12/2020
Beste Safak, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
om half 5 besteld voor 19 uur, maar om half 8 moeten bellen waar het eten blijft. Was wel netjes geweest er even een belletje over te doen. Dat is service. Sushi kwam ook erg rommelig aan, zeker het voorafje (6 euro!!) 5/12/2020
Beste Elke, Bedankt voor uw feedback. Excuses voor de service en verloop van uw bestelling. U heeft gelijk en we hadden u inderdaad even moeten bellen om het te bellen. We zullen in de toekomst beter ons best doen om de klant even op te bellen bij vertraging. We hebben elkaar ondertussen gelukkig gesproken voor een passende oplossing. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/11/2020
Beste Bob, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/11/2020
Beste N, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ondanks dat ze tijdens moederdag een flinke vertraging hadden (45 min) zijn ze normaal altijd op tijd. de sushi is dagvers. heerlijk. de service top! 5/11/2020
Beste Priscilla, Heel erg bedankt voor uw bestelling en begrip. We doen altijd ons best om alles op tijd te bezorgen, maar Moederdag is toch flink drukker geworden dan verwacht. Dit is zeker een uitzondering en zal niet meer voorkomen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/11/2020
Beste Anouk, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/11/2020
Beste Marion, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
5/11/2020
Beste J, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
5/11/2020
Beste Bram, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorging kwam 1,5 uur te laat. 5/11/2020
Beste Marc, wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing geboden. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima op juiste tijdstip bezorgd. En het weer heerlijk! 👍 5/11/2020
Beste Marielle, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/11/2020
Beste Cor, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi,super vers en snel geleverd. 5/11/2020
Beste B,J, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Frank, Fijn om te zien dat bijna alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaas werd de bestelling pas 45 min later bezorgd. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Peter, wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing geboden. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mooi op tijd , het eten was lekker Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Lucy, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk. Wel wat duur voor de hoeveelheid. Ook wat minder dat ik bijna een half uur moest wachten terwijl ik de bestelling via de website had besteld met een ophaaltijd maar ik zag dat het erg druk was. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Hermieke, wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing geboden. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik heb vandaag om 13.30 uur mijn bestelling geplaatst voor 18.30 uur vanavond. Uiteindelijk om 20.15 uur mijn bestelling ontvangen. Weliswaar met excuses en een kadobon maar de avond is wel verpest. Ik heb de bezorger wel een fooi gegeven. 😀 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Paul, wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing geboden. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Rene, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was heerlijk Alleen er miste 6 stuks maki zalm die ik wel besteld en dus ook betaald had. Dit is echter pas de eerste keer dat er iets mis gegaan is bij de bestelling. Verder nooit klachten gehad Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Ellen, we hebben u zojuist telefonisch proberen te bereiken maar we kregen geen gehoor. zou u ons terug kunnen bellen wanneer het u het beste schikt. We zien u graag snel weer terug bij Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas alleen de sojaboontjes vergeten. Waarschijnlijk door de enorme drukte. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Eelko, we hebben u zojuist telefonisch proberen te bereiken maar we kregen geen gehoor. zou u ons terug kunnen bellen wanneer het u het beste schikt. We zien u graag snel weer terug bij Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste W, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot teen volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Website is quite slow today. I have been trying to order and took sometime before I completed everything. But food was good as usual! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Dear Myra, Thank you very much for your feedback. nice to see that it tasted good. we look forward to seeing you at SushiPoint. With kind regards, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Luc, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot teen volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was heerlijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Evelien, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot teen volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas was het deze keer van mindere kwaliteit dan we gewend zijn. Voor een super deluxe bos van €42,50 had ik wel iets meer verwacht. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Stephanie, we hebben u zojuist telefonisch proberen te bereiken maar we kregen geen gehoor. zou u ons terug kunnen bellen wanneer het u het beste schikt. We zien u graag snel weer terug bij Sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
2e keer achter elkaar in korte tijd bestelling niet compleet. Nu het mooiste, ik krijg de rest ook niet meer want het is te druk. Dat was dan de laatste keer. Ook naar mij geld kan ik fluiten. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Rogier, wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing geboden. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Natasha, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot teen volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima variatie sushi, heerlijk vers en smakelijk ! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Daan, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot teen volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Jammer dat de edamame er niet bij zaten. Verder lekker gegeten. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Suzanne, wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing geboden. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Jaap, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot teen volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/10/2020
Beste Anne Marie, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot teen volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/9/2020
Beste Nicole, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot teen volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke verse sushi voor een goede prijs 5/9/2020
Beste Selma, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot teen volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.