Reviews


4 sterren na 3454 reviews
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/14/2019
Beste Annemarie, Dank u voor uw 5 sterren review. Als team doen we het hiervoor en worden we erg blij van om dit ook terug te zien in uw review. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima sushi en er wordt altijd goed rekening gehouden met allergenen 10/14/2019
Beste Jennieke, We zijn erg blij dat u heeft genoten van uw sushi. Als er nog verdere wensen of aanpassingen gedaan moeten worden dan kunt u het altijd telefonisch aan ons doorgeven. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/14/2019
Beste Bram, Dank u voor uw 5 sterren review. Als team doen we het hiervoor en worden we erg blij van om dit ook terug te zien in uw review. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste A, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik las in de info boekje dat je voor punten kan sparen helaas hebben ze mij niet op de hoogte gebracht wat ik jammer vind Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Stef, Dank u voor uw 5 sterren review. Het sparen van punten gaat vandaag bij ons van start. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Manon, Dank u voor uw feedback. We zijn blij dat u van onze sushi genoten hebt. We zullen nog beter ons best doen om de resterende sterren van u te verdienen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Wendy, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Moreno, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Hier doen we het als team voor en zijn er dus erg blij mee. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/12/2019
Beste Irene, Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. Hier worden we als team enorm blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/12/2019
Beste Cindy, We zijn erg blij met uw 5 sterren review. Hopelijk kunnen wij u snel weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was weer super. Heerlijk gegeten. Maar de website krijgt 4 sterren ipv 5 omdat ik nooit in 1 keer 5 sterren kan intikken. Het moet altijd in 2 fasen, eerst 4 aantikken en daarna de 5e ster. Hmmm? 10/12/2019
Beste Astrid, Dank u voor de 5 sterren. Wij gaan het probleem met de website doorgeven. We gaan dit zo snel mogelijk aanpakken. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Sushi was top! Maar zou fijn zijn als de bezorger ook wat meer wissel geld bij had. 10/12/2019
Beste Alicja, Dank u voor uw mooie review. Wat vervelend om te horen dat de bezorger onvoldoende wisselgeld bij zich had. We zullen hier voortaan beter opletten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Twijfel beetje aan de versheid, heb beter meegemaakt bij Sushipoint. 10/12/2019
Beste Kym, Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/11/2019
Beste Valerie, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker en écht snel geleverd. Top!! 10/10/2019
Beste Geert, Wij zijn erg blij om dat te horen. We gaan ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker 🍣 10/10/2019
Beste Sharon, Wij zijn erg blij om dat te horen. We gaan ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/10/2019
Beste Mark, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/10/2019
Beste Annerie, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/10/2019
Beste Karlijn, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
heerlijke restaurant kwaliteit! 10/10/2019
Beste Ingrid, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
deze keer was zalm sashimi heel matig, er zat weinig smaak aan 10/9/2019
Beste Sylwia, Bedankt voor uw feedback en uw beoordeling! Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/9/2019
Beste Piotr, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/8/2019
Beste Esther, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Me rolletje was niet goed gerold 10/7/2019
Beste Lissa, Bedankt voor uw feedback en uw beoordeling! Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super service ondanks dat het erg druk was 10/7/2019
Beste, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was echt niet vers. Dit was eens maar nooit meer 10/7/2019
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/7/2019
Beste Ans, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 10/7/2019
Beste Wil, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vind het moeilijk in te schatten hoeveel ik moet bestellen voor een aantal personen. Verder dacht ik als Je wat besteld dat je dan een kortingscode kreeg voor eventueel een volgende bestelling. Die hebben we niet gekregen. Klopt dat? Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Denise, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi was stukken minder dan wat we gewend zijn. De rollen waren erg los en er was behoorlijk wat verschoven tijdens het bezorgen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Sanne, Bedankt voor uw feedback en uw beoordeling! Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Joejoe Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Daphne, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Keurig op tijd geleverd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Claudia, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Yvette, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Sylvia, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Joost, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle service! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Peter-Paul, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkere, verse sushi en altijd op tijd bezorgd 10/5/2019
Beste Marlous, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Saskia, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Sophia, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Coen, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
verschillende keren goede leveringen van jullie gehad. Gisteren helaas niet. Ik heb voedselvergiftiging opgelopen. hele nacht boven de wc gehangen en nu nog beroerd. Jammer. Ik had met name tonijn. Die graag checken dus. groet, Helga Haak Daendelsstraat 39 Tilburg 06- 14800387 10/5/2019
Beste Helga, nogmaals onze excuses hoe uw bestelling is verlopen. We hebben ondertussen contact gehad met elkaar en samen een passende oplossing gevonden. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde lang voordat eten kwam. Max 60 min staat op de website maar het was een stuk langer. Vorige keer ook al. Positief is wel dat ze bellen dat het eraan komt. Desalniettemin is 1,5u te lang 10/4/2019
Beste Lotte, Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik heb iets anders gekregen dan dat ik besteld had. 10/3/2019
Beste Wessel, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/2/2019
Beste Harmke, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/30/2019
Beste Anja, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/30/2019
Beste Jolanda, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/30/2019
Beste Andre, Bedankt voor uw mooie review ! wat fijn dat alles bij u naar uw wens geweest. met vriendelijke groet, sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/29/2019
Beste Carlo, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/29/2019
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling op onze site. Met vriendelijke groet, sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
op tijd geleverd. En wederom heerlijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/29/2019
Beste Frans, Bedankt voor uw mooie review ! wat fijn dat alles bij u naar uw wens geweest. met vriendelijke groet, sushipoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Op zondag besteld, ruim 1 uur en 20 min moeten wachten op bestelling. Was wel super lekker. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/29/2019
Beste Cas,, Bedankt voor uw feedback en uw beoordeling! Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Taai, slap, zalm echt vies en niet alle ingrediënten erin zoals vermeld op de site. Teleurstellend! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/29/2019
Beste Marieke, Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd, Toppie 9/28/2019
Beste Corne, Wij zijn erg blij om dat te horen. We gaan ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/28/2019
Beste Connie, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ 9/28/2019
Beste Marion, Bedankt voor uw feedback en uw beoordeling! Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De bezorger kwam door fikse regenbuien! De edamame boontjes waren koud, de sushi viel uit elkaar.... 9/28/2019
Beste Irene, Bedankt voor uw feedback en uw beoordeling! Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/28/2019
Beste Anne, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling was 20 minuten te vroeg, daardoor was ik niet thuis toen de bezorger belde 9/27/2019
Beste Ninke, Bedankt voor uw feedback en uw beoordeling! Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
9/27/2019
Beste Sam, dank voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Sushipoint Tilburg.
SushiPoint Tilburg Heuvelring 57 013 - 54 333 63
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/26/2019
Beste Anke, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Tilburg