Reviews


4 sterren na 4700 reviews
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Lang moeten wachten op bestelling, sushi was niet lekker en viel uit elkaar was niet eetbaar 1/24/2020
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Normaal altijd erg tevreden maar vanavond viel het tegen. Om 16.48 besteld met als optie zsm laten bezorgen. Het eten kwam pas 18.00 uur. Daarnaast was voor de geflambeerde zalm gerookte zalm gebruikt en was de sushi heel ongelijk gesneden waardoor sommige stukken enorm waren. Helaas was ook nog eens het dopje niet goed op de soja saus gedraaid waardoor het er scheef op zat en gelekt had. Saus en stokjes e.d waren los in de tas gedaan ipv in het gebruikelijke doosje. 1/24/2020
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling was incompleet, een gerecht ontbrak. 1/23/2020
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/23/2020
Beste MG, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/23/2020
Beste Chu-Ya, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging 1/22/2020
Beste Sergio, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/22/2020
Beste Esther, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/22/2020
Beste Rolph, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top! 1/21/2020
Beste Marc, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles naar wens. Zoals het hoort. Heel tevreden, weer! 1/20/2020
Beste Suzanne, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/19/2020
Beste Mark, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bezorgster was erg vriendelijk! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/19/2020
Beste Zita, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
30 minuten te laat Sushi was geplet en doos ingedeukt Sushi was daardoor niet lekker meer 1/18/2020
Beste Mark, dank u wel voor uw feedback. Wij hebben u inmiddels een mail gestuurd met een passende oplossing. Bedankt voor uw tijd en graag tot de volgende keer! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/18/2020
Beste Lotte, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling 15 minuten later Aangegeven dat ik 18:30 mijn bestelling op kwam halen. 18:30 aangekomen kon pas 18:45/50 weg. Niks geen extraatje voor het wachten etc. 1/18/2020
Beste Anouk, onze excuses hiervoor. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/18/2020
Beste Imke, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorging van onze bestelling duurde bijna 2 uu!!! Wederom was de schotel minder vers dan de extra bestelde crispy. 1/18/2020
Beste Rob, onze excuses hiervoor. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/18/2020
Beste Simone, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/18/2020
Beste Joost, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer helemaal goed. 1/18/2020
Beste Kitty, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/17/2020
Beste Menno, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/17/2020
Beste Max, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
de sushi was niet goed de rijst was veel te droog te weinig mayonaise de avocado was zo dun gesneden dat het geen smaak gaf, het was gewoon onvoldoende deze keer. 1/17/2020
Beste heer Essed, dank u wel voor uw feedback, helaas is het na een aantal pogingen niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Nijmegen
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heb veel sushi besteld overal Maar bij sushi point ,Nijmegen nu de 2 de keer en ik moet zeggen het is echt zo geweldig!!!!! En het is zo netjes en mooi verpakt echt alles was geweldig . Onze complimenten voor de snelle service netheid en vooral de heerlijke smaken . 1/17/2020
Beste Ellen, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/17/2020
Beste Ilona, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/16/2020
Beste Jan Willem, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/16/2020
Beste Liz, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Alles zat op elkaar! Waarschijnlijk gevallen. Kan gebeuren natuurlijk. Maar de helft was één massa. Ik heb direct een foto gemaakt. Mvg 1/16/2020
Beste Gijs, wij hebben u geprobeerd te bereiken maar uw telefoonnummer op de bon klopt niet. Graag vragen wij u om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Nijmegen
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
We misten een gerecht bij de bezorging. Meteen gebeld en ze gaven ons de keus of we het nog wilde ontvangen of het geld terug wilden. Aangezien het 3 kwartier zou duren gezien de afstand was het geld terug bij de beste optie. We zouden ook een tegoedbon krijgen voor onze volgende bestelling. Goede service. Ben nog in afwachting van de tegoedbon overigens😊 1/16/2020
Beste Marc, onze excuses hiervoor. Alsnog bedankt voor uw mooie beoordeling! We hebben elkaar inmiddels gesproken en alles is opgelost. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/15/2020
Beste Jan, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/15/2020
Beste Eef, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelling kon 1 uur later dan geplant er pas zijn waardoor ik het uiteindelijk zelf heb besloten om de bestelling op te halen aangezien er ook te weinig koeriers waren en ik niet nog langer wilde/kon wachten ivm afspraken . Begrip voor de situatie en de jongeman stond me netjes te woord maar wat me dan verbaasd aangezien ik altijd bij jullie bestel is dat er alleen de bezorgkosten worden af gehaald terwijl er in m’n tas een kortingscode zat van 20% !!! Wees dan zo netjes en klantvriendelijk om die korting direct te verrekenen vond dit echt schandalig of doe iets om me tegemoet te komen aangezien ik nu extra het ben komen ophalen !!! Super jammer 1/14/2020
Beste Kealy, onze excuses hiervoor. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top gegeten! Perfecte bezorging. Alleen jammer dat er geen wasabi bij zat... 1/14/2020
Beste Ronald, bedankt voor uw mooie beoordeling en excuus voor de missende wasabi! Fijn dat alles voor de rest naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorging flink te laat, zelf achteraan moeten bellen, beetje jammer. Voor de rest prima. 1/14/2020
Beste Ellis, onze excuses hiervoor. We hebben elkaar inmiddels gesproken en hebben het probleem achterhaald. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Gisteren mail gehad met actiecode 202020 en die kon ik NIET ingeven bij betaling dus geen korting gehad 1/14/2020
Beste Marc, onze excuses hiervoor. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/13/2020
Beste M., bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/13/2020
Beste Kevin, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer top! 1/13/2020
Beste Jop, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Eline, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Cas, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi! Vriendelijke en snelle bezorging Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Tiphaine, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Dit keer was de sushi echt van mindere kwaliteit: veel rijst, weinig vulling, avocado was al verkleurd, stukjes schaal van gamba in eten... Geen aanrader...! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Marijn, onze excuses hiervoor. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Leon, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was een beetje ingedeukt door het transport, maar de smaak had er niet onder geleden. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Ronald, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gister heerlijke sushi gegeten van jullie. De laatste keer de zwangerschaps box. Super goed van jullie . Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Marco, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Het duurde erg lang voordat we eten hadden. Sushi was wel perfect! 1/11/2020
Beste Corien, excuus voor de wat langere wachttijd. Alsnog bedankt voor uw beoordeling en fijn dat het eten naar wens is geweest! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk!!! 1/11/2020
Beste Susnne, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Beste Anja, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Beste Henk, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
eten was koud, bezorging duurde 25 minuten (op ritje van 7 minuten). bezorger kon huis niet vinden....(op google-maps). 1/11/2020
Beste Jeroen, onze excuses hiervoor. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. Bedankt voor uw tijd en graag weer tot de volgende keer! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Beste Demi, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Beste Steffie, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Voor het eerst was de sushi wat smakeloos... 1/11/2020
Beste Helen, dank u wel voor uw feedback, helaas is het na een aantal pogingen niet gelukt om u te pakken te krijgen. graag vragen wij u om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Nijmegen
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/10/2020
Beste Marious, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/10/2020
Beste Liza, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten was top, maar bezorger was wel aan de late kant, helaas. 1/10/2020
Beste Gijs, excuus voor de wat langere wachttijd. Alsnog bedankt voor uw beoordeling en fijn dat het eten naar wens is geweest! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/10/2020
Beste Rianne, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/10/2020
Beste Rick, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dit keer wat minder tevreden. De sushi (yakitori) smaakte niet helemaal vers. Jammer. Bezorging was net binnen de tijd. Dat was dus prima. 1/10/2020
Beste M, dank u wel voor uw feedback, helaas is het na een aantal pogingen niet gelukt om u te pakken te krijgen. graag vragen wij u om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Nijmegen
SushiPoint Nijmegen Bisschop Hamerstraat 1 024 - 3600 465
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd, heerlijk verse sushi, snelle en vriendelijke bezorging! Ook iets wat niet op de kaart staat, kan ik vaak bestellen (choco mocchi). 1/10/2020
Beste Annemiek, bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is geweest! Daar worden wij uiteraard erg blij van! Groet, Team Sushipoint Nijmegen.