Reviews


4 sterren na 2304 reviews
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
23-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
zoals gewoonlijk weer heerlijk 22-1-2019
Beste Constance, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Graag tot volgende keer, team Sushipoint Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gister verrast met een heerlijk Sushi verjaardags diner, heerlijke wijn kado gekregen 😊 DANK. Jammer dat je maar één X per jaar jarig bent ! πŸ˜‰ 22-1-2019
Beste Karin, we hopen dat u verder ook een fijne verjaardag heeft gehad. Voor onze trouwe vaste klanten doen we graag wat extra's. We zien uw volgende bestelling graag tegemoet. Team Sushipoint Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
21-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was heerlijk, de service bij het afhalen zeer goed, werd nog nagevraagd voor hoeveel personen de sushi is, waardoor de stokjes, sojasaus etc. goed was afgestemd. Er zat ook ruim voldoende sojasaus bij. Website werkt eenvoudig en correct! 21-1-2019
Beste Edward, wat ontzettend mooi om te lezen dat uw gehele ervaring bij ons tot in de puntjes perfect was. We zien uw volgende bestelling graag tegemoet! Groet, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De suchi was plakkerig 21-1-2019
Beste Conny, bedankt voor het delen van uw mening. Wij proberen onze service constant te verbeteren, daar helpt u bij. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
21-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
TOP GEREGELD! 21-1-2019
Beste John, erg fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest voor u. Wij zien uw volgende bestelling graag tegemoet! Team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 20-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We zijn altijd super tevreden! Was alleen erg jammer dat we geen wasabi hadden gekregen deze keer. Verder was het weer top zoals altijd! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 20-1-2019
Beste Karsten, ten eerste bedankt voor uw compliment, daar worden wij erg blij van! ten tweede, onze excuses voor het feit dat we de wasabi vergeten zijn. Wij zullen hierop nóg scherper worden. Groet, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 20-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Vanaf telefoon bestellen zie je niet alle opties bij het kinder menu. Verder was het prima! Erg lekker! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 20-1-2019
Beste Nora, bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze website, daarin worden dit soort puntjes zeker meegenomen. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Veel kleinere stukjes nu dan de voorgaande keren,jammer Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 20-1-2019
Beste Nancy, dank u wel voor het achterlaten van uw ervaring. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze service, daar helpt u bij. Wij zien u graag terug, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er zat geen doosje met sojasaus, bekertjes en servetjes bij de bestelling. Geen zoute sojasaus in huis dus even gebeld. Werd heel snel nageleverd met een extraatje voor het wachten. Top. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 20-1-2019
Beste K, goed om te lezen dat we alles netjes hebben afgehandeld voor u. Wij zijn ons er vrijwel altijd bewust van als we iets vergeten zijn, en maken dat graag goed met u. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom superlekker, snel geleverd door heel vriendelijke dame. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 20-1-2019
Beste Mandy, bedankt voor uw 5 sterren review, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 20-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bezorging was aan de lange kant. Ze hielden ons wel netjes op de hoogte dat was heel prettig. Eten was top! 19-1-2019
Beste Dani, goed om te lezen dat we alles netjes hebben afgehandeld voor u. Wij zijn ons er vrijwel altijd bewust van als we te laat zijn, en maken dat graag goed met u. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
18-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
18-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was helemaal top πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 18-1-2019
Beste Frank, goed om te lezen dat alles naar wens is geweest! Graag tot volgende keer, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De tonijn stukjes waten helaas nog bevroren waardoor die nog niet eetbaar waren. Verder was het allemaal goed in orde 18-1-2019
Beste Iwan, wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad en alles netjes besproken. Graag tot de volgende keer, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
18-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was erg lekker en supersnel bezorgd! 17-1-2019
Beste Faizel, bedankt voor het compliment, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik vroeg of komkommer door avocado vervangen en weer prima naar geluisterd! 17-1-2019
Beste Monique, erg fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest voor u. Wij zien uw volgende bestelling graag tegemoet! Team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Laatste keer niet wat ik gewend ben. Eten kwam na 1,5 uur, was slecht gerold en er was een extraatje beloofd omdat ze laat kwamen maar ook dit zat niet bij de bezorging 14-1-2019
Beste Marjon, nogmaals excuus voor het feit dat wij niet hebben geleverd op de manier zoals u deze gewend bent. Wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad en een passende oplossing gevonden. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super tevreden weer!! 14-1-2019
Beste Frederike, bedankt voor uw 5 sterren review, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Sushipoint Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
14-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Wij vonden de rijst dit keer vrij zoet. Ook was deze erg compact . Iets korreliger , zodat de korrelstructuur van de rijst nog aanwezig is heeft onze voorkeur. 14-1-2019
Beste Ronald, bedankt voor de review, we zullen de kleine puntjes meenemen. Wij zien uw volgende bestelling graag tegemoet. Groet Team Sushipoint Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
This is the 4th time we are ordering and we were always very happy. This time the order was somewhat sloppy, the shrimp not fully peeled, few pieces of bones in the fish, etc. 14-1-2019
Dear Tatiana, first of all, we apologize for the fact that everything was not what you're used to when ordering with us. To make our apologies clear i'm going to send you a little something for the (hopefully) next order. Kind regards, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
14-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
betalen bij bezorging kan alleen contant. erg onhandig en lijkt mij voor de bezorger ook niet de meest veilige manier. Een mobiel pinapparaat is naar mijn mening zeker geen overbodige luxe! 14-1-2019
Beste Bertie, bedankt voor uw feedback! Wij zijn er constant mee bezig om onze service nog toegankelijker te maken voor iedereen. De plannen voor een pinautomaat aan de deur liggen boven op de stapel. Wordt vervolgt.. Groet, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles weer netjes verzorgt! 14-1-2019
Beste Yvonne, wederom bedankt voor uw compliment! We kunnen het niet vaak genoeg horen. Graag tot weer de volgende keer, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
niet goed: de bestelde (en betaalede) zeewiersalade was niet bijgeleverd. 14-1-2019
Beste W., Wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad en een passende oplossing gevonden voor het missende product. Groet, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Aardige bezorger 14-1-2019
Beste Irmgard, dank u wel voor het compliment! Normaliter bezorg ik zelf geen orders, maar toevallig kwam het zo uit. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Keurig verzorgd! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 13-1-2019
Beste Danielle, bedankt voor uw 5 sterren review, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 13-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 13-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelling was 3 kwartier te laat. Netjes gecompenseerd met wat extra's. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 13-1-2019
Beste Sharon, Bedankt voor uw feedback. Wij bezorgen normaal gesproken met 40/50 minuutjes. Excuus voor het ongemak. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 13-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 13-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik heb geen eetstokjes meegekregen. Maar het eten was wel lekker thoπŸ˜‹ Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 13-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 13-1-2019
Beste Aphrodite, wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad met elkaar en een passende oplossing gevonden. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijke verse Sushi, heb alleen de wens nog dat de New York Yakitori rol nog een keer in een menu komt. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 13-1-2019
Beste Irmgard, dank u wel voor uw mooie review! Wij zijn constant bezig met het bedenken van de beste opties. ALLES wordt daarin meegenomen, dus wie weet.. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten, te laat geleverd maar als excuus zat er een portie ebi fry bij . Heel netjes 12-1-2019
Beste Marjo, goed om te lezen dat we alles netjes hebben afgehandeld voor u. Wij zijn ons er vrijwel altijd bewust van als we te laat zijn, en maken dat graag goed met u. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
12-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Bij afhalen stond alles netjes klaar, sushi was heerlijk. Ben al tijden een tevreden klant 12-1-2019
Beste Simone, goed om te lezen dat alles voor u naar wens is geweest, daar worden wij erg blij van! We zien u graag snel terug, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
wij hebben genoten van de heerlijke sushi. De bezorger was ook weer uiterst vriendelijk 12-1-2019
Beste Beate, bedankt voor uw 5 sterren review, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
vrijdagmorgen vroeg besteld met levertijd 18:15. Werd afgeleverd om 18.45. Iets te laat ok maar geen half uur laat dan wat weten. Dit is niet de eerste keer. Eten kwalitatief prima en compleet. Denk dat we maar eens naar een andere leverancier gaan kijken die ook op tijd levert. 12-1-2019
Beste Ron, wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad en een passende oplossing voor het eerdergenoemde gevonden. Graag zien we uw volgende bestelling tegemoet, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De bestelling was netjes verpakt. Het eten zag er verzorgd uit en smaakte uitstekend! 11-1-2019
Beste Samantha, bedankt voor uw 5 sterren review, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11-1-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Levertijd was prima alleen viel de sushi heel erg tegen. Rijst was er compact, dit proefde echt niet vers. voelde aan als plastic zo hard. Erg jammer en niet voor herhaling vatbaar.Zonde van het geld 11-1-2019
Beste Danielle, wij hebben ondertussen een passende oplossing gevonden. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Knappe bezorger. 10-1-2019
Beste Angela, zal proberen de betreffende koerier volgende keer weer uw kant op te laten gaan..;) Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling is niet aangepast conform aangegeven wensen! 10-1-2019
Beste Mohamed, dank u wel voor het achterlaten van uw ervaring. Excuses voor het feit dat wij deze fout gemaakt hebben. Wij zijn constant bezig met het verbeteren en perfectioneren van onze service. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Altijd heel enthousiast over eten wat door jullie wordt bezorgd. Gisteren echter iets minder tevreden. Diverse sushi was als het ware β€œingedrukt” en viel dus uit elkaar met eten. Ook vond ik de sushi erg breed gesneden in vergelijking met eerdere bestellingen. Smaak was prima en de bestelling zoals altijd keurig op tijd. 10-1-2019
Beste Mark, heel vervelend om te lezen dat de kwaliteit qua snijden niet was zoals u dat normaal gewend bent. Ik hoop dat er volgende keer geen bijzonderheden zijn, en uw bestelling weer als van ouds is. Team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
dank je wel voor extra fried ebi 10-1-2019
Beste Patrick, bedankt voor uw 5 sterren review, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9-1-2019