Reviews


4 sterren na 2453 reviews
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-3-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-3-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Rijst dit keer lekker stevig en niet te zoet! 21-3-2019
Beste Ronald, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging. En Super vers! 21-3-2019
Beste J, ontzettend bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Daarbij zijn wij blij om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
21-3-2019
Beste Astrid, bedank voor uw beoordeling, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
het eten was heerlijk, maar ik zou meer leuke acties zien met kortingen, want het is wel aan de prijs; duur. 19-3-2019
Beste Christina, bedankt voor het achterlaten van uw ervaring. Wij hebben ondertussen telefonisch contact gehad en een passende oplossing gevonden. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
18-3-2019
Beste Marrit, bedankt voor uw beoordeling, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
18-3-2019
Beste ME, bedankt voor uw beoordeling, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 17-3-2019
Beste Rob, bedankt voor uw beoordeling, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 17-3-2019
Beste Roberto, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Geweldig goed, spartel-vers en geen kouwe zooi die uit de koeling komt. Ongelofelijk verzorgd, van de smaakvolle verpakkingen tot de verse sla met gember. Want het oog eet mee, zoals Japans gebruik voorschrijft. In één woord Kwaliteit. Itadakimasu! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 17-3-2019
Beste Ludwig, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest, daar worden wij erg blij van! Tot de volgende bestelling dan maar.. ;) Arigatล! Team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vond het lastig dat ik bij mijn bestelling niet meer kon zien wat ik precies had besteld maar alleen de naam, omdat ik zwanger ben moest ik hier goed op letten en elke keer terug om het gekozen product weer op te zoeken. Verder was de 9 maanden box heerlijk! Heel blij dat ik gewoon sushi kan eten!! :-D Werd snel geleverd na bestellen Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 17-3-2019
Beste Manon, dank u wel voor het achterlaten van uw ervaring. Wij zijn constant bezig met het verbeteren en perfectioneren van onze service, u helpt hierbij. Wij hebben om die reden dan ook telefonisch contant gehad om alles duidelijk in kaart te brengen. Fijn dat alles voor de rest naar wens is geweest! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkere verse sushi goed gepresenteerd Snelle levering .... top! 16-3-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
16-3-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
16-3-2019
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik had gevraagd uiterlijk 17u bezorgen.. Ik ben er zelfs over gebeld. Uiteindelijk tóch te laat. Jammer 16-3-2019
Beste Marloes, wat ontzettend jammer dat zelfs na ons eerdere telefonische contact wij niet om 17:00 hebben kunnen leveren. Daarom hebben wij na nogmaals telefonisch contact een passende oplossing gevonden voor het ongemak. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-3-2019
Beste Jantine, bedankt voor uw beoordeling, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-3-2019
Beste Sebastiaan, bedankt voor uw beoordeling, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-3-2019
Beste Jan, bedankt voor uw beoordeling, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
15-3-2019
Beste Suzanne, bedankt voor uw beoordeling, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
15-3-2019
Beste Miranda, bedankt voor uw beoordeling, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
14-3-2019
Beste Julia, bedankt voor het achterlaten van uw ervaring, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk! 14-3-2019
Beste Anneloes, dank u wel voor uw positieve review, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
14-3-2019
Beste Tomas, bedankt voor uw beoordeling! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was wederom heerlijk! Vers bereid, de eerste hap smelt weer op je tong. Ben nog steeds blij met de service met een smile, een open keuken, handschoenen aan en haarnetjes. En de warme gerechten 3 minuutjes wachten voor de meest verse warme hapjes mee naar huis. Ik haal graag af, ik ben blij dat ik om de hoek woon! ;) 13-3-2019
Beste Shakira, bedankt voor het achterlaten van uw ervaringen, daar worden wij (al helemaal in dit geval) erg blij van! Wij zien u graag snel terug, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
13-3-2019
Beste Bianca, bedankt voor uw beoordeling! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi is heerlijk! 13-3-2019
Beste Hester, bedankt voor uw beoordeling! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gemakkelijk te bestellen, vriendelijke bediening en heerlijke sushi's. 13-3-2019
Beste Loek, bedankt voor het achterlaten van ervaring, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi's waren dit keer wat minder hard. Waardoor ze sneller uit elkaar vielen..jammer..want normaal is dit niet zo... 11-3-2019
Beste Nathalie, Bedankt voor uw beoordeling! Wij hebben telefonisch contact met u gehad en hopen dat dit bij uw volgende order niet zal gebeuren. Met vriendelijke groet, SushiPoint Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi en snelle bezorging 11-3-2019
Beste Maurits, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Graag tot ziens, team Sushipoint Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10-3-2019
Beste, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De tonijn op de nigiri was erg grijs gisteren en smaakte anders. In zowel de doos Magic als het Super menu. Het leek ons oud. Ik moet zeggen dat dit de eerste keer was, normaliter ben ik juist wel erg tevreden Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10-3-2019
Beste Linda, wat ontzettend vervelend om te lezen dat onze kwaliteit niet was wat u gewend bent van ons! Wij hebben dan ook telefonisch contact erover gehad, en een passende oplossing gevonden voor uw ervaring. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9-3-2019
Beste Thijs, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9-3-2019
Beste Maaike, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het magic menu was lekker, de sashimi viel helaas tegen met graat in de zalm en waterige tonijn. 9-3-2019
Beste Maaike, bedankt voor het achterlaten van uw ervaring! Vervelend om te lezen dat niet alles naar wens is geweest zoals u dat gewend mag zijn van ons. Graag tot snel, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9-3-2019
Beste Anton, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
was weer heerlijk 8-3-2019
Beste Linda, bedankt voor uw positieve beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer klant vriendelijk! Denken goed mee en zijn heel attent! 7-3-2019
Beste Zinzi, bedankt voor uw positieve review, daar worden wij erg blij van! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi 7-3-2019
Beste Ellen, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals eerder weer Top. 7-3-2019
Beste Frank & Saskia, zoals altijd weer bedankt ;) Erg fijn om te lezen dat alles weer naar wens is geweest! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer erg lekker, zelfs toen ik mij niet lekker voelde! We zullen hier zeker nog eens bestellen. 5-3-2019
Beste Mark, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! In dat geval, tot de volgende keer, team Almere :)
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4-3-2019
Beste, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Opnieuw was het allemaal weer perfect. Tip....de nieuwe tonijnschuitjes waren niet op de goede manier door de reis heengekomen. Ze waren alle 4 omgevallen. Ps ze waren wel erg lekker nadat we ze zelf weer gefatsoeneerd hadden. 4-3-2019
Beste Inge, dank u wel voor het achterlaten van uw ervaring. Wij zijn constant bezig met het verbeteren en perfectioneren van onze service, u helpt hierbij. Fijn dat het alsnog allemaal heeft gesmaakt! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4-3-2019
Beste Thy, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3-3-2019
Beste Ida, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3-3-2019
Beste Jentl, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi blijft een feest om te eten Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3-3-2019
Beste Martin, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3-3-2019
Beste Mustafa, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke, verse sushi! Goede website, snelle levering. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3-3-2019
Beste Els, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-3-2019
Beste Ella, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-3-2019
Beste Koen, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super goede service. Toen de bestelling niet compleet was werd het meteen nageleverd met iets extra's. Helemaal top 2-3-2019
Beste Stephanie, goed om te lezen dat we alles netjes hebben afgehandeld voor u. Wij maken dat graag goed met u. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1-3-2019
Beste Sarah, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De bladen van de Temaki rolls waren erg taai niet knapperig. Geen aanrader! 1-3-2019
Beste Alienke, bedankt voor het achterlaten van uw ervaring. Wij zijn constant bezig met het verbeteren en perfectioneren van onze sushi, daarbij helpt u! Wij hebben ondertussen telefonisch contact gehad en een passende oplossing gevonden. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1-3-2019
Beste Kelsey, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Slechte service vandaag. Mijn bestelling gewoon verkeerd bezorgd. Moest er 2 keer voor bellen. Dus geen eten en kan ook nergens anders meer bestellen vanwege de tijd. Ben er niet over te spreken. 1-3-2019
Beste Rachel, wat ontzettend vervelend hoe alles gelopen is, ook wij zijn er niet over te spreken. Echter hebben wij telefonisch contact gehad en daarbij een passende oplossing gevonden voor deze uitermate betreurende service. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fijne schoenen, lopen heerlijk. 1-3-2019
Beste Edwin, bedankt voor uw 5 sterren review, daar worden wij ontzettend blij van. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ 1-3-2019
Beste Conny, bedankt voor uw 5 sterren review, daar worden wij ontzettend blij van. Fijn om te horen dat alles gesmaakt heeft. Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bij afhalen stond het op tijd klaar en de sushi was weer heerlijk. 1-3-2019
Beste Irmgard, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Graag tot ziens, team Almere
SushiPoint Almere Markerkant 1206-14 036 - 530 51 53
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten. Dank voor de goede verzorging en presentatie. 28-2-2019
Beste Nicole, bedankt voor uw positieve review, daar worden wij erg blij van! Graag tot ziens, team Almere