Reviews


4 sterren na 3902 reviews
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/21/2019
Beste Inge, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Beste Fiona, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Beste Linda, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snel bezorgd, heerlijk gegeten! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Beste Mark, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals ik u al in een eerdere mail heb laten weten was de mango erg hard en stug! Niet zoals wij van jullje gewend zijn Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Beste Arjan, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en u heeft uw beoordeling toegelicht. Wij gaan hier in het vervolg extra op letten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor het laten weten. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Harde avocado en slechte temaki Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Beste Harry, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en u heeft uw beoordeling toegelicht. Wij gaan hier in het vervolg extra op letten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor het laten weten. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/19/2019
Beste Ton, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/19/2019
Beste Dennis, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Verwarmd eten was al een beetje lauw en de kipspiesjes vond ik het vlees minder goed (te vaak een spiertje/peesje in de kipstukjes) 10/19/2019
Beste Miranda, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. Onze excuses dat de yakitori spiesjes niet bezorgd zijn zoals u van ons gewend bent. Wij gaan erop letten dat ze voortaan weer gewoon warm geleverd worden en dat de kwaliteit ook goed is. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk!!! 10/19/2019
Beste Aga, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/18/2019
Beste Elles, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/18/2019
Beste Nicole, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk 10/15/2019
Beste N. Mulder, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Netjes op tijd bezorgt, heerlijke sushi. Prijs / kwaliteit verhouding helemaal oké 👍🏻 10/15/2019
Beste Jan, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/12/2019
Beste Trudy, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd... erg lekker en snel geleverd! 10/12/2019
Beste Romy, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bestelling werd te laat bezorgd, maar met excuses en een kortingsbon. Netjes... 10/11/2019
Beste B.P.l., bedankt voor uw bestelling en uw review. Nogmaals excuus voor de late levertijd. Verder wel goed om te lezen dat wij het netjes voor u hebben opgelost. Hopelijk zien wij u weer snel terug. Groet, Team SushiPoint delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Graag wat meer informatie per sushisoort. De niet-doorgewinterde besteller ziet nu allen een boel Japanse namen. 10/10/2019
Beste Rob, bedankt voor uw review en uw bestelling. Wij zullen deze opmerking doorgeven aan het hoofdkantoor om te kijken of wij hier wat mee kunnen doen in de toekomst. Groet, Team SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/10/2019
Beste Mark, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De uramaki had veel teveel rijst en te weinig vulling. Daardoor was het ook niet echt spicy als je het zonder wasabi at Voorheen was de uramaki met minder rijst gerold 10/10/2019
Beste Frea, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. Onze excuses voor dat de samenstelling van de sushi anders was dan u van ons gewend bent. Wij gaan hier in het vervolg extra op letten, zodat het de volgende keer gewoon weer goed is. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er zaten harde stukjes 'schild' van de garnaal in de sushi. Sashimi was heerlijk. 10/9/2019
Beste Maaike, Bedankt voor uw review en uw bestelling. Goed om te lezen dat de sashimi heerlijk was. Puntje van de teveel schild aan de achterkant gaan wij bespreken met de keuken zodat dit niet meer voorkomt. met vriendelijke groeten, Team SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top! Netjes op tijd en heerlijk gegeten! 10/8/2019
Beste Martine, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/7/2019
Beste Anouk, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Diana, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Katinka, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Wasabi ontbrak. 10/5/2019
Beste Omar, bedankt voor uw bestelling en uw review. Wij hebben elkaar zaterdagavond al gesproken en het opgelost. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Ruben, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Heleen, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Vivian, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Hele top! 10/4/2019
Beste Lydia, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Zonder even te bellen weer 40 min later dan afgesproken bezorgtijd 10/2/2019
Beste Nicole, Bedankt voor uw review en uw bestelling. Erg vervelend dat de sushi zo laat kwam en daar willen wij ons excuus voor aanbieden. Vanmiddag hebben wij u geprobeerd te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Morgen zullen wij dit opnieuw proberen. Met vriendelijke groeten, Team SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De opmerkingen zijn wel gemarkeerd en dus gelezen op de bon, echter helaas geen gehoor aan gegeven. Ik heb toch bakjes en chopsticks gekregen. Alweer een overschot aan bakjes en chopsticks bijgekregen. we hadden aangegeven dit niet te willen. Ik mis overigens in de kidsbox de speeltjes? De kinderen zijn enigszins teleurgesteld.... Ik hoop dat de volgende keer wel beter gaat.  Voor de rest is de Sushi altijd wel lekker. Top. 10/2/2019
Beste Saufan, bedankt voor uw bestelling en uw review. Wij gaan dit intern bespreken en ervoor zorgen dat de balie beter op de opmerkingen gaat letten zodat wij niet de extra spullen erbij in de tas. Nogmaals excuus. Met vriendelijke groeten, TEam SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
de helft ontvangen, gebeld, 3 kwartier later de rest, is niet fijn, kwam na Mn telefoontje er achter dat de vegy ook niet compleet was maar daar maar niet weer over gebeld, bij de na levering ook geen excuses of bv een goedmakertje. Jammer, was de kaatste x 10/2/2019
Beste Ellen, Bedankt voor uw bestelling en uw review. Nogmaals excuus voor de aflevering. Hopelijk hebben wij het goed voor u opgelost en zien wij u weer een keer terug. Met vriendelijke groeten, Team SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/1/2019
Beste Rosemary, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Kwaliteit was dit keer minder dan ik gewend ben. Normaal is het goed 9/30/2019
Beste Gerald, bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed dat u ons laat weten dat de kwaliteit wat tegenviel bij u ten opzichte van vorige keren. Wij gaan dit even met de keuken overleggen en kijken waardoor dit heeft kunnen komen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
heerlijk gegeten, goed verzorgd, makkelijk via de website te bestellen en goed te volgen welke stappen gezet worden van bestellen tot bezorgen ! 9/28/2019
Beste Karin, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/28/2019
Beste Lachapelle, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/28/2019
Beste Ayse, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We bestellen wel eens ergens anders sushi maar Sushipoint Delft is in onze regio toch echt de beste. Zeer vers en erg goed van smaak. Ga zo door! 9/28/2019
Beste L. Rutten, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals we gewend zijn, was het ook nu weer voortreffelijk! Eenvoudig via de website besteld en keurig op tijd afgeleverd. Wij eten bij vrienden ook wel eens sushi van een ander restaurant, maar voor ons is en blijft Sushipoint de "beste en lekkerste"! 9/27/2019
Beste Jan Willem, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben een uur gewacht op de bezorging en we vonden de sushi dit keer vrij zout. Verder zag het er netjes uit en was het genoeg 9/27/2019
Beste Ilona, bedankt voor uw bestelling en uw review. Vervelend om te horen dat uw bestelling later is geleverd dan gepland. Onze excuses voor het ongemak. Wat betreft de smaak van de sushi; wij gaan dit even met de keuken overleggen en kijken hoe dit heeft kunnen komen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/27/2019
Beste Sjaak, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wat sneu voor de bezorger dat de tas scheurde. En de nieuwe sushi kwamen supersnel erna met een kadobon. Wat attent! 9/26/2019
Beste Karin, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn dat we het zo snel op hebben kunnen lossen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
The kids meals were missing desserts, which made my kids quite disappointing. I've been ordering from Sishi point for years now, and unfortunately , i think the quality of food has gone down. 9/26/2019
Dear Elena, thanks for your order and your review. Our apologies for the missing kids desserts. We'll make sure next time they will be included again. We're also going to discuss your feedback concerning the quality with the kitchen. Once again our apologies for the inconvience. We hope to see you again soon. Best regards, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2019
Beste Christine, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2019
Beste Anouk, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/25/2019
Beste Joanne, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect 👌 9/24/2019
Beste America, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi was zeker wel lekker. Maar in de doos door elkaar geschud. Waardoor ze aan elkaar plakten en uit elkaar vielen. 9/23/2019
Beste Denise, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons. Vervelend om te horen dat de sushi niet is afgeleverd zoals dat hoort. Onze excuses voor het ongemak. Wij gaan dit even bespreken met de bezorger in kwestie en gaan erop letten dat het de volgende keer gewoon weer goed is. Fijn om te horen dat het verder wel goed heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2019
Beste Marianne, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/22/2019
Beste R. den Dekker, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/22/2019
Beste Bronwyn, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten kwam door elkaar geschud aan. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/22/2019
Beste Sebastiaan, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons. Vervelend om te horen dat de sushi niet is afgeleverd zoals dat hoort. Onze excuses voor het ongemak. Wij gaan dit even bespreken met de bezorger in kwestie en gaan erop letten dat het de volgende keer gewoon weer goed is. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/22/2019
Beste Jose, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons!. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/21/2019
Beste Stephen, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons!. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/20/2019
Beste Karin, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons!. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vorige keer heerlijk, nu echt een zware tegenvaller. Leek zelfs alsof de zalm van gister was... Geen SushiPoint meer voor ons! 9/20/2019
Beste Lianne, bedankt voor uw bestelling en uw review. Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken en hopelijk een passende oplossing gevonden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij zien u graag weer een keertje terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk! 9/20/2019
Beste Martine, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2019
Beste Moesy, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons!. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2019
Beste Malou, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.