Reviews


4 sterren na 3942 reviews
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er zaten harde stukjes 'schild' van de garnaal in de sushi. Sashimi was heerlijk. 10/9/2019
Beste Maaike, Bedankt voor uw review en uw bestelling. Goed om te lezen dat de sashimi heerlijk was. Puntje van de teveel schild aan de achterkant gaan wij bespreken met de keuken zodat dit niet meer voorkomt. met vriendelijke groeten, Team SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top! Netjes op tijd en heerlijk gegeten! 10/8/2019
Beste Martine, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/7/2019
Beste Anouk, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Diana, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Katinka, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Wasabi ontbrak. 10/5/2019
Beste Omar, bedankt voor uw bestelling en uw review. Wij hebben elkaar zaterdagavond al gesproken en het opgelost. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Ruben, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Heleen, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Vivian, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Hele top! 10/4/2019
Beste Lydia, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Zonder even te bellen weer 40 min later dan afgesproken bezorgtijd 10/2/2019
Beste Nicole, Bedankt voor uw review en uw bestelling. Erg vervelend dat de sushi zo laat kwam en daar willen wij ons excuus voor aanbieden. Vanmiddag hebben wij u geprobeerd te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Morgen zullen wij dit opnieuw proberen. Met vriendelijke groeten, Team SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De opmerkingen zijn wel gemarkeerd en dus gelezen op de bon, echter helaas geen gehoor aan gegeven. Ik heb toch bakjes en chopsticks gekregen. Alweer een overschot aan bakjes en chopsticks bijgekregen. we hadden aangegeven dit niet te willen. Ik mis overigens in de kidsbox de speeltjes? De kinderen zijn enigszins teleurgesteld.... Ik hoop dat de volgende keer wel beter gaat.  Voor de rest is de Sushi altijd wel lekker. Top. 10/2/2019
Beste Saufan, bedankt voor uw bestelling en uw review. Wij gaan dit intern bespreken en ervoor zorgen dat de balie beter op de opmerkingen gaat letten zodat wij niet de extra spullen erbij in de tas. Nogmaals excuus. Met vriendelijke groeten, TEam SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
de helft ontvangen, gebeld, 3 kwartier later de rest, is niet fijn, kwam na Mn telefoontje er achter dat de vegy ook niet compleet was maar daar maar niet weer over gebeld, bij de na levering ook geen excuses of bv een goedmakertje. Jammer, was de kaatste x 10/2/2019
Beste Ellen, Bedankt voor uw bestelling en uw review. Nogmaals excuus voor de aflevering. Hopelijk hebben wij het goed voor u opgelost en zien wij u weer een keer terug. Met vriendelijke groeten, Team SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/1/2019
Beste Rosemary, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Kwaliteit was dit keer minder dan ik gewend ben. Normaal is het goed 9/30/2019
Beste Gerald, bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed dat u ons laat weten dat de kwaliteit wat tegenviel bij u ten opzichte van vorige keren. Wij gaan dit even met de keuken overleggen en kijken waardoor dit heeft kunnen komen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
heerlijk gegeten, goed verzorgd, makkelijk via de website te bestellen en goed te volgen welke stappen gezet worden van bestellen tot bezorgen ! 9/28/2019
Beste Karin, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/28/2019
Beste Lachapelle, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/28/2019
Beste Ayse, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We bestellen wel eens ergens anders sushi maar Sushipoint Delft is in onze regio toch echt de beste. Zeer vers en erg goed van smaak. Ga zo door! 9/28/2019
Beste L. Rutten, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals we gewend zijn, was het ook nu weer voortreffelijk! Eenvoudig via de website besteld en keurig op tijd afgeleverd. Wij eten bij vrienden ook wel eens sushi van een ander restaurant, maar voor ons is en blijft Sushipoint de "beste en lekkerste"! 9/27/2019
Beste Jan Willem, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben een uur gewacht op de bezorging en we vonden de sushi dit keer vrij zout. Verder zag het er netjes uit en was het genoeg 9/27/2019
Beste Ilona, bedankt voor uw bestelling en uw review. Vervelend om te horen dat uw bestelling later is geleverd dan gepland. Onze excuses voor het ongemak. Wat betreft de smaak van de sushi; wij gaan dit even met de keuken overleggen en kijken hoe dit heeft kunnen komen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/27/2019
Beste Sjaak, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wat sneu voor de bezorger dat de tas scheurde. En de nieuwe sushi kwamen supersnel erna met een kadobon. Wat attent! 9/26/2019
Beste Karin, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn dat we het zo snel op hebben kunnen lossen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
The kids meals were missing desserts, which made my kids quite disappointing. I've been ordering from Sishi point for years now, and unfortunately , i think the quality of food has gone down. 9/26/2019
Dear Elena, thanks for your order and your review. Our apologies for the missing kids desserts. We'll make sure next time they will be included again. We're also going to discuss your feedback concerning the quality with the kitchen. Once again our apologies for the inconvience. We hope to see you again soon. Best regards, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2019
Beste Christine, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2019
Beste Anouk, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/25/2019
Beste Joanne, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect 👌 9/24/2019
Beste America, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi was zeker wel lekker. Maar in de doos door elkaar geschud. Waardoor ze aan elkaar plakten en uit elkaar vielen. 9/23/2019
Beste Denise, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons. Vervelend om te horen dat de sushi niet is afgeleverd zoals dat hoort. Onze excuses voor het ongemak. Wij gaan dit even bespreken met de bezorger in kwestie en gaan erop letten dat het de volgende keer gewoon weer goed is. Fijn om te horen dat het verder wel goed heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2019
Beste Marianne, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/22/2019
Beste R. den Dekker, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/22/2019
Beste Bronwyn, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten kwam door elkaar geschud aan. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/22/2019
Beste Sebastiaan, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons. Vervelend om te horen dat de sushi niet is afgeleverd zoals dat hoort. Onze excuses voor het ongemak. Wij gaan dit even bespreken met de bezorger in kwestie en gaan erop letten dat het de volgende keer gewoon weer goed is. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/22/2019
Beste Jose, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons!. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/21/2019
Beste Stephen, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons!. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/20/2019
Beste Karin, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons!. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vorige keer heerlijk, nu echt een zware tegenvaller. Leek zelfs alsof de zalm van gister was... Geen SushiPoint meer voor ons! 9/20/2019
Beste Lianne, bedankt voor uw bestelling en uw review. Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken en hopelijk een passende oplossing gevonden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij zien u graag weer een keertje terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk! 9/20/2019
Beste Martine, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2019
Beste Moesy, bedankt voor uw review en uw bestelling bij ons!. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2019
Beste Malou, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
weer geweldig de service, bezorgen en het heerlijke eten!!! ook natuurlijk een bijzondere verrassing, een korting t.b.v. prinsjes dag. Bedankt!! 9/18/2019
Beste L.A.J, Bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat het weer goed gesmaakt heeft. hopelijk tot snel weer. Groet, team SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2019
Beste Lisa, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas was dit keer de tonijn in de Temaki niet goed. T leek een restje/ staartje. Konden het niet kauwen. 9/17/2019
Beste Anne, bedankt voor uw review en bestelling. Wij gaan dit bespreken met de keuken en ervoor zorgen dat dit de volgende keer niet meer gebeurt. groet, Team SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles helemaal top! 9/17/2019
Beste Stefan, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Jammer genoeg was de Hot Special mix niet warm meer De rest was prima 9/17/2019
Beste Andre, bedankt voor uw bestelling en uw feedback. Onze excuses voor het ongemak, wij zullen hier in het vervolg beter op gaan letten. Fijn om te horen dat het verder naar wens was. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer super. Goed werk! 9/16/2019
Beste Niels, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Graag ontvang ik nog een kortingsbon voor de volgende bestelling Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/15/2019
Beste Mirjam, de cadeaubon is vandaag bij u langsgebracht. Onze excuses voor het lange wachten. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker! 9/14/2019
Beste Stephanie, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/14/2019
Beste Marie-Cecile, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/14/2019
Beste Jolanda, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/14/2019
Beste Justin, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Snelle levering 9/13/2019
Beste Hertha, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Jammer genoeg is het vervoer of inpakken wat matig geweest. Azijn van de zoetzure komkommer lag door de hele tas. Sushi heeft onderweg ook een heftige hobbel meegekregen.. 9/12/2019
Beste Nicole, hartelijk bedankt voor uw review en excuses voor het ongemak! Vervelend om te horen dat de bestelling niet is afgeleverd zoals u van ons gewend bent. Ik probeerde u zojuist te bellen maar ik kreeg u helaas niet te pakken. Hierbij het verzoek om contact met ons op te nemen zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden. Dit kan telefonisch via 015-2138600 of via delft@sushipoint.nl. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De sushi was echt veel te warm dus niet echt lekker en moeilijk te eten. Leek wel niet vers gemaakt. 9/12/2019
Beste Nancy, Bedankt voor uw bestelling en uw review. Zojuist hebben wij gesproken. bedankt voor het terugbellen. Groet, Team SushiPoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd heerlijke sushi en weer keurig op tijd bezorgd! 9/11/2019
Beste Inge, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Niet helemaal vers en er zat een haar in. Voor de rest prima 9/10/2019
Beste Frank, Bedankt voor uw bestelling en uw review. Wij hebben elkaar onlangs gesproken en hopelijk een passende oplossing gevonden. Wij zien u graag weer een keertje terug. Groet, Team suhipoint Delft
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/9/2019
Beste Patrick, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/9/2019
Beste Martijn, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd, heerlijke sushi en keurig op gewenste tijd bezorgd! 9/9/2019
Beste Inge, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.
SushiPoint Delft Nieuwe Langendijk 1 015 - 213 86 00
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Snel en lekker 9/9/2019
Beste Jacqueline, bedankt voor uw bestelling en uw mooie beoordeling. Fijn om terug te lezen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Delft.