Reviews


4 sterren na 6544 reviews
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was weer smaakvol . 2/21/2024
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Definitely meeting expectations! Fresh, tasty. We loved it! 2/19/2024
Beste Koen, dank u wel voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling. Graag zien we u terug bij Sushipoint.
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles prima. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/18/2024
Beste L, dank u wel voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling. Graag zien we u terug bij Sushipoint.
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten en ook vlot geleverd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/18/2024
Beste Jentien, dank u wel voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling. Graag zien we u terug bij Sushipoint.
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was lekker en vers! Je merkt dat het echt zorgvuldig wordt bereid. Ook de service by Sushi Point Rotterdam is uitstekend! Ik had een probleem met een voucher van een andere filiaal maar kon gewoon naar de filiaal in Rotterdam terecht. Hartelijk dank! 2/17/2024
Beste Bruna, dank u wel voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling. Graag zien we u terug bij Sushipoint.
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was Superlekker 2/17/2024
Beste James, dank u wel voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling. Graag zien we u terug bij Sushipoint.
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/16/2024
Beste Fonny, dank u wel voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling. Graag zien we u terug bij Sushipoint.
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima eten erg goed en prima service 👍 2/16/2024
Beste Anthon, bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon heerlijk 2/15/2024
Beste Hilletje, bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
zoals altijd ziet het er weer heerlijk uit en smaakt het fantastisch 2/15/2024
Beste Lisette ,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We zijn verhuisd van de stad naar Zuid, maar gelukkig komen jullie ook op ons nieuwe adres. Het was weer heerlijk, zoals altijd! Tot de volgende keer. 2/14/2024
Beste natasha ,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/14/2024
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten wqs top maar heb ge3n 7,50 korting gehad terwijl ik er wel recht op heb . Verder top eten. 2/14/2024
Beste, bedankt voor de review en de bestelling. Goed om te lezen dat het eten naar wens was. De cadeaubon hebben wij nagestuurd via whatsapp. groet, Sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom heerlijke verse vegetarische sushi 2/14/2024
beste Eline, fijn om te horen dat de vega sushi goed heeft gesmaakt. met vriendelijke groet, team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel erg lekker weer! 2/14/2024
Beste Cigdem,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/13/2024
Beste Burak,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Graag een makkelijke optie voor fooi aan de bezorger. Ik had deze keer geen cash in huis. 2/13/2024
Beste Ingrid, Bedankt voor de review en bestelling. De feedback voor de fooi gaan wij meenemen in overleg. Met vriendelijke groet, Team Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi wordt steeds kleiner en duurder 2/13/2024
Beste Frances, Bedankt voor de review en bestelling. De feedback gaan wij meenemen en de sushi beter controleren op grootte, deze hoort namelijk gewoon het zelfde te zijn als normaal. Met vriendelijke groet, Team Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd is mijn double crisp sushi wederom fantastisch van smaak en is de service perfect; er wordt altijd op tijd geleverd. 2/12/2024
Beste Wiebe,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
2/12/2024
Beste Marc, Bedankt voor de review en bestelling. Wij hopen u snel terug te zien bij SushiPoint Rotterdam. Met vriendelijke groet, Team Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
The only thing is that I was waiting for the website to mark ready to collect but it never happened however when I went to the shop it was ready. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/11/2024
Beste Jad, dank u wel voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling. Graag zien we u terug bij Sushipoint.
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Er ontbrak een deel van de bestelling. Wat er was, was erg goed. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/11/2024
Beste Paul, Bedankt voor de review en bestelling. Wat vervelend om te lezen dat er een deel van de bestelling ontbrak. Wij zouden graag met u in contact komen en een passende oplossing bieden. Met vriendelijke groet, Team Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/11/2024
Beste Monique,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Na ieder artikel wat je in je winkelwagentje stopt, moet je steeds opnieuw beginnen Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/11/2024
Beste Mark, Bedankt voor de review en bestelling. Wat vervelend om te lezen dat de website een beetje vreemd deed. Wij gaan dit in de gaten houden en overleggen. Wij hopen u snel terug te zien bij SushiPoint Rotterdam. Met vriendelijke groet, Team Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas kwam me bestelling helemaal omstekop aan en was alles in de doos helemaal omgeschud ik weet niet hoe dit mogenlijk was maar jammer dat dit zo was ik denk dat de bezorger erg dermee heeft geschud onderweg 2/10/2024
Beste Amira, Bedankt voor de review en bestelling. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en een passende oplossing gevonden! :) Wij hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Rotterdam.
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/10/2024
Beste Eva,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/9/2024
Beste Frank,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/9/2024
Beste Daniella,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/9/2024
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 2/7/2024
Beste Rudy,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk 2/6/2024
Beste Nadia,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/6/2024
Beste Rozan,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/4/2024
Beste Lorenzo,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Er zat gember bij de bestelling terwijl ik duidelijk had aangegeven GEEN gember….. 2/2/2024
Beste Sheela,bedankt voor uw bestelling en uw review. Wij gaan er beter opletten dat er geen gember meer bij zit. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/2/2024
BEste Jill,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom fantastisch lekker gegeten! We bestellen hier al jaren met afentoe een uitstap naar een ander sushirestaurant, maar Sushipoint blijft onze favoriet. Zeer goede kwaliteit en een geweldige smaakexplosie. Wanneer men iets vergeet te leveren, één telefoontje en er wordt netjes een kortingsbon gegeven. Wij zijn fan! 2/2/2024
Beste Jelle,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/2/2024
Beste Roshnie,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/2/2024
Beste Gert-Jan,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd snel en lekker!! 2/1/2024
Beste Perla,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Tonijn was veel te erg doorgebakken. Jammer. Leek/ smaakte niet vers, misschien omdat het zo lang doorgebakken was. 2/1/2024
Beste Meg Bedankt voor de review en bestelling. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden was over de sushi. Wij zouden graag met u in contact komen voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoo jammer dat de sushi’s helemaal uitelkaar zijn gevallen. Het was onmogelijk om met stokjes te eten. Zelfs de simpele maki’s vallen uit elkaar. Ik hoop dat jullie dit aan gaan passen omdat ik dit de laatste keren heel vaak meemaak bij Sushipoint 1/31/2024
Beste G, Bedankt voor de review en bestelling. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden was over de sushi. Wij zouden graag met u in contact komen voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/30/2024
Beste Coen,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/30/2024
Beste Emelina,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/30/2024
Beste Marina,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was heerlijk, lekker vers 1/29/2024
Beste Aida,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Komkommer salade was gelekt waardoor alles nat was. Sushi was droog en de poke bowl bevatte niet alle ingrediënten die er normaliter wel in zijn. 1/27/2024
Beste Memhet, Bedankt voor de review en bestelling. Wat vervelend om te lezen dat de komkommersalade alles nat heeft gemaakt. En de pokebowl niet alle ingrediënten had. Wij hebben elkaar gesproken en hopelijk hebben wij het netje sopgelost voor u. Met vriendelijke groet, Team Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk de sushi en de gyozo 1/27/2024
Beste Bob,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Flammed menu Fantastisch ! Een dikke 10! Hebben we telefonisch nog even aan team Rotterdam goudsesingel. Een tien! 1/26/2024
Beste Ellen,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/26/2024
Beste Frank,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/25/2024
Beste John,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel lekker! 1/25/2024
Beste Cigdem,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was weer heel lekker. Jammer dat de sushi krokante krab rol een beetje weinig krab bevatte maar verder heerlijk gegeten. Mooie opmaak ik het doosje! Zag er al smakelijk uit! Top ! 1/24/2024
Beste Ingrid,bedankt voor uw bestelling en uw review. de feedback over de krab ga ik meennemen in overleg. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top, de pokebowls waren vandaag extra lekker! 1/24/2024
Beste Sanne,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/24/2024
Beste Nadhura,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging en het eten was heerlijk vers ! 1/24/2024
Beste Merel,bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De eerste x dat ik het idee had dat het niet vers was. De vis en de rijst waren lauw en normaliter moet Sushi koud zijn. Het smaakte ook anders. Jammer. 1/23/2024
Beste Jos, Bedankt voor de review en bestelling. Wat jammer om te lezen dat u de sushi anders vond smaken dan normaal. Wij zouden graag een passende oplossing bieden. Kunt u contact met ons opnemen wanneer dit voor u schikt? Met vriendelijke groet, Team Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi, goede service. En zo fijn dat het gebracht wordt! 1/23/2024
Beste Sylvia, bedankt voor uw bestelling en uw review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt en tot de volgende keer. Groet, Team sushipoint Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bedankt voor de lekkere sushi en het extra bakje zeewier welke later alsnog werd gebracht 😁 1/22/2024
Beste Nicolay,Bedankt voor de review en bestelling, wij hopen u snel terug te zien bij SushiPoint Rotterdam. Met vriendelijke groet, Team Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd, heerlijk! 1/19/2024
Beste Barbara,Bedankt voor de review en bestelling, wij hopen u snel terug te zien bij SushiPoint Rotterdam. Met vriendelijke groet, Team Rotterdam
SushiPoint Rotterdam Goudsesingel 107-109 010 - 4111 911
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer fantastisch. En fijn op tijd! 1/19/2024
Beste Willeke,Bedankt voor de review en bestelling, wij hopen u snel terug te zien bij SushiPoint Rotterdam. Met vriendelijke groet, Team Rotterdam