Reviews


5 sterren na 4265 reviews
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Korting vergeten te claimen Maar als nog terug gekregen Top geregeld 11/26/2022
Beste Bert, Bedankt voor uw review en fijn dat onze service naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was weer heerlijk al heel watbesteld maar het blijft heerlijk dus tot devolgende keer 11/25/2022
Beste Rina, bedankt voor uw review. Wat fijn dat het weer eens heeft gesmaakt! We kijken er naar uit om u volgende keer weer te zien bij ons! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We waren eigenlijk wel heel erg teleurgesteld over de hoeveelheid.. we hebben voorheen ook deze box besteld maar de sushi's waren echt extreem dun.. veel dunner als voorheen... en dat is niet wat je mag verwachten van een luxury box... 11/25/2022
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk! 11/25/2022
Beste Marlies, Fijn om te lezen dat de sushi heeft gesmaakt en bedankt voor de review. Wij kijken er naar uit om u de volgende keer weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/24/2022
Beste Sebastiaan, Bedankt voor u review en fijn dat onze service naar wens was. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/24/2022
Beste Carin, Bedankt voor uw review en fijn dat onze service naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd bij jullie super genoten van de heerlijke sushi. En jullie vegan sushi is voor mij nr1! 😋 aardige bezorger ook. ( echt belangrijk vind ik ) dus 🙌🏻dank. 11/23/2022
Beste M, Fijn dat u heeft genoten van onze Vegan Box en dat u tevreden bent met onze service. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijk groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorgen duurde extreem lang, kan gebeuren maar hierdoor was de kip ijskoud. 11/23/2022
Beste Jalysha, bedankt voor de review. We bieden onze excuses aan voor de lange wachttijd. We probeerden u te bereiken via telefoon maar kreeg geen gehoor. Ik heb op uw tasje een kadobon gehangen die u kunt gebruiken voor de volgende keer, we hopen dat u blij bent met de gepaste oplossing. Graag zien we u volgende keer weer terug bij sushipoint en wensen we u nog een fijne avond! Met vriendelijke groet, Team sushipoint zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima service! Nadat bleek dat mijn code van de piggy points niet gewerkt had werd de tuna sesame salad alsnog nabezorgd. Super bedankt daarvoor! 11/23/2022
Beste Winny, bedankt voor uw review. Wat fijn dat het weer eens heeft gesmaakt! We kijken er naar uit om u volgende keer weer te zien bij ons! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bij thuisbezorging is de wachttijd tot nu toe nooit binnen het uur geleverd dus hou daar rekening mee, bijtijds bestellen dus! 11/22/2022
Beste Regina, Bedankt voor uw review en feedback. Fijn dat u dit aangeeft, zodat wij hierin kunnen verbeteren. Uiteraard zijn we blij dat u zo tevreden bent over onze sushi! met vriendelijke groet, Sushipoint Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima 👌 11/22/2022
Beste Peter, Bedankt voor uw review en wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met onze service. We kijken er naar uit om u de volgende keer weer te zien! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik bestel in de middag al met een bezorg moment van half 7. Om half 7 wordt ik gebeld dat ze er met 15 minuten zijn. Drie kwartier later komt me bestelling?!. Stop met het aanbieden van tijdsblokken als je het niet kan waarmaken. Mensen bestellen met een reden een bepaalde tijd. Ik heb niks aan me bestelling gehad, bedankt. 11/21/2022
Beste Sharon, Nogmaals excuses voor deze ervaring bij ons. Wij hebben telefonisch al contact gehad met elkaar en zijn met een toepasselijke oplossing gekomen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Keurig op tijd geleverd en vers. 11/21/2022
Beste Cees, Bedankt voor uw review en wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met onze service. We kijken er naar uit om u de volgende keer weer te zien! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Jos, Bedankt voor u review en fijn dat onze service naar wens was. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaas veel te laat bezorgd (50 minuten) Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Iris, excuses voor deze ervaring bij ons. Wij hebben u telefonisch geprobeerd te bereiken, maar kregen helaas geen gehoor van u. Wij zullen dit morgen nogmaals proberen. Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijk sushi gegeten! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Mariette, Fijn om te lezen dat de sushi heeft gesmaakt en bedankt voor de review. Wij kijken er naar uit om u de volgende keer weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Jacco, Bedankt voor uw review. Wij wensen u een fijne dag verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Linda, Bedankt voor uw review en fijn dat alles naar wens was. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ga zo door! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Henk, Bedankt voor uw review en wat fijn dat het in de smaak is gevallen! We zien u graag volgende keer weer terug bij ons! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goede service, we werden opgebeld dat de bestelling onderweg was maar 10 minuten later was dan gepland. Voucher erbij voor het ongemak top. Het eten was weer goed verzorgend en soms als altijd hebben we er weer van genoten. Ook als je afhaalt vriendelijk en bediening. We bestellen graag bij jullie. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste C, Bedankt voor uw review en wat fijn dat het in de smaak is gevallen! We zien u graag volgende keer weer terug bij ons! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zelfs met een "lopend" buffet is het heerlijk om sushi erbij te hebben! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Ineke, Bedankt voor uw review en wat fijn dat het in de smaak is gevallen! We zien u graag volgende keer weer terug bij ons! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer smullen! 11/19/2022
Beste Yvonne, Bedankt voor uw review en wat fijn dat het in de smaak is gevallen! We zien u graag volgende keer weer terug bij ons! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/18/2022
Beste Karin, Bedankt voor uw review en wat fijn dat het in de smaak is gevallen! We zien u graag volgende keer weer terug bij ons! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel lastig te vinden moeilijk zoeken. Delen van de site werken niet. Verder zouden er punten klaar staan maar ook dat werkt niet. 11/18/2022
Beste S, Nogmaals excuses voor deze ervaring bij ons. Wij hebben telefonisch al contact gehad met elkaar en zijn met een toepasselijk oplossing gekomen. Wij wensen u een fijne dag verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Lekker gegeten maar de beloofde tijd niet behaald…. Geen bericht ontvangen dat het later zou worden. Dit deden jullie voorheen wel. 11/18/2022
Beste Manuela, Nogmaals excuses voor deze ervaring bij ons. Wij hebben telefonisch al contact gehad met elkaar en zijn met een toepasselijk oplossing gekomen. Wij wensen u een fijne dag verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Nice! 11/17/2022
Beste John, bedankt voor uw review en wat fijn dat u het lekker vond! Wij wensen u een fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg lekkere sushi's en uitstekende bezorging 11/16/2022
Beste Ron, Bedankt voor uw review en wat fijn dat het in de smaak is gevallen! We zien u graag volgende keer weer terug bij ons! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/15/2022
Beste Herma, bedankt voor uw review. Fijn dat het weer eens heeft gesmaakt! We wensen u een fijne dag verder en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team sushipoint Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer gesmuld van alles wat we hadden besteld. We werden netjes gebeld om door te geven dat het niet lukte om de bestelling op het aangegeven tijdstip te bezorgen. Goede service! 11/14/2022
Beste Millie, Bedankt voor uw leuke review en fijn dat alles naar wens was. Wij kijken er naar uit om u de volgende keer weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk, netjes op tijd bezorgd 11/11/2022
Beste Henk, bedankt voor uw review en wat fijn dat u het lekker vond! Wij wensen u een fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima verzorgd, lekker eten 11/11/2022
Beste Jan, Bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat alles gesmaakt heeft. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Na lange tijd weer een keer bij jullie besteld maar dat viel erg tegen. Sushi stukjes waren klein niet allemaal even groot en weinig vulling. Jammer! 11/11/2022
Beste Claire, Nogmaals excuses voor deze ervaring bij ons. Wij hebben geprobeerd u een paar keren te bereiken, maar kregen helaas geen gehoor van u. Als u in de gelegenheid bent kunt u contact met ons opnemen, zodat wij samen met een toepasselijke oplossing kunnen komen. Wij wensen u een prettige dag verder. Met vriendelijk groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hebben weer heerlijk gegeten van goeie verse sushi en sashimi. 11/10/2022
Beste Sylvia, bedankt voor uw review en wat fijn dat u het lekker vond! Wij wensen u een fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/10/2022
Beste Winash, bedankt voor uw review! Wat fijn dat alles goed is verlopen. Wij wensen u een fijne dag verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer.
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi kwam meer dan een half uur te laat aan. toen het aankwam in de box lagen alle sushi door elkaar en over elkaar heen. Ook was de sushi totaal niet goed gerold waardoor elke sushi uit elkaar viel. normaal ben ik altijd tevreden als ik hier bestel. maar deze keer was het gewoon echt hele slechte kwaliteit en serivce. jammer. 11/10/2022
Beste Merel, Nogmaals excuses voor deze ervaring bij ons. Wij hebben telefonisch al contact gehad met elkaar en zijn met een toepasselijk oplossing gekomen. Wij wensen u een fijne dag verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk 11/10/2022
Beste Ina, Bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat alles gesmaakt heeft. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
2 u en 15 min moeten wachten op levering. Sushi wel van goede kwaliteit. 11/9/2022
Beste Nathalie, nogmaals excuses voor deze ervaring bij ons. Wij hebben telefonisch al contact met elkaar gehad en zijn met een toepasselijke oplossing gekomen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik kreeg de sushi een half uur later dan ik had gevraagd, terwijl ik juist vroeg had besteld. De vorige twee keer waren jullie dingen vergeten uit de bestelling en moest ik ook wachten op nalevering. Heerlijke sushi, maar dit is echt minder! 11/9/2022
Beste Vera, excuses voor deze ervaring bij ons. Wij hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken maar kregen helaas geen gehoor van u. Wij zullen dit morgen nogmaals proberen. Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/8/2022
Beste Clement, Bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent met onze service. graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groe, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik besteld al jaren bij SushiPoint en de sushi is altijd super goed. Maar wat mij opvalt is dat de sushi steeds smaller en smaller worder. Ze zijn absoluut niet dezelfde dikte als voorheen of als in de folder. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/6/2022
Beste Halil, Bedankt voor uw feedback en excuses dat de sushirollen niet helemaal naar wens waren. Wij zullen dit intern bespreken met onze keuken, zodat de rollen in het vervolg wat voller gerold zijn. Wij wensen u een prettige dag verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
‘S middags de bestelling al afgehaald om ‘s avonds te eten. Kwam ik er bij het eten achter dat er 1 sushi mistte. Vestiging gebeld, ze hebben de missende sushi nagebracht met nog een extra zeewiersalade. Echt top! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/6/2022
Beste Marein, bedankt voor uw review en fijn dat onze service naar wens was. Wij wensen u een prettige dag verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/5/2022
Beste Jeroen, bedankt voor uw review en heel fijn dat u tevreden bent met onze service. Graag tot de volgende keer en een prettige dag verder! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/5/2022
Beste Milou, bedankt voor uw review en heel fijn dat u tevreden bent met onze service. Graag tot de volgende keer en een prettige dag verder! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Keurig op tijd 11/5/2022
Beste V, bedankt voor uw review en heel fijn dat u tevreden bent met onze service. Graag tot de volgende keer en een prettige dag verder! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
55 minuten na aangegeven tijd bezorgd en de sojasaus is vergeten. Eten was wel heel lekker. 11/3/2022
Beste Kjartan, Bankt voor uw feedback en nogmaals excuses voor deze ervaring bij ons. Telefonisch hebben wij elkaar al gesproken voor een toepasselijke oplossing. Wij wensen u een prettige dag verder en kijken er naar uit om u de volgende keer weer te zien! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/3/2022
Beste Samantha, bedankt voor uw review en heel fijn dat u tevreden bent met onze service. Graag tot de volgende keer en een prettige dag verder! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/1/2022
Beste Assia, Bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent met onze service. Graag tot de volgende keer en een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorging was 20 minuten voor de gekozen tijd en de crunchy box was verre van crunchy. Die stond overduidelijk al een tijd. Niet wat we gewend zijn! 11/1/2022
Beste Selena, wat jammer dat u niet tevreden was met de crispy rol en dat uw bestelling te vroeg was bezorgt. Wij hebben het met de chefs besproken. Onze excuses! En wij hopen dat het in het vervolg beter gaat. Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/1/2022
Beste Mark, Bedank voor uw review en fijn dat alles naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd goed niets om aan te merken top 10/31/2022
Beste Remco, Bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u een prettige dag verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste Annet, Bedankt voor uw review. Graag tot de volgende keer en een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bezorging mag zeker niet vergeten worden, vriendelijk en correct afgeleverd. Bedankt. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste John, Bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent met onze service. Graag tot de volgende keer en een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben anderhalve uur op onze sushi moeten wachten. De sushi was niet strak gerold. Dus viel uit elkaar bij oppakken. 10/29/2022
Beste Lorenz, Bankt voor uw feedback en nogmaals excuses voor deze ervaring bij ons. Telefonisch hebben wij elkaar al gesproken voor een toepasselijke oplossing. Wij wensen u een prettige dag verder en kijken er naar uit om u de volgende keer weer te zien! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Langer dan de afgesproken tijd (meer dan 65 minuten) moeten wachten 10/28/2022
Beste Christ, Bedankt voor uw review en excuses voor de late bestelling. Graag tot de volgende keer en een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was heel lekker! Jammer dat ebi tempura op was. Vervelend dat het dan niet vindbaar is op de website, ipv dat er uitverkocht bij staat. 10/28/2022
Beste Robbert, bedankt voor uw review en excuses voor de verwarring. Graag tot de volgende keer en een prettige dag verder! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De foto's van de gerechten is op de website niet echt duidelijk. Gelukkig al enige ervaring dus weten we wat we gaan bestellen. Het eten was er verrassend snel, dus dat werd weer genieten. We vermoeden alleen dat het eten er snel was doordat er iets minder aandacht aan het maken van de sushi's was besteed. Op sommige plekken weinig rijst en diverse rollen vielen uit elkaar. Gelukkig kan het toch niet heel je maag in ;) 10/27/2022
Bese Jeroen. bedankt voor uw review. excuses van de verwarring van de website. we geven het door aan de keuken voor meer aandacht aan de sushirollen. Graag tot de volgende keer en een prettige dag verder! Met vriendelijk groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top gegeten weer. Helaas kreeg ik zeewier salade ipv edame bonen maar deed niet onder 10/27/2022
Beste Esther, bedankt voor uw review en excuses voor het foute salade. Graag tot de volgende keer en een prettige dag verder! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg lekker gegeten! Bedankt weer voor de goede service en kwaliteit! 10/27/2022
Beste Marjolijn, bedankt voor uw review en heel fijn dat u tevreden bent met onze service. Graag tot de volgende keer en een prettige dag verder! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer
SushiPoint Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 6A 079 – 203 5 040
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/27/2022
Beste Anneke, bedankt voor uw review. Wij wensen u een prettige dag verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SP Zoetermeer