Reviews


5 sterren na 2994 reviews
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij waren weer zeer tevreden! Hebben heerlijk gegeten... 1/30/2023
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/29/2023
Beste Martijn, enorm bedankt voor uw mooie, en positieve review. Wij worden daar enorm blij door. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/28/2023
Beste Corrie, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk 1/28/2023
Beste Els, enorm bedankt voor uw mooie, en positieve review. Wij worden daar enorm blij door. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk! Alleen jammer dat de chopsticks er niet bij zaten… 1/28/2023
Beste Denise, wij hebben elkaar gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/28/2023
Beste Hans, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Sommige eten nooit gekregen 1/27/2023
Beste Fien, wij hebben elkaar gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer geweldig 1/26/2023
Beste Rob, enorm bedankt voor uw mooie, en positieve review. Wij worden daar enorm blij door. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/25/2023
Beste Ivana, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/24/2023
Beste Ivar, heel erg bedankt voor de mooie feedback. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Voor t eerst sushi minder vers van smaak en strak van opmaak. En beetje rommelig in de box. Overall nog wel oké maar anders dan gewend van sushi point loosdrecht. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/22/2023
Beste Sonja, wij hebben elkaar gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
T was weer erg lekker Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/22/2023
Beste Gerrit, enorm bedankt voor uw mooie, en positieve review. Wij worden daar enorm blij door. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer helemaal lekker! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/22/2023
Beste Mariëlle, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sashimi tonijn was niet van de kwaliteit die we gewend zijn van Sushipoint: door de witte laagjes in het vlees niet geschikt voor sashimi Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/22/2023
Beste Edwin, wij hebben elkaar gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Koud, de laatste keer dus. 1/21/2023
Beste Jasper, Helaas is het ons na meerdere (bel)pogingen niet gelukt om met u in contact te komen voor een passende oplossing. Uiteraard blijven we voor u bereikbaar. Wij wensen u een fijne dag! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/21/2023
Beste Nova, wij hebben elkaar gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles was heerlijk behalve de Temaki zalm Zit tegenwoordig te veel rijst in waardoor smaak niet tot zijn recht komt 1/20/2023
Beste Roely, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker en voldoende 1/19/2023
Beste Elly, enorm bedankt voor uw mooie, en positieve review. Wij worden daar enorm blij door. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/16/2023
Beste Blokker, heel erg bedankt voor de mooie feedback. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/16/2023
Beste Pieter, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goede service en heerlijke sushi! 1/16/2023
Beste Venneman, Bedankt voor uw mooie en positieve feedback. Dat maakt ons heel vrolijk. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/14/2023
Beste Thijs, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/14/2023
Beste Erwin, enorm bedankt voor uw mooie review. Daar worden wij heel vrolijk van. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Keurig op tijd en topkwaliteit 1/13/2023
Beste Cees, hartstikke bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was een stuk minder dan we gewend zijn bij jullie of in Utrecht. De Ebri was niet krokant en de komkommer zacht. 1/13/2023
Beste Miriam, wij hebben elkaar gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer geweldig gegeten. 1/12/2023
Beste Rob, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/11/2023
Beste Marcus, heel erg bedankt voor de mooie feedback. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi is altijd goed. Merk alleen als het druk is dat er dan dingen niet goed gaan. ( viseitjes op de sushi met verzoek dit niet te doen) geen kinderstokjes erbij. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/8/2023
Beste Rosalie, wij hebben elkaar gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk 1/7/2023
Beste Wiel, Bedankt voor uw mooie en positieve feedback. Dat maakt ons heel vrolijk. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super heerlijk weer 1/7/2023
Beste Jeremy, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Geweldig goed eten 1/5/2023
Beste Rob, enorm bedankt voor uw mooie review. Daar worden wij heel vrolijk van. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Tunacrackers waren top maar de temaki’s waren in tegenstelling tot onze eerdere ervaringen zeer karig gevuld, jammer 1/5/2023
Beste Saskia, wij hebben elkaar gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Doos eigenlijk te klein voor het aantal sushis. Zaten aan elkaar geplakt, gingen gedeeltelijk kapot bij het uitnemen. 1/4/2023
Beste Marinus, wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen. Helaas is dit niet gelukt en zullen wij dit op een later moment opnieuw proberen. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/3/2023
Beste Karin, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/2/2023
Beste Quinten, enorm bedankt voor uw mooie review. Daar worden wij heel vrolijk van. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
heerlijk was het weer, bezorging helemaal perfekt op tijd;-) Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/1/2023
Beste Sissie, hartstikke bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/31/2022
Beste Wea, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/31/2022
Beste Nelly, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vriendelijke bediening. 12/31/2022
Beste T, hartstikke bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/30/2022
Beste Desiree, bedankt voor uw 5 sterren waardering, hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer lekker en goed gerold 12/30/2022
Beste H, Bedankt voor uw mooie en positieve feedback. Dat maakt ons heel vrolijk. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/29/2022
Beste Martijn, hartstikke bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wat een service van Jos van Sushipoint Loosdrecht. Wij hadden een vergissing gemaakt en daardoor was onze bestelling anders maar Jos heeft het direct goedgemaakt door een aantal dingen na te zenden zodat we toch nog onze Ebi fry's hadden, super lief en enorm klantvriendelijk, voor ons altijd Sushipoint! 12/29/2022
Beste Sigrid, Bedankt voor uw mooie en positieve feedback. Dat maakt ons heel vrolijk. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/28/2022
Beste Martine, Bedankt voor uw mooie en positieve review. Dat maakt ons heel vrolijk. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Keurig op tijd bezorgd, heerlijk gegeten! Alleen jammer dat de extra bestelde en betaalde gember als bijgerecht ontbrak, maar dat zal wel door de kerstdrukte komen... 12/27/2022
Beste H.D. Barentsen, wij hebben elkaar gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
het eten was weer erg lekker en de bestelling was dit keer wel op de tijd bezorgd die van tevoren werd opgegeven. top! 12/27/2022
Beste Sylvia, Enorm bedankt voor uw mooie en positieve feedback. Dat maakt ons heel vrolijk. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Geen bakjes voor de saus, gember en wasabi niet aanwezig, yakitori en ebifry koud 12/26/2022
Beste Nico, dank voor het delen van uw ervaring en onze excuses dat deze niet aan uw verwachting voldeed. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, maar dit is niet gelukt. Wij willen u vriendelijk verzoeken contact met ons op te nemen. Groeten team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/26/2022
Beste Koos, heel erg bedankt voor de mooie feedback. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/26/2022
Beste Barbara, enorm bedankt voor uw mooie review. Daar worden wij heel vrolijk van. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
👌 12/26/2022
Beste Cindy, hartstikke bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten, perfect! 12/26/2022
Beste Ivana, heel erg bedankt voor de mooie feedback. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/26/2022
Beste Thea, hartstikke bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Moest lang wachten, na dat ik had gebeld was er een fout in systeem, meteen excuses, en kreeg extra portie en een kadobon, super service!! 12/26/2022
Beste Richard, bedankt voor de mooie review. Blij om te zien dat u tevreden bent met de extra dingen. wij hopen u snel weer te ontvangen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi. Goede rijst en heerlijke combinaties. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 12/25/2022
Beste Vogelzang, heel erg bedankt voor de mooie feedback. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijke sushi. en geweldig geholpen fijne service Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 12/25/2022
Beste Roely, enorm bedankt voor uw mooie review. Daar worden wij heel vrolijk van. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi had van mij alleen wel in een mooiere schaal geleverd mogen worden ivm kerst, presenteert net even wat leuker, maar het smaakte er niet minder om Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 12/25/2022
Beste B Van Essen, heel erg bedankt voor de mooie feedback. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
We hadden een week van tevoren besteld omdat we dachten dan hebben we het optijd. De tijd wasgoed gegaan maar er waren verschillende sushi's en bijgerechten zaten er niet bij net zoals de saus en stokjes. Zo jammer want we zijn normaal heel tevreden nu helaas niet. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 12/25/2022
Beste Sandra, excuses dat de kwaliteit van de sushi iets minder was dan u normaal van ons gewend bent. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. We hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze winkel. Mvg Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Sushi weer lekker (avocado veel voorgesneden ivm kerstdrukte vermoedelijk, dus bruin), warme hapjes koud. Eten besteld dag van tevoren, op de dag ben ik gebeld met vraag of ze eerder mochten komen. Meebewogen, niet eerder dan 19uur (ivm kids naar bed), komen ze toch iets na 18.30. Bel dan niet om te overleggen/ dan had ik niet meebewogen in tijdstip. Zeer teleurstellend. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 12/25/2022
Beste Jorrit, wij hebben elkaar gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zacht en romig, maar deze keer helaas veel minder smaakvol dan normaal. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 12/25/2022
Beste Marlou, dank voor het delen van uw ervaring en onze excuses dat deze niet aan uw verwachting voldeed. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, maar dit is niet gelukt. Wij willen u vriendelijk verzoeken contact met ons op te nemen. Groeten team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk 12/24/2022
Beste Wim, heel erg bedankt voor de mooie feedback. Hier worden we erg blij van. We zien u graag snel terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht!