Reviews


5 sterren na 788 reviews
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten en de service zijn prima. Wat nooit werkt is het uitvoeren van acties, die aangeboden worden en ook opgegeven worden bij de bestelling. Vandaag code EBI ingevoerd, maar is niet geleverd. Heel jammer en zeker omdat het altijd zo gaat. Bij de bestelling van de gerechten had ik er rekening mee gehouden. 8/14/2019
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/13/2019
Beste Jolly, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was weer heerlijk en vers bereid. Vriendelijk personeel! 8/10/2019
Beste JC, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/9/2019
Beste Nicole, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 8/9/2019
Beste Bart, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/9/2019
Beste Charlot, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/7/2019
Beste Harm, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/7/2019
Beste Frans, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi waren minder dit keer. De extra tempuragarnalen die we kregen waren heerlijk. 8/5/2019
beste P, we hebben elkaar inmiddels gesproken. En ik hoop dat we tot een gepaste oplossing zijn gekomen. met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfecte sushi. Stipte levering. Erg genoten! 8/3/2019
Beste Ilona, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/28/2019
Beste Liane, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/28/2019
Beste Wendy, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/28/2019
Beste Tineke, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk! Vers en zeer goed verzorgd! 7/26/2019
Beste Jim, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ik had bij het menu gevraagd om 2 nigiri zalm ipv nigiri tonijn, dit was niet goed gegaan. Er zaten alsnog de nigiri tonijn in. 7/26/2019
Beste Suus, Normaliter passen wij dit altijd aan het was ons dit keer ontgaan excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd weer top! Zelfs bij 38 graden buitentemperatuur was alles prima qua smaak en temperatuur! 7/26/2019
Beste Arjan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/25/2019
Beste Caroline, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling werd half uur te laat bezorgd. 7/24/2019
Beste Anita, Het was gister extreem druk door het warme weer. Het spijt ons dat het later aangekomen is in Maartensdijk. In de toekomst zullen we ons best doen om dit te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/23/2019
Beste Astrid, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Vervelend als je voor 4 personen eten besteld dat er dan maar voor 2 personen soyadsaus en chopsticks bijgeleverd worden 7/23/2019
Beste Marjolijn, Spijtig dat het mis is gegaan. Als ik zelf naar de bestelling kijk had ik er voor 3 personen sojasaus en stokjes bij gedaan. Als u voortaan wilt dat dit voorkomen wordt. Geef het dan even aan bij de opmerkingen en dan houden wij er rekening mee houden. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super service. Sushi is gewoon erg goed en niet te duur. Bezorging werd (na telefonisch overleg of dat akkoord was) een half uurtje eerder. Sushi point Loosdrecht is aanrader 7/22/2019
Beste Maaike, bedankt voor de beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/22/2019
Beste Albert, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/21/2019
Beste Harm, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
7/19/2019
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker weer 7/19/2019
Beste Mirjam, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/19/2019
Beste Frank, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi werd op tijd gebracht. Wat hebben we weer heerlijk gegeten!!! Tot de volgende keer! 7/16/2019
Beste Ellen, Bedankt voor u goede beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
7/16/2019
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de prijs/kwaliteitsverhouding niet goed vind. erg prijzig voor hetgeen je krijgt. dit keer waren er ook een stokjes bij de sushi geleverd.. 7/15/2019
Beste Yolande, Spijtig om te horen dat het dit keer minder was. Gelukkig mocht u nog gebruik maken van de kortingsbon die verlopen was. Bedankt voor uw bestelling en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
jammer dat er niet werd bezorgd. voor de rest was alles top Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/14/2019
Beste Mona, Onze excuses maar we moesten onze bezorggebied verkleinen i.v.m. te weinig bezorgers door de vakantie. Gelukkig beviel de rest wel! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er was een fout gemaakt in de bestelling, die keurig werd afgehandeld en opgelost. Heel erg fijn bedrijf! 7/13/2019
Beste Melanie, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/13/2019
Beste Kirianne, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ziet er keurig uit. Alles netjes verpakt. Super! Alleen zat er iets verkeerd bij de bestelling. Als het goed is komt er een nette oplossing! 7/10/2019
Beste Ryanne, Bedankt voor uw beoordeling! Gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Werd gebeld dat het eerder klaar stond...perfect! 7/10/2019
Beste Marco, Fijn om te horen dat het naar wens was. Voor ons een kleine moeite om te laten weten dat het eerder klaar kan staan, zodat u eerder kan eten. Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima kwaliteit en stipt op Tijd klaar! 7/9/2019
Beste Arjan, We zijn blij om te horen dat de bestelling op tijd klaar stond voor u, en dat u tevreden bent. Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/8/2019
Beste Monique, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/7/2019
Beste Wout, bedankt voor uw 5-sterren review. Hier worden wij erg blij van! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/6/2019
Beste Esther, bedankt voor uw 5-sterren review. Hier worden wij erg blij van! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik had een sorry voucher van €10 die niet werd geaccepteerd. Erg vreemde gang van zaken! 7/5/2019
Beste Eric, Dit was een foutje van onze bezorger, ze is nog nieuw. Gelukkig had ik uw al gelijk teruggebeld en zijn we tot een goede oplossing gekomen. Jammer van de review had ik toch wat eerder moeten zijn. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top zoals altijd! 7/5/2019
Beste Joni, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! We zijn erg blij om te horen dat alles naar wens was en bedankt voor uw begrip! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/4/2019
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk! Werd netjes gebeld omdat de bezorging iets vertraagd was. 7/1/2019
Beste Denise, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! We zijn erg blij om te horen dat alles naar wens was en bedankt voor uw begrip! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Te vroeg geleverd (maar dat is niet zo'n bezwaar. 2x 2 persoons box en 1x diverse andere sushi voor 1 persoon. 2x serveerbox 3 personen geleverd, waarvan 1 zonder mengcups. Jammer. Zelf wat moeten verzinnen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/30/2019
Beste Janneke, Het spijt ons van de soja cups! De voorraad die we hadden is opgeraakt, onze excuses voor het ongemak! Hopelijk had u wel een paar kleine kommetjes thuis voor de sojasaus. Het had te maken met een verkeerde levering in de toekomst zal dit niet meer gebeuren. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was zoals altijd smakelijk alleen vielen veel vd stukjes uit elkaar bij het pakken. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/30/2019
Beste Jolly, Bedankt voor uw beoordeling! Onze excuses dat het dit keer minder was! We waarderen uw input en gaan er voor zorgen dat dit in de toekomst voorkomen wordt. Gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/29/2019
Beste Liz, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dit keer mooi optijd! Super gegeten 6/28/2019
Beste Daniel, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fantastische kwaliteit erg smakelijk site kan misschien als je ingelogd bent de vaste gegevens automatische laden 6/28/2019
Beste Aad, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was, we zullen het doorkoppelen aan onze IT afdeling! Bedankt voor de tip! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi was superlekker en de website werkte goed, maar we hebben jammer genoeg ongeveer 1 uur en 45 min moeten wachten 6/28/2019
Beste Milou, Als eerst bedankt voor uw beoordeling! Het spijt ons dat het zo lang heeft kunnen duren het was erg druk die dag. Gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/28/2019
Beste Perry, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/27/2019
Beste Annemieke, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/26/2019
Beste Efraim, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dank voor de lekkere sushi en goede service !! 6/24/2019
Beste David, Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt en alles naar wens was. Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/23/2019
Beste Mike, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi!👍🏻👍🏻 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/23/2019
Beste Tessa, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk! 6/21/2019
Beste H.M. , Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! De actie is verlengd t/m eind juni! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
6/20/2019
Beste Daniel, We hebben uw meerdere keren geprobeerd te bereiken dit is helaas niet gelukt. We hebben uw voicemail ingesproken en gaan een cadeautje bij u in de bus doen! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was weer heerlijk! Super fijn altijd dat er gelet word op de sesam allergie! Ik kreeg er alleen wel een cadeaubon bij die geldig was tot eind april 2019 😅 6/20/2019
Beste Lauranne, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! De actie is verlengd t/m eind juni! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Sommige sushi uit de box waren helaas al uit elkaar gevallen bij aankomst 6/20/2019
Beste Dennis, Bedankt voor u review. Gelukkig zijn we er via de telefoon samen uit gekomen, en is het zo opgelost. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2019
Beste Arjan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2019
Beste Esther, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht