Reviews


5 sterren na 967 reviews
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/24/2020
Beste Lisette, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/23/2020
Beste Riet bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk! Bedankt voor de service. 1/22/2020
Beste Marielle, hartelijk dank voor uw positieve review, daar worden wij erg blij van! Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot ziens, team Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Alles viel uit elkaar. 1/21/2020
Beste Marieke, gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen. Wij zien u graag terug bij, Team Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/19/2020
Beste Fred, hartelijk dank voor uw positieve review, daar worden wij erg blij van! Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot ziens, team Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Niet compleet geleverd. Kostte 10 minuten voordat er een oplossing bereikt werd. Daarnaast was veel Sushi "gescheurd" en niet met de stokjes te hanteren. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/19/2020
Beste Janneke, bedankt voor uw review, daarmee kunnen wij onze service extra aanscherpen waar nodig. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, echter kregen wij geen gehoor. Graag vraag ik u daarom om contact met ons op te nemen, zodat wij het ongemak kunnen bespreken en compenseren waar nodig. Graag tot ziens, team Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/19/2020
Beste Jonathan, hartelijk dank voor uw positieve review, daar worden wij erg blij van! Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot ziens, team Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
heb net een mailtje naar jullie gestuurd , met mijn klacht 1/18/2020
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/18/2020
Beste Martin, hartelijk dank voor uw positieve review, daar worden wij erg blij van! Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot ziens, team Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/18/2020
Beste Emma, hartelijk dank voor uw positieve review, daar worden wij erg blij van! Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot ziens, team Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ha Sushi Point! Ik vind het echt vervelend om te moeten zeggen maar er waren wederom teleurstellingen. - In ons Magic menu waren de stukjes met de krokante buitenlaag absoluut niet crunchy, maar taai slap vettig. - We bestelde voor een paar euro meer de ‘salad deal’ erbij, helaas zat er geen salade en ook geen sojabonen bij. - En bij het Temaki menu zat geen wasabi bij. Bij het december menu zaten geen bonbons en ook geen wasabi, ook het Crunchy menu was slap. Er lijken nu dezelfde foutjes zich te hebben voorgedaan. Hoop dat jullie er wat aan hebben. Groet Pat 1/18/2020
Beste Pat, gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen. Wij zien u graag terug bij, Team Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dit keer was de sushi helaas lauw. 1/18/2020
Beste Marielle, bedankt voor uw review, daarmee kunnen wij onze service extra aanscherpen waar nodig. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, echter kregen wij geen gehoor. Graag vraag ik u daarom om contact met ons op te nemen, zodat wij het ongemak kunnen bespreken en compenseren waar nodig. Graag tot ziens, team Loosdrech
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/17/2020
Beste Willem, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Wij hopen u snel terug te zien. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/16/2020
Beste Isabelle, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/15/2020
Beste Roy, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Wij hopen u snel terug te zien. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/13/2020
Beste Vanessa, Bedankt voor uw goede beoordeling! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/13/2020
Beste Anna, Bedankt voor uw goede beoordeling! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/13/2020
Beste Anna, Bedankt voor uw goede beoordeling! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Geweldig goed👍👍👍 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Jan, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Echt zulke lekkere sushi! Top en makkelijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Marco, hartelijk dank voor uw positieve review, daar worden wij erg blij van! Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot ziens, team Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Amber, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Charlotte, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Wij kregen vanavond bij onze bestelling een kortingsbon mee, dit wij op dit moment hadden willen gebruiken (de actie loopt al). Jammer dat wij als vaste klant geen bericht krijgen van de lopende acties, zodat wij bij het vooraf afrekenen (ideal) de bon al kunnen verzilveren. Bij thuiskomst bleek de door ons bestelde extra gember niet in het tasje aanwezig. Wij vonden het niet nodig hiervoor weer terug te gaan, maar beetje jammer is het wel. 1/11/2020
Beste Martiene, We zijn blij dat we contact hebben gehad, en samen tot een passende oplossing zijn gekomen! We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De zalm sushi zat niet bij de bestelling. Krijgen we hier een tegoed voor? 1/11/2020
Beste Odette, bedankt voor uw review, daarmee kunnen wij onze service extra aanscherpen waar nodig. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, echter kregen wij geen gehoor. Graag vraag ik u daarom om contact met ons op te nemen, zodat wij het ongemak kunnen bespreken en compenseren waar nodig. Graag tot ziens, team Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was super 1/11/2020
Beste A, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Klaar melding op website werkt niet correct. Bestelling was al klaar, maar op de website was dat nog niet zo. 1/11/2020
Beste René, bedankt voor het delen van uw ervaringen rondom onze service en kwaliteit. Hiermee kunnen wij ons nóg meer verbeteren tot perfectioneren. Graag tot ziens, team Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Slecht eten 1/10/2020
Beste Joost, we hebben geprobeerd contact met u te krijgen om een passende oplossing te zoeken, helaas is dit ons niet gelukt. U kunt altijd contact met ons opnemen om alsnog een passende oplossing te vinden! met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
weer prima gegeten 1/9/2020
Beste Pim, bedankt voor uw goede review! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaas niet gekregen wat besteld was, 2x real crisp menu ipv 1 sashimi menu en 1 temali menu besteld.... Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/5/2020
Beste Marc, gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen. Wij zien u graag terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Maxime.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Had crispy menu besteld maar heb een ander menu gekregen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/5/2020
Beste Melissa, gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen. Wij zien u graag terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Maxime.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Veel avocado sushi, dit is normaal gesproken prima maar dit keer was de avocado niet rijp!!! 1/4/2020
Beste Nobert, gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen. Wij zien u graag terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Maxime.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De sushi was klef en nat. Ik had voor die prijs een betere kwaliteit verwacht. Dat gold ook voor de andere gasten. Ik zou jullie op basis van deze bestelling niet aanbevelen 1/4/2020
Beste B, we hebben geprobeerd contact met u te krijgen om een passende oplossing te zoeken, helaas is dit ons niet gelukt. U kunt altijd contact met ons opnemen om alsnog een passende oplossing te vinden! met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was heel erg goed maar de tijdsafspraak was heel slecht. Als we het eten wilden laten bezorgen zou het ruim een uur duren. Toen heb ik gebeld met Sushi Point en zou het een half uur korter duren als we het zouden afhalen. We hadden kleine kinderen te gast en moesten op tijd eten. Helaas duurde het net zo lang als bezorgen en was het eten pas na ruim een uur klaar. Niet aantrekkelijk voor een nieuwe bestelling. 1/4/2020
Beste Ellie, gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen. Wij zien u graag terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Maxime.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Beste Sushi Point, Een vorige keer (ik meen iets van 2weken geleden) dat wij bij jullie bestelden misten we de bonbons bij het December Menu en de wasabi. Dit keer bestelde wij het Crispy Menu, echter er was niks ‘crispy’ aan, alles was vet zacht frituur kruim op ieder stukje. Wij vermoeden dat het veel te warm in de doos is gedaan. Op onze vorige opmerkingen hebben we geen reactie van jullie mogen ontvangen, deze keer hopen wij van wel. Met hartelijke groet, Pat IJsbrandij Oud-Loosdrechtsedijk 131(o) Oud-Loosdrecht 1/4/2020
Beste Pat, gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen. Wij zien u graag terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Myriam.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lara en ik misten Hajo wel 1/3/2020
Beste Dagmar, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Wij hopen u snel terug te zien. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/3/2020
Beste Ebo, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling keurig geleverd. Maar als je via de site aangeeft dat de Maki Tonijn niet geleverd is, maar wel Maki Komkommer, dan verwacht ik wel een reactie. 1/2/2020
Beste Hans, Fijn om te horen dat het naar wens was. Helaas is er een foutje gemaakt, maar zijn we gelukkig samen tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/1/2020
Beste Sam, bedankt voor uw goede review! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Jammer maar deze ronde was het niet zoals anders... had t idee dat de bestelling al ruim van te voren klaargemaakt was.. 1/1/2020
Beste, gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen. Wij zien u graag terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Maxime
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Het eten kwam veel te laat bedoeling was 18:15 dat ging niet lukken toen werd het tussen 18:00 en 19:00 uur oke maar dat werd het ook niet uiteindelijk kwam het eten pas om 19:45 u een beetje laat als bezok krijgt om 20:00 u al met al hebben wij niet kunnen eten en staat het eten te wachten tot de volgende dag best wel jammer ik hoop dat dit in de toekomst niet weer gebeurd wandt het eten is erg lekker mvgt Gerard Mazzavillani 1/1/2020
Beste Gerard, gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen. Wij zien u graag terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Maxime
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Avond verpest. Steeds aan t lijntje gehouden. Afspraken niet na gekomen. Na 1,5 uur wachten zelf maar iets te eten gemaakt 1/1/2020
Beste Eric, gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen. Wij zien u graag terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Maxime
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer lekkere sushi 12/31/2019
Beste JWP, bedankt voor uw goede review! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/31/2019
Beste Gonnie, bedankt voor uw goede review! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Uitstekend! Prima kwaliteit en klaar op de afgesproken tijd. Leuk dat je vanuit de bestelling kunt volgen wanneer het klaar is. 12/31/2019
Beste Dick, bedankt voor uw goede review! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Meerdere niet goed, en gelijk gesneden. Waardoor het rommelig over kwam. Smaak prima! 12/31/2019
Beste Sander, Bedankt voor uw beoordeling, wij gaan er mee aan de slag! Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Niet echt oplossing gericht met het puntenspaarprogramma wat niet werkt. 12/30/2019
Beste Robert, Bedankt voor uw review! Piggy heeft uw klacht in behandeling genomen en u een e-mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Maxime
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Voor het eerst een bestelling gedaan was erg lekker en ook op de afgesproken tijd.dus zeker voor herhaling vatbaar. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 12/29/2019
Beste Robert, bedankt voor uw goede review! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 12/29/2019
Beste Saskia, bedankt voor uw goede review! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/28/2019
Beste Camiel, bedankt voor uw goede review! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De december special was heerlijk. Mag van ons een blijvertje zijn. 12/28/2019
Beste Marjolein, bedankt voor uw positieve review! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/28/2019
Beste Najima, Bedankt voor de goede beoordeling! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/26/2019
Beste Judith, Bedankt voor de goede beoordeling! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Twee uur geleden besteld, nog steeds niet binnen.. 12/26/2019
Beste Eva, we hebben geprobeerd contact met u te krijgen om een passende oplossing te zoeken, helaas is dit ons niet gelukt. U kunt altijd contact met ons opnemen om alsnog een passende oplossing te vinden! met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Rijst was droog en hard.De helft weggegooit 12/26/2019
Beste Monique, gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen. Wij zien u graag terug bij SushiPoint. Met vriendelijke groet, Maxime
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten en goede service Misschien nog een kindervariant bedenken? 12/26/2019
Beste Saskia, Fijn om te horen dat alles naar wens was! Wij gaan dit zeker meenemen, en kijken of we hier wat voor kunnen bedenken. Voor nu hebben we wel al 3 verschillende soorten kidsboxen! Deze kan u ook terug vinden in ons assortiment. Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/25/2019
Beste M, Bedankt voor de goede beoordeling! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/25/2019
Beste Olivier, Bedankt voor de goede beoordeling! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wel een beetje vreemd dat jullie al vast 5 sterren invullen. 12/23/2019
Beste Robert, Bedankt voor de feedback, wij zullen er even naar gaan kijken. Met vriendelijke groet, SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hebben weer heerlijk gegeten!! We werden nog netjes gebeld dat de bestelling wat later zou komen en kregen daarom een extraatje bij de bestelling! Weer heerlijk gegeten en weer top service! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 12/22/2019
Beste Marjolein, Bedankt voor de goede beoordeling! We zijn blij om te horen dat het weer naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht