Reviews


5 sterren na 1528 reviews
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/21/2020
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Besteld vroeg in de middag voor 18:30. Was om 18:40 gereed. Bij het bestellen en selectie "Afhalen" wordt niet de vestiging Loosdrecht gekozen. Gezien het adres in het account wel zo logisch. Kortingscode wordt niet voorgesteld te gebruiken, wel in de mailing voorgesteld. Handig voor de klantenbinding. 10/21/2020
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/21/2020
Beste Sabine, bedankt voor deze 5-sterren review, heel fijn dat alles naar wens was, Met vriendelijke groet Team Sushpoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Service: Kan ik niet beoordelen. Eten: Was duidelijk minder vers deze keer. Website: Mag duidelijker. Inzoomen op de menu's. Misschien zelfs vergelijken: Wat krijg ik nou wel in Menu A en niet in B? Is nu een hele puzzel. Op het eind kregen we nog de mogelijkheid om een "Ice Iets" toe te voegen voor 3,=. Nergens te vinden wat dat inhield. Bezorging in Hilversum gaf aan "Binnen 95(!) minuten". Daarom maar afgehaald in Loosdrecht. Waarom kan Loosdrecht niet bezorgen? Waarom kan ik niet meteen zien wat de wachttijd gaat zijn? Voorlopig geen Sushipoint meer. Jullie waren echt beter. 10/19/2020
Beste Oscar, wij hebben u geprobeerd telefonisch te bereiken, maar kregen geen gehoor. Kunt u contact met ons opnemen wanneer het voor u goed uitkomt. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer als vanouds, heerlijk!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Mascha, We zijn erg blij om te horen dat het weer gesmaakt heeft! Bedankt voor u mooie review. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Astrid, Bedankt voor u review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Henk, bedankt voor uw top review, fijn om te horen dat het naar wens was, met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Marit, bedankt voor uw goede beoordeling, daar worden wij als team heel erg blij van, Met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Gevraagd voor levering z.s.m en toch 90 minuten moeten wachten Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Anita, Wegens drukte stonden onze servicetijden op meer dan 2 uur, vandaar dat uw order langer duurde, we hopen dat het in ieder geval wel heeft gesmaakt! Met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2020
Beste Mieke, fijn om te horen dat alles naar wens was, daar worden we blij van! Met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2020
Beste Alma, bedankt voor deze 5-sterren review, heel fijn dat alles naar wens was, Met vriendelijke groet Team Sushpoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2020
Beste Anna, bedankt voor deze top review, we zijn heel blij dat u heeft genoten, Met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2020
Beste Amy, heel erg bedankt voor uw goede beoordeling, dat vinden we fijn om te horen. Met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Hi! De extra truffelsaus zat er niet op en er zat toch een doosje met stokjes en soya bij. Dus we gaan het over een paar weken weer proberen;-P 10/17/2020
Beste Andrea, Gelukkig hebben we elkaar telefonisch gesproken! Heel erg bedankt voor de review. We zien u heel graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Miste alleen wel bij mijn bestelling (1 persoons menu Happy Veggie) de handrol Temaku Veggie. Deze zat niet in de verpakking, helaas!!! 10/17/2020
Beste Lotte, Gelukkig hebben we elkaar telefonisch gesproken en hebben we een passende oplossing gevonden! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2020
Beste H.J., fijn om te horen dat alles naar wens was en hartelijke dank voor uw goede review. met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2020
Beste Jaimie, heel erg bedankt voor uw top review, met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/17/2020
Beste Charlotte, we zijn blij om te zien dat het gesmaakt heeft, Met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/17/2020
Beste Martine, we zijn blij om te zien dat het naar wens was, Met Vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/16/2020
Beste Joke, heel erg bedankt voor uw goede review, dat vinden we heel fijn om te horen, Met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Dit keer was ik een beetje verrast, er zat geen soja bij en geen chopsticks. Gelukkig had ik nog in huis, maar dit is niet zo ik gewend ben. Hopelijk volgende keer weer beter. Anders maar eens een ander proberen. 10/16/2020
Beste Jan, Gelukkig hebben we elkaar telefonisch gesproken en hebben we een passende oplossing gevonden! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/16/2020
Beste Martijn, Bedankt voor u beoordeling! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/15/2020
Beste Annet, Bedankt voor u goede review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk! 10/15/2020
Beste Ferry, Bedankt voor u mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi, snel geleverd. 10/15/2020
Beste Erik, Bedankt voor u goede beoordeling! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/15/2020
Beste Agnieszka, We zijn heel erg blij om te zien dat alles naar wens was. Bedankt voor u mooie beoordeling! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten. 10/15/2020
Beste Tessa, Bedankt voor u 5-sterren review! We zijn blij om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk zien we u snel terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super zoals altijd 10/14/2020
Beste A, Bedankt voor u 5-sterren review! We zijn blij om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk zien we u snel terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Uitstekend telefonisch geholpen. Mango sushis vielen een beetje tegen. 10/14/2020
Beste Jhj, We hebben u telefonisch proberen te bereiken over de mango tango die tegen viel, helaas kregen we geen gehoor. Heb u een mailtje gestuurd hierover zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/14/2020
Beste Baukje, Bedankt voor u 5-sterren review! We zijn blij om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk zien we u snel terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Geen soya en stokjes bij de bestelling. Verder was de doos met sushi geplet door een andere doos die er bovenop stond 10/13/2020
Beste Frits, Bedankt voor u review! Gelukkig hebben we elkaar telefonisch gesproken en is er een passende oplossing gevonden. We zien u heel graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/12/2020
Beste Thierry, Fijn om te zien dat alles naar wens was. Bedankt voor u 5-sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/11/2020
Beste Ellen, Bedankt voor u 5-sterren review! We zijn blij om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk zien we u snel terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De vloer mag wel eens geveegd worden, Vroeger liep er een meisje rond die dat goed verzorgde. Nu lopen er meer mensen, Maar de vloer ziet er niet uit. Je gaat dan automatisch denken is de rest wel schoon. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/11/2020
Beste Jerry, hygiëne is bij ons een mega prioriteit. Wij zijn eigenlijk altijd bezig met alles schoon maken, en schoon houden. Helaas regende het gister en word het vuil dan extra mee naar binnen genomen, hierdoor lijkt de vloer viezer dan normaal. Gelukkig word dit aan het begin en einde van de dag weer grondig schoon gemaakt! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super snel bezorgd. Sushi waren heerlijk. Bestellen via de website moet eenvoudiger. 10/10/2020
Beste Marinus, Bedankt voor mooie review en feedback over de website! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik kreeg geen soya saus of stokjes bij m’n bestelling 10/10/2020
Beste Maaike, erg vervelend dat de stokjes/soyasaus er niet bij zaten, wij gaan hier als team voortaan nog beter op letten, Zodat dit niet meer gebeurd, in ieder geval wel fijn dat het voor de rest wel helemaal naar wens. Hopelijk zien we u snel weer terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/8/2020
Beste B, Germaine, Bedankt voor uw goede beoordeling, daar worden wij heel erg blij van, hopelijk zien we u snel weer terug. Met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/8/2020
Beste Riet, Bedankt voor u 5-sterren beoordeling! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker. Bedankt! 10/6/2020
Beste Marjolein, Bedankt voor u 5-sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Hello, sushi quality was great as often, however the delivery wait was incredibly long this time, a lot more than 90 min, which was very disappointing. 10/5/2020
Beste Cederic, wij hebben u geprobeerd telefonisch te bereiken, maar kregen geen gehoor. Via de mail heb ik contact met u opgenomen over een passende oplossing! Mijn excuses voor het ongemak en we zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was iets mis gegaan maar perfect opgelost Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/4/2020
Beste Martijn, Bedankt voor uw review. Fijn dat we het direct hebben kunnen oplossen. We zien u graag snel weer terug Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hebben al vaker naar tevredenheid sushi besteld, maar vonden het gisteren niet smakelijk. Er zat erg weinig zalm in de sushi’s en de smaak was gewoon niet zo goed. Alsof er andere rijst gebruikt was ofzo. 🤷‍♀️ Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/4/2020
Beste Lisette, Bedankt voor de review! Gelukkig hebben we elkaar telefonisch gesproken en hebben we een passende oplossing voor u gevonden. We gaan als team hier aan werken zodat er in de toekomst niet meer zoiets zal voorkomen! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/4/2020
Beste Germaine, Bedankt voor uw goede beoordeling, daar worden wij heel erg blij van, hopelijk zien we u snel weer terug. Met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Keurig op het park gebracht tot aan de deur, het is nooit goedkoop maar wel erg lekker ! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/4/2020
Beste Ruud, Bedankt voor uw goede beoordeling, daar worden wij heel erg blij van, hopelijk zien we u snel weer terug. Met vriendelijke groet Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Wederom 2 uur gewacht op de bestelling. Er werd aangegeven 80 minuten wachttijd, maar het werden 120... 10/3/2020
Beste Dirk, wij hebben geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Helaas kregen wij geen gehoor. Via de mail heb ik contact opgenomen voor een passende oplossing! Mijn excuses voor het ongemak. We zien u graag terug bij Sushipoint! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben twee uur op onze bestelling moeten wachten, we konden zien dat het heel lang duurde voordat het bezorgd werd waardoor de yakitorispiesjes en de gefrituurde garnaal koud waren, erg jammer. Dit is de eerste keer, normaal gaat het altijd goed met de bestelling. Hopelijk gaat het de volgende keer weer goed 10/3/2020
Beste Gabrielle, Bedankt voor de review! Gelukkig hebben we elkaar telefonisch gesproken en hebben we een passende oplossing voor u gevonden. We gaan als team hier aan werken zodat er in de toekomst niet meer zoiets zal voorkomen! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom een dikke 10....!!! 10/3/2020
Beste Annika, Bedankt voor u mooie review! We zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushipoint! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/2/2020
Beste Ferry, Bedankt voor u 5-sterren review! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Afbeeldingen komen niet helemaal overeen. 10/2/2020
Beste Eugene, Bedankt voor u review! Gelukkig hebben wij elkaar hierover telefonisch gesproken. We zien u graag terug bij Sushipoint! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/2/2020
Beste JF, Bedankt voor de beoordeling! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sorry, normaal is het altijd top maar gisteren viel het tegen. De rijst was smaakloos. 9/28/2020
Beste Marjolein, wij hebben geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Helaas kregen wij geen gehoor. Via de mail heb ik contact opgenomen voor een passende oplossing! Mijn excuses voor het ongemak. We zien u graag terug bij Sushipoint! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Hoewel ik een absolute fan ben van de sushi van SushiPoint, vind ik de service in Loosdrecht echt slecht. Ik kan vergelijken, kom bij SushiPoint Amersfoort, service TOP, privé en zakelijk bij SushiPoint Hilversum service goed! Maar vanavond toch weer heerlijk gegeten! Ondanks de service! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Ellen, Bedankt voor de review! Gelukkig hebben we elkaar telefonisch gesproken en hebben we een passende oplossing voor u gevonden. We gaan als team hier aan werken zodat er in de toekomst niet meer zoiets zal voorkomen! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Per ongeluk de verkeerde sushi box bezorgd gekregen, heel snel opgelost en de juiste gekregen, heerlijk gegeten, super klantvriendelijk, klasse! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Dicky, We zijn blij om te horen dat het meteen netjes is opgelost voor u! Bedankt voor de goede review. Hopelijk zien wel u snel terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Pauline, Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Service lage beoordeling. Levering bestelling 45 minuten te laat Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste B. Gelukkig hebben we telefonisch contact gehad hierover, en gaan wij hier aan werken als team. Fijn dat we wel samen een passende oplossing hebben gevonden. We zien u graag terug bij Sushipoint! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was wéér geweldig. Korting van 20% was heel fijn... Wij misten helaas de 2 edamame boontjes bij het uitpakken van onze bestelling. Vonden het niet noodzakelijk hiervoor terug te gaan, zeker gezien de al ontvangen korting. Meld het toch hier even zodat er goed opgelet blijft worden bij het uitleveren van bestellingen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Martiene, Bedankt voor u review! Fijn om te horen dat het naar wens was. Mijn excuses dat de edamame miste in de bestelling. Gelukkig hebben wij hierover telefonisch contact gehad en zijn we tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag terug bij Sushipoint!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
ebi fry was lauw en niet meer knapperig. Verder top! 9/26/2020
Beste Tom, Gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en hebben we een passende oplossing gevonden! Nogmaals excuses voor het ongemak en we zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Louisa, Bedankt voor de beoordeling! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk 9/26/2020
Beste Marielle, Bedankt voor de goede beoordeling! We zijn blij om te horen dat het goed gesmaakt heeft. Hopelijk zien we u snel terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hadden gevraagd om geen komkommer te verwerken. Omdat we daar alergisch voor zijn. Bijna alle sushi had helaas komkommer. 9/26/2020
Beste Frank, Gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Nogmaals excuses voor het ongemak! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht