Reviews


5 sterren na 872 reviews
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima! 9/6/2019
Beste eugene, Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn om te horen dat het gesmaken heeft. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/5/2019
Beste L, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De crunch crackers waren omgevallen en lagen door de hele doos. Dit at niet plezierig. Mischien beter verpakken. De sashimi zalm was beetje smaakloos, geen goede kwaliteit. In vergelijking wat ik bestel bij de japanner in de bilt had deze zalm weinig smaak. 9/4/2019
beste l, we hebben geprobeerd contact met u te krijgen om een passende oplossing te zoeken, helaas is dit ons niet gelukt. U kunt altijd contact met ons opnemen om alsnog een passende oplossing te vinden! met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/3/2019
Beste Corine, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Erg lekker, mooi op tijd, aanrader 9/2/2019
Beste JWP, Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn om te horen dat het gesmaken heeft. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vers, lekker en op tijd bezorgd. Beste sushi afhaal- en bezorg die ik ken! 9/2/2019
Beste Jiska, Bedankt voor de goede beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle levering, lekker eten Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/1/2019
Beste Charlot, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/1/2019
Beste Yvonne, Bedankt voor u 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/1/2019
Beste Miranda, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/30/2019
Beste Hanna, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Prima service. Het eten was klaar op afgesproken tijd. Website ideaal voor bestellen En eten proeft vers 8/29/2019
Beste Anna, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/28/2019
Beste MM, Bedankt voor uw beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas waren de gefrituurde garnalen koud, de sushi zelf was heerlijk. 8/26/2019
Beste Thea, Ons excuses voor het ongemak. Ondertussen is er contact opgenomen, en zijn we gelukkig samen tot een oplossing gekomen. Met vriendelijk groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/25/2019
Beste Jolly, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eerder al zelfde feedback gegeven: niet heel goed gerold. Veel waren niet goed te pakken zonder deels uit elkaar te vallen. Was in het verleden nooit, maar laatste paar bestelling regelmatig. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/25/2019
Beste Jurriaan, Bedankt voor de feedback. We zijn blij met u input. Wij zullen dit nogmaals overleggen met de chefs. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrechtt
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik had een opmerking gemaakt dat er gebeld moest worden aan het hek en niet aangebeld dit was nog omcirkeld ook alleen de bezorgen had hier maling aan en had niet gebeld 8/24/2019
Beste Tessa, Vervelend dat dit is gebeurt. Onze bezorgers hebben hart voor de zaak dus ik weet zeker dat Ralph er geen maling aan had. Maar dat hij dit simpelweg over het hoofd zag. Spijtig dat u hier de dupe van moest worden. Gelukkig heeft de sushi gesmaakt en is het afgeleverd op het juiste adres. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
smaak top, echter wat fe laatste keren opvalt is dat de sushi rommelig is en snel uitelkaar valt. 8/24/2019
Beste Wim, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij met u input en zullen dit overleggen met onze chefs! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi als altijd erg goed weer! Inloggen op de website is alleen vaak lastig, bij betaling. 8/24/2019
Beste Johan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De zalm was op, er werd een prima alternatief geboden! 8/23/2019
Beste Mark, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Een tip: medewerkers moeten wel de hele tekst bij bestellingen lezen, we hebben voor de derde keer na het invullen van de actie code geen actie mogen ontvangen. Nou gaat het niet zoals nu de actie luidt om een gratis greentea drankje, maar wil graag aangeven dat het sip is. Vr.gr. 8/21/2019
Beste Pat, Het spijt me voor het ongemak. Ik heb uw bestelling erbij gepakt en daar staat niets op over de Ice tea grean tea dus de code niet en bij opmerkingen ook niets. Dus waarschijnlijk is het fout gegaan tijdens het invullen want ik zie niks. Toch excuses dat dit gebeurt is en bij u volgende bestelling krijgt u een extra ice tea als compensatie als u dit in de opmerkingen benoemd. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/20/2019
Beste Jolly, Bedankt voor u goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/19/2019
Beste Petra, Bedankt voor u 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top zoals altijd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/18/2019
Beste Marjan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/17/2019
Beste Hein, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten en de service zijn prima. Wat nooit werkt is het uitvoeren van acties, die aangeboden worden en ook opgegeven worden bij de bestelling. Vandaag code EBI ingevoerd, maar is niet geleverd. Heel jammer en zeker omdat het altijd zo gaat. Bij de bestelling van de gerechten had ik er rekening mee gehouden. 8/14/2019
Beste Hans, Als eerst bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Wij vinden het erg vervelend dat dit is gebeurt. We zullen 1 deze dagen een compensatie bij u langsbrengen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/13/2019
Beste Jolly, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was weer heerlijk en vers bereid. Vriendelijk personeel! 8/10/2019
Beste JC, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/9/2019
Beste Nicole, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 8/9/2019
Beste Bart, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/9/2019
Beste Charlot, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/7/2019
Beste Harm, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/7/2019
Beste Frans, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi waren minder dit keer. De extra tempuragarnalen die we kregen waren heerlijk. 8/5/2019
beste P, we hebben elkaar inmiddels gesproken. En ik hoop dat we tot een gepaste oplossing zijn gekomen. met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht.
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfecte sushi. Stipte levering. Erg genoten! 8/3/2019
Beste Ilona, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/28/2019
Beste Liane, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/28/2019
Beste Wendy, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/28/2019
Beste Tineke, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk! Vers en zeer goed verzorgd! 7/26/2019
Beste Jim, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ik had bij het menu gevraagd om 2 nigiri zalm ipv nigiri tonijn, dit was niet goed gegaan. Er zaten alsnog de nigiri tonijn in. 7/26/2019
Beste Suus, Normaliter passen wij dit altijd aan het was ons dit keer ontgaan excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd weer top! Zelfs bij 38 graden buitentemperatuur was alles prima qua smaak en temperatuur! 7/26/2019
Beste Arjan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/25/2019
Beste Caroline, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling werd half uur te laat bezorgd. 7/24/2019
Beste Anita, Het was gister extreem druk door het warme weer. Het spijt ons dat het later aangekomen is in Maartensdijk. In de toekomst zullen we ons best doen om dit te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/23/2019
Beste Astrid, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Vervelend als je voor 4 personen eten besteld dat er dan maar voor 2 personen soyadsaus en chopsticks bijgeleverd worden 7/23/2019
Beste Marjolijn, Spijtig dat het mis is gegaan. Als ik zelf naar de bestelling kijk had ik er voor 3 personen sojasaus en stokjes bij gedaan. Als u voortaan wilt dat dit voorkomen wordt. Geef het dan even aan bij de opmerkingen en dan houden wij er rekening mee houden. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super service. Sushi is gewoon erg goed en niet te duur. Bezorging werd (na telefonisch overleg of dat akkoord was) een half uurtje eerder. Sushi point Loosdrecht is aanrader 7/22/2019
Beste Maaike, bedankt voor de beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/22/2019
Beste Albert, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/21/2019
Beste Harm, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
7/19/2019
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker weer 7/19/2019
Beste Mirjam, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!!! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/19/2019
Beste Frank, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi werd op tijd gebracht. Wat hebben we weer heerlijk gegeten!!! Tot de volgende keer! 7/16/2019
Beste Ellen, Bedankt voor u goede beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
7/16/2019
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de prijs/kwaliteitsverhouding niet goed vind. erg prijzig voor hetgeen je krijgt. dit keer waren er ook een stokjes bij de sushi geleverd.. 7/15/2019
Beste Yolande, Spijtig om te horen dat het dit keer minder was. Gelukkig mocht u nog gebruik maken van de kortingsbon die verlopen was. Bedankt voor uw bestelling en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
jammer dat er niet werd bezorgd. voor de rest was alles top Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/14/2019
Beste Mona, Onze excuses maar we moesten onze bezorggebied verkleinen i.v.m. te weinig bezorgers door de vakantie. Gelukkig beviel de rest wel! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er was een fout gemaakt in de bestelling, die keurig werd afgehandeld en opgelost. Heel erg fijn bedrijf! 7/13/2019
Beste Melanie, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!!! Gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/13/2019
Beste Kirianne, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ziet er keurig uit. Alles netjes verpakt. Super! Alleen zat er iets verkeerd bij de bestelling. Als het goed is komt er een nette oplossing! 7/10/2019
Beste Ryanne, Bedankt voor uw beoordeling! Gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Werd gebeld dat het eerder klaar stond...perfect! 7/10/2019
Beste Marco, Fijn om te horen dat het naar wens was. Voor ons een kleine moeite om te laten weten dat het eerder klaar kan staan, zodat u eerder kan eten. Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima kwaliteit en stipt op Tijd klaar! 7/9/2019
Beste Arjan, We zijn blij om te horen dat de bestelling op tijd klaar stond voor u, en dat u tevreden bent. Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/8/2019
Beste Monique, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht