Reviews


5 sterren na 1227 reviews
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben niet het juiste ontvangen wat we besteld hadden. Eten was verder wel super lekker en smaakte echt vers. Zalm zo heerlijk mals! 5/6/2020
Beste Karen, Gelukkig hebben we contact gehad en zijn we ook tot een passende oplossing gekomen. Fijn om te horen dat het wel gesmaakt heeft! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
5/6/2020
Beste Gaby, Nogmaals bedankt voor uw review. we begrepen dat u de sterren review verkeerd had ingevuld. Fijn om te zien dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/5/2020
Beste Rob, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u weer snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Grote hompen, veel rijst, erg vlak qua smaak. Zeker niet voor herhaling vatbaar. Jammer. 5/5/2020
Beste Anja, Gelukkig hebben we contact gehad en zijn we ook tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag terug bij Sushipoint! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/4/2020
Beste Kirstin, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u weer snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top verzorgd! Heerlijke sushi, helemaal op tijd bezorgd door een uiterst vriendelijke bezorger! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/3/2020
Beste Nancy, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint . Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
👍 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/3/2020
Beste Rick, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Voor get eerst dat ik een mail krijg via email van piggy. Geb veel punten daarvoor niet kunnen verzilveren. Niet zoals het moet helaas. Eten was lekker! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/3/2020
Beste Jolly, Gelukkig hebben we telefonisch contact gehad en zijn we bezig met het probleem oplossen! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/3/2020
Beste H.J, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u weer snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/3/2020
Beste Sophie, fijn dat alles naar wens was! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten. Enige nadeel: het is zo op! Voor herhaling vatbaar. 5/2/2020
Beste Barbara, Fijn om te horen dat u heerlijke gegeten heeft! We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
prima tot de volgende keer 5/2/2020
Beste Philip, Bedankt voor de goede beoordeling en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hebben weer gesmuld van de sashimi en sushi. Tot gauw. 5/1/2020
Beste Ellie, We zijn erg blij om te horen dat het gesmaakt heeft! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/30/2020
Beste Paul, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bestelling was perfect en dank voor het opnemen van onze wensen. 4/30/2020
Beste Rick, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Hallo, helaas viel het erg tegen. We kregen Temaki tuna ipv temaki spicy tuna, en de beiden urumakis klopten ook niet. De crunchy veggie viel uit elkaar. Echt jammer! Wij wonen precies tussen jullie vestiging en die in Hilversum in, normaal bestellen we daar en dat gaat goed. Jammer dat het nu mis gaat :( tegenvaller. 4/29/2020
Beste Limore, Gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en hebben we het netjes opgelost. Nogmaals mijn excuses, en we hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/29/2020
Beste Marije, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/29/2020
Beste Eric, fijn om te zien dat bijna alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorging 1 uur te laat, jammer maar eten goed. 4/29/2020
Beste Mijntje, Gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en hebben we het netjes opgelost. Nogmaals mijn excuses, en we hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/29/2020
Beste Dirk, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super gegeten en zo mooi verzorgd ,en wat een heerlijke smaak 4/29/2020
Beste Roely, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten! 4/28/2020
Beste Sonja, Fijn om te horen dat het heerlijk gesmaakt heeft! Bedankt voor de goede beoordeling. We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/28/2020
Beste Annet, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/27/2020
Beste Cedric, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/27/2020
Beste Aafke, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Er zat helaas geen sojasaus bij. Ook geen stokjes. Gelukkig had ik beide zelf. 4/27/2020
Beste Eric, Ons exuses voor het ongemak! Zal het doorgeven aan het team zodat dit de volgende keren niet meer zal voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/27/2020
Beste Nash, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaas was het linkermenu vergeten, gebeld maar kon niet alsnog bezorgd worden. Er was beloofd het geld terug te storten op mijn bankrekening maar tot op heden niets ontvangen. Sushi was wel he er l lekker 4/27/2020
Beste Karin, Gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en hebben we het netjes opgelost. Nogmaals mijn excuses, en we hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/26/2020
Beste Ilse, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
super aardig Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/26/2020
Beste Nicoline, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde echt veel en veel te lang! 4/25/2020
Beste Marcel, bedankt voor de review. Wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen maar kregen u helaas niet te pakken. Met vriendelijke Groet, team SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/25/2020
Beste Willem, fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
👍 4/25/2020
Beste Rosalie, hartelijk bedankt voor de goede beoordeling! Daar worden we blij van. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Na 1 1/2 uur werd er gebeld dat de bestellingnog een half uur ging duren dus toen maar geannuleerd vindt 95 minuten al redelijk als bezorgtijd maar om er dan nog een half uur langer van te maken gaar te ver laatste keer ook ruim half uur later als aan gegeven 4/25/2020
Beste Willem, nogmaals ons excuses voor het ongemak. Vanwege de drukte kan de wachttijd helaas iets langer zijn. Gelukkig hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
bestellen ging makkelijk. bij aankomst bleek de bestelling nog niet klaar te zijn, prima natuurlijk, dan weet je iig zeker dat het verser dan vers is. Door de hectische drukte bij sushi point loosdrecht was een deel van de bestelling achtergebleven in de vestiging. nog voordat ik de straat uit was, werd ik al gebeld hierover. echt allemaal zo netjes!! 4/24/2020
Beste Mai, Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn om te horen dat u alles netjes vond verlopen. We hopen u weer snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Had to wait for a very long time today for delivery (90 min) which is more than we have ever waited before. Quality of sushis was great as most times, but the waiting time was painful. 4/24/2020
Dear Cedric, We apologize that it took a little longer this time. This is due to the extra crowds. Nice to hear that the quality was good. We hope to see you again at Sushipoint Loosdrecht. Sincerely, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer geweldig. Prima op tijd en prima kwaliteit 4/24/2020
Beste H.M, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te zien dat alles naar wens was. We hopen u weer snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was zoals altijd weer lekker! 4/23/2020
Beste Shirley, Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn om te horen dat het weer naar wens was. We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Door drukte begrijpelijk dat er bij de bestelling stond dat het 80 minuten zou duren. Na 100 minuten nog niks gehoord te hebben, heb ik er toch maar even achteraan gebeld. Het zou nog wel even 20 minuten duren maar we zouden een sorry bon krijgen en een extra portie ebi. Uiteindelijk na in totaal 138 minuten te hebben gewacht kwam onze bestelling incl sorry kaart maar excl extra ebi, jammer. 4/23/2020
Beste Anna, Gelukkig hebben we elkaar telefonisch gesproken en hebben we een passende oplossing gevonden. Nogmaals ons excuses voor het ongemak. We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/23/2020
Beste Sabrina, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van.Met vriendelijke groet, SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Lekkere sushi en bestellen incl betalen ging als een fluitje. Het duurde echter wel vijf kwartier voordat onze ZSM bestelling werd geleverd. Dat mag in deze tijd. 4/22/2020
Beste Jelmer, Ons excuses dat het wat langer heeft geduurd deze keer. Dit komt door extra drukte etcetera. Fijn om te horen dat het niet erg was, en dat het eten lekker was! Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima, geen op-aanmerkingen! 4/22/2020
Beste Gaby, Bedankt voor de goede beoordeling! We hopen u snel terug te zien bij Sushipoint Loosdrecht. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/22/2020
Beste Ron, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van.Met vriendelijke groet, SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Was lekker 4/21/2020
Beste Femke, Wat fijn om te horen dat alles zo naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/18/2020
Beste Majorie, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Sorry invullen was niet makkelijk. De website kan iets duidelijker volgens mij 4/18/2020
Beste Tieneke, Ik hoop dat het uiteindelijk wel is gelukt met de sorry bon. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 4/17/2020
Beste Marco, Wat fijn om te horen dat alles zo naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten nog niet ontvangen ?! 4/17/2020
Beste Ko, We hebben elkaar inmiddels gesproken en het eten is gelukkig nog wel bezorgt. Nogmaals onze excuses voor het lange wachten. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Zie mail 4/17/2020
Beste Monique, Bedankt voor de beoordeling. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn samen tot een goede oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Na ruim 2 uur wachten en drie keer bellen is er om20.40 uur nog steeds niets, zeer slecht!! 4/17/2020
Beste Andries, Nogmaals onze excuses voor het lange wachten, gelukkig hebben we elkaar telefonisch gesproken en heeft u het eten wel ontvangen, en heeft het ook goed gesmaakt. We gaan er vanuit dat het de volgende keer iets sneller is. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 4/17/2020
Beste Annemarie, Wat fijn om te horen dat het zo naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/17/2020
Beste Sanne, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van!
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top! 4/15/2020
Beste Rosalie, Bedankt voor de goede beoordeling! Wij zijn blij om te zien dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij bestellen vaak sushi bij sushipoint. Eerst bij de vestiging in Hilversum en nu bijna altijd in Loosdrecht. Het eten is echt fantastisch! Wel is het heel jammer dat de omvang van de rollen erg is afgenomen. In Hilversum (en in het beging ook in Loosdrecht) kreeg je bij bestelling van een menu echt een volle doos met lekkere dikke Uramaki-rollen. Tegenwoordig zijn de rollen echter erg klein geworden. Zo bestond onze Softshell mango bijvoorbeeld uit enkel zeer dunne stukjes. Veel te klein voor de gevraagde prijs. Graag zien we dus graag weer die lekkere volle rollen en menu's terugkomen en anders zullen we helaas weer moeten uitwijken naar Hilversum. 4/14/2020
Beste Jorgen, Gelukkig hebben we telefonisch contact had en zijn we tot een passende oplossing gekomen! Nogmaals bedankt voor de feedback, we gaan er werk van maken! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/14/2020
Beste Maaike, Bedankt voor de goede beoordeling! Wij zijn blij om te zien dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/13/2020
Beste Dagmar, Bedankt voor de goede beoordeling! Wij zijn blij om te zien dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/12/2020
Beste Sebastiaan, Bedankt voor de goede beoordeling! Wij zijn blij om te zien dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/11/2020
Beste Anne-Karlijn, Bedankt voor de goede beoordeling! Wij zijn blij om te zien dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top, helaas stukje plastic in de sushi aangetroffen. Ondanks dat hebben we heerlijk gegeten. 4/11/2020
Beste Margo, Gelukkig hebben we telefonisch contact had en zijn we tot een passende oplossing gekomen! Nogmaals ons excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht
SushiPoint Loosdrecht Nootweg 1 035 – 20 33 111
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/10/2020
Beste Luut Peter, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Loosdrecht