Hoeveel Sushi per persoon?


Hoeveel sushi je per persoon bestelt, wordt niet alleen bepaald door het feit of je een grote- of juist kleine eter bent. Ook factoren als het moment van de dag, de soort Sushi die je wilt eten of de rol van de maaltijd (diner, lunch of tussendoortje) spelen mee. Wil je sushi eten als complete maaltijd, houd dan rekening met gemiddeld 12 tot 18 stuks per persoon. Voor de lunch kan je ongeveer 8 tot 12 stuks aanhouden. Kies je voor Temaki sushi, dan volstaan 4 tot 6 stuks per persoon. Maar eet vooral de hoeveelheid waar jij je goed bij voelt. De maaltijd moet zorgen voor het juiste verzadigde gevoel zonder je te vol te eten.

Bestel hier direct jouw verse sushi! →

wat is sushi

Stil je lekkere trek met sushi van Sushipoint

Sushipoint maakt het je makkelijk om de juiste hoeveelheid sushi te kiezen als hoofd, tussen- of lunchgerecht. Zo bieden we speciale menu’s voor 1 of 2 personen die met de grootste zorg door onze chef-koks zijn samengesteld. Uiteraard kan je deze aanvullen met een bijgerecht naar keuze of een verfrissend drankje. Ook voor de kleine sushi-eter hebben we een speciale maaltijdbox inclusief lekker Japans dessert en leuk cadeautje.

Volop keuze in speciale eenpersoonsmenu’s

De eenpersoonsboxen zijn zorgvuldig samengesteld met uitsluitend verse ingrediënten in een uitgewogen hoeveelheid. Elk menu heeft zijn eigen specifieke inhoud. Kies bijvoorbeeld voor de mixed sushi. Met 18 stuks een heerlijk en afwisselend menu met uramaki California, maki zalm/komkommer, nigiri zalm en nigiri tonijn. Liever vegetarisch? Kies dan voor het menu ‘HappieVeggie inclusief een portie edamame (soyabonen). Onbetwist een (h) eerlijke sushimaaltijd. Naast de uitgebreide keuze in eenpersoonsmneu’s, bieden we uiteraard ook voor twee- of meer personen een passend menu.

Zin in Sushi? Bestel de juiste hoeveelheid bij Sushipoint

Of je nu je eigen menu wilt samenstellen met verse sushi of kiest voor een van onze menu’s, bij Sushipoint weet je zeker dat je precies de juiste hoeveelheid sushi bestelt voor het benodigde aantal personen. Afhankelijk van de soort sushi, bestel je bij Sushipoint je sushi per stuk of per 2, 3, 4, 5, 6 of 8 stuks. Zo kan je de hoeveelheid sushi exact afstemmen op de trek die je hebt. Houd gemiddeld rekening met ongeveer 15 stuks sushi per persoon voor een volwaardige maaltijd.

Bestel nu je favoriete sushi in de juiste hoeveelheid. Bestellen van sushi is bij Sushipoint eenvoudig en wij bezorgen het bovendien bij u thuis of op uw werk. Wilt u liever sushi afhalen? Dat kan uiteraard ook! Neem daarvoor contact op met de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt.

Bestel hier direct jouw verse sushi! →