Is sushi glutenvrij?


Een veelgestelde vraag bij SushiPoint is sushi glutenvrij beschikbaar? Er zijn voldoende ingrediënten beschikbaar om glutenvrije sushi te kunnen maken. Echter, de meeste sushi zijn door het gebruik van verschillende ingrediënten niet glutenvrij. SushiPoint helpt met een unieke legenda van allergenen waardoor in een oogopslag duidelijk is uit welke bestanddelen de sushi bestaat.

Bestel hier direct jouw verse sushi! →

wat is sushi

De sashimi van SushiPoint is glutenvrij

Wil je er zeker van zijn dat je een glutenvrije maaltijd bestelt bij SushiPoint, kies dan voor sashimi. De sashimi zalm, de sashimi tonijn, de sashimi menu’s of de sashimi mix bevatten geen gluten, worden verse bereid en zijn in al haar verschijningsvormen bij SushiPoint bijzonder smakelijk. Ook populaire bijgerechten als de verse komkommersalade, seaweedsalad, sesam TunaSalad,de avocado of edamame (sojabonen) zijn glutenvrij en passen zodoende uitstekend in een glutenvrij dieet.

Check of het gerecht wel of niet glutenvrij is

Veel sushigerechten bevatten gluten door het gebruik van bepaalde ingrediënten. Dit is per sushigerecht verschillend. Zo is ook de gebruikte sojasaus niet vrij van gluten. Gelukkig heeft SushiPoint een uitgebreide allergenenlijst die iedereen gemakkelijk kan raadplegen. Hierdoor kan je per sushigerecht heel eenvoudig de ingrediënten bekijken en beoordelen of het sushigerecht glutenvrij is. Twijfel je nog? Vraag dan bij een van onze vestigingen voor meer informatie over het wel of niet aanwezig zijn van gluten in het sushigerecht van SushiPoint.

Zin in een glutenvrij sushigerecht? Raadpleeg SushiPoint!

Twijfel je of wil je zeker weten of een sushigerecht van SushiPoint glutenvrij is? Vraag dan altijd even bij een van onze medewerkers na of we een sushivariant zonder gluten hebben. Ook de glutenvrije gerechten worden met de grootste zorg en toewijding vervaardigd waardoor je verzekerd bent van een heerlijke, vers bereide maaltijd. Bestellen is heel eenvoudig en bovendien kan je er zelf voor kiezen om je sushigerecht af te halen of om het te laten bezorgen. Kijk verder op onze website voor alle informatie!

Bestel hier direct jouw verse sushi! →