Is sushi gezond voor de lijn?


Sushi is een goede bron van gezonde vetten (omega 3), eiwitten en andere goede voedingsstoffen en kan zodoende passen in een verantwoord dieet. Doordat veel bestanddelen van sushi een gezonde basis voor een maaltijd vormen, is het heel eenvoudig om een gezond en verantwoord sushimenu samen te stellen. Uiteraard zit er een verschil in de hoeveelheid calorieën tussen de verschillende sushigerechten. Bij SushiPoint is het echter heel makkelijk om een gezonde en verantwoorde keuze te maken.

Bestel hier direct jouw verse sushi! →

wat is sushi

Geniet van gezonde sushi bij SushiPoint

Genieten van gezonde sushi start bij SushiPoint met het maken van de juiste hoeveelheid sushi. Eet niet te veel maar zeker ook niet te weinig om tot een gezond en evenwichtige maaltijd te komen. SushiPoint gebruikt altijd verse ingrediënten. Wil je zo gezond mogelijk sushi eten, kies dan voor sushi met groenten en rauwe vis. Deze bevatten over het algemeen minder vet en zijn zodoende een verantwoorde keuze als je gezond wilt eten met zo weinig mogelijk calorieën.

De voordelen van sushi als gezonde voedingsbron

Onze koks gebruiken bij SushiPoint ingrediënten als rijst, vis, kip, groenten en zeewier. Stuk voor stuk goede voedingsmiddelen passend bij een gezond dieet en daardoor dus goed voor de lijn. De rijst levert bovendien koolhydraten die je lichaam nodig heeft als energiebron. Het vlees of de (rauwe) vis voorziet je lichaam van eiwitten en gezonde vetten en de verschillende soorten groenten zorgen voor de benodigde vitaminen en mineralen. Daarnaast is sushi gewoon erg lekker. Fijn is ook dat je door de kleine hoeveelheden zelf de controle hebt over wat je neemt en je daardoor eenvoudiger aan portie-controle kunt doen.

Bij SushiPoint bestel je gezonde sushi heel eenvoudig

Ook zo’n zin gekregen in een speciaal voor jou samengesteld, overheerlijken toch verantwoord sushigerecht? We hebben bij alle vestigingen van SushiPoint een uitgebreid aanbod van losse sushi of speciale menu’s zodat je heel eenvoudig een gezonde sushimaaltijd kunt samenstellen met veel verse ingrediënten. Naast onze gezonde sushimenu’s met veel groenten die met liefde en de grootst mogelijke zorg door onze koks worden vervaardigd, hebben we de keuze uit lekkere en gezonde bijgerechten die jouw sushimaaltijd compleet maken. De heerlijke salades met komkommer, tonijn of zeewier bevatten een uitgekiende mix van gezonde gerechten en zijn perfect om naast je sushi te eten! Alle verse sushi wordt ambachtelijk vervaardigd bij SushiPoint en we gebruiken uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Zo kan jij genieten van heerlijke sushi van absolute topkwaliteit op het moment dat jij daar zin in hebt! Als je sushi bij ons bestelt, wordt je bestelling helemaal compleet geleverd inclusief chopsticks, soya, gember, wasabi en een easy-cup voor de soya. Direct een overheerlijk en gezond sushimenu bestellen van SushiPoint? Je kunt er zelf voor kiezen om jouw sushi bij een van onze vestigingen af te halen of dat we de sushimaaltijd bij jou bezorgen.

Bestel hier direct jouw verse sushi! →