Reviews


5 sterren na 3738 reviews
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk vers eten en mooi op tijd geleverd 11/26/2022
Beste Marjolein, Bedankt voor de prachtige woorden. We hopen u weer snel te zien bij ons! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Prima sushi 11/26/2022
Beste Daphne, bedankt voor uw mooi review. Graag tot de volgende keer. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Een uur wachten zonder een melding dat het langer duurt vind ik niet zo netjes. Wel opgelost met een kortingscode maar toch zou dat netter zijn. 11/25/2022
Beste Jochem, bedankt voor uw review. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en zijn we tot een passende oplossing gekomen. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Wij zouden een combi deal krijgen, die deal zat bij het menu. Op de website was aangegeven dat er bonen en zoet zure komkommer bij zou zitten. We hadden sushi point Apeldoorn gebeld. We kregen iemand aan de lijn die zo afgezaagd was. Het probleem met die medewerker was dat je totaal geen normaal woord met hem kon praten. Hij zei dat is een fout van de website en liet ons wederom betalen voor de soja bonen en komkommer, ook was de wasabi niet geleverd aan ons. We moesten dus wederom betalen voor de salade en ze wilden ons ook nog de bezorgkosten laten betalen. Tot zo ver, ik vond Timo die ons telefonisch te woord stond een ontzettende kwal en zeker niet klantgericht en meedenkend. 11/25/2022
Beste Manuel, bedankt voor uw review. Om u tegemoet te komen, hebben wij een cadeaubon ter waarde van 10,- naar u op gestuurd. U kunt deze op onze eigen site inleveren en is een jaar lang geldig. Graag tot de volgende keer. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super 11/24/2022
Beste Wiepkje, bedankt voor uw mooie review. Graag tot de volgende keer. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/24/2022
Beste Fred, bedankt voor uw mooie review. Graag tot de volgende keer. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Website werkt goed maar dit kan nog gebruiksvriendelijker wat betreft het kiezen van de menuโ€™s. 11/23/2022
Beste Lex, bedankt voor uw review. We zullen contact gaan opnemen met onze ICT-afdeling. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect!! 11/22/2022
Beste Hetty, bedankt voor uw prachtige review. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Gisteravond sushi besteld 2 boxen omdat we iets wouden vieren. Krijgen we de bezorger aan de deur met de het volgende ja sorry de rijst was op dus we hebben er 2 kado bonnen bij gedaan en het kan zijn dat niet alles compleet is.. sorry maar wat?! Dat kan toch niet... 11/22/2022
Beste John, bedankt voor uw review. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en hebben we kunnen uitleggen wat er aan de hand was. We zijn ook tot een passende oplossing gekomen en hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima service en vriendelijk personeel!! 11/21/2022
Beste Hajo, bedankt voor de mooie woorden en uw mooie review. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/21/2022
Beste Chantal, bedankt voor uw mooie review. Graag tot de volgende keer. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/21/2022
Beste Wijnand, bedankt voor uw positieve review. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk. Mooi op tijd geleverd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Dag Jacqueline, dank u wel voor de complimenten en de 5 ***** review! Dat vinden we super leuk. Graag tot een volgende keer bij Sushipoint.
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Goed van smaak, gevarieerde box. Maar tjonge wat is sushi overpriced Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Annemieke, dank u wel voor het compliment. Vanaf volgende week kunt u onze sushi bestellen met de Black Friday Deal: 20% korting met code 2020. Met vriendelijke groeten van Team Sushipoint Apeldoorn.
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Late levering kon ook niet afhalen vandaag 11/19/2022
Beste Britt, lijkt er op dat er een storing was op de site. Als u dit de volgende keer weer ervaart, belt u ons dan svp even. Dan nemen we uw bestelling handmatig aan. Met vriendelijke groeten, Team Sushipoint.
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
๐Ÿ™Œ๐Ÿป 11/19/2022
Beste Maurice, bedankt voor deze mooi review, we hopen u snel weer terug te zien. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was top & vriendelijk geholpen. 11/19/2022
Beste Lydia, dank u wel voor deze mooie woorden. graag tot de volgende keer. tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/19/2022
Dag Krista, Dank u wel voor de mooie review en graag tot ziens bij Sushipoint. Groeten van het Team.
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/18/2022
Beste Linda, bedankt voor uw mooie review. Graag tot de volgende keer. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was weer erg lekker. Bezorging werd iets later maar ik werd daarover gebeld. Super service! 11/17/2022
Beste Lisette, bedankt voor de mooie complimenten. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon goed 11/16/2022
Beste Bart, dank u wel voor het mooie compliment en graag tot de volgende keer. Groeten van Team Sushipoint Apeldoorn.
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/16/2022
Beste Larissa, bedankt voor uw geweldige 5 sterren review. Graag tot de volgende keer. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Verse sushi met zorg gemaakt. De smaken waren voor mij saai en de verschillende soorten sushi leken erg veel op elkaar. 11/14/2022
Beste Annette, dank u wel voor de feedback. U had het Uramaki menu besteld van 4 soorten uramaki. Dat zijn inderdaad dezelfd soort sushi. Wellicht is ons New York of Luxury menu beter gevarieerd voor u. Met vriendelijke groeten, Team Sushipoint Apeldoorn.
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom geweldig. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/13/2022
Beste Bas, bedankt voor uw mooie woorden en uw prachtige 5 sterren review. Graag tot snel. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/13/2022
Beste Karin, bedankt voor uw prachtige review, Graag tot de volgende keer. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/13/2022
Beste Rosita, bedankt voor uw geweldige 5 sterren review. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/13/2022
Beste Carolien, dank u wel voor de 5 sterren review. Graag tot de volgende keer bij Sushipoint Apeldoorn.
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk En vriendelijke bezorger Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/13/2022
Dag Jacquelien, dank u voor de mooie beoordeling. We zullen de complimenten ook overbrengen aan de bezorger. Groeten van Team Sushipoint Apeldoorn.
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/13/2022
Beste Cheyenne, Bedankt voor deze mooie 5 sterren review. we hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/11/2022
Beste Ellen, bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/11/2022
Beste Sandra, bedankt voor u mooi 5 sterren review. we hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groet, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke vegan sushi. 11/10/2022
Beste Wilma, bedankt voor uw mooie woorden. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom een succes!! 11/9/2022
Beste Wiepkje, bedankt voor uw prachtige review en de mooie woorden. Graag tot de volgende keer! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/6/2022
Beste Beppie, Bedankt voor de 5 sterren review. we hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik vind de kwaliteit van de sushi minder worden. Het is koud en hard. Tis niet meer wat het altijd was. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/6/2022
Beste Charlène, dank u wel voor uw review, we zullen de aanmerkingen intern bespreken en dit verbeteren. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Het duurdeveel te lang voordat de bestelling bezorgd werd en matige kwaliteit 11/5/2022
Beste Gonnie, bedankt voor uw review. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en zijn we tot een passende oplossing gekomen. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/5/2022
Beste Ineke, bedankt voor de mooie woorden en uw mooie review. Graag tot de volgende keer. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Prima gegeten, op tijd geleverd. Alleen helaas was het ijs niet bij het kindermenu bijgevoegd. 11/5/2022
Beste Tamara, bedankt voor uw review. Onze excuses dat uw bestelling niet helemaal compleet was. We zullen de volgende keer extra goed opletten dat alles erbij wordt geleverd. Graag tot de volgende keer. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
zoals gewoonlijk perfecte kwaliteit 11/5/2022
Beste Wil, bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/4/2022
Beste Aldi, bedankt voor de mooie woorden en uw mooie review. Graag tot de volgende keer. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Twee sushi rollen lagen plat in de doos, nog nooit gezien nieuwe medewerkers of sushi gecrashed en opnieuw in doos gedaan. Vreemd. Website ondanks account moet je iedere keer bij bestelling weer naam en adres invoeren. Super onhandig 11/3/2022
Beste Gijs, de sushi was zeker niet gecrashed, echter hadden we gisteren gekozen voor een andere opmaak van het New York menu. Het probleem met het opnieuw invullen van de gegevens komt inderdaad voor op iOS. Onze it afdeling heeft dit in behandeling en wordt binnenkort opgelost. Groeten van Team Sushipoint Apeldoorn.
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten was top, en dit keer erg snel bezorgd. ๐Ÿ‘Œ 11/2/2022
Beste Jessica, bedankt voor de mooie woorden en uw mooie review. Graag tot de volgende keer. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/2/2022
Beste Pauline, bedankt voor uw mooie 5 sterren review. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/1/2022
Beste Mirjam, bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer geweldig ! 10/31/2022
Beste, bedankt voor de mooie complimenten. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste Maureen, bedankt voor uw mooie review, We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Half uur te laat Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste Daniela, bedankt voor uw review. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en zijn we tot een passende oplossing gekomen. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Echt Top! , wij zijn erg fan van de handroll ebi fry!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste Bram, dank u wel voor de complimenten. Graag tot een volgende keer bij Sushipoint Apeldoorn.
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij hebben lekkere sushi gegeten. Bezorging was op tijd, de medewerker was vriendelijk en aardig. Heel tevreden! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste Galyna, bedankt voor uw mooie 5 sterren review. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk 10/29/2022
Beste Jacquelien, bedankt voor uw mooie 5 sterren review. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Door een opeenstapeling van tegen slag bij Sushipoint ging er dit keer veel mis. Ik ben hierover correct opgebeld en ingelicht en ruimhartig gecompenseerd. In moeilijke tijden komen goede bedrijven bovendrijven. Top gedaan! En het eten was weer meesterlijk! Tot de volgende keer. 10/27/2022
Beste Stephan, dank u wel het achterlaten van uw review. we hebben elkaar inmiddels telefonische gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. graag tot de volgende keer. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/27/2022
Beste Jacquelien, bedankt voor uw mooie review. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/27/2022
Beste Kim, bedankt voor uw mooie 5 sterren review. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten en de website was goed. Door drukte werden we gebeld dat onze order later kwam. Ze zouden wat extras erbij doen voor het ongemak. Een uur later pas de maaltijd ontvangen en niets extras. Opzich is dat geen probleem maar beloof klanten dan niet dat ze wat extras krijgen. 10/27/2022
Beste Bram, bedankt voor het achterlaten van uw review. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Graag tot de volgende keer. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten was super 2 1/2 uur wachten op een bestelling is echt te lang! 10/26/2022
Beste Karin, bedankt voor het achterlaten van uw review. Inmiddels hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn we tot een passende oplossing gekomen. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/26/2022
Beste Jolanda, dankt voor uw prachtige review. we hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Groeten, Teams Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten goed als altijd, website ook geen opmerking. Bij bezorging stond een uiterlijke bezorgtijd. Deze kwam echter pas 35 minuten later. Jammer 10/26/2022
Beste Maud, bedankt voor het achterlaten van uw review. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en zijn we tot een passende oplossing gekomen. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/25/2022
Beste Reina, bedankt voor uw prachtige 5 sterren review. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot snel! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
weer heerlijk gegeten met collega's. Bezorging perfect op tijd. 10/19/2022
Beste, bedankt voor uw mooie woorden en uw prachtige 5 sterren review. We hopen u graag weer snel terug te zien bij ons. Tot dan! Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
SushiPoint Apeldoorn Asselsestraat 69 055-2034144
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Doordat de levering zo lang duurde was het niet meer warm. Wel correct dat over de late levering gebeld is 10/17/2022
Beste, bedankt voor het achterlaten van uw review. Inmiddels hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Graag tot de volgende keer. Groeten, Team Sushipoint Apeldoorn
ย