Reviews


5 sterren na 4089 reviews
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was super lekker! 4/16/2024
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/15/2024
Heel erg bedankt voor de mooie review beste Gijsbert en hopelijk tot snel weer! Voor nu wensen wij u een hele fijne week toe! Met vriendelijke Groeten Team SP Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/14/2024
Beste H, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was heerlijk, ga zeker vaker bestellen. 4/13/2024
Beste Rob, heel erg bedankt voor de vele sterren. Hopelijk heeft u er van genoten! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
prima op tijd 4/12/2024
Beste JL, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/11/2024
Beste R, heel erg bedankt voor de vele sterren. Hopelijk heeft u er van genoten! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Tempura garnaal in sushi zompig nat en koud, duidelijk van gisteren...jammer 4/11/2024
Beste Ilse, Wij hebben u geprobeerd te bellen maar kregen u helaas niet te pakken. We proberen het morgen opnieuw. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
We misten de zeewiesalade en de zalm was echt amper te zien zo weinig. 4/9/2024
Beste Anouk, nogmaals onze excuses dat u de zeewier miste. Wij hebben u inmiddels gesproken en zijn tot een gepaste oplossing gekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik had aangegeven dat ik geen wasabi wou maar kreeg toch 3 bakjes. 4/9/2024
Beste Sara, onze excuses dat u alsnog wasabi heeft ontvangen wij zullen in het vervolg mocht die er komen daar op letten. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mooi menu die New York. Mooie opmaak en lekker eten. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/7/2024
Beste Reggie, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/7/2024
Super bedankt voor uw mooie beoordeling en compliment. Wij hopen u gauw weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk!! 4/4/2024
Beste Cindy, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Een heerlijk schaaltje extra shushi van de zaak. 4/3/2024
Beste Siem, heel erg bedankt voor de vele sterren. Hopelijk heeft u er van genoten! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/2/2024
Beste Denise, bedankt voor uw feedback. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was heerlijk vers we hebben weer genoten. 4/1/2024
Beste Saskia, bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/1/2024
Beste Bart, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker gegeten - bedankt! 4/1/2024
Beste Rose, bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Boontjes misten. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/31/2024
Beste Piroska, nogmaals onze excuses dat u de boontjes miste. Wij hebben u inmiddels gesproken en zijn tot een gepaste oplossing gekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/31/2024
Beste Elly, bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd even lekker ! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/31/2024
Beste Manon, bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/30/2024
Beste Ilona, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/30/2024
Beste Sarah, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/29/2024
Beste Job, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/27/2024
Beste Vita, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer geweldig gegeten, alles kersvers en lekker gevarieerd. Deze keer één minpuntje, er zaten stukjes bot in de sushi met kip (eenpersoons menu). Dit was de eerste keer overigens van alle keren dat we besteld hebben. 3/26/2024
Beste Esther, bedankt voor uw feedback en de vele sterren. De kip krijgen wij kant en klaar binnen. Het kan natuurlijk voorkomen dat er alsnog stukjes bot in zit maar daar kunnen wij helaas niks aan doen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ik had het gevoel dat de gember dikker gesneden was als anders? Maar het was weer heerlijk! 3/25/2024
Beste peter, bedankt voor uw feedback en de vele sterren. De gember krijgen wij kant en klaar binnen dus daar hebben wij geen invloed op. Houd daar dus rekening mee. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super verse sushi, heerlijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/24/2024
Beste Fred, bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/24/2024
Beste Eric, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/24/2024
Beste Heleen, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/24/2024
Beste Brenda, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/22/2024
Beste Melat, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
3/22/2024
Beste Christa, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Tot nu toe altijd goed! 3/22/2024
Beste Ramon, bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/22/2024
Beste Alice, heel erg bedankt voor de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Hoi. Gisteren heerlijke sushi gegeten. Erg smakelijk en heel vers. Helaas haperde de website nogal, waardoor hij de kortingscode niet pakte en er een salade bestelling 2x doorgekomen is. Geen ramp, maar misschien een puntje van aandacht? Dank! 3/22/2024
Beste Corrie, bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/18/2024
Beste Arina, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/18/2024
Beste Carola, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/17/2024
Beste A, hartelijk bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/17/2024
Beste Rudolf, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/17/2024
Beste Geoff, hartelijk bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
3/16/2024
Beste Gerrit, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Garnalen waren helaas koud 3/16/2024
Beste Astrid, nogmaals onze excuses dat de garnalen koud waren. Wij hebben u inmiddels gesproken en zijn tot een gepaste oplossing gekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd was de sushi weer zo lekker en vers. Alleen keuzestress omdat alles zo lekker is. Snel maar weer sushi bestellen 3/15/2024
Beste Ans, hartelijk bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/15/2024
Beste Linda, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/15/2024
Beste Rianne, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 3/14/2024
Beste Bianca, hartelijk bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/11/2024
Beste Suzanne, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/11/2024
Beste Joke, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik vind alleen de wasabi niet lekker. Er zit een chemische smaak aan. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/10/2024
Beste Priscilla, hartelijk bedankt voor uw feedback en de vele sterren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wat een top service. Bestelling was niet compleet. Gebeld en na 10 minuten stonden ze voor de deur. Met daarbij nog een cadeaubon. Zo fijn dat als er een foutje word gemaakt dit gelijk opgelost word en nog meer! Heel erg lekker gegeten. Zeker aan te raden! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/10/2024
Beste Kim, wat fijn om te horen dat u zó tevreden bent! Wij waarderen uw complimenten enorm. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfecte 🍣 👌 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/10/2024
Beste Jacklyn, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dit keer afgehaald. Superaardig personeel en een goede service in Gouda. TOP 3/9/2024
Beste Jacklyn, heel erg bedankt voor de vele sterren en de complimenten. Wij waarderen dit zeer. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
heerlijk eten, zat alleen geen chili saus bij de gyoza´s 3/9/2024
Beste Laura, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Garnalen waren koud En sushi zat weinig smaak aan 3/9/2024
Beste Margo, nogmaals onze excuses dat de garnalen koud waren. Wij hebben u inmiddels gesproken en zijn tot een gepaste oplossing gekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/8/2024
Beste Mariska, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/6/2024
Beste Fleur, heel erg bedankt voor uw beoordeling en de vele sterren. Wij zijn er erg blij mee en hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Perfect eten vanuit het keuzemenu op de site en zeer gebruijsvriendelijk. 3/4/2024
Beste R, erg bedankt voor de vele sterren en de complimenten. Wij waarderen dit zeer. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Toppie 3/4/2024
Beste Francoise, erg bedankt voor de vele sterren. Wij waarderen dit zeer. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijk eten, levering op tijd 3/4/2024
Beste Wim, erg bedankt voor de vele sterren en de complimenten. Wij waarderen dit zeer. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Kreeg de boel zonder zeewiersalade afgeleverd (2e keer)! Toppings zaten op het deksel, zag er niet meer uit. Saus was deze keer erg mayonaise zonder Japanse touch. Ik ga niet meer bestellen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/3/2024
Beste Arthur, nogmaals onze excuses dat de kwaliteit van uw bestelling niet was zoals u van ons mag verwachten. Wij hebben u inmiddels gesproken en zijn tot een gepaste oplossing gekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda