Reviews


5 sterren na 1215 reviews
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/30/2020
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/30/2020
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Lekkere sushi, goede website en makkelijk bestellen. 9/30/2020
Beste Pim, Bedankt voor het mooie compliment. Met vriendelijke groet, Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten! 9/30/2020
Beste Tanya, Wow ! wat veel sterren heeft u ons gegeven. Hier blijven we dagelijks hard voor werken met het team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top! 9/29/2020
Beste Bernd, Wow ! wat veel sterren heeft u ons gegeven. Hier blijven we dagelijks hard voor werken met het team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd topp 9/29/2020
Beste Naomi, Wow ! wat veel sterren heeft u ons gegeven. Hier blijven we dagelijks hard voor werken met het team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/28/2020
Beste Barry, Bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hebben weer heerlijk gegeten, top kwaliteit, vers en heel smakelijk 9/28/2020
Beste Peter, hier hebben we niks meer aan toe te voegen. Heel erg bedankt namens het hele team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Joost, Wow ! wat veel sterren heeft u ons gegeven. Hier blijven we dagelijks hard voor werken met het team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd heerlijke sushi, vriendelijke bezorging en mooi op tijd bezorgd! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Majel, hier hebben we niks meer aan toe te voegen. Heel erg bedankt namens het hele team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Tessa, Wow ! wat veel sterren heeft u ons gegeven. Hier blijven we dagelijks hard voor werken met het team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Nico, Wow ! wat veel sterren heeft u ons gegeven. Hier blijven we dagelijks hard voor werken met het team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Jeannine, Wow ! wat veel sterren heeft u ons gegeven. Hier blijven we dagelijks hard voor werken met het team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Anna, Bedankt dat u uw ervaring met ons in sterren wilden delen. met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Voortreffelijk! Ziet er mooi uit, in fraaie verpakking, smaak is top. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Sophie, hier hebben we niks meer aan toe te voegen. Heel erg bedankt namens het hele team. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkere sushi 9/26/2020
Beste Annelous, Hier doen we het voor ! dankuwel en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Thomas, Wat fijn om dit aantal sterren van u te mogen ontvangen. Heel hartelijk dank. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Esther, Bedankt voor uw positieve review ! hier worden we blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten was weer heerlijk, tracking klopte totaal niet helaas. 9/26/2020
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer toppie 9/26/2020
Beste Mieke, Dat is Top ! heel graag gedaan. Met vriendelijke groet, Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was top! Ook de bestelling niet heen en weer gehust. Dank! 9/26/2020
Beste Meike, Van uw review worden we erg blij met het team. Bedankt dat uw dit met ons wilde delen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Yaiza, Wow, bedankt voor de aantal sterren die u ons gegeven heeft. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Samira, bedank voor uw zeer positieve feedback ! met vriendelijke groet, sushipoint gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2020
Beste Davey, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het lang wachten was zeker waard. Alleen mijn vriend was ongeduldig. 9/25/2020
Beste Julia, Vervelend om te horen dat het wat langer duurde dan dat u van ons gewend bent. Fijn om te horen dat alles wel nog naar wens was! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2020
Beste Margot, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde wel heel lang 9/25/2020
Beste Raj, Nog een keer vervelend om te horen dat het wat langer duurde, inmiddels hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn wij tot een passende oplossing gekomen! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2020
Berste Zuzanna, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushsiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/23/2020
Beste Robert, Bedankt voor de vele aantal sterren die u ons gegeven heeft ! heel hartelijk dank, Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/23/2020
Beste Robert, Bedankt voor de vele aantal sterren die u ons gegeven heeft ! heel hartelijk dank, Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaas was het eten 45 min te vroeg. 9/23/2020
Beste E, nogmaals wat vervelend dat de service niet was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn tot een passend oplossing gekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/21/2020
Beste Luna, wat worden wij blij van de aantal sterren die u ons gegeven heeft ! hartelijk dank. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk genoten 9/21/2020
Beste Gerda, Hier doen we het voor. Echt super om te lezen dat het naar uw wens is geweest. bedankt ! vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Prima ga zo door 9/21/2020
Beste Hein, Bedankt voor uw positieve feedback. We blijven ons best doen. met vriendelijke groet, sushipoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles was naar wens. 9/21/2020
Beste Monique, bedankt voor het compliment en de mooie review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste R, bedankt voor de 5 sterren review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Lisa, bedankt voor de 5 sterren review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Jennifer, bedankt voor de 5 sterren review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Gitta, bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Kevin, bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Veel moeite om onze keuze in het Winkelmandje te krijgen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Theo, Bedankt voor uw feedback over onze website. We gaan hiermee aan de slag. Met vriendelijke groet, SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer verrukkelijk 😋🎉👍 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Cocky, bedankt voor het compliment en de mooie review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi; snelle bezorging. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Clemens, bedankt voor het compliment en de mooie review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles weer perfect, netjes bezorgd. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Jeanette, we zijn erg blij om dit te horen! We gaan ons best doen dit zo te houden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Alain, bedankt voor de 5 sterren review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De smaak van het eten was oké. De tas werd gescheurd geleverd, de dozen waren gestapeld en de onderste van de twee was ingezakt waardoor de sushi tegen het karton werd gedrukt. Ingrediënten van de verschillende sushi’s waren door de doos verspreid (chilipepers en gember). Tot slot lagen de sushi’s van de bovenste doos ook tegen de zijkant van de doos gedrukt. Alles duidt erop dat er onzorgvuldig is gereden door de bezorger. Enorm zonde want het is wel kostbaar eten. Nogmaals, richting de keuken, de smaak was voor zover de ingrediënten bij elkaar waren oké, maar de oplevering was een enorme domper. Foto’s zijn beschikbaar indien gewenst. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Patty, nogmaals wat vervelend dat de kwaliteit niet was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn tot een passend oplossing gekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi en prima vriendelijke bezorging 9/19/2020
Beste Arie, we zijn blij om dit te horen! We gaan ons best doen om dit zo te houden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Helaas viel de kwaliteit ons tegen. Dit was de tweede keer dat wij bij sushipoint bestelden. Kwaliteit van andere sushirestaurants in Gouda ligt een stuk hoger! Crispy chicken was totaal niet krokant en de uramaki salmon mango viel heel erg uit elkaar. 9/19/2020
Beste Debby, wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet was wat u van ons mag verwachten. Helaas is het na een aantal pogingen niet gelukt om te bereiken. Graag vragen wij of u met onze vestiging contact zou willen opnemen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Sushi box leek niet op de box zoals in de folder, te weinig peper op de NYspicy, sushi’s zaten aan elkaar geplakt zodat je ze onmogelijk per stuk heel kon houden en vermoedelijk tijdens het transport is e.e.a. door de box heen gegaan. Al met al erg jammer. 9/19/2020
Beste Paul, nogmaals excuses dat de kwaliteit niet was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Beste Joke, bedankt voor de mooie review! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi. De rijst was nog lauw toen de sushi werd bezorgd. Verser krijg je hem niet. Sushi Point heeft er een nieuwe vaste klant bij. 9/19/2020
Beste Desiree, bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Beste Erik, bedankt voor de 5 sterren review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Beste Ron, bedankt voor de 5 sterren review! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Beste Judith, bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten! 9/18/2020
Beste Emmelie, fijn om te horen dat u heeft genoten! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Service: Er zat geen sojasaus bij de bestelling Eten: We hebben niet gekregen wat we hadden besteld Website: Op de pagina direct voordat je naar betalen gaat staat niet wat je hebt besteld, terwijl je op die pagina er wel mee akkoord moet gaan. 9/18/2020
Beste Michael, Inmiddels hebben wij elkaar telefonisch al gesproken. Vervelend om te horen dat de service die u van ons gewenst bent niet optimaal was. Dank voor uw feedback zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2020
Beste Karen, bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was super alleen jammer dat er geen stokjes en sojasaus bij zat 9/18/2020
Beste Jeroen, Bedankt voor de feedback, zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Fijn om te horen dat het allemaal heeft gesmaakt! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda
SushiPoint Gouda Blekerssingel 1 018 220 5151
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2020
Beste Ilse, bedankt voor de 5 sterren review! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Gouda