Reviews


4 sterren na 5308 reviews
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik weet niet wat het is maar voor de 5e keer is er iets misgegaan met mijn bestelling. Er miste een besteld item namelijk de pokebowl. De bezorger heeft meteen actie ondernomen en ruim een half uur later werd deze alsnog gebracht. Maar wel héél vervelend telkens weer. Ik bestel regelmatig (soms op naam van Edje Bijvoet maar ook op naam van Charlotte Verburg, hetzelfde adres. 10/1/2020
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Sushi is heel goed. Delivery is standaard altijd iets te laat. En het warme gerecht is dan vaak al koud. Ook vraag ik altijd of ik NIET de hele set aan bakjes, stokjes erbij mag en dat is kennelijk lastig.....het zat er nou weer WEL bij. Erg zonde van de materialen en vanuit milieu-oogpunt niet helemaal van nu. 10/1/2020
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ik had gevraagd om geen komkommer in de gehele bestelling. Alsnog sushi met komkommer gekregen. 10/1/2020
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/28/2020
Beste Anne, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Voor afhalen of laten bezorgen moest ik wel een paar keer heen en weer op de site. Heb het eten zelf afgehaald. 9/28/2020
Beste Ietje, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Op deze manier helpt u ons om onze dienstverlening te verbeteren. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Tjerke, Wat fijn om te lezen dat u zo te vreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Ellen, Wij zijn erg blij om dat te horen. We gaan ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Isabel, Wat fijn om te zien dat alles naar wens geweest is. Hartelijk dank voor het achterlaten van deze beoordeling, dit doet ons goed! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Richard, Wat fijn om te zien dat alles naar wens geweest is. Hartelijk dank voor het achterlaten van deze beoordeling, dit doet ons goed! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bij bestellen stond dan bezorging ca 110min zou duren, maar binnen 40min was het bezorgd...Top!! 9/26/2020
Beste Patrick, Wat fijn om te lezen dat u zo te vreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Nadine, Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Frank, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij bestellen al jaren bij sushipoint Haarlem en altijd naar volle tevredenheid. Gisteren was het echt minder van kwaliteit; de tonijn was niet zacht zoals anders. Er zaten nog stukjes spier in, je moest er echt op kauwen en bij de temaki tuna was de tonijn echt niet te eten. Voor het geld dat je uitgeeft voor sushi verwacht je wel kwaliteit, ik ga ervan uit dat jullie hier weer extra op gaan letten. 9/26/2020
Beste Cecile, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten, alhoewel we wel lang hebben moeten wachten totdat het bezorgd werd. Soja saus en stokjes waren niet voldoende. Dat zal ik volgende keer doorgeven bij de bestelling 9/25/2020
Beste Annette, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Op deze manier helpt u ons om onze kwaliteit/dienstverlening te verbeteren. Mocht u meer of minder soja/stokjes willen kunt u dit altijd bij de opmerking plaatsen :) We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Het eten zou een uur duren, maar duurde uiteindelijk een uur en 50 minuten. Toen ik probeerde te bellen werd er niet opgenomen. Daarnaast viel mijn sushi ook uit elkaar, wat niet echt handig is. Smaak was voor de rest prima 9/25/2020
Beste Beyza, Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Had om 1800uur de sushi besteld. De bezorger was er wel heel vroeg om 17.15 uur. Waren gelukkig thuis anders stond hij voor een dichte deur. Zou wel slordig zijn. En je geeft natuurlijk niet voor niets een tijdstip aan. Nu was het wel vroeg eten wat niet echt de bedoeling was. 10 minuten eerder kan maar drie kwartier is wel veel te vroeg 9/25/2020
Beste Cyril, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze beoordeling. Helaas zijn we door de drukte gedwongen om de orders zo veel mogelijk te combineren waardoor sommige bestelling weleens veel eerder zal arriveren bij de klanten, wat bij u het geval was. Dit is om te voorkomen dat de klanten hun eten te laat krijgen. Mocht u toch niet thuis zijn, uiteraard bezorgen wij uiteraard weer op het volgende moment. Alvast dank voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
kjhgfdsdfguiop[][poiugfdszxdfghjkl; yumyum 9/25/2020
Beste Margriet, Wat fijn om te zien dat alles naar wens geweest is. Hartelijk dank voor het achterlaten van deze beoordeling, dit doet ons goed! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg lekker en zooooo heerlijk vers!!!! 9/25/2020
Beste John, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk ! 9/25/2020
Beste Marieke, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Kids ook blij met de kidsbox! 9/25/2020
Beste Kyra, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/24/2020
Beste Marta, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
9/24/2020
Beste Annemieke, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Op deze manier helpt u ons om onze kwaliteit/dienstverlening te verbeteren. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/24/2020
Beste Joshua, Wat fijn om te zien dat alles naar wens geweest is. Hartelijk dank voor het achterlaten van deze beoordeling, dit doet ons goed! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi! Snel geleverd! 9/24/2020
Beste Leonie, Bedankt voor de goede beoordeling! We zijn blij om te zien dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2020
Beste Patricia, Bedankt voor de goede beoordeling! We zijn blij om te zien dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Had besteld tussen 18 .45 en 19 op ze waren er al om 18 .30 de sushi was super lekker en goed gevuld. Ik ga er vaker bestellen 9/23/2020
Beste Monique, Dank u wel voor uw feedback. Erg leuk om te lezen dat u te vreden bent. Tot snel weer bij SushiPoint! Groetjes SP Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2020
Beste F.r, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij vinden sushipoint Haarlem een super organisatie. Eten is vers en goed verzorgd, aardige bezorger, snel en heel lekker eten. Chapeau! 9/23/2020
Beste Ingeborg, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Yakitori was koud. Bezorging duurde erg lang 9/22/2020
Beste Rachel, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Kunne we u deze yakitori nogmaals gratis aanbieden ter compensatie? Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/22/2020
Beste Loes, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker en op tijd! 9/22/2020
Beste Luminita, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/22/2020
Beste MariekeAmaia, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/21/2020
Beste Melinda, Bedankt voor de goede beoordeling! We zijn blij om te zien dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Sushi was niet goed gerold. Uramaki's vielen uit elkaar. Was minder goed dan anders 9/21/2020
Beste Steven, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De rijst was te hard,de smaak was ook minder dan normaal 9/21/2020
Beste Dirk, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Hartelijk voor het achter laten van deze feedback. We gaan dit met de keukenteam bespreken. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Rene, Bedankt voor de goede beoordeling! We zijn blij om te zien dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Josje, Bedankt voor de goede beoordeling! We zijn blij om te zien dat het naar wens was. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Willem, Erg leuk om te lezen dat u zo te vreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Kayleigh, Wat fijn om te zien dat het eten naar uw wens was. Hartelijk dank voor het achterlaten van deze beoordeling, dit doet ons goed! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi valt echt zo vaak uit elkaar :( de smaak is wel heerlijk maar balen dat je sommige stukken met een lepel op moet eten.. :( 9/19/2020
Beste Fleur, Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Beste Lucas, Erg leuk om te lezen dat u zo te vreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Beste Saskia, Erg leuk om te lezen dat u zo te vreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top service 👍 9/19/2020
Beste Monique, Wij zijn erg blij om dat te horen. We gaan ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Beste Jaap, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Goed eten, goed verzorgd en ingepakt. Alleen wel erg lang moeten wachten. Neef dan 1,5 uur. 9/18/2020
Beste liesbeth, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Op deze manier helpt u ons om onze kwaliteit/dienstverlening te verbeteren. Helaas kunnen de wachttijd in de weekend langer zijn dan wat u van ons gewend zijn. Maar erg leuk om horen dat het eten gesmaakt heeft. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2020
Beste Ellen, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij zijn erg tevreden en bestellen regelmatig. Toen er een keer iets mis ging en we niks bezorgd kregen hebben we de volgende bestelling 100% gratis gekregen en dat was een veel grotere tegemoetkoming dan we hadden verwacht. Petje af ! 9/18/2020
Beste Caroline, Wat fijn om te lezen dat u zo te vreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top ! 9/18/2020
Beste Andre, Wat fijn om te lezen dat u zo te vreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2020
Beste Jasper, Wat fijn om te zien dat alles naar wens geweest is. Hartelijk dank voor het achterlaten van deze beoordeling, dit doet ons goed! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bezorging was ruim op tijd. Bezorger verontschuldigde zich voor te vroeg komen. Dat was niet nodig maar wel heel correct van hem. Eten was prima 9/18/2020
Beste Cyril, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Op deze manier helpt u ons om onze kwaliteit/dienstverlening te verbeteren. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijk gegeten en alles keurig volgens afspraak 9/18/2020
Beste Shelley, Wat fijn om te lezen dat u zo te vreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd uitstekend en prima service: bestelde met een kortingscode, maar dit was niet gelukt, zag ik pas achteraf. Toen ik belde kreeg ik bij de bestelling een kortingsbon voor een volgende keer! 9/18/2020
Beste Marjolijn, Wij zijn erg blij om dat te horen. We gaan ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
niet wat ik gewend ben van jullie. s smaak / rijst / temperatuur / cripy van sushi was niet in orde. 9/18/2020
Beste Alex, hartelijk dank voor uw feedback en beoordeling. Op deze manier helpt u ons om onze kwaliteit/dienstverlening te verbeteren. We hebben elkaar inmiddels gesproken en hopelijk zien we u snel weer terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles was, zoals altijd, perfect: snel afgeleverd en het eten smaakte voortreffelijk 9/16/2020
Beste Elena, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
al ben ik ingelogd moet ik na bestellen weer alle gegevens invoeren. 9/14/2020
Goedemiddag Robert, Dat is inderdaad vreemd. Ik zal dit door geven aan onze ICT-team. Wel leuk om te zien dat de sushi's goed is bevallen. Dankjewel voor de beoordeling, tot snel weer! Groetjes, team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/14/2020
Beste Marjan, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Op deze manier helpt u ons om onze kwaliteit/dienstverlening te verbeteren. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik wordt altijd heel blij van sushipoint! Deze keer wel veel minder smaak aan de sushi dan normaal gesproken. Ook vielen sommige stukken uit elkaar, 9/14/2020
Beste Jenny, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Beste Esra, Erg leuk om te lezen dat u zo te vreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snel bezorgd! Lekker gegeten Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Hoi Jasper, Wij zijn erg blij om dat te horen. We gaan ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De kinderen hadden de kidsbox, de yakitori vond ik erg zout. Het plastic speeltje een schelle fluit wat minder leuk voor de ouders ;-) Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Beste Prins, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Op deze manier helpt u ons om onze kwaliteit/dienstverlening te verbeteren. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem