Reviews


4 sterren na 4000 reviews
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Er staat op site dat het drie kwartier duurt. Dit duurde langer dan het dubbele. 10/21/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles op tijd geleverd en heerlijk gegeten Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Met mijn vragen kon ik prima terecht en werd super geholpen. De sushi werd uitstekend geleverd. De sushi was delicious en werd met open armen ontvangen door mijn verjaardags gasten. In de toekomst zou ik zeker hier nog een keer bestellen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Beste Natasja, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Was gewoon weer niet vers. Geen extra stokjes en bakjes terwijl wel om gevraagd was. Technisch waren de temaki california zelfs niet in orde. Laatste keer tenzij ze me nu terugbellen met excuses. 06 24311411. 10/19/2019
Beste Joris, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorging was30 minuten te laat en de sushi rijst plakte niet goed waardoor de sushi uit elkaar viel. 10/18/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/18/2019
Beste Rohan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
10/18/2019
Beste Nausicaa, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2019
Beste Floor, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/16/2019
Beste Hellen, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/16/2019
Beste Saskia, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Onze sushi kwam in een deplorabele staat aan. Het leek wel of de doos met sushi onderweg was gevallen. Het plastic venster in de deksel zat onder de saus. En alle sushi waren tegen elkaar gedrukt en lagen aan 1 kant van de doos. Niet zo'n smakelijk begin van de maaltijd ... Vriendelijke groet, Marcel Boon 10/16/2019
Beste Marcel, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/16/2019
Beste Lukas, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top ! 10/16/2019
Beste Hans ( Bart ), Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
het was voor mij meer dan een jaar geleden dat ik besteld heb. Ik vond de kwaliteit altijd super maar dat kan ik nu niet meer zeggen. de wasabi cracker met tonijn (1 klein blokje tonijn per cracker!) ze lagen ook nog helemaal rondgeslingerd in het doosje. De kwaliteit van de spicy salmon in de handrol vond ik ook niet goed. leek wel afval zalm en nori blad was super taai. Gelukkig was de zalm sashimi nog wel steeds goed. 10/16/2019
Beste Carry, Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk! Op tijd bezorgd! 10/14/2019
Beste Joyce, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/14/2019
Beste Laura Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
tempura garnalen waren al bijna koud, alles was erg lekker 10/14/2019
Beste Kirsten Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Nikki, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was wel lekker zoals we gewent zijn maar ze vielen alleen maar uit elkaar! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Richard , Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
😋 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Yvonne, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Dawn, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/12/2019
Beste Mariska, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/12/2019
Beste Kim, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi viel een beetje uit elkaar dat is normaal nooit zo 10/11/2019
Beste Tatjana, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/11/2019
Beste Ellen, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Jammer geen drie stokjes en soja zoals gevraagd en geenreactie op de opmerking 10/11/2019
Beste Nathalie, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/10/2019
Beste Angelique, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/10/2019
Beste Ellen, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk en heb genoten. 10/9/2019
Beste Guus, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/8/2019
Beste Renske, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben meer dan een uur moeten wachten op onze bestelling. Toen waren de hot specials natuurlijk koud. Wel de toezegging gehad dat we een volgende keer onze bestelling gratis krijgen. 10/8/2019
Beste Leontien, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk eten! 10/7/2019
Beste Sanne, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was helaas minder goed dan normaal Ik had wat aanpassingen die niet allemaal goed doorkwamen ik hoop dat het de volgende keer beter is. 10/7/2019
Beste Anouk, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/7/2019
Beste F, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon weer onwijs lekker top👍👍👍 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Brunette, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Angelique, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Sifra, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi’s waren niet allemaal even goed gerold dus bij het pakken vielen er veel uit elkaar. Bij het eten van de laatste zagen we een haar tussen de rol. Dus niet meer op gegeten. De tonijn was erg droog. Jammer want meestal bestel ik hier en dan is het top ik orde. Maar deze keer teleurgesteld. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Marijn , Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goed verzorgd! Ga zo door 10/5/2019
Beste CK, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Carlijn, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Beste Miriam, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten werd binnen 10 min bezorgd, veel sneller dan geschatte 40 min! Kwaliteit goed en vers. Website blokkeerde soms 10/5/2019
Beste Saskia, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De warme gerechten werden koud geleverd 10/5/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/4/2019
Beste Martijn, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk zoals altijd ;) 10/4/2019
Beste Laura, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/4/2019
Beste Francis, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/4/2019
Beste H, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd: snel geleverd rn weer heerlijk 10/3/2019
Beste Inez, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Was blijkbaar erg druk want duurde bijna 5 kwartier, normaal gelukkig veel sneller. 10/3/2019
Beste Robin, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top top 10/3/2019
Beste Frank, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/3/2019
Beste Renee, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/2/2019
Beste O., Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Stipt op tijd, gebeld zoals gevraagd. Zal dit zeker nog eens doen. Bedankt! 10/2/2019
Beste Laura, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/1/2019
Beste Marianne, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi! 9/30/2019
Beste Annet, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/30/2019
Beste Nicole, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/30/2019
Beste Marjan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Hoi, Onze bestelling was een klein half uur later dan besteld. De bezorger kon het niet vinden?! Helaas net als de vorige keer koude yakitori. Een passende tegemoetkoming wordt zeer gewaardeerd. Groetjes Bineke 9/30/2019
Beste Bien , Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Normaal geef ik 5 sterren, maar toen de box gebracht werd lag alles overhoop. Een paar sushi’s waren haast oneetbaar omdat ze uit elkaar gevallen waren. Jammer, niet van jullie gewend. 9/30/2019
Beste Renee, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint