Reviews


4 sterren na 3801 reviews
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Op website stond dat de bes telling al bezorgd was terwijl dit niet het geval was. Telefonisch reageren was niet mogelijk wegens drukte. Na 10 frustrerende minuten verscheen de bezorger aan de deur. Website is sneller dan bezorger. Waarom is deze bestelling eerder afgemeld dan bezorgd? Dit is verwarrend voor klant en slecht voor sushipoint. 8/17/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker 8/16/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wasabi vergeten!! Verder goed 8/16/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
ordered 114 euro of sushi and received 2 chop sticks and tons of wasabi and ginger. Quality of sushi is far below Kaneda 8/16/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top kwaliteit👌 8/16/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk is het steeds weer 8/16/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles is altijd prima goede service , ook als de box helemaal door elkaar ligt als het met de brommer bezorgd wordt. Nu had ik alleen de kortings code ingevuld en daar is niets mee gedaan “ omdat het te druk was dus waarschijnlijk vergeten. “ is wat de bezorger ons wist te vertellen. Nadat hij met zijn vaas had gebeld. Misschien ziet er de volgend keer iets leuks extra bij😁 8/16/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De inside Out waren niet goed, stevig, gerold. Bij het oppakken viel deze 9/10 uit elkaar. 8/16/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/15/2019
Beste Axel, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer super lekker 8/15/2019
Beste Fred, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/14/2019
Beste M, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk! 8/14/2019
Beste Marije, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De zalm en tonijn waren minder lekker dan wij van SushiPoint gewend zijn. Jammer 8/14/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik had een aanpassing gedaan over extra avocado wat altijd goed gaat. Deze keer kregen we dat niet waardoor de sushi zeker minder lekker was helaas.... misschien hebben julli hier en oplossing voor. Ik hoor het graag groetjes Anouk slooten 8/12/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk, gevarieerd en vers. 8/12/2019
Beste Nienke, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker snel geleverd, top 8/12/2019
Beste AH, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Vraag om chopsticks genegeerd en niet uitgevoerd 8/12/2019
Beste Ger, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Mooie verpakking, compleet, sushi was erg lekker, zelfs de kleine maki was heerlijk. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/11/2019
Beste Jelle, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkere en verse tonijn, ruim bijtijds bezorgd kortom prima Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/11/2019
Beste Willemijn, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling incompleet afgeleverd. Niet gereageerd op mail met klacht. Na bellen, nageleverd. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/11/2019
Beste Ingrid, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fijne nieuwe website. Het was heel snel bezorgd en het was perfect! Precies waar ik echt even zin in had.:)) Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/11/2019
Beste Sylvia, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/10/2019
Beste Anne, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/10/2019
Beste Bart, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/10/2019
Beste Nienke, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/10/2019
Beste Pieter, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/10/2019
Beste Sander, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/10/2019
Beste Gerke, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/10/2019
Beste Kimm, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkere sushi! Niet van die koude plak rijst maar lekker vers! 8/9/2019
Beste Erik, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/9/2019
Beste Mark, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
jammer dat de couponcode EBI niet werd gehonoreerd 8/9/2019
Beste Ton, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Op tijd bezorgd, en weer erg lekker! 8/8/2019
Beste Noud, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Net als gisteren zaten er kleine stukjes plastic in mijn sushi!!!!!!!! Gisteren 1 stukje opgemerkt, vandaag 3!!!! 8/7/2019
Beste Mark, Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk en vers! 8/6/2019
Beste Pauline, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/6/2019
Beste Charlotte, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/6/2019
Beste Astrid, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Zaten veel donkere stukjes op en door de Sushirijst 8/6/2019
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
mijn complimenten! 8/6/2019
Beste Jim, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Wij hadden 2x Crunchy Crackers besteld maar deze 1 keer gekregen. We hebben meteen geprobeerd te bellen maar SushiPoint Haarlem was al dicht. Verder hadden wij voor meer dan 75,- besteld dan zijn bezorgkosten niet echt meer van deze tijd. 8/6/2019
Beste Jeroen, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/5/2019
Beste Mark, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Suggestie om de sushi voorzichtiger te vervoeren, zat nl. nogal doorelkaar/gehavend in de doos. Kwaliteit van de sushi zelf was goed en de bezorger vriendelijk. 8/5/2019
Beste Jan-Willem, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/5/2019
Beste A, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/4/2019
Beste Ghannah, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Dank voor de snelle bezorging binnen een half uur..het was weer heerlijk! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/4/2019
Beste MW, Bedankt voor uw beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Makkelijk en snel bestellen, stond weer fijn klaar toen ik langs kwam en weer heerlijk genoten van alle sushi. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/4/2019
Beste Ingrid, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten om tijdslot 19:30-19-45 op bezorgen gezet. Bezorger was er reeds 19:08. 8/3/2019
Beste J. , Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Denk dat de bezorger paar keer over een drempel is gereden met de scooter. Zo zag het er in ieder geval uit. 2/3 van de sushi lag op zn kant en door elkaar in de doos 8/3/2019
Beste Marianne, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Denk dat de bezorger paar keer over een drempel is gereden met de scooter. Zo zag het er in ieder geval uit. 2/3 van de sushi lag op zn kant en door elkaar in de doos 8/3/2019
Beste Marianne, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik vind het altijd zo jammer, dat als ik in Hoofddorp afhaal dat de nori wel vers is, maar als ik het online bestel, dat het uit Haarlem komt, en de norm niet vers is. Deze is altijd taai. Jammer dat hoofddorp niet in Vijfhuizen bezorgd. Had nu besteld ivm een ziek kind, anders was ik naar Hoofddorp gegaan. 8/3/2019
Beste Maaike, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/2/2019
Beste Kim, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger! 8/2/2019
Beste Annemiek, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/2/2019
Beste Richard, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
erg lekkere sushi voor nette prijs! 8/2/2019
Beste Okke, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/1/2019
Beste Nicole, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer lekker 8/1/2019
Beste Natascha, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lovely Sushi, fast delivery. 8/1/2019
Beste Dan, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De zalm smaakt duf, niet te eten. Heb dit reeds telefonisch doorgeven aan Houtplein 8/1/2019
Beste Bertine, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/31/2019
Beste Christa, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/31/2019
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/28/2019
Beste Jan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint