Reviews


4 sterren na 8530 reviews
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze keer langer moeten wachten dan gehoopt. 4/16/2024
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
The flamed Tuna did not really feel like freshly prepared. it had a sort of dryness, non freshness to it... other than that the other orders were really good. 4/15/2024
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
heerlijk gegeten, maar twee doosjes met crispy rolls waren waarschijnlijk gevallen en dat zag er niet uit. Verder alles tot volle tevredenheid van alle 9 eters. 4/15/2024
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/15/2024
Beste Ilse, Bedankt voor uw 5 sterren review, hier worden we erg blij van! graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/14/2024
Beste Patricia, Bedankt voor uw 5 sterren review, hier worden we erg blij van! graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/14/2024
Beste Patricia, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas klopte de bestelling niet, geen Edamame (3x besteld) plus Sashimi menu mix zalm en tonijn, was enkel zalm, dus geen tonijn....!!! graag contact hierover, gezien de totale prijs van de bestelling! 0623361476! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/14/2024
Beste Loet, Onze excuses voor het niet correct leveren van uw bestelling. We hebben elkaar inmiddels gesproken en een passende oplossing kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
alles top 4/13/2024
Beste Marijke, Bedankt voor uw review, daar worden we erg blij van. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
altijd goed 4/13/2024
Beste Albert, Fijn om te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten was kwartiertje te laat, maar was wel heerlijk! 4/13/2024
Beste Bram, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Op deze manier helpt u ons om onze kwaliteit/dienstverlening te verbeteren. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg goed 4/12/2024
Beste Martin, Bedankt voor uw 5 sterren review, hier worden we erg blij van! graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
de bestelling zou UITERLIJK er om 20.00 uur zijn, maar de bezorger was er pas om 20.20. Ik begrijp dat iedereen heel hard werkt om alles voor elkaar te krijgen, maar als de deadline dan niet gehaald wordt, dan is een berichtje of belletje wel op zijn plaats want ipv uiterlijk 70 min wachten, wordt het anderhalf uur. 4/12/2024
Beste Jacqueline, Onze excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/12/2024
Beste Nordine, Bedankt voor uw 5 sterren review, hier worden we erg blij van! graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd even vers 4/11/2024
Beste Daniella, Bedankt voor uw 5 sterren review, hier worden we erg blij van! graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Het is niet eens bezorgd! Dus gaat lekker.. not 4/11/2024
Beste Harno, We hebben u inmiddels gesproken en de bestelling is bij u afgeleverd. Onze excuses dat het iets later is geleverd. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/11/2024
Beste Manon, Bedankt voor uw 5 sterren review, hier worden we erg blij van! graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/11/2024
Beste Sjanneke, Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Op deze manier helpt u ons om onze kwaliteit/dienstverlening te verbeteren. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaliter erg goed, vandaag ver ondermaats. Doosjes leken geschud, Alles op zn kop en door de war. Edamame helemaal kapotgekookt, vegetarische rollen nauwelijks op te pakken en vielen snel uit elkaar. Jammer!! 4/11/2024
Beste mark, We hebben inmiddels contact met u opgenomen en een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alleen maar rijst, vrijwel geen vis. 4/10/2024
Beste Denise, onze excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en u een passende oplossing aangeboden. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/9/2024
Beste Lucette, Bedankt voor uw 5 sterren review, hier worden we erg blij van! graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/9/2024
Beste Marja, Bedankt voor uw 5 sterren review, hier worden we erg blij van! graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas was de sushi gisteren niet lekker. De sushi was droog en vielen uit elkaar, er was niet veel smaak aan. Het smaakte gewoon niet fris. Heel jammer!!!! Wij waren niet tevreden!!!! 4/8/2024
Beste Willem, onze excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en u een passende oplossing aangeboden. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/7/2024
Beste Wim, Bedankt voor uw 5 sterren review, hier worden we erg blij van! graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten was op zich prima en lekker, maar de sushi kwam plat en verdrukt aan. Helemaal scheef gezeten onderweg ofzo. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/7/2024
Beste Mira, onze excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en u een passende oplossing aangeboden. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/7/2024
Beste Dick, Bedankt voor uw 5 sterren review, hier worden we erg blij van! graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was zoals altijd weer heerlijk! Jammer dat er chopsticks toegevoegd waren, terwijl ik dat expliciet had aangegeven die niet te Willem hebben.... 4/6/2024
Beste Henk, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/5/2024
Beste Giulia, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker 4/4/2024
Beste Noelia, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Kwaliteit gaat achteruit. Sushi zit rommelig in de verpakking, is te warm en valt uit elkaar. Was voorheen veel beter! 4/4/2024
Beste Nicolien, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar gisteren gesproken. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/4/2024
Beste Ilko, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/4/2024
Beste Frank, Fijn om te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Had een klacht, truffel rol was zuur, lag aan saus of zal, niet te eten. Werd niet serieus genomen. Zeer slechte service. Was goede klant, evenals mijn familie, nu niet meer!!! 4/3/2024
Beste Edje , Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar gisteren gesproken. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/3/2024
Beste Jesper , Fijn om te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Elke keer weer heerlijke sushi en altijd op tijd! 4/3/2024
Beste Merel, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het blijft lekker, gaat nooit vervelen 👍🏻💪 4/2/2024
Beste Frans, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/31/2024
Beste Nicolle, Fijn om te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was 25 min te laat. De warme gerechten waren koud en bij binnenkomst scheurde de zak vanwege de regen waardoor alles ook nog eens overhoop lag, bakje van gyoza saus open gegaan. Al met al niet zo’n groot succes dit keer. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/31/2024
Beste Hannah, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Toppie! Echt heerlijk gegeten,goeie kwaliteit en service. Bestelling kwam wederom precies op tijd! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/31/2024
Beste Paul, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was niet zo goed als we gewend zijn. Ze waren heel losjes gerold waardoor ze uit elkaar vielen bij het oppakken. Onhandig te eten dus en mat van smaak. 3/30/2024
Beste Amanda, Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was niet goed gerold, heel erg losjes 3/30/2024
Beste Suzanne, Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk! 3/30/2024
Beste Tessel, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushipoint is top! 3/30/2024
Beste Trude, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd: perfect! 3/29/2024
Beste Doortje, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
3/29/2024
Beste HJM, Fijn om te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De nigiri zalm was goddelijk. Helaas waren de nori velletjes om de temaki handrolls niet vers en taai. Jammer en zo ben ik dit niet gewend van Sushi Point Haarlem. Volgende keer beter. 3/29/2024
Beste Marianne, Dank u wel voor uw feedback. Helaas is het na een aantal pogingen ons niet gelukt om u te pakken te krijgen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze vestiging. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/27/2024
Beste Patrick, Fijn om te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd heerlijk. Bestelling duurde iets langer. Maar de kwaliteit was weer prima zoals altijd! 3/27/2024
Beste Pascale, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hadden een Super Sushi menu besteld met nog wat Edamame, Temaki California en Temaki Ebi Furai. Alles heerlijk! 3/26/2024
Beste T, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/25/2024
Beste Xavi, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij SushiPoint Haarlem. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sriracha mayo mag ietsjes minder pittig zijn. Voor de rest subliem. Smakelijk, vers, heerlijk 3/25/2024
Beste Gokay, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Was lastig, stond is bezorgd maar kwam 10 minuten later. Was even schrikken, maar gewoon super lekker Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/24/2024
Beste Jacqueline, Fijn om te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Nog steeds top! 3/23/2024
Beste Frans, bedankt voor uw bestelling en review. We zijn blij dat u ons positief heeft beoordeeld met 5 sterren. We hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Verse sushi’s heerlijk gegeten 3/23/2024
Beste Peter, Fijn om te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima! 3/22/2024
Beste Hasar, Fijn om te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was erg lekker, nog beter dan anders. 3/22/2024
Beste Martin, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ons eten kwam door elkaar gehusseld aan, op de mail hierover is geen reactie gekomen, jammer want normaal zijn de smaken heerlijk. 3/21/2024
Beste Maja, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/20/2024
Beste Kim, Fijn om te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De 7.50 euro korting werkt vaag. Bestelling minstens 30 euro. Bij bestelling van 32 euro nog geen korting. Hier is blijkbaar “ minstens 30 euro” bedoeld als “ na aftrek van de 7.50? Erg ongezellig. Verder was het prima. 3/19/2024
Beste Peter , Bedankt voor uw feedback en beoordeling. Op deze manier helpt u ons om onze kwaliteit/dienstverlening te verbeteren. We zien u graag terug bij SushiPoint! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/18/2024
Beste Mark, bedankt voor uw bestelling en review. We zijn blij dat u ons positief heeft beoordeeld met 5 sterren. We hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem
SushiPoint Haarlem Houtplein 26 023 – 55 11 009
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was erg lekker en super vers vandaag!!! 3/18/2024
Beste Robin, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Haarlem