Reviews


4 sterren na 4108 reviews
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Sushi was 25 minuten te laat 7/27/2021
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
TOP! 7/27/2021
Beste Jacco, Wat fijn dat alles naar wens geweest is! Dit horen we graag! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/26/2021
Beste Fabiënne, Hartelijk dank voor deze positieve review! Dit doet ons goed! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De bezorger was er al om half 8 ipv tussen 20.00 uur en 20.15 uur. Gelukkig waren we net thuis maar het is toch fijn dat de volgende keer de bezorger komt wanneer het afgesproken is. Mvg 7/26/2021
Beste Saila, Onze excuses dat de bestelling vroeger aankwam dan u van ons gevraagd had, wij zullen hier in de toekomst scherp op zijn! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd weer heerlijke sushi gegeten, netjes op tijd geleverd (ondanks de omleiding bij ons in de buurt). 7/26/2021
Beste Ildikó, Wat fijn om te horen dat alles heeft mogen smaken! Dat horen we graag! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Warme gerechten waren lauw. Zal met bezorgtijden te maken hebben. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/25/2021
Beste Paul, zojuist telefonisch contact proberen te hebben. Helaas is dit niet gelukt. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw warme gerechten niet warm geleverd waren. Onze excuses hiervoor. Wij hebben dit doorgegeven aan de keuken en hopen dat het volgende keer warm geleverd zal worden, zoals dat namelijk hoort. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze keer was de sushi niet lekker, rijst niet goed. Kip super droog. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/25/2021
Beste Milan, Zojuist even telefonisch contact gehad. Wij hebben even besproken wat er mis is gegaan en hopen dat met uw feedback dit niet nog eens zal gebeuren. Verder hopen wij dat wij tot een goede oplossing zijn gekomen. Nogmaals onze excuses en nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het stond klaar op de afgesproken tijd, ziet er prima uit maar belangrijkste is natuurlijk dat het erg lekker was. 7/24/2021
Beste Nando. Wat fijn om te lezen dat u blij was met uw bestelling. Dit is altijd goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/24/2021
Beste Saskia, Hartelijk dank voor deze prachtige review. Dit doet ons erg goed. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/24/2021
Beste Clenn, bedankt voor uw beoordeling. Wij zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het is mij opgevallen dat de sojasaus nu van flesjes naar zakjes is gegaan (en minder is geworden). Met 2 personen drie zakjes vinden wij niet voldoende. Drie zakjes pp vind ik het minimum voor een bestelling. De kwaliteit van het eten was perfect! 7/23/2021
Beste Mariska, Ons excuus dat houden inderdaad 3 zakjes p.p. aan, maar dit is helaas niet gelukt bij uw bestelling. Wij zullen er voor zorgen dat dit bij de volgende bestelling dit weer klopt. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer helemaal goed met snelle, betrouwbare bezorging en lekkere sushi's. 7/23/2021
Beste Margreet, Dankuwel voor uw mooie compliment! Wij zijn erg blij om dat te horen! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/22/2021
Beste Liesbeth, Wat fijn om te horen dat het heeft gesmaakt! Wij zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/22/2021
Beste Alfons, Wat fijn om te zien dat u tevreden was met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Zaliggggg 7/21/2021
Beste Helma, Wat goed om te horen dat u tevreden met uw bestelling was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Echt lekker geborreld met de sushi, top 7/21/2021
Beste Mark, Wat fijn om te lezen dat u tevreden was met uw bestelling. En dat u lekker heeft geborreld met onze sushi. Dit doet ons zeer goed. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Normaal bestel ik altijd bij jullie maar deze keer was het niet te eten! Er zat een rare smaak aan de rijst. en ook de sate stokjes en edamme boontjes waren niet vers 7/21/2021
Beste Nina, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden was met uw bestelling. Wij hebben ondertussen al telefonisch gesproken en een passende oplossing gevonden. Ook hopen wij dat dit niet meer zou voorkomen! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/21/2021
Beste Yolande, Hartelijk dank voor deze prachtige review. Hier zijn wij erg tevreden mee! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
7/20/2021
Beste Valerie, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden was met onze service. Wij zullen hierop letten en onze service verbeteren! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijke sushi gegeten en nav ons verzoek geen masago op de sushi te doen ivm een chemokuur, kregen we heel lief een reep chocola bij onze bestelling met beterschapswensen. Dat doet je goed in deze tijd! Dank 7/19/2021
Beste Janita, Wij zijn erg blij om dat te horen. We gaan ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Er zat dit keer echt te weinig sojasaus bij. Andere verpakking met minder erin. Voelt niet goed als daarop opeens wordt bespaard. 7/17/2021
Beste Kjeld, Ondertussen hebben wij even telefonisch contact gehad over het feit dat uw te weinig sojasaus heeft ontvangen bij uw bestelling. Ik heb u toen uit gelegd dat andere verpakking komt doordat onze leverancier lever problemen heeft met onze originele sojasaus. Wij hopen deze zo snel mogelijk weer te kunnen gebruiken. Ondertussen tot een in onze ogen goede oplossing weten te komen. Nogmaals onze excuses en nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Kwalitatief uitstekend verzorgd en smakelijk 7/17/2021
Beste Koos, hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u erg te vrede was over uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super snelle levering en wederom heerlijk vers en smaakvol 7/16/2021
Beste Suus, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
door drukte 40 minuten te laat geleverd. Te begrijpen, maar wel irritant 7/16/2021
Beste J, Ons excuus dat u zo lang heeft moeten wachten op uw sushi. Wij zullen onze tijden strakker bijhouden zodat u niet nog een keer zolang hoeft te wachten. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Werking website is op iPhone af en toe verwarrend. Ingevoerde data opeens weg en opeens staat het er weer. 7/16/2021
Beste Ben, Bedankt voor uw feedback over onze website. Wij zullen het doorgeven zodat de website beter kan functioneren. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/16/2021
Beste Maarten, Bedankt voor uw beoordeling, Wij zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/15/2021
Beste Rene, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fantastisch lekker gegeten. Nu zelf maar eens wat samengesteld i.p.v. het standaardmenu en dat was een groot succes! 7/14/2021
Beste Willem, Wat fijn om te horen dat de losse gerechten ook bij u in de smaak gevallen zijn! Dit horen we maar al te graag! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/13/2021
Beste Frans, hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog een fijne dag en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was in een woord geweldig 7/12/2021
Beste Tineke, Fijn om te lezen dat alles in een woord geweldig was. Daar doen wij immers erg ons best voor. Dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/12/2021
Beste Monigue, Dank u wel voor uw prachtige 5-sterren review. Het doet ons goed om te zien dat alles zo naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/12/2021
Beste Katie, hartelijk dank voor uw prachtige review. Goed om te zien dat het zo naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel lekker en goed verzorgt 7/12/2021
Beste B, Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat de inzet voor onze service opgemerkt wordt! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel fijn dat er rekening wordt gehouden met mijn wensen voor een aanpassing in het menu. Verder erg genoten van de sushi!:) Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/11/2021
Beste Hanane, Geen probleem! We zijn blij dat u er van genoten heeft! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Voor de eerste keer besteld... Keurig en optijd ontvangen... Gaan we vaker doen Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/11/2021
Beste Kario, Wat fijn om te horen dat het naar wens geweest is! Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/11/2021
Beste Patrick, Wat fijn om te zien dat het heeft mogen smaken! Dat soort berichten zijn altijd fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top! Dank!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/11/2021
Beste Jacco, Wat fijn om te horen dat alles naar wens geweest is! Dit doet ons goed! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/11/2021
Beste Renzo, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
helaas was deze keer de sojasaus en chopsticks vergeten bij te voegen, sushi zonder sojasaus kan niet, contact opnemen met sushipoint om alsnog de soja te brengen ging te lang duren schatte ik in dus helaas moest mijn gast even wachten zodat ik naar de supermarkt kon (was gelukkig nog open) om sojasaus te halen. Ik hoop niet dat deze slordigheid vaker gebeurd bij klanten. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/11/2021
Beste G Smit Dank u wel voor u feedback. Hiermee helpt u ons onze dienstverlening nog veder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Hartelijk dank voor uw feedback, Mey vriendelijke groet Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gevarieerde sushi, vers en smakelijk! Altijd mooi op tijd bezorgd. 7/10/2021
Beste Vera, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Dat waarderen wij heel erg! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/10/2021
Beste M, Bedankt voor uw beoordeling. We zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/10/2021
Beste Heleen, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Dat waarderen wij heel erg! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles perfect geregeld en heel goede sushi's. 7/9/2021
Beste Margreet, Bedankt voor uw mooie 5 sterren beoordeling! Wij zijn erg blij dat het heeft gesmaakt! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker eten weer. Altijd vriendelijkste bezorgen op vrijdag avond regio zeist๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ 7/9/2021
Beste Simon, Bedankt voor uw mooie compliment! We zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super 7/9/2021
Beste Wilco, Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer uitste 7/9/2021
Beste Wilco, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Wij zijn daar erg blij mee! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/8/2021
Beste Jesse,Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet. Team SushiPoint
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Wachttijd voor afhalen bizar lang 7/8/2021
Beste Bart, wat jammer om te horen dat onze bereidingstijd niet naar behoren was. Inmiddels hebben wij elkaar telefonisch gesproken en heb ik u een passende oplossing aangeboden. Wij zullen deze feedback gebruiken om onze tijden te verscherpen, zodat u lekker en op tijd kunt genieten van uw sushi. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke gerechtjes, was gewoon top 7/8/2021
Beste Inge, Wij zijn erg blij om dat te horen. We gaan ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/8/2021
Beste Yvonne, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer lekker. 7/7/2021
Beste Paul, Wat goed om te lezen dat u tevreden was met uw sushi! Dit doet ons erg goed. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi is een beetje te dik gesneden. Niet heel verfijnd. 7/6/2021
Beste Sophie, Wat vervelend dat de kwaliteit van onze sushi niet optimaal was. We zullen deze feedback meenemen om onze sushi nog meer te verfijnen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/5/2021
Beste Esther, Hartelijk dank voor 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushuPoint
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/4/2021
Beste Yvette, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze prachtige review. Dit doet ons erg goed. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik was erg teleurgesteld, de zalm en tonijn waren flinterdun gesneden, dat ik eigenlijk alleen maar rijst proefde en geen vis! Eigenlijk was het een heel duur rijst gerecht! Ik ga ook niet meer bestellen! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/4/2021
Beste Marsha, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden was met uw bestelling. En dat de kwaliteit niet optimaal was voor u. We zullen uw feedback meenemen en er voor zorgen dat dit niet meer zou voorkomen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist.
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk, dank! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/4/2021
Beste Jacco, Mooi te horen dat u heeft genoten. Geniet van het mooie weer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/3/2021
Beste Sylvie, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
keep up the great work! 7/2/2021
Beste Albert, Bedankt voor uw mooie 5 sterren beoordeling! Hier doen wij het voor. Wij wensen u een fijn weekend en hopen u terug te zien. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 7/2/2021
Beste Phimmada, Wat goed om te lezen dat u tevreden was met uw bestelling! Hier worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Plastic bakjes ipv kartonnen bakjes! Weinig servetten. 7/2/2021
Beste Saila, Fijn om te horen dat de sushi u heeft mogen smaken. Wel vervelend om te horen dat de hoeveelheid gewenste producten er niet bij zaten. Ik heb dit nogmaals besproken met mijn collega's en wij gaan hier extra opletten. Onze excuses hier voor. Wij hopen u terug te zien. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist