Reviews


4 sterren na 3029 reviews
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/5/2020
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/5/2020
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi was geplet in de doos door het vervoer denk ik. Jammer! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/5/2020
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/5/2020
Beste Joop, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie review! Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens geweest is! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushirol met tonijn was helaas met pees en daarom verging onze eetlust van het eten van de tonijnrol ons en hebben deze dus niet gegeten. Ik heb hiervan foto's als jullie dit willen. De rest was prima te eten. Groet Mevr E van Burken Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/5/2020
Beste Emmy, Hartelijk dank voor uw feedback en toelichting! Naar aanleiding van ons contact zullen wij scherper zijn op de tonijn wanneer wij deze snijden en fileren. We hopen dat het een volgende keer weer ten volste mag smaken! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/5/2020
Beste Kuhrt, Wat fijn om te zien dat alles naar wens geweest is! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/5/2020
Beste Peter, Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling, het doet ons goed om te zien dat alles naar wens geweest is! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was prima alleen jammer dat er toch viskuit op de sushi zat terwijl ik specifiek naar binnen ben gelopen om te vragen welke boxen geschikt zijn voor een zwangere vrouw. Een vrouw achter de balie gaf aan dat de crisp box kon. Ik heb bij de bestelling online nog aangegeven dat ik zwanger ben en toch zat er dan viskuit door en op een roll. Kan gebeuren daarom heb ik niet gebeld of iets maar wel jammer. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/5/2020
Beste Soumia, Na aanleiding van ons gesprek gaan wij nog even nader onderzoek doen. Tot dus ver is bij ons bekend dat bij de American Pregnancy Association aangegeven wordt dat Masago kwik-arm is en dus veilig met mate geconsumeerd kan worden bij zwangerschap. Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/4/2020
Beste Robert, Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling! Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens geweest is. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel fijne communicatie. En prima verzorgd. 7/4/2020
Beste Sharona, super fijn om dit te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/4/2020
Beste Natasja, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer super 7/3/2020
Beste Anita, bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Als je op de website de bestelling in je mandje stopt en je wilt iets terug kijken, moet je dat in het menu terug zoeken. Ik zou het fijn vinden als ik erop kon klikken en dan een foto met uitleg van dat gerecht in beeld krijg. 7/3/2020
Beste Nancy, Hartelijk dank voor uw feedback! We zullen dit doorschakelen om te kijken of we hierop kunnen verbeteren! Wel zijn we blij om te zien dat alles verder gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijk genoten! 7/3/2020
Beste Hans, Bedankt voor dit mooie compliment! Wij zien u graag in de toekomst bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er zat geen sojasaus, eetstokjes bij 6/30/2020
Beste Bert, Vervelend om te lezen dat dit er niet bij zat .. Dan is dit helaas vergeten, onze excuses hiervoor. Mocht het nog een keer gebeuren, kunt u ons altijd even bellen en komen wij het alsnog bezorgen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi, snel gebracht in Odijk! 6/29/2020
Beste Marlies, Erg fijn om te lezen dat de bestelling naar wens was en dat u tevreden was met de bezorgtijd! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/29/2020
Beste Frank, Bedankt voor deze geweldige review! Fijn om te zien dat uw bestelling naar wens was. Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/29/2020
Beste Guy, Bedankt voor het achter laten van mooie een review! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Snel geleverd en erg lekker! Prima! Aardige service aan telefoon bij bestellen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/28/2020
Beste Marion, hartelijk dank voor dit mooie compliment! Wij zien u graag een volgende keer bij ons terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist.
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/28/2020
Beste Patrick, Hartelijke dank voor deze mooie 5 sterren review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaas geen soya & wasabi bij onze bestelling. Volgende x beter. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/28/2020
Beste Paul, Wat vervelend dat de bestelling niet helemaal compleet was, ons excuus hiervoor! Wij zullen er voor zorgen dat het bij uw volgende bestelling er wel bij zit! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/28/2020
Beste Birgit, Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling! Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens geweest is. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/28/2020
Beste Bionka, Geweldig om te zien dat uw bestelling naar wens was! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/28/2020
Beste M, Bedankt voor deze review! Wij worden hier erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/27/2020
Beste Krista, Bedankt voor deze geweldige 5 sterren review! We vinden het erg fijn om te zien dat alles naar wens was. Fijn weekend verder! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Graag minder afval (doosjes, zakjes, bakjes) bij het eten leveren. 6/27/2020
Beste Jaro, Bedankt voor de feedback! Veel mensen vinden het fijn om dit wel te ontvangen. Mocht u dit liever niet ontvangen, kunt u het altijd in het opmerkingenveld laten weten, dan kunnen wij er rekening mee houden! Nogmaals bedankt voor de feedback en we wensen u een fijn weekend verder! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
heerlijk gegeten. volgende keer bestel ik weer bij sushipoint! 6/27/2020
Beste Yvonne, Wauw! Erg fijn om te horen dat het allemaal heeft mogen smaken en wij u weer de volgende keer mogen helpen! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijk gegeten 6/26/2020
Beste Amber, Hartelijke dank voor dit compliment!! Hier worden wij ontzettend blij van. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bestel hier vaker maar deze keer viel de sushi echt tegen. Het was al helemaal uit elkaar gevallen en smaakte niet echt vers zoals de vorige keren had toen ik bestelde. Volgende keer hopelijk weer beter. 6/26/2020
Beste Mandy, Vervelend om te lezen dat de sushi niet makkelijk te eten was, ons excuses hiervoor! Ik heb u geprobeerd te bellen om een bijpassende oplossing aan te bieden, maar helaas geen gehoor. Wij zouden het fijn vinden als u ons nog terug kan bellen om het zo te kunnen compenseren! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Rijdt was beetje droog 6/26/2020
Beste Ineke, Wat vervelend om te lezen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij zullen de feedback doorschakelen naar ons keukenpersoneel. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestellen was een hele toer en dat je niet even kan bellen maakt het er niet beter op 6/26/2020
Beste Aebele, Wat vervelend om te lezen dat de website niet mee werkte op jouw telefoon. Wij hebben elkaar de avond zelf hierover al gesproken en wij zullen de feedback doorschakelen naar het hoofdkantoor, zodat dit niet nogmaals gebeurt. Helaas vanwege de corona maatregelen kunnen en mogen wij telefonisch geen orders meer aannemen.. Ons excuus hiervoor. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker en goed 6/26/2020
Beste Mark, Ontzettend bedankt voor dit mooie compliment! Graag tot een volgende keer. :) Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ondanks dat ik was ingelogd moest ik toch alle gegevens invullen. Sushi was matig, ongeveer 1/3 viel uit elkaar. Hoe kan dit? Gebeurt namelijk zelden. Smaak was goed! 6/25/2020
Beste Marianne, onze excuses voor uw slechte ervaring. We zullen deze feedback doorschakelen naar de keuken. We hebben geprobeerd u te bereiken maar kregen geen helaas gehoor. Zou u ons terug kunnen bellen zodat we een gepaste oplossing kunnen vinden? Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/25/2020
Beste Jacqueline, hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist.
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Verzorgd pakket, en heerlijk. Bestellen dus. 6/25/2020
Beste Marian, bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat het gesmaakt heeft! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Sushi was minder dan andere keren. Bezorger maakte excuses dat het zo lang duurde (1,5 uur) vanwege een piek. Dat was wel te merken. Sushi was naar ons idee snel snel klaargemaakt. Sommige sushi zag er niet uit. Dan wacht ik liever nog langer dat het goed klaargemaakt is. Tenslotte hebben jullie mijn telefoonnummer dus hadden jullie ook even kunnen bellen. Dat is dan pas service om dan te bellen dat het wat langer duurt. Misschien een tip voor de volgende keer? 6/24/2020
Beste Petra, Nogmaals ons excuus het niet naar wens was.. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en een mooie oplossing aangeboden. Wij hopen u gauw weer te zien! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/24/2020
Beste Grimley, Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling! Wel zijn wij nog erg benieuwd wat wij kunnen doen om ook de 5e ster te verdienen op alle fronten, zou u dit aan ons kunnen laten weten? Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/23/2020
Beste Ton, Wauw! Een ontzettend mooie 5 sterren review. Bedankt en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben ruim de helft weg gedaan omdat we de sushi echt niet lekker vinden. We hadden heel lang gewacht en dus niet lekker gegeten. Jammer! 6/23/2020
Beste Marlies, Wat ontzettend vervelend dat u zo lang op uw sushi heeft moeten wachten en het alsnog niet naar wens was. Ik heb u geprobeerd te bellen om uw verhaal aan te horen en een eventuele bijpassende oplossing aan te bieden, maar er werd helaas niet opgenomen. Wij horen alsnog graag van u! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/23/2020
Beste Ada, Hartstikke bedankt voor deze mooie 4 sterren review. Wij zijn benieuwd wat wij kunnen doen om de 5e ster te mogen verdienen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/23/2020
Beste Natasja, Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten was niet zo vers als andere keren... 6/23/2020
Beste Floris, Wat ontzettend jammer dat het niet naar wens was.. Wij hebben u geprobeerd te bellen om te vragen wat er precies niet helemaal goed was. Maar helaas geen gehoor. Wij zouden het erg fijn vinden als u ons terug belt zodat we naar een bijpassende oplossing kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/22/2020
Beste R, Super mooie review! Bedankt hiervoor. Wij zien u graag een volgende keer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Al een keer eerder laten weten dat de sushi’s omgevallen waren. Nu om de kop in doosje en deel van sushi’ s zag er niet mooi meer uit> Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/21/2020
Beste Simone, Erg vervelend dat de levering niet mooi is aangekomen.. Ons excuus hiervoor. Ik zie helaas geen telefoon nummer om u te bereiken. Als u ons wil bellen, dat kunnen wij samen zoeken naar een bijpassende oplossing. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/21/2020
Beste Linda, Bedankt voor deze prachtige 5-sterren review. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/21/2020
Beste Marja, Bedankt voor dit mooie compliment, graag tot een volgende keer! Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal is alles echt helemaal top, maar dit keer was de kwaliteit en de smaak minder ook de versheid leek minder te zijn dan dat we gewend zijn. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/21/2020
Beste Martijn, Wat ontzettend vervelend dat het niet helemaal naar wens was. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en een fijne oplossing kunnen bedenken! Wij zien u alsnog graag een volgende keer bij ons terug. :) Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk, de sushi smaakte erg goed. En genoeg soja en wasabi meegeleverd. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/21/2020
Beste Sandra, Ontzettend fijn om te lezen dat alles naar wens was en van alles voldoende is geleverd! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/21/2020
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor deze prachtige 4-sterren review. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Beloftes worden nagekomen. Vlotte aflevering Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/21/2020
Beste A.J, Fijn om te horen dat u onze service top vind! Bedankt voor dit mooie compliment. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Lekker gegeten! Was even behelpen omdat te weinig stokjes/wasabi/soja erbij zat maar dat is een detail Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/21/2020
Beste Sander, Goed om te lezen dat het heeft mogen smaken! We vervelend om te lezen dat er weinig stokjes, wasabi en soja bij zat... Ik zou u als tip willen geven even bij de opmerking er bij zetten met hoeveel u eet, dan kunnen wij er volgende keer de goede hoeveelheid extra's bij doen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2020
Beste Gerard, super fijn om z'n mooie review van alles 5 sterren binnen te krijgen! Dank daar voor! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mijn eerste bestelling hier. Was echt voortreffelijk 6/20/2020
Beste Carla, Wat fijn om te horen dat het zo erg is bevallen de eerste keer. We zien u graag nog een keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2020
Beste Nellie, geweldig om z'n mooie review binnen te krijgen! Hartelijk dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2020
Beste Marike, Bedankt voor uw bestelling! Wij zijn blij om te zien dat het zo erg gesmaakt heeft! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2020
Beste Robert, fijn om te lezen dat het u zo erg bevallen is. We zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2020
Beste Julio, Bedankt voor deze super mooie 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/20/2020
Beste Hella, Hartelijk dank voor uw mooie review. Tot volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
goede service, makkelijke website, bezorging op tijd en prettig 6/20/2020
Beste Margreet, geweldig om te lezen dat alles beviel, wij zullen de desbetreffende koerier een compliment geven. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2020
Beste Alexander, geweldig om z'n mooie 5-sterren review binnen te krijgen, hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist