Reviews


4 sterren na 3248 reviews
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi rol met soft shell kwam aan in een soort crash-toestand... en zag er niet meer uit. Smaakte nog wel maar zorgvuldigheid onderweg is ook fijn. Ik zag al vanaf buitenkant doosje overal saus zitten op t plastic. 9/28/2020
Beste Ingrid, Wat vervelend om te lezen dat de sushi niet helemaal netjes aankwam.. Wij zullen hier de koeriers op aanspreken dat ze voorzichtiger moeten rijden met de orders! Gelukkig heeft het allemaal verder mogen smaken en bedanken wij u voor deze review. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We zijn inmiddels al even klant bij SushiPoint Zeist en zoals we gewend zijn was het eten weer heerlijk en netjes op tijd bezorgd. 9/28/2020
Beste L, Fijn om dit te lezen, we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super weer Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Paul, Wij zijn erg blij om dat te horen! We gaan ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Josephine, Ons excuses voor het ongemak met onze service. Wij zijn blij om te horen dat dit gisteren wel is opgelost. Met vriendelijke groet Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mini poke bowl was echt te klein voor de prijs! Bij de supermarkt is het veel goedkoper, lekkerder en goede portie. Jammer. Dat bestellen wij niet meer☹️Op de website konden wij ook niet zien hoe groot de portie is Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Jaap, Dank u wel voor uw feedback. Wij zullen uw feedback doorschakelen naar het hoofdkantoor. Met vriendelijke groet Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Pieter, Hartelijke dank voor uw vijf sterren review, hier worden wij ontzettend blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Linda, Bedankt voor deze mooie 5 sterren review, graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Yvette, Wow wat een mooie review, bedankt hiervoor! We zien uw volgende bestelling graag te gemoed. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Mariska, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Graag leveren wij een volgende keer een even hoogwaardige ervaring! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten was bijna koud 9/26/2020
Beste Wolmet, Vervelend om te zien dat niet alles naar wens geweest is! Inmiddels hebben wij elkaar gesproken en zijn wij tot een resolutie gekomen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Beste Karen, Wat fijn om te zien dat alles naar wens geweest is! Hier doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Een hele aardige bezorger!! 9/25/2020
Beste Marinda,Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fantastisch gegeten weer! 9/25/2020
Beste Willem, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2020
Beste Han, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2020
Beste Natalie, Wow wat een mooie review, bedankt hiervoor! We zien uw volgende bestelling graag te gemoed. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2020
Beste V, bedankt voor deze mooie review. Fijn om te zien dat u tevreden was. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/24/2020
Beste Ewald, Hartelijk dank voor deze prachtige 5-sterren review! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Website werkt matig op iPad... geen goede zoek functie en de inhoud van de winkelwagen overschaduwd de menu's. de bestellijst zou meteen moet verdwijnen als je daarbuiten klikt en verder gaat met bestellen. 9/24/2020
Beste Gaston, wat vervelend om te lezen dat onze website zo slecht werkt op de iPad. Ik heb uw bericht doorgeven en er zal naar gekeken worden. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/24/2020
Beste Jet, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Hier worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/22/2020
Beste Salah, Hartelijke dank voor uw vijf sterren review, hier worden wij ontzettend blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/22/2020
Beste Loek, Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling! Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens geweest is! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Gewoon goed. 9/21/2020
Beste Ronald, Bedankt voor dit mooie compliment, worden wij erg blij van! Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles prima, lekker en op ongeveer de vewachte tijd bezorgd, zelfs met de poke mini erbij die de vorige keer vergeten was. Super fijn dat jullie in Doorn bezorgen. 9/21/2020
Beste Iris, Wat fijn om te zien dat alles naar wens geweest is en het goed is opgelost met uw bestelling! Zulke berichten horen wij graag! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste Plien, Bedankt voor deze mooie 5 sterren review, graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Beste S, Hartelijke dank voor uw vijf sterren review, hier worden wij ontzettend blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Beste Regina, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fooi aan bezorger gegeven 9/19/2020
Beste Wilma, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijk groet Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Beste Natasja, Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We gaan ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2020
Beste Anke, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn erg blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2020
Beste Elise, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vlotte bezorging, goede sushi! 9/18/2020
Beste Marthe, Hartelijke dank voor uw mooie review, hier doen wij het natuurlijk voor! Tot snel. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top! 9/16/2020
Beste Pim, Wat fijn om te horen dat alles naar wens geweest is, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/15/2020
Beste Norbert, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/15/2020
Beste Saskia, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer net zo lekker en mooi&netjes gemaakt als vorige keer, tevreden klanten! 9/14/2020
Beste W, Hartelijke dank voor dit mooie compliment! Wij zien u graag snel bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/12/2020
Beste Yvon, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/12/2020
Beste Astrid, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet,Team SushiPoint
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/12/2020
Beste Michelle, Bedankt voor deze mooie 5 sterren review, hier worden wij ontzettend blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles ik perfect 9/11/2020
Beste Frans, Wow! Hartelijke dank voor dit mooie compliment, hier doen wij het natuurlijk voor. :) Tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Website werkt soms niet helemaal als je dingen wil bekijken wat je wilt bestellen. 9/10/2020
Beste Linda, Bedankt voor uw review! Wij zullen uw feedback doorschakelen naar het hoofdkantoor zodat zij hier naar kunnen kijken. Hopelijk heeft het verder allemaal mogen smaken. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/7/2020
Beste Milou, Wat fijn om te zien dat alles naar wens geweest is! Zulke berichten horen wij graag! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Crunchy crackers zaten ondersteboven in de tas?? Helaas kapot 9/7/2020
Beste Joost, Wat vervelend om dit te horen, er wordt nog contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
9/7/2020
Beste Fedor, Vervelend om te zien dat uw bestelling niet was zoals u deze verwacht had. Helaas heeft u er niet bij gezet wat er minder was aan uw bestelling. Ik heb u geprobeerd te bereiken maar kreeg helaas geen gehoor .. Zou u ons terug kunnen bellen zodat wij kort met u kunnen bespreken wat er mis was, zodat wij weten wat wij de volgende keer beter kunnen doen? Alvast bedankt en we horen graag van u! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/6/2020
Beste Carlijn, Bedankt voor deze geweldige 5 sterren beoordeling! Geweldig om te zien dat uw bestelling naar wens was! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Er zat geen poke mini salmon bij, terwijl ik die wel besteld en betaald heb. Verder alles prima en lekker Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/6/2020
Beste Iris, Wat vervelend om te horen dat de Poké Mini Salmon niet meegeleverd is. Dan is deze in de keuken vergeten, onze excuses hiervoor! Ik heb genoteerd dat u bij een volgende bestelling deze nog van ons tegoed heeft! Als u dan aangeeft bij de opmerkingen dat u (Iris Weimar) deze nog van ons tegoed heeft, zullen wij deze kosteloos aan uw bestelling toevoegen! Gelukkig geeft u wel aan dat de bestelling verder wel erg lekker was! Daar worden wij dan weer erg vrolijk van! Nogmaals onze excuses en wij wensen u een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel lekker ! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/6/2020
Beste Joelle, Erg fijn om te lezen dat uw bestelling naar wens was! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Doos met sushi leek wat door elkaar geschid en sushi viel uit elkaar bij het oppakken. Smaak was wel goed. 9/4/2020
Beste Harm, wat vervelend wij gaan onze koeriers hierop aanspreken we zullen erop letten. Mvg, Sushipoint zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/4/2020
Beste M, Hartelijke dank voor uw vijf sterren review, hier worden wij ontzettend blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Alles ging op. Alleen de poke mini viel tegen. 9/4/2020
Beste Laurence, Fijn om te lezen dat het heeft mogen smaken! Wel zijn wij erg benieuwd naar uw feedback over de poke mini. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/4/2020
Beste Peter, Hartelijke dank voor uw vijf sterren review, hier worden wij ontzettend blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was helemaal dik voor elkaar. 9/3/2020
Beste Ronald, Wat een mooi compliment! Wij zijn erg blji om te lezen dat u tevreden was met uw bestelling. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/3/2020
Beste Bibi, Hartelijke dank voor deze 4 sterren review! Wij zijn erg benieuwd wat wij de volgende keer beter kunnen doen om de 5e ster te verdienen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Echt weer uitstekend. Ook het foutje van de vorige keer hersteld en zelfs iets extra's wat ook heel erg lekker was 9/3/2020
Beste Wilco, Bedankt voor dit mooie compliment! We vinden het allemaal erg fijn om te lezen dat uw bestelling bij ons naar wens was! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/3/2020
Beste Peter, Bedankt voor deze geweldige 5-sterren beoordeling! Hier worden wij met z'n alle erg vrolijk van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker zoals altijd! 9/2/2020
Beste Dennis, Fijn om te lezen dat uw bestelling zoals altijd weer in de smaak viel! We wensen u een fijne week verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/2/2020
Beste R, Bedankt voor deze geweldige 5 sterren beoordeling!! Helemaal top om te zien dat uw bestelling naar wens was! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten was heerlijk maar kennelijk bij vervoer niet rechtop gehouden dus het was een rommeltje geworden. Toetje en kadootje bij het kindermenu zijn een grote verbetering! 9/1/2020
Beste SJ, Wat vervelend om dit te lezen, dat is zeker niet de bedoeling, onze excuses! We zullen het het hier met uw bezorger over hebben en zorgen dat hij de volgende keer voorzichtiger omgaat met de bestellingen. We fijn om te lezen dat uw verder tevreden was met de sushi en dat u ook blij bent met de veranderingen in het kindermenu! Nogmaals onze excuses en we wensen u een fijne week verder! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk, en super vers. Top sushi. 9/1/2020
Beste Daniël, Geweldig om te lezen dat uw bestelling bij ons weer naar wens was, en bedankt voor het mooie compliment! Fijne week verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Superlekker 9/1/2020
Beste Maud, Bedankt voor dit mooie compliment! We vinden het allemaal erg fijn om te lezen dat uw bestelling bij ons naar wens was! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima eten en snel en zorgvuldige bezorgd. 9/1/2020
Beste Ad, Mooi om te zien dat u tevreden was over onze sushi en ook over de bezorging hiervan! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist