Reviews


4 sterren na 5003 reviews
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/27/2022
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekkere verzorgde schaal sushi. Enorm van genoten. Super vriendelijke bezorger! 11/26/2022
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was compleet door elkaar heen geschud waardoor de smaken niet waren zoals het hoorde. 11/25/2022
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goed verzorgd, vriendelijk geholpen, en we hebben weer heerlijk zitten smullen van de New York New York. 11/25/2022
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Wasabi was niet meegeleverd. Gelukkig hadden we thuis wat sambal, maar da’s toch anders 11/25/2022
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er werd tevoren gebeld dat de bestelling iets later kwam, slechts 15 minuten. Heel attent! Als tegemoetkoming kreeg ik kortingsbonnen. Wat een klantvriendelijke benadering. Dank! 11/24/2022
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
als uiterlijke bezorgtijd was 18.27u aangegeven, dat was een wachttijd van 65 min. Het eten kwam uiteindelijk om 19.20u, bijna één uur later dan verwacht. T was wel lekker maar twee uur wachten is echt niet fijn! 11/24/2022
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De sushi met advocado was niet lekker. De advocado was keihard, nog niet rijp. Jammer. De andere sushi was wel lekker. 11/24/2022
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijk genoten😊 11/24/2022
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Derde keer op rij dat de bestelling te laat geleverd wordt. Het was wel heel erg lekker. 11/23/2022
Beste Arnoid, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Levering na de aangegeven tijd. Blik cola zat niet bij de bestelling. 11/23/2022
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
ontbrekend artikel is na overleg later extra nageleverd. goede service. 11/22/2022
Beste H.N., Hartelijk bedankt voor deze prachtige review. Dit doet ons zeer goed. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Alles was heerlijk en vers zoals altijd. Echter had ik voor 3,- edame bonen besteld bij de box van 47,- als combi deal, deze zijn niet geleverd. Dat is zonde en hoop deze bij de volgende bestelling wel weer te ontvangen. Vriendelijke groet, Odile 11/22/2022
Beste Odile, Hartelijk bedankt voor deze prachtige review. Dit doet ons zeer goed. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg klantvriendelijk bij telefonische bestelling én bij het afhalen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Eddy, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten was heerlijk maar bezorging 50 minuten later dan toegezegd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Diederik, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Janneke, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Wederom weer heerlijk gegeten. Had ik de vorige keer een kritische opmerking, deze keer helemaal niets op aan te merken. Kreeg zelfs nog een gratis bijgerecht om de vorige keer goed te maken. Topper! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Kevin, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten was weer te laat. De sushi’s zaten als een kleffe hap aan elkaar geplakt en de edamame waren koud. Het lijkt alsof het al heel lang klaar stond en alleen de Ebt fry er op het laatst nog warm bij gedaan wordt… Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Wolmet, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen om een passende oplossing aan te bieden. U kunt mij terugbellen op nummer 0306917187. Met
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling duurde 2.5 uur 11/19/2022
Beste Sharene, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen om een passende oplossing aan te bieden. U kunt mij terugbellen op nummer 0306917187. Met
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Website wat traag, wel eten keurig op tijd en van goede kwaliteit. 11/19/2022
Beste Willem-Jan, Fijn om te horen dat de sushi naar wens was! Wij nemen uw feedback mee. Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
4e keer op rij dat we een tijd aangeven en de bezorger er veel te vroeg is. Handig als je nog niet thuis bent.. als het te moeilijk is om je aan een tijdsindicatie te houden moet je deze mogelijkheid niet aanbieden. 11/19/2022
Beste Jantine, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses voor het te vroeg bezorgen. Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen om een passende oplossing aan te bieden. U kunt mij terugbellen op nummer 0306917187. Met
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/18/2022
Beste Sabine, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/17/2022
Beste Inge, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
We gaan weer bestellen! 11/14/2022
Beste Marianne, Hartelijk bedankt voor deze prachtige review. Dit doet ons zeer goed. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Geen komkommer salade geleverd en de Edamama bonen waren niet lekker erg droog. 11/14/2022
Beste Bas, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat er iets niet geleverd. Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen om een passende oplossing aan te bieden. U kunt mij terugbellen op nummer 0306917187. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer super, dank!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/13/2022
Beste Jacco, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Hier doen wij het nou eenmaal voor! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
45 minuten te laat. 11/12/2022
Beste Michiel, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/12/2022
Beste Astrid, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Mijn bestelling is er na 2 uur en 2 x bellen. Nog steeds niet: niet blij dud 11/12/2022
Beste Melanique, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Mijn bestelling is er na 2 uur en 2 x bellen. Nog steeds niet: niet blij dud 11/12/2022
Beste Melanique, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Gewoon 11/12/2022
Beste Peter, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/11/2022
Beste Mieke, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jullie zijn de beste Sushipoint van Nederland!! 11/11/2022
Beste Yanne, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Hier doen wij het nou eenmaal voor! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/11/2022
Beste Anja, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/11/2022
Beste Wendy, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We bestelden om 17 uur en het kwam pas 1735 waardoor we niet echt konden genieten. 11/11/2022
Beste Welmoed, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen om een passende oplossing aan te bieden. U kunt mij terugbellen op nummer 0306917187. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/10/2022
Beste Jacqueline, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Warme gerechten waren koud en edamme was oud en heel waterig, bovendien zouden we nog steeds extra ebifry krijgen omdat we de vorige keer te weinig hebben gekregen. 11/8/2022
Beste Bregje, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet naar verwachting was wat u van ons mag verwachten. Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen om een passende oplossing aan te bieden. U kunt mij terugbellen op nummer 0306917187. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/6/2022
Beste Lou, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker! 11/5/2022
Beste Hanane, Fijn om te horen dat alles naar wens was! Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
keurig op tijd gebracht, heerlijk gegeten. Ik had een code maar ik dacht dat ik eerst moest bestellen en dan de code moest invullen. dat bleek niet het geval te zijn. In de code zit al het gerecht. Daarover gebeld en afgesproken dat dit de volgende keer gratis zou worden geleverd. Keurig opgelost op deze manier. 11/5/2022
Beste Tanne, Fijn om te horen dat alles naar wens was! Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/5/2022
Beste Peter, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11/5/2022
Beste Corine, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/4/2022
Beste G.C, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Als altijd weer lekker, vers, en op tijd geleverd! 11/4/2022
Beste Alice, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Hier doen wij het nou eenmaal voor! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
top marks all around! We really enjoyed our dinner, Thank you! 11/1/2022
Dear Albert, Thank you very much for this wonderful review. Sincerely, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/31/2022
Beste Saskia, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jammer dat de bezorgen ruim 45 min later als de beloofde 75 min was. Verder heerlijk. 10/31/2022
Beste Paul, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen om een passende oplossing aan te bieden. U kunt mij terugbellen op nummer 0306917187. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Vaak gaat de bestelling goed, maar gisteravond hebben we toch echt heel lang moeten wachten. Om 17.50 besteld en er werd aangegeven dat we om 19.15 bezorgd kregen. Na de bestelling werd dit direct 19.30 uur, maar er werd om 19.55 aangebeld… ruim twee uur wachten vind ik niet normaal. 10/31/2022
Beste Michael, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/31/2022
Beste Gerdi, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De bezorging was pas 1,5 uur later, het was wel aangegeven dat het langer zou duren. Sushi was wel weer lekker dus dat maakt een hoop goed! 10/31/2022
Beste Anouk, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/29/2022
Beste Sophie, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Jammer dat je 1.75 uur op je eten moet wachten. 😞 10/28/2022
Beste Chris, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor de lange wachttijd. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk met de salades erbij! Smullen!! Bedankt en tot de volgende keer! 10/27/2022
Beste Pieter, Hartelijk bedankt voor deze prachtige review. Dit doet ons zeer goed. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het duurde best lang voordat de bestelling geleverd werd maar als verzachting hadden ze er iets extra’s bij gedaan. Dus weer helemaal top 👍🏻 10/25/2022
Beste Martijn, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas konden we het niet binnen het uur leveren. Onze excuses voor het lange wachten. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De Crispy Ebi was minder dan we gewend zijn van Sushipoint. De Rijst was klef en het zag er niet uit. De smaak was overigens okay. Het Super Sushi menu was beter voor elkaar. Ook daar was de rijst te klef. 10/25/2022
Beste Ron, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/23/2022
Beste Tim, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles is gewoon TOP! Goede keus vanaf de website, op afgesproken tijd klaar om op te halen en daarna heerlijk gegeten! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/23/2022
Beste L, Fijn om te horen dat alles naar wens was! Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goed ingespeeld op allergie. Netjes afgehandeld, zeer smaakvol. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/23/2022
Beste M, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Hier doen wij het nou eenmaal voor! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95A 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dank! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/23/2022
Beste Jacco, Fijn om te horen dat alles naar wens was! Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, SushiPoint Zeist