Reviews


4 sterren na 2367 reviews
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten prima en op tijd bezorgd, complimenten. 11/19/2019
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom erg smaakvol en perfect voor een avondje film kijken. De soya en stokjes waren vergeten bij de levering, maar dat werd snel nageleverd na een belletje. Erg blij dat we de Happy Veggie een klein beetje mogen aanpassen bij onze bestelling. Super service! 11/18/2019
Beste Lesley, wat geweldig om te lezen dat alles alsnog goed is bevallen. Fijn dat u tevreden bent met deze snelle oplossing. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/17/2019
Beste Tanne, wat een top review. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/17/2019
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Prima dus Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/17/2019
Beste Patrick, wat een top review! Bedankt. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11/16/2019
Beste Marie, hartelijk dank voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/16/2019
Beste Mark, wat een mooie beoordeling. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
People nice food amazing definitely not last time ordering 11/14/2019
Beste Martins, hartelijk dank voor uw mooie review. Top! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/12/2019
Beste Leen, wat een top review. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd goed, altijd lekker 11/11/2019
Beste Vincent, bedankt voor deze mooie 5 sterren review, tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11/11/2019
Beste Ad, bedankt voor uw mooie beoordeling. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon weer lekker 11/11/2019
Beste Paul, bedankt voor uw beoordeling. Top! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
We hebben weer heerlijk gegeten. Had het eten in de middag opgehaald en wat de man achter de balie zei van een half uur voordat je gaat eten uit de koelkast halen,het was gewoon weer heerlijk!!!!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/10/2019
Beste Desire, wat een mooie compliment. Fijn om te horen dat de sushi heeft gesmaakt. Super! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/9/2019
Beste Ouassima, wat een mooie review. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/9/2019
Beste Margreeth, Hartelijk dank voor uw 5-sterrige review! Het doet ons goed om te zien dat alles naar behoeven was! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/9/2019
Beste Nina, Hartelijk dank voor de positieve review! Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens is geweest! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle levering en heerlijk eten! 11/8/2019
Beste Nellie, Bedankt voor deze geweldige 5 sterren review! Hier worden wij allemaal erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten en een goede service 11/8/2019
Beste Petra, Bedankt voor dit mooie compliment! Geniet van uw weekend en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/8/2019
Beste Chris, Heel erg bedankt voor deze mooie review! Fijn om te zien dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/8/2019
Beste Peter, wat een top review. Hartelijk dank. Fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11/7/2019
Beste René, bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de sushi heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Smaakte weer prima. Leuk die kinderbox alleen de gadget is vreselijk en niet verantwoord. Alleen erg jammer dat de hotspecial er niet bij zat om 17:50 en pas uur later bezorgd werd dat is dan toch in 2 delen eten en met een kind niet fijn. 11/7/2019
Beste Ingrid, allereerst zijn wij blij dat de sushi heeft gesmaakt. Vervelend om te horen dat de hot specials in eerste instantie ontbraken. Nogmaals onze excuses hiervoor. Bedankt voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/7/2019
Beste N.C, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Super. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkere sushi, top service en snelle bezorging! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/3/2019
Beste Hanane, leuk om te horen dat alles goed was! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik had gevraagd om een wijziging in de bestelling en had niet verwacht hierover gebeld te worden! De wijziging werd uiteindelijk iets anders, en hier was ik ook super blij mee! Wederom weer heerlijk gegeten. Thanks Sushipoint, voor de geweldige service! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/3/2019
Beste Lesley, wat fijn om te horen dat alles naar wens was ook om de wijziging. Mocht het een keer fout gaat, waar we niet vanuit gaan. Dan mag u ons altijd bellen! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/3/2019
Beste Paul, Bedankt voor uw feedback! Fijn om te zien dat uw bestelling naar wens was! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/2/2019
Beste Leen, Bedankt voor deze geweldige 5 sterren review! Hier worden wij allemaal erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/2/2019
Beste Marlot, Geweldig om te lezen dat uw bestelling naar wens was! Wat kunnen wij verbeteren om de volgende keer beter te scoren op het gebied van onze website? Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Te veel saus op de sushi, jammer want de rest is top 11/1/2019
Beste Boudewijn, Bedankt voor uw review! Vervelend om te lezen dat de sushi niet helemaal naar wens was. Als u bij een volgende bestelling minder saus wilt, kunt u dat altijd aangeven en kunnen wij er rekening mee houden. Fijn om te lezen dat de rest in ieder geval wel lekker was! Geniet van uw weekend verder en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/1/2019
Beste Catharina, wat een top review! Hartelijk dank hiervoor. Fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/30/2019
Beste Kozjan, fijn om te lezen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/29/2019
Beste Caro, hartelijke dank voor deze mooie review, hier worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/28/2019
Beste Oscar, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat de sushi heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/27/2019
Beste Joannette, wat een mooie beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat de sushi heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
We kregen verkeerde sushi mee. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/27/2019
Beste Juna, wat vervelend om te horen dat u bestelling niet juist was. Wij hebben u geprobeerd te bellen maar helaas geen gehoor. Kunt u ons terug bellen zodat wij u een passende oplossing kunnen aanbieden? Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/27/2019
Beste John, bedankt voor uw top review! Fijn om te horen dat de sushi heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/26/2019
Beste Amber, bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling! Super! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi hier is gewoon hartstikke goed. Verse, goeie producten en vriendelijk personeel. Top! 10/24/2019
Beste Vincent, wat een mooie beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat de sushi heeft gesmaakt. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/24/2019
Beste Peggy, wat een top review. Hartelijk dank! Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Van begin tot eind voelde het als een feestje. Heerlijke veggie sushi! Bestel hier absoluut nog een keer! 10/24/2019
Beste Lesley, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Het doet ons goed om zulke feedback te ontvangen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/22/2019
Beste Gerard, wat een goeie review! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/22/2019
Hartelijke dank voor deze mooie review! Hier worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Beste Sven, bedankt voor deze 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij hebben erg genooten het eten! We hebben een heerlijke avond gehad. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Beste Tim, fijn om te horen dat alles naar wens was! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Beste Gideon, hartelijke dank voor u beoordeling, hier worden wij erg blij van!! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk, op tijd bezorgd en supervers! 10/19/2019
Beste A.J, fijn om te lezen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Sojasaus ontbrak 10/19/2019
Beste Harrold, wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens was.. U had meteen naar ons mogen bellen zodat wij het na konden leveren. Hopelijk is uw volgende bestelling compleet! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Voor alles zeker vijf sterren! Ga zo voort en succes daarbij. 10/19/2019
Beste Carl, wat fijn om te lezen dat u ons 5 sterren geeft!! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/19/2019
Beste Q, Bedankt voor deze mooie review! Geniet van uw weekend en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Alles lag naar 1 kant van de doos met bezorging Foto gestuurd naar sushipoint, niets op gehoord.... 10/18/2019
Beste Margriet, Vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens was! Gelukkig heb ik u inmiddels gesproken en heb ik samen met u een passende oplossing kunnen vinden! Geniet nog even van uw weekend en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/18/2019
Beste Alexander, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat kunnen wij nog doen voor u om de 5de ster met betrekking tot service te verdienen? Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De rolletjes vielen elke keer uit elkaar als ik ze wilde eten 10/17/2019
Beste A, We hebben uw klacht doorgeschakeld naar de keuken, zij zullen hier scherper op gaan letten. Onze excuses! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik begrijp best dat het druk is maar bel even als het zo lang duurt. Bezorger was verder heel aardig met excuses. Sushi is over het algemeen echt lekker maar deze keer.....kan echt niet. De gunkan waren 4 flatsen van drap. Zonder enige vorm en helemaal kapot. Samengekneed met de california rols. Kon niet meer zien wat wat was. Ebi waren volledig koud en slap. Overige sushi wqs zo vaak heen en weer geschud dat ik niet meer kon zien wat ik besteld had. Niet ok....zeker niet voor een b3stelling van 80 euro. 10/17/2019
Beste Chris, Wat verschrikkelijk naar om te horen dat de sushi dusdanig aangekomen is! We hebben de koerier die uw bestelling afgeleverd heeft er op aangesproken dat hij wat netter mag gaan rijden. Daarnaast hebben wij elkander gesproken en een passende oplossing gevonden. Hartelijk dank voor het doorgeven van uw feedback en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten pas na anderhalf uur bezorgd. Op gewone doordeweekse dag. 10/17/2019
Beste Lyndia, Wij hebben elkaar inmiddels nog even gesproken en we zullen er voor gaan zorgen dat dit een volgende keer niet weer voorvalt! Helaas konden we deze keer niet de service leveren die wij graag leveren omdat het erg druk was, maar voor een volgende keer zullen wij dus een extra stapje nemen om te zorgen dat het niet weer voorvalt! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2019
Beste Nina, Hartelijk dank voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/15/2019
Beste H, bedankt voor deze mooie 5 sterren review, hier worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
geen opmerking. 10/15/2019
Beste Saida, Hartelijk dank voor uw review, wat kunnen wij doen om uw 5e ster te verdienen? Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/14/2019
Beste Arianne, wat een mooie review. Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/14/2019
Beste Jossi, bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling. Top! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist
SushiPoint Zeist Steynlaan 95-97 030 - 691 71 87
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/14/2019
Beste Gerben, bedankt voor uw beoordeling. Fijne week en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Zeist