Waarom is sushi best prijzig?


Bij SushiPoint ben je altijd verzekerd van sushi die met liefde is gemaakt. Bovendien wordt onze sushi altijd samengesteld uit de beste ingrediënten door koks die weten waar ze mee bezig zijn. De gegarandeerde versheid van de ingrediënten waarmee wordt gewerkt, maakt dat sushi van SushiPoint een overheerlijke smaaksensatie veroorzaakt. Daarbij gaat SushiPoint voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Bestel hier direct jouw verse sushi! →

wat is sushi

SushiPoint levert verse sushi voor een goede prijs

Aangezien wij zo vers mogelijk sushi willen maken, gebruiken we uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Onze inkopers doen daarbij geen enkele concessie op kwaliteit. Goede kwaliteit kent zijn prijs en daarom kan een handgemaakt kwaliteitsproduct dat is samengesteld uit verse ingrediënten natuurlijk nooit spotgoedkoop zijn. Dat topkwaliteit sushi echter niet peperduur hoeft te zijn, bewijst SushiPoint met haar aantrekkelijk geprijsde menu’s voor een of meerdere personen.

Met verse ingrediënten levert SushiPoint altijd het lekkerste sushimenu!

Bij de verschillende soorten sushi hoort ook een andere prijs. Zo zijn hand rolls duurder dan gewone rolls wat alles te maken heeft met de hoeveelheid arbeid die in een specifieke sushi moet worden gestopt. Sushi is een ambachtelijk product waarbij in het geval van SushiPoint uitsluitend krakend verse ingrediënten worden gebruikt. Zo selecteren wij de beste vissoorten, de mooiste sushirijst en knisperend verse groenten om onze sushi mee samen te stellen. Gezien de ingrediënten, de bereiding en de strengste HACCP regel- en wetgeving waaraan wij voldoen, is de prijsstelling van onze sushi scherp en concurrerend.

SushiPoint biedt sushimenu’s voor elke stemming en elke gelegenheid

Sushi is een ambachtelijk product dat bij SushiPoint uitsluitend met de meest verse ingrediënten wordt vervaardigd zodat jij thuis kunt genieten van heerlijke sushi van absolute topkwaliteit! Direct bestellen? Bestel je sushi dan eenvoudig via onze website.Heb je geen zin om te wachten of ben je in de buurt? Dan kan je onze sushi uiteraard ook afhalen. Bestel alvast en jouw vers bereide sushimenu staat voor je klaar als je binnenkomt.

Bestel hier direct jouw verse sushi! →