Wat kan er allemaal in sushi bij Sushipoint?


Het leuke aan sushi is dat je er eindeloos mee kunt variëren en dat je er zo veel ingrediënten mee kunt combineren. Bij Sushipoint kan je kennismaken met de populairste variaties in sushi waarbij je kunt kiezen uit verschillende soorten vis, vlees of alternatieve ingrediënten. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

Bestel hier direct jouw verse sushi! →

wat is sushi

Vis is het populairste bestanddeel van sushi bij Sushipoint

Rauwe vis is voor veel sushi het hoofdbestanddeel. De voor de hand liggende reden hiervan is dat rauwe vis zich makkelijk in sushi laat verwerken. De meest gebruikte vissoorten zijn rauwe zalm of tonijn. Bij Sushipoint gebruiken we uitsluitend vis van sashimi kwaliteit. Het gebruik van verse vis met een neutrale geur en een heldere structuur is een essentieel onderdeel van de smaaksensatie van sushi. Sushipoint streeft naar topkwaliteit sushi met verse vis die op de tong smelt. Naast tonijn en zalm worden er bij Sushipoint ook andere soorten vis gebruikt. Denk hierbij aan zeebaars, haring, krab en garnalen.

Vlees voor een sushi met een andere twist

Wil je liever sushi met een vleesvulling? Bij Sushipoint kan je kiezen uit uiteenlopende soorten sushi met vleesvulling. Denk hierbij aan ossenhaas, gerookte ham, kipfilet of gerookte kip. Voor elke smaak en voor elke gelegenheid hebben we heerlijke, vers bereide sushi met vleesvulling.

Sushipoint laat je graag proeven van een variatie aan andere vullingen

Met vis en vlees houdt het echter niet op. Zo is er ook een collectie aan vegetarische vullingen met bijvoorbeeld avocado , komkommer en tofu of een vulling met sesamzaadjes, wasabi, soja, uitjes, Japanse mayonaise, kaas of ei. Bij Sushipoint is het dankzij de keuze uit vele menu’s mogelijk om welhaast onbeperkt te variëren met verschillende smaken en vullingen. Maar je kunt uiteraard ook zelf mixen en matchen zodat je jouw favoriete verrassingsmenu samenstelt uit onze vele keuzemogelijkheden. Hoe dan ook, het is niet alleen leuk maar ook heel erg lekker om eens te experimenteren met verschillende soorten sushi! Kom je er niet uit? Laat je dan adviseren door een van onze medewerkers. Een ding is zeker: met onze sushi kan je eindeloos combineren!

Bestel hier direct jouw verse sushi! →