Welke witte wijn bij Sushi?


Welke witte wijn smaakt nu het beste bij sushi?

SushiPoint geeft je graag een paar tips. Zo ontdek je dat naast een kopje groene thee of een lekker koud biertje ook witte wijn een prima begeleider is van een lekkere sushimaaltijd. Wat je ook bij een sushigerecht drinkt, kies een drankje dat het beste bij jou past en geniet!

Bestel hier direct jouw verse sushi! →

wat is sushi

SushiPoint adviseert lichte, toegankelijke wijnen bij sushi

Allereerst adviseren we je om zware, ‘donkere’ wijnen te laten voor wat ze zijn. Ze passen simpelweg niet bij de subtiele smaken van onze sushigerechten. Dus geen volle Chardonnay. Kies liever voor een opwekkende wijnsoort, zoals een knisperend frisse Sauvignon Blanc, Pinot Grigio of een Riesling. Deze combineert perfect bij het zilte van zeewier en de hartige smaak van sojasaus. Of maak het helemaal feestelijk met een glaasje licht sprankelende, mousserende wijn of champagne!

Bij elke sushi van SushiPoint een eigen witte wijn

Het is bijzonder leuk om met wijn en sushi ‘op ontdekkingstocht’ te gaan. Immers, de verschillende verse bereide sushigerechten van SushiPoint vragen elk om hun eigen wijnsoort. Zo past een verkwikkende en frisse Pinot Grigio heel goed bij de traditionele maki sushigerechten. Of laat je gefrituurde tempura garnalen begeleiden door Riesling of probeer eens een prachtige Chablis bij onze sashimi. Genieten gegarandeerd!

SushiPoint heeft sushi voor elke stemming en gelegenheid

Ook zo’n zin gekregen in een vers en met liefde bereid sushigerecht van SushiPoint? We hebben bij elke vestiging van SushiPoint een uitgebreid aanbod in sushi waardoor je precies volgens jouw smaak en trek een passend menu kunt samenstellen. De door onze koks samengestelde sushimenu’s zijn een uitgekiende mix van speciaal bij elkaar passende sushi en dat proef je direct! Alle sushi wordt ambachtelijk vervaardigd bij SushiPoint en er wordt uitsluitend met de meest verse en verantwoorde ingrediënten gewerkt. Zo kan jij genieten van heerlijke sushi van absolute topkwaliteit op het moment als jij daar zin in hebt! Als je sushi bij ons bestelt, wordt je bestelling geleverd inclusief gratis chopsticks, soya, gember, wasabi en een easy-cup voor de soya. Direct een overheerlijk sushimenu bestellen van SushiPoint?

Bestel hier direct jouw verse sushi! →