Reviews


4 sterren na 2347 reviews
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/17/2019
Beste Jacqueline, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi. De vorige keer was de sushi net zo lekker alleen duurde het enorm lang voor ik deze kreeg. Nu was het er super snel en had ik een tegoedbon voor de vorige keer gekregen. Hele goede service! Hartelijk bedankt en ik ga zeker nog een keer bestellen! 8/16/2019
Beste Laurence, bedankt voor uw beoordeling en voor het compliment! Leuk om te horen dat het goed is opgelost en dat het dit keer helemaal in orde was! Wij gaan ons uiterste best doen dit zo te houden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/15/2019
Beste Dick, bedankt voor uw reactie en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/15/2019
Beste Debby, bedankt voor uw reactie en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Derde keer sushi besteld. Alles: on point. Tip: minder verpakkingsmateriaal gebruiken. I.p.v. 6 kleine flesjes soja saus bijv. 1 8/15/2019
Beste Marian, bedankt voor uw compliment en bedankt voor uw tip. Wij zijn altijd blij met feedback want zo kunnen wij onze dienstverlening nog meer verbeteren. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/12/2019
Beste Iris, hartelijk bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Graag tot gauw, Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Beide momenteel ziek na eten 8/12/2019
Beste Brigitte, wij hebben u telefonisch geprobeerd te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Wij vinden dit erg vervelend om te horen en nemen dit dan ook erg serieus. Voor een passende oplossing kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker, vers en divers! Een aanrader! 8/12/2019
Beste Anna, wat een mooi compliment. Daar worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fijn dat de bezorger de trap op kwam lopen, had niet gehoeven, wordt wel gewaardeerd. Sushi zoals gebruikelijk top kwaliteit. 8/12/2019
Beste Casper, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/12/2019
Beste Corina, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/12/2019
Beste P, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Zelf kunnen aanpassen op site zou handig zijn Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/11/2019
Beste Maurits Jan, bedankt voor uw reactie en voor uw feedback. Hiermee helpt u ons onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Net terug van vakantie en het is weer heerlijk. Altijd lekker. 8/10/2019
Beste Daniel, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
8/10/2019
Beste Rick, bedankt voor uw reactie en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
8/10/2019
Beste felicia, bedankt voor uw reactie en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles prima 8/9/2019
Beste marianne, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/8/2019
Beste Lotje, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker 8/8/2019
Beste Rijk, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij zijn ziek geworden na het eten :(( 8/7/2019
Beste Jennifer, bedankt voor uw review! Wij vinden het erg vervelend wat u overkomen is. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Wij wensen u nog een fijne vakantie en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij vonden deze keer de krab rolletjes niet zo smakelijk.. misschien was de vis oud? De rest was wel heerlijk :) 8/7/2019
Beste Sanne, we hebben geprobeerd om contact met u op te nemen voor verdere toelichting m.b.t. uw klacht om het probleem aan te pakken. Dit is tot heden helaas nog niet gelukt. Mocht u als nog verdere toelichting willen geven dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam.
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/6/2019
Beste Dia, bedankt voor de feedback, hiermee helpt u ons onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/6/2019
Beste Joyce, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk! Zoals altijd!!!! 8/5/2019
Beste Barbara, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
8/2/2019
Beste govert, bedankt voor uw review! Wij hebben elkaar inmiddels gesproken. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect! Eerste keus 8/2/2019
Beste roos, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/2/2019
Beste Emile, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd overheerlijk! 8/1/2019
Beste Mark, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/1/2019
Beste Jan, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde ruim een uur en eten smaakte niet echt vers 8/1/2019
Beste Vera, vervelend dat de kwaliteit niet was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8/1/2019
Beste Marcel, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer prima verzorgd! 7/31/2019
Beste Marc, bedankt voor de reactie en voor het mooie compliment. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze sushi was minder lekker, we hadden de summer code gebruikt maar we hebben andere dingen gekregen wat wij niet lekker vinden. 7/31/2019
Beste Denise, bedankt voor uw feedback! Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en hopelijk hebben we een passende oplossing geboden! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/30/2019
Beste Helena, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/27/2019
Beste sjors, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/26/2019
Beste priya, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was great. Last time there was some small errors but the team called me to rectify everything and this time everything was brilliant. Great job guys. 7/26/2019
Beste Guillem, bedankt voor uw beoordeling en voor de feedback! Hiermee helpt u ons onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was wederom lekker, maar helaas was de dubbele rij in het midden volledig geplet en zat gedeeltelijk vastgeplakt aan de deksel😏 7/26/2019
Beste Linda, onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw beoordeling en voor de feedback! Hiermee helpt u ons onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Wij zullen hier de volgende keer op letten. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Rijst is inmiddels iets minder zoet geworden, dus een ster erbij. Verder hoeft niet bijna alles crispy met truffelmayonaise te zijn toch? 7/25/2019
Beste Guido, bedankt voor uw beoordeling en voor de feedback! Hiermee helpt u ons onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/25/2019
Beste Tisse, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer goed 7/25/2019
Beste Rijk, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Geen opmerking 7/25/2019
Beste Désirée, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De levering van de sushi duurde bijna 2 uur... Ik zou het fijn vinden om dan een sms te krijgen met de melding dat jullie later zijn, want nu was ik bang dat de bestelling niet binnen was gekomen. 7/25/2019
Beste Daphne, bedankt voor uw beoordeling! Wij hebben u telefonisch geprobeerd te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Voor een passende oplossing kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We waited 1,5 hours for our food. This is way too long. We were promised a discount code for this. 7/24/2019
Dear Claire, I'm sorry to hear that you had to wait so long. Fortunately, a suitable solution was immediately offered and you have now received the discount. Our apologies. Sincerely, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/23/2019
Beste Damian, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/21/2019
Beste Julia, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/20/2019
Beste Jannie, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er ging iets mis met de bestelling, maar dit is super goed opgelost! Mijn complimenten voor de service 7/19/2019
Beste Maarten, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. mooi om te lezen dat het probleem al is opgelost. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Zou bezorgd worden om 20:30. Het werd een uur later... 7/18/2019
Beste Simone, wij hebben u telefonisch geprobeerd te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Voor een passende oplossing kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/18/2019
Beste Maarten, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zwer aardige bezorger Helaas was de soja saus vergeten... 7/16/2019
Beste Phronaise, bedankt voor de reactie en voor uw feedback. In het vervolg kunt u ons altijd opbellen en dan lossen wij het probleem onmiddellijk op! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7/16/2019
Beste Anne, bedankt voor uw reactie en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/15/2019
Beste Kim, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 7/14/2019
Beste Najat, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Levering duurde 1:30 uur. Best wel lang. 7/13/2019
Beste Jonathan, vervelend om te horen dat de bestelling zo lang duurde. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en hopelijk is er een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals iedere keer: het was weer SUPERRRR!!! 7/12/2019
Beste daniel., bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Normaal gesproken altijd goed, maar deze keer was de bestelde uramaki sesam tuna salad, zonder sesam en er lagen plakjes avocado bovenop die hard waren...de smaak was ook anders dan gewoonlijk. hoop dat het volgende keer beter is! 7/12/2019
Beste E, bedankt voor de feedback, hiermee helpt u ons onze service te verbeteren. Wij hebben met elkaar gesproken en ik hoop dat we tot een passende oplossing zijn gekomen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom genoten! 7/12/2019
Beste C.L., bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/12/2019
Beste José, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/12/2019
Beste Jacques, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7/11/2019
Beste Sandra, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam