Reviews


4 sterren na 2011 reviews
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
21-2-2019
Beste jonathan, Bedankt voor het plaatsten van uw beoordeling. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
20-2-2019
Beste claudise, Bedankt voor het plaatsten van uw beoordeling. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
18-2-2019
Beste Marès, Bedankt voor het plaatsten van uw beoordeling. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten alleen was door de rit de sushi door de hele doos geschoven. Verder prima! 18-2-2019
Beste Reimer, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, SushiPoint Webcare
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
18-2-2019
Beste Mirjam, Bedankt voor het plaatsten van uw beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 17-2-2019
Beste Kiran, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker altijd! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 17-2-2019
Beste Monique, bedankt voor dit mooie compliment. Goed om te horen dat het gesmaakt heeft. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Zeer vriendelijk de Valentijns actie telefonisch toegevoegd . Helaas zat de bestelde sushi volledig in een hoek van de doos op elkaar gedrukt. Tas niet horizontaal vervoerd . Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 17-2-2019
Beste Rick, Spijtig om te lezen dat de kwaliteit niet zo was wat u van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we geprobeerd u telefonisch te bereiken, maar helaas is dit niet gelukt. Voor een passende oplossing kunt u altijd contact opnemen met ons filiaal. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
16-2-2019
Beste petra, Spijtig om te zien dat de kwaliteit niet zo was wat u van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we u telefonisch gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
16-2-2019
Beste L, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Mis plaatjes terugkijken als je hebt besteld 15-2-2019
Beste anjs, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik heb een uur en een kwartier gewacht op mijn eten. De inhoud van me wasabi schelpen lagnaast de schelpen. De tonijn van mijn sushi lag er naast. De rijst wasvolgens mij van de vorige dag. Smaakte als plastic. De soja saus was veel te zout. 15-2-2019
Beste petra, Spijtig om te lezen dat de kwaliteit niet zo was wat u van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we u telefonisch gesproken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jammer dat menu Ibiza er niet meer is. 15-2-2019
Beste janet, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-2-2019
Beste kees, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-2-2019
Beste eva, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Yummy Yummy! 15-2-2019
Beste c.l, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
15-2-2019
Beste carolien, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
14-2-2019
Beste adi, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11-2-2019
Beste Wynona, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Geweldig eten ! Altijd ! Er is geen betere Sushi bezorger 😁 Grt van Thijs en Eveline 11-2-2019
Beste Thijs, bedankt voor dit mooie compliment en heel graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Personeel is altijd supervriendelijk. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10-2-2019
Beste Ruud, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
lijkt wel of er andere koks in de keuken staan de sushi is niet meer zoals het was. groetjes mirjam Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10-2-2019
Beste Mirjam, vervelend om te horen dat de service niet was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10-2-2019
Beste vroukje, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Verkeerde bestelling gekregen 9-2-2019
Beste Bebel, wij hebben u geprobeerd telefonisch te bereiken maar dit is helaas niet gelukt. Voor een passende oplossing kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Smullen weer! 8-2-2019
Beste C.L, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en uw positieve commentaar. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
ik vond plastic in mijn krab sushi. gebeld en goed afgehandeld, maar dit mag echt nooit gebeuren 6-2-2019
Beste Ernst, ten aller eerst onze excuses dat u dit is overkomen. Dit mag inderdaad NOOIT gebeuren!! Gelukkig hebben wij diezelfde avond nog contact gehad en het zo opgelost. Excuses nogmaals. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het blijft super en lekker, iedere keer maar weer. Dank daarvoor. 5-2-2019
Beste Daniel, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en uw positieve commentaar. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk 5-2-2019
Beste Gerard, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en uw positieve commentaar. Hier worden wij erg blij van! vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4-2-2019
Beste Tim, Bedankt voor het plaatsten van uw beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3-2-2019
Beste Danny, Bedankt voor het plaatsten van uw 5* beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3-2-2019
Beste Esther, Bedankt voor het plaatsten van uw 5* beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-2-2019
Beste noell, Bedankt voor het plaatsten van uw 5* beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Werd snel bezorgd en de kwaliteit was echt prima, top! 2-2-2019
Beste walter, Bedankt voor het plaatsten van uw beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk ! 2-2-2019
Beste isa, Bedankt voor het plaatsten van uw 5* beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
ivm drukte telefonisch niet bereikbaar, dat is begrijpelijk, maar bestelling was ruim half uur later dan vooraf gepland en er ontbrak een bestelde en betaalde zeewiersalade. De geleverde sushi zelf was wel weer erg lekker! 2-2-2019
Beste alessia, Spijtig om te lezen dat de service niet zo was wat u van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we u telefonisch gesproken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Edamame waren grijs gekookt, niet lekker groen en knapperig maar snottig en grijs. Rijst was of te hard of niet vers. Echt minder goed dan anders. 1-2-2019
Beste harriet, Spijtig om te lezen dat de kwaliteit niet zo was wat u van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we u telefonisch gesproken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorger kwam na anderhalf uur wachten pas en de sushi in doos onderop was platgedrukt. 1-2-2019
Best amin, Spijtig om te lezen dat de service niet zo was wat u van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we u telefonisch gesproken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Overheerlijk! 1-2-2019
Beste C.L, Bedankt voor het plaatsten van uw 5* beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Onbetwist de sushi specialist. Geweldig 31-1-2019
Beste remco, Bedankt voor het plaatsten van uw 5* beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was perfect 30-1-2019
Beste Sabine, Bedankt voor uw positieve feedback. met vriendelijke groet team sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Jammer dat er nu voor de tweede (of derde) keer geen stokjes bij geleverd waren, terwijl dit vroeger wel zo was. Verhoogt de smaak en het plezier van sushi eten! 29-1-2019
Beste Martijn, Bedankt voor de feedback. Vervelend dat de service niet optimaal was. Wij hebben u inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De california rolls waren eenzijdig en weinig smaakvol (een ster). De rest prima (4 sterren). Soyasaus dit keer erg zout. 29-1-2019
Beste Jacques, Bedankt voor uw feedback. Dit gaan wij intern bespreken. Wist u al dat wij ook less salt soya hebben ? Dit doen wij graag bij uw bestelling erbij. Als u dit in de opmerkingen vermeld zullen wij dit toevoegen. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
29-1-2019
Beste Bibi, Bedankt voor het plaatsten van uw 5* beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Helaas waren alle crispy sushi’s helemaal door elkaar gehusseld en geplet waardoor de crispy yakitori en crispy ebi eruit zagen als 1 stamppot De Sea weed salad zat er niet bij maar is wel later na bezorgd Bezorging was half uur later dan op website werd aangegeven Dit was de eerste keer dat het zo tegenviel Jongen aan telefoon deed zijn best om het op te lossen 29-1-2019
Beste Jessica, Spijtig om te lezen dat de kwaliteit niet zo was wat u van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we geprobeerd u telefonisch te bereiken. helaas is dat niet gelukt. graag vragen wij u om contact op te nemen met ons filiaal. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Topies 28-1-2019
Beste Yas, Bedankt voor uw review! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
supervers en lekker. Misschien nog een paar extra menu's voor 1 persoon toevoegen? 28-1-2019
Goedemiddag Linda, bedankt voor uw feedback. We hebben op dit moment 5 verschillende 1 persoon menu's maar zullen deze zeker blijven aanpassen. Fijne dag vandaag. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De tas en de doos van het eten was verregent. 28-1-2019
Beste Mirella, Dat is zeker niet de bedoeling. Ik hoop dat u alsnog wel goed gegeten heeft. We zullen de bezorgtassen extra gaan controleren met regenachtig weer. met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Hot items were freezing cold Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 27-1-2019
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 27-1-2019
Beste wilco, Bedankt voor het plaatsten van uw 5* beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Incomplete bestelling (geen stokjes / soja saus) 26-1-2019
Beste joyce, Spijtig om te lezen dat de service niet zo was wat u van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we u telefonisch gesproken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
service: niets op aan te merken eten: kwam wat beschadigd aan en plakt aan elkaar ( beetje teleurstellend ) website: prima, beetje weinig keus in samenstelling van wat je wil vr gr Patrick 25-1-2019
Beste patrick, Spijtig om te lezen dat de service niet zo was wat u van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we u telefonisch gesproken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
25-1-2019
Beste gijs, Bedankt voor het plaatsten van uw 5* beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Hmmmmm smullen! 25-1-2019
Beste C>L, Bedankt voor het plaatsten van uw 5* beoordeling, Graag tot ziens. met vriendelijke groet, sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
24-1-2019
Beste Noor, Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Helaas heeft u een niet bestaand nummer ingevuld. Met vriendelijke groet Sushipoint Amsterdam.
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-1-2019
Goedenavond Eddie, 5* !! bedankt dat u ons deze score heeft gegeven. met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-1-2019
Beste Eddy, Bedankt voor uw review met 5* Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Was niet lekker 21-1-2019
Beste Geerte, Spijtig om te lezen dat de kwaliteit niet zo was wat u van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we geprobeerd u telefonisch te bereiken. helaas is dat niet gelukt. graag vragen wij u om contact op te nemen met ons filiaal. Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helemaal top! Aardige bezorger! Ga zo door! 21-1-2019
Beste Lourens, Dit geven wij zeker door aan de bezorger ! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
21-1-2019
Goedemiddag Peter, Bedankt voor het invullen van de beoordeling ! Fijne dag vandaag gewenst, met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
21-1-2019
Beste Damian, Wat super dat alles naar uw wens is geweest. Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam