Reviews


4 sterren na 3865 reviews
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super spoedig service en erg lekker - helaas was er geen wasabi erbij 😳 4/17/2021
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Tijdens transport een beetje door elkaar geraakt. Wel erg lekker en vers! 4/17/2021
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima bedankt 4/17/2021
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/17/2021
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd, weer een succes. 4/17/2021
Beste Marijke, dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van onze sushi. We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten. Mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
(Shu)per, top(point)! 4/17/2021
Beste Abdel, dank voor uw mooie review. We zijn erg blij met de 5 sterren. We hopen u snel weer te mogen begroeten bij Sushipoint Amsterdam!
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/16/2021
Beste Ayda, dank voor uw mooie review. Hier zijn we erg blij mee. We hopen u snel weer te mogen begroeten. Mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was weer heerlijk! 4/16/2021
Beste C, dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten. Mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer lekker 4/16/2021
Beste Eva, dank voor uw mooie review. Hier zijn we erg blij mee. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushipoint Amsterdam!
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/15/2021
Beste Marc, wat fijn te lezen dat alles naar wens is geweest! Hopelijk kunnen we u snel weer begroeten :-) Mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/15/2021
Beste Judith, dank voor u review. We hopen u weer terug te zien bij Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/15/2021
Beste Jeannette, dank voor u review! We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten, mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ik heb het eten minder goed beoordeeld, omdat de sushi koud en zacht geworden was (Crunchy gefrituurde garnaal rol). Ook was de avocado maki hard, doordat de avocado niet rijp was. Deze heb ik daarom helaas moeten laten staan. En de andere gefrituurde garnaal rol met avocado uit de super sushi box viel helemaal uit elkaar dus dat was niet normaal te eten. MAAR het was verder wel echt lekker en we hebben genoten. En zullen ook nog zeker blijven bestellen hoor ;) 4/15/2021
Beste Dimitri, wat vervelend te lezen dat helaas niet alles naar wens is geweest. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, helaas zonder resultaat. Zou u wanneer het schikt contact met ons op willen nemen, zodat we u een passende oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/14/2021
Beste Daniil, bedankt voor de mooie 5 sterren review ! Wij zijn hier heel blij mee. Graag snel tot ziens, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/13/2021
Beste Marjan, bedankt voor de mooie 5 sterren review ! Wij zijn hier heel blij mee. Graag snel tot ziens, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk!! 4/13/2021
Beste Willie, bedankt voor de mooie 5 sterren review ! Wij zijn hier heel blij mee. Graag snel tot ziens, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
SUPER vers en lekker 4/13/2021
Beste Dorien, bedankt voor de Super mooie 5 sterren review ! Wij zijn hier heel blij mee. Graag snel tot ziens, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten! 4/13/2021
Beste Najette, bedankt voor de mooie 5 sterren review ! Wij zijn hier heel blij mee. Graag snel tot ziens, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Was goed 4/12/2021
Beste Romeo, bedankt voor de feedback. Graag tot ziens. Team SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
We hadden helaas geen soja erbij. Verder was het zalig! 4/12/2021
Beste Lin, bedankt voor de review en excuus voor het ongemakt, soja hoort er wel bijgeleverd te worden als u ons belt zullen wij het altijd na leveren. Met vriendelijke Groet, team SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi smaakte zoals altijd voortreffelijk en de levering was snel! 4/12/2021
Beste Ebony, hier worden we blij van! Dank voor deze fijne review. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen :-) mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Simpel besteld, ruime keus, gunstige prijs, heel vriendelijk personeel en heerlijk eten. 4/12/2021
Beste Ruud, dank voor deze mooie review! Daar worden we blij van ! We hopen u snel weer te mogen begroeten, mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel lekker eten! Het zou wel leuk zijn als er nog een andere voordeelbox van ± 30,- bij zou komen, met een andere samenstelling dan het super sushi menu Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/11/2021
Beste Tamara, fijn te lezen dat alles naar wens is geweest. Deze suggestie nemen we intern zeker mee, dank mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
hartstikke lekker! 4/10/2021
Beste Hans, bedankt voor de mooie review! Wij hopen u snel terug te zien bij ons in de winkel. Met vriendelijke Groet, Team SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
echt heerlijke sushi en mooi opgediend en zorgvuldig afgeleverd 4/10/2021
Beste Willem, bedankt voor de mooie review! Wij hopen u snel terug te zien bij ons in de winkel. Met vriendelijke Groet, Team SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wasn’t tasty at all, the worst sushi experience I’ve ever had 4/10/2021
Dear kristina, our excuses for the invconvenience . We have spoken to each other and came to a fitting solution. Kind Regards, Team SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/10/2021
Beste Emre, bedankt voor de mooie review! Wij hopen u snel terug te zien bij ons in de winkel. Met vriendelijke Groet, Team SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heb edamame besteld en kreeg zure komkommer. Bestelling zou binnen 55 min hier zijn maar duurde ongeveer 1 uur en 20 min. Eten was lekker! 4/10/2021
Beste Marloes, wij hebben u inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. Wel bedankt voor de mooie review ! Hopelijk snel tot ziens. Team SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
ik had een haar in mijn sushi!!! en dat was echt niet van mezelf! 4/10/2021
Beste Suzanne, onze excuses dat u bestelling niet helemaal in orde was. Wij hebben geprobeerd u te bellen om u te compenseren maar u was niet beschikbaar. Bel ons gerust terug. Mvg, team SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/10/2021
Beste Jennifer, dank voor de mooie review. We zijn erg blij met de vijf sterren. Fijn om te lezen dat alles naar wens was geweest. We hopen u snel weer te zien bij Sushipoint Amsterdam!
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk, en op tijd! 4/9/2021
Beste C, dank voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/9/2021
Beste Walther, dank voor de mooie review. Hier worden we erg blij van. Hopelijk zien we u snel terug. Mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/9/2021
Beste Eline, dank voor de mooie review. We zijn erg blij met de vijf sterren. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Sushipoint Amsterdam!
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten heeft gesmaakt en is ook volgens de aangeven tijd op de website geleverd. Eerder had ik een bestelling geplaatst en had aangegeven dat ik het niet fijn vond dat mijn bestelling op de grond was neergezet door de bezorger. De volgende dag werd deze klacht meteen opgepakt door een medewerker. Mijn complimenten. Hartelijk dank hiervoor. Till next time!! 4/9/2021
Beste Claudia, dank voor de mooie review. Fijn om te lezen dat de bezorging goed was gegaan. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/8/2021
Beste Aurelie, dank voor deze mooie review! Daar worden we blij van! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen, mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Quality can vary quite a lit. Today was less good: crispy shrimp wasnt crispy at all, rice was too thick and compact. 4/8/2021
Dear Alexandra, we are sorry to read that your order wasn't the way you like it. We tried to call you to offer you a solution but we couldn't reach you. Can you contact us so we can offer you a solution, gr Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/8/2021
Beste Claudia, fijn te lezen dat alles naar wens is geweest! Daar worden we blij van :-) We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten, mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Sushi was koud en tonijn was bruin van kleur ben echt teleurgesteld 4/7/2021
Beste Nadir, excuus nogmaals dat de bestelling niet naar wens is geweest. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen, mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect 4/6/2021
Beste Sunny, bedankt voor de mooie review. Wij zijn hier harstikke blij mee. Hopelijk zien we u snel terug. Met vriendelijke Groet, Team SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik bestel vaker sushi bij jullie omdat ik het heerlijk vind! Helaas was niet alles zoals ik het gewend ben. De rijst van de California roll was heel zacht, bijna papperig. En de crunch rolls waren helemaal niet knapperig meer. Heel jammer en ik hoop dat dit maar een eenmalige teleurstelling was. 4/6/2021
Beste Roeksana, Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. Onze excuses nogmaals en we hopen u snel weer te mogen begroeten! Met vriendelijke Groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/4/2021
Beste Mark, bedankt voor de mooie review. We zijn erg blij met de 5 sterren. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Graag tot ziens, Team Sushipoint Amsterdam.
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Lekker en op tijd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/4/2021
Beste Luigino, bedankt voor de mooie review. Hier worden wij heel blij van. Graag tot ziens, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/3/2021
Beste Maud, bedankt voor de mooie review. Hier worden wij heel blij van. Graag tot ziens, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten 4/3/2021
Beste Ellis, bedankt voor de mooie review. Hier worden wij heel blij van. Graag tot ziens, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/31/2021
Beste J, dank voor deze mooie review that makes us smile :-) We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten :-) mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Duurde wel heel lang, maaaaar eten onwijs lekker, goed veel sojasaus en eetstokjes. Was het wachten waard. 3/31/2021
Beste Irene, we hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen :-) Graag tot ziens! mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/31/2021
Beste Maaike, fijn te zien dat alles naar wens is geweest! We hopen u snel weer te mogen begroeten bij Sushipoint Amsterdam :-)
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/31/2021
Beste Stefanie, dank voor u mooie review. Hier worden we blij van! mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was binnen de afgesproken tijd geleverd. De smaak was goed. Was niet blij dat de bezorger het eten op de grond had neergelegd. In mijn cultuur is dat een belediging. Voor dieren wordt er nl eten op de grond gezet. De bezorger had het ook aan de deurknop kunnen hangen. Verder was de bezorger erg beleefd en heeft zijn excuus aangeboden dat hij het niet a d deurknop had opgehangen. Prijs/ kwaliteit is ok. 3/30/2021
Beste Claudia, we hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen, onze excuses nogmaals hiervoor. We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten, mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel snel, super lekker en niet te duur... we (3 meiden) hebben een menu die eigenlijk voor 2 was gedeelt, en het was net genoeg 3/29/2021
Beste Anne Louise, Dank voor u mooie review! Hier worden we blij van !! We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten, mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We vonden het crisp menu dit keer niet zo lekker. Van twee van de vier rijen sushi was de avocado erg hard en niet lekker. 3/29/2021
Beste Casper, we hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen! We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten Mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Chopsticks etc waren niet geleverd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/28/2021
Beste Sari, bedankt voor de mooie 5 sterren review. dit wordt erg gewaardeerd. Als u stokjes , saus of iets mist, kunt u ons altijd bellen op de avond zelf dan wordt het meteen nageleverd. Mvg, Team SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Voor de tweede keer besteld en voor de tweede keer slechte kwaliteit Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/28/2021
Beste Robbin, wij hebben u inmiddels gesproken en u bent conform protocol tegemoet gekomen. Groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten werd erg laat bezorgd. Ruim 20 minuten later dan de uiterlijke bezorgtijd op de bon gespecificeerd door Sushipoint. Daar waar om zsm bezorging is gevraagd. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/28/2021
Beste Twan, onze excuses voor de langere levertijd dan verwacht. Wij hebben geprobeerd u te bellen om u te compenseren maar u was niet beschikbaar. Bel ons gerust terug. Mvg, team SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/28/2021
Beste Job, dank voor uw mooie review. Hier zijn we erg blij mee. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Veel zat aan elkaar geplakt en/of viel uit elkaar 3/27/2021
Beste Marc, wij hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten, mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
3/27/2021
Beste Indy, dank voor uw mooie review. Hier zijn we erg blij mee. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Paling was niet bij de levering, maar wel betaald. Na het aanbellen had de bezorger het pakket in de centrale hal beneden gezet en was nergens meer te bekennen. Normaal wordt het gewoon aan de voordeur op drie hoog gebracht. 3/27/2021
Beste Patrick, onze excuses nogmaals hoe dit allemaal is verlopen met u order. Dit is absoluut niet de bedoeling. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen, mvg Team Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bij de bestelling ontbrak iets. Dat werd razendsnel nabezorgd, en we kregen iets lekkers cadeau. Hele goede service! Ook de sushi is erg lekker. Wel duurde het wat lang voordat we de bestelling ontvingen. 3/27/2021
Beste Hester, bedankt voor de feedback en goed om te horen dat alles naar wens is opgelost. Hopelijk snel tot ziens
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Hele lekkere sushi! 3/27/2021
Beste Machteld, dank voor uw mooie review. Hier zijn we erg blij mee. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Mvg Team Sushipoint Amsterdam