Reviews


4 sterren na 2298 reviews
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik bestel regelmatig, heb een feestlocatie, voor mijn gasten hier. Deze keer waren er drie dozen bijzonder beroerd afgeleverd. Alles lag door elkaar, ik kon er met moeite nog een mooie presentatie van maken. De andere drie waren keurig. En dan te bedenken dat we op amper 500 meter zitten van jullie. Vond deze keer wel dat het leek alsof de sushi al even terug gemaakt waren en die ervaring heb ik eigenlijk nooit. Vriendelijke groeten, Joris de Wijs Amstelzaal Hobbemakade. 6/21/2019
Beste joris, Hartelijk bedankt voor uw review. Onze excuses dat uw order niet naar wens is geweest. Ik heb u zojuist telefonisch gesproken en hierdoor hebben wij u een passende oplossing kunnen aanbieden. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd mega tevreden met jullie, lekkerste sushi van Amsterdam! 6/21/2019
Beste thysa, Hartelijk bedankt voor uw review. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was echt niet lekker:( 6/21/2019
Beste ilja, Hartelijk bedankt voor uw review. Onze excuses dat uw order niet naar wens is geweest. Ik heb u zojuist telefonisch gesproken en hierdoor hebben wij u een passende oplossing kunnen aanbieden. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bestellen zeer regelmatig sushi bij sushipoint, maar deze keer viel ineens tegen. Een beetje saaie smaken en de rijst plakte niet zo goed. 6/21/2019
Beste S, Hartelijk bedankt voor uw review. Onze excuses dat uw order niet naar wens is geweest. Ik heb u zojuist telefonisch gesproken en hierdoor hebben wij u een passende oplossing kunnen aanbieden. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
6/21/2019
Beste Cor, Hartelijk dank voor uw review. Zojuist heb ik u proberen te bereiken maar heb ik uw voicemail ingesproken. Graag horen wij hoe onze service nog beter kan. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super tevreden 👍👍👍👍 6/21/2019
Beste Jose, Hartelijk dank voor uw 5 sterren review! Fijn dat u zo tevreden bent over SushiPoint! Graag tot snel :) Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/20/2019
Beste Raoul, Hartelijk dank voor uw review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/20/2019
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Service is altijd top hier! Vanavond dat ik de sushi bestelde, smaakte de zalm niet vers en ook de komkommer was veel te hard, niet als hoe ik het normaal bestel. Wel heel jammer! 6/20/2019
Beste Rani, Hartelijk bedankt voor uw review! Zojuist heb ik u telefonisch gesproken en zijn we blij dat we het voor u hebben kunnen oplossen. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2019
Beste Cheyenne, Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/20/2019
Beste Fadoua, Hartelijk dank voor uw 5 sterren review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/19/2019
Beste Esther, Hartelijk dank voor uw mooie review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima sushi, al bezorgd binnen 30 minuten! 6/19/2019
Beste J, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te zien dat uw order op tijd is bezorgd! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik vroeg op kinderstokjes die heb ik niet gekregen. En het waren geen 40 sushi. Ik heb er 35 geteld. 6/19/2019
Beste Zeinab, Hartelijk bedankt voor uw review. Onze excuses dat uw order niet naar wens is geweest. Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen en uw voicemail ingesproken. Graag verzoek ik u om terug te bellen zodat wij u een passende oplossing kunnen aanbieden. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sommige Sushi ondersteboven geleverd . 6/18/2019
Beste Just, Bedankt voor uw review! Excuses voor het ongemak, we zullen er extra op letten dat de sushi netjes wordt afgeleverd. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/18/2019
Beste Claudia, Hartelijk dank voor uw 5 sterren review!! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/17/2019
Beste Dineke, Hartelijk bedankt voor uw review! Groeten, Team SushiPoint.
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super service van een vrolijke bezorger 6/17/2019
Beste Nicolaas, Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker bestel al voor de 3e keer 6/15/2019
Beste Amina, Hartelijk dank voor uw 5 sterren review! Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/13/2019
Beste Phi-Ngan, bedankt voor uw reactie. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Doos waarin Sushi's zaten was nat en zak was doorweekt en bodem viel er uit. Ook waren Sushi's wat minder smakkelijk dan anders. Sashimi was wel heel goed! 6/13/2019
Beste Hans, wij hebben u telefonisch geprobeerd te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Voor een passende oplossing kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6/11/2019
Beste Jayne, bedankt voor uw reactie. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi. Vers en mooi verpakt. 6/11/2019
Beste Kees, bedankt voor het mooie compliment! Hier worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd goed, maar ik had opgeschreven dat ik geen tonijn wilde maar dat heb ik wel weeg gehad 6/11/2019
Beste Denise, vervelend om te horen dat dit gebeurd is. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wenste blijkbaar niet ingesteld voor mobiele telefoons en ik had de aanbieding van 35,95 van gister... deze leek bij aankomst echter in de verste verte niet op wat er op de foto werd getoond, minder en alles door elkaar gehusseld dus dat was een grote tegen valler😕 6/11/2019
Beste Fa, vervelend om te horen dat de sushi er niet mooi meer uit zag. Gelukkig hebben wij elkaar inmiddels gesproken en hopelijk is er een passende oplossing geboden. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 6/9/2019
Beste Vera, bedankt voor het mooie compliment! Hier worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
6/8/2019
Beste Rene, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
het was heeeeeeel lekker top! 6/7/2019
Beste Theo, bedankt voor het mooie compliment! Hier worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd lekker en vers! Snelle en beleefde bezorger. 6/6/2019
Beste Ko, bedankt voor de beoordeling en voor het mooie compliment. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
6/5/2019
Beste Anna, bedankt voor uw beoordeling! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Levertijd was wel lang, anderhalf uur voor kleine bestelling op woensdagavond. 6/5/2019
Beste Ingeborg, wij hebben elkaar inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Wij zien u graag snel weer. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorging was half uur te laar 6/5/2019
Beste Douglas, wij hebben u telefonisch geprobeerd te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Voor een passende oplossing kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super service er ontbraken een paar dingen in mijn bestelling dit werd meteen opgelost kreeg gewoon de bestelling die ik besteld had opnieuw. En snel ook. Bedankt 6/3/2019
Beste C, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Meer dan uur moeten wachten Had miami maar vond sushi’s minder 6/3/2019
Beste Pieter, wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, maar dit is helaas niet gelukt. Zou u telefonisch contact met ons op kunnen nemen? Bedankt alvast! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Service in eerste instantie matig, sushi box volledig door elkaar, zag er onsmakelijk uit. Na gebeld te hebben direct nieuwe box gekregen, service was goed. 5/31/2019
Beste Naomi, wat vervelend om te horen dat het zo gelopen is. gelukkig is er wel direct een passende oplossing geweest. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/31/2019
Beste nathalie, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/30/2019
Beste Ella, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top service, sushi lekker alleen de temaki net iets te veel rijs. Verder prima. 5/29/2019
Beste Quidad, bedankt voor het mooie compliment en voor de feedback. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/29/2019
Beste Hannah, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
sushi was los en slap, ben normaal eigenlijk beter gewend van sushi point! maar goed, voorgaande bestellingen zijn altijd top geweest, nu iets minder....hopelijk volgende keer weer beter! 5/29/2019
Beste Lourens, wij hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken om te zoeken naar een passende oplossing, maar dit is helaas niet gelukt. U kunt hierover altijd contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/29/2019
Beste W, bedankt voor uw reactie en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/29/2019
Beste Daphne, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
1,5uur gewacht op het eten, sushi was niet lekker/vers zag er helemaal niet uit als op de afbeeldingen. 2e keer teleurgesteld door sushi point Amsterdam! Over sushi point Almere ben ik wel te vrede meerdere keren besteld altijd optijd bezorgd en eten top! ze mogen wat lessen nemen van hun collega's' 5/28/2019
Beste C, heel vervelend om te horen dat het zo gelopen is. Bedankt voor de feedback. Dit nemen wij altijd erg serieus. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/27/2019
Beste Merlien, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Indien deze review openbaar gezet wordt dan alleen toestemming indien anoniem 5/27/2019
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
was wel een beetje slordig aangeleverd bij het vervoeren denk ik. maar hebt genoten.uitkijken naar eerst volgende bestelling 5/27/2019
Beste Else, goed om te horen dat het heeft gesmaakt. Bedankt voor het reageren en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Me sushi lag als een door elkaar geschut zooitje in de doos helaas... Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/26/2019
Beste Vincent, vervelend om te horen dat de doos niet was zoals het hoort te zijn. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/26/2019
Beste Jolande, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 5/26/2019
Beste Piet, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De bezorging was uitstekend, zeer op tijd en de volgende keer bestel ik zeker weer. Zelfs nog een korte babbel gemaakt met de bezorger en het was een aardige kerel! 5/25/2019
Beste Willem, bedankt voor het mooie compliment! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Vond website niet uberduidelijk. 5/24/2019
Beste Julian, bedankt voor uw reactie en voor uw feedback! Hiermee helpt u ons onze dienstverlening nog meer te verbeteren. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
all is great. on the website - I had problems using a coupon code (it was advertised in capital letters but didn't work - and worked as non capital) also when it did work it showed "0 euro discount" which was then hard to understand if I should order the product or not at all and it will be added due to my use of the code, also from the payment page there is no way to go back and edit the order -the back button on the browser works for it but it feels 'risky' to press it not knowing if I would have to restart the process... 5/24/2019
Dear Adam, thanks for your feedback. In this way you help us to improve our services even more. Sincerely, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
5/24/2019
Beste Tanya, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heeeeeeeeeeeeeeeerlijk!!!! 5/24/2019
Beste C.L., bedankt voor het reageren. Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/23/2019
Beste Diana, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er was de vorige keer iets misgegaan met de bestelling. Super netjes opgelost en gecompenseerd met mijn laatste bestelling. Echt top! 5/22/2019
Beste Thom, bedankt voor het mooie compliment! Hier worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten werd 80 min na bestelling gebracht en rijst was droog 5/22/2019
Beste Stan, bedankt voor uw review. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en hopelijk hebben wij een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super service ! Snel vers lekker Vaste klant 5/21/2019
Beste Shimi, bedankt voor het mooie compliment! Erg leuk om te horen. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5/21/2019
Beste Franz, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top sushi 5/21/2019
Beste Dorien, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam