Reviews


4 sterren na 2477 reviews
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/27/2019
Beste Anne, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Veel rijst grote en Klein gesneden stukken weinig vis wel mooi verpakt 9/27/2019
Beste Angelle, vervelend om te horen dat de kwaliteit niet was zoals u van ons mag verwachten. Gelukkig hebben wij elkaar inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vond het eten beetje tegenvallen, niet echt ‘crsipy’ zoals in de omschrijving 9/26/2019
Beste Inger, wij hebben u geprobeerd telefonisch te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Voor een passende oplossing kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/26/2019
Beste Sammy, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hadden geen stokjes, geen bakjes, geen soja saus. Echt heel raar. 9/25/2019
Beste Julia, dit is natuurlijk zeker niet de bedoeling. Deze items horen uiteraard aanwezig te zijn bij uw bestelling. Gelukkig hebben wij elkaar inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Kartonnen bakjes met servetten zijn eigenlijk overbodig! 9/25/2019
Beste E, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/23/2019
Beste mieke, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/23/2019
Beste marc, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/22/2019
Beste mattie, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Always good!!!! 9/21/2019
Beste ian, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/20/2019
Beste m, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles waa goed! Bedankt weer! 9/20/2019
Beste Carlijn, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Goed om te horen dat alles naar wens was. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was het maar elke dag SushiPoint time!!!!! 9/20/2019
Beste C.L., bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Wij zijn erg blij met u als vaste klant! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/19/2019
Beste Hannah, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker 9/19/2019
Beste Eduard, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals gewend ,het was weer heerlijk en op tijd 9/19/2019
Beste Rijk, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Goed om te horen dat alles naar wens was. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2019
Beste Hanane, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Belachelijk meer dan 2 uur na het bestellen krijg ik mijn eten. Nog gebeld en mijn eten stond klaar. 45 min later kwam het eindelijk om 21.25! 9/18/2019
Beste Laurence, erg vervelend om te horen dat het zo gelopen is. Dit mag zeker niet nog een keer gebeuren. Gelukkig hebben wij elkaar inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was helemaal niet lekker, het leek wel of de vis niet vers was. En de Japanse gember was te veel rauwe gember, ook niet lekker dus. 9/18/2019
Beste Mieke, vervelend om te horen dat de kwaliteit niet zo goed was als u van ons mag verwachten. Gelukkig hebben wij elkaar inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/17/2019
Beste Eli, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalig!!!!!! 9/16/2019
Beste C.L., bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/16/2019
Beste Jose, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ebi tempura was helaas heel sompig en niet knapperig. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/15/2019
Beste Thomas Ten, bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat de kwaliteit van de tempura ebi niet naar wens was. Gelukkig hebben wij elkaar inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/13/2019
Beste Dexter, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/12/2019
Beste Sacha, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/12/2019
Beste Dylan, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/12/2019
Beste Renzo, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Hoi! Ten tijde van het versturen van dit mailtje hadden we nog niet alles gekregen van de bestelling voor mijn verjaardagsetentje. Ipv van 18.00-18..15 kwam de bestelling net iets later, maar dat was gemeld. Toen alle gasten aangeschoven waren, zag ik dat we niet genoeg hadden besteld en keek ik pas goed naar wat we ontvangen hadden. Er miste een hele doos met sushi’s. Toen ik belde was eerst de lijn niet bereikbaar en na een aantal keren bellen, kwam ik er door heen. Toen pas realiseerde de vestiging dat ze niet-alledaagse hadden meegegeven. Er werd beloofd dat binnen 30 minuten de missende doos aan zou komen. Na 55 minuten belde ik nog een keer en was het antwoord dat de levering onderweg was. Dat duurde nog 15 min langer. Ondertussen zaten we met 7 mensen te wachten... best vervelend. En ook jammer! Met kinderen die I nmiddels naar bed moesten. Het is nu de tweede keer dat met een feestje- verjaardag de bestelling niet goed gaat. De sushi is echt super lekker, maar met de leveringen -zelfs als je ze toch ook van te voren besteld- gaat het wel vaak mis. AH heeft ook lekkere sushi, ik was bijna daar naar toe gefietst om mijn feestje te redden. Gelukkig warenonderzoek gasten zeer begripvol... maar ik vind het geen goede service: niet compleet, lange tijd nodig om dit te herstellen. 3 uur later hadden we pas de complete bestelling op tafel! Groet, Tirza 9/11/2019
Beste Tirza, erg vervelend om te horen hoe het gelopen is. Dit is zeker niet de service die u van ons mag verwachten. Gelukkig hebben wij elkaar inmiddels gesproken en hopelijk een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
9/11/2019
Beste Alisa, wij hebben u telefonisch geprobeerd te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Wij vragen ons erg af wat er niet goed is gegaan bij onze service. Het zou fijn zijn als u hiervoor contact met ons op zou kunnen nemen om dit wat toe te lichten. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles top! Snelle levering en erg lekker! 9/11/2019
Beste Claudia, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/11/2019
Beste Muhammed, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Levering duurde 40mins 9/10/2019
Beste Eugene, bedankt voor uw beoordeling. Alle bestellingen worden bij ons binnen een uur bezorgd! Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten was lekker en bezorging snel, wel hebben wij nu al paar keer een doos gehad die geplet was waardoor de sushi’s er niet meer uit zagen 9/9/2019
Beste Pieter, bedankt voor uw beoordeling en goed om te horen dat het heeft gesmaakt. Als de kwaliteit niet is zoals u van ons mag verwachten kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan zullen wij zeker zoeken naar een passende oplossing. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/9/2019
Beste Remy, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorger heeft de bestelling in de openbare hal van mijn complex achtergelaten op de grond, zonder contact op te zoeken met mij. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/8/2019
Beste Kaylee, vervelend om te horen dat de service niet optimaal was. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en hopelijk hebben wij een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten duurde lang, kortingsbon (verwenbon) werkte niet Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/8/2019
Beste Davey, bedankt voor uw reactie en bedankt voor de feedback. Als de code niet werkt kunt u de bon altijd inleveren bij onze koerier indien u contant afrekent! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/8/2019
Beste Bas, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/8/2019
Beste Rene, bedankt voor uw reactie en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/8/2019
Beste Wingyan, bedankt voor uw reactie en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/7/2019
Beste Babette, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker lekker 9/7/2019
Beste Rijk, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/7/2019
Beste Annelous, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten, 9/7/2019
Beste Corina, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben gisteren meer dan 1,5 uur moeten wachten op onze bestelling. Dat is niet echt acceptabel. 9/7/2019
Beste Barbara, wij hebben u telefonisch geprobeerd te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Wij vinden dit erg vervelend om te horen en nemen dit dan ook erg serieus. Voor een passende oplossing kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Geen verse vis helaas... 9/7/2019
Beste chelsea, wij hebben u telefonisch geprobeerd te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Voor een passende oplossing kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hebben er 1 en 3/4 uur op moeten wachten. Dat was n beetje jammer. De gunkan was niet lekker, heel drapperig maar de overige sushi waren top als vanouds. 9/6/2019
Beste esther, vervelend om te horen dat het zo gegaan is. Gelukkig hebben wij elkaar inmiddels gesproken en hopelijk is er een passende oplossing geboden. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/5/2019
Beste Betty, bedankt voor uw reactie en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Tas was bij levering gescheurd en er zat dus geen soja bij. Bij bellen een antwoord apparaat dat ik moest terugbellen. Wat niet lukte! 9/4/2019
Beste Reinard, vervelend om te horen dat het zo gegaan is. Gelukkig hebben wij elkaar inmiddels gesproken en hopelijk is er een passende oplossing geboden. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/3/2019
Beste Maxim, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het is gek om te zien dat je eten al bezorgd is terwijl dat niet zo is. Na contact met de vestiging was het snel de wereld uit geholpen maar het wekt vragen op 😉 9/2/2019
Beste Erik, bedankt voor de review en voor de feedback. Hier gaat zeker naar gekeken worden! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
- De tonijn of de rijst die erbij zat was niet goed, zat een beschimmelde smaak aan - de crispy crab is zo lekker dat er wel meer crispy op mag:) - tav de website: het is gek dat als ik inlog ik daarna alsnog al mijn gegevens in moet vullen, ik zou verwachten dat dat automatisch gaat, aangezien die gegevens in mijn account staan Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/1/2019
Beste M, wij hebben u geprobeerd telefonisch te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt. Voor een passende oplossing kunt u altijd contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/1/2019
Beste Nicole, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Hoi mijn bestel nummer is 113049 ik had mijn bestelling om 18:43 gedaan ik zou mijn bestelling om 20:15 krijgen echter kwam de bezorger om 20:45 en zonder het eten deze zou gestolen zijn bij het vorige adres, bezorger en ik gebeld naar de zaak zou er een nieuwe bestelling gemaakt worden uiteindelijk was deze er om 21:30. Hoofdkantoor zou uitzoeken hoe mijn bestelling gestolen had kunnen worden, duurde lang.😡😡😡 8/31/2019
Beste Ugur, Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. We zullen er voor zorgen dat het niet nogmaals zal gebeuren. Groeten, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/31/2019
Beste Anne, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
did not receive the gift from the promo code. Tempuras were cold ... :/ Waited more than 1 hour... honestly, not cool 8/31/2019
Dear Sebastien, Our apologize for the inconvenience! I have just spoken to you by phone and have come to a suitable solution. Once again our apologies for the inconvenience, hopefully we may welcome you soon at SushiPoint. Kind regards, Team SushiPoint
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd weer jammer als het op is! 8/30/2019
Beste C.L., bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi, en perfect op tijd 8/28/2019
Beste Jules, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
top zoals altijd 8/28/2019
Beste Erik, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vers bereid en dat proef je. Aanrader! 8/26/2019
Beste Marijke, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam
SushiPoint Amsterdam Scheldestraat 21H 020 – 787 0 777
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sneller dan verwacht en als altijd goed voorbereid 8/26/2019
Beste Jil jil, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en voor het mooie compliment. Hier worden wij erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SushiPoint Amsterdam