Reviews


4 sterren na 5886 reviews
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Geen 9/30/2020
Beste Corine, bedankt voor het achterlaten van de 5 sterren review. We hopen je snel weer terug te mogen zien! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Geen 5 sterren omdat het zo’n 15 min te vroeg bezorgd was. Geen ramp maar je spreekt het niet voor niets zo af. 9/30/2020
Beste Martijn, bedankt voor het achterlaten van de review. We begrijpen dat wanneer u een gewenst tijdstip aangeeft u het graag dan wilt ontvangen. Wij proberen dit zo strak mogelijk te handhaven, echter kan het een keer voorkomen dat de bestelling wat eerder aankomt dan de verwachte tijd. Excuses voor het ongemak en we zullen in de toekomst nog beter hierop proberen te letten! Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het is jammer dat er voor 1 persoon niet meer variatieboxen zijn met meer verschillende soorten sushi erin. Bij de losse sushi vind ik het jammer dat ze niet per 4 zijn, zodat meer gevarieerd kan worden. Assortiment bijgerechten mag ook wat uitgebreider. Voor de rest was het eten lekker. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Imke! We zijn blij met je feedback en nemen dit mee om onze service te verbeteren. We hopen je snel weer te mogen ontvangen. Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We bestellen vaak bij Sushi point. Altijd tevreden. Vandaag was de rijst wel iets minder dan andere keren. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Laura! We zijn blij met je feedback en nemen dit mee om onze kwaliteit te verbeteren. We gaan hier aan werken zodat we de volgende keer weer de service en kwaliteit kunnen bieden die je van ons gewend bent. We hopen je snel weer te mogen ontvangen. Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Niek! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Geniet van je dag en hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Lonneke, hartelijk dank voor het achterlaten van een mooie review. We hopen je snel weer terug te zien! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Twas weer super Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Susan! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Geniet van je dag en hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Saskia, hartelijk dank voor het achterlaten van een mooie review. We hopen je snel weer terug te zien! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Soner! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Geniet van je dag en hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Ferry, hartelijk dank voor het achterlaten van een mooie review. We hopen je snel weer terug te zien! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super, redelijk laat nog besteld, toch nog met aandacht klaargemaakt 9/26/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Guido! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Geniet van je dag en hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Malou! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Geniet van je dag en hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi viel uit elkaar. Andere sushi gekregen dan normaal in de box 9/26/2020
Beste Britt, het klopt dat de california rol er net even wat anders uit ziet dan je van ons bent gewend. we maken deze momenteel zonder de masago (wat voor de oorspronkelijke oranje kleur zorgt). Alle info en uitleg kun je vinden op https://www.sushipoint.nl/masago . Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten van prima klaargemaakte sushi. 9/26/2020
Beste Addy, hartelijk dank voor het achterlaten van het mooie compliment. We hopen je snel weer terug te zien! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer genieten! Dank jullie wel! Kleine opmerking: komkommer was alleen aangemaakt met sesamzaadjes en azijn. Misten de chilipeperjes-bite. Fijne avond en tor de volgende x. Hartelijke groetjes, Arlette Honkoop 9/25/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Arlette! We zijn blij met je feedback en nemen dit mee om onze kwaliteit te verbeteren. We hopen je snel weer te mogen ontvangen. Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2020
Beste Anja, hartelijk dank voor het achterlaten van het mooie compliment. We hopen je snel weer terug te zien! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het smaakte weer heerlijk, helaas waren niet alle gerechten even zorgvuldig opgemaakt of vervoerd. Het smaakte er niet minder om maar zag er net wat minder uit dan we gewend zijn van Sushipoint. 9/25/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Peter! We zijn blij met je feedback en nemen dit mee om onze kwaliteit te verbeteren. We gaan hier aan werken zodat we de volgende keer weer de service en kwaliteit kunnen bieden die je van ons gewend bent. We hopen je snel weer te mogen ontvangen. Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/25/2020
Beste Nathalie, hartelijk dank voor het achterlaten van het mooie compliment. We hopen je snel weer terug te zien! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon top! 9/24/2020
Beste Linde, hartelijk dank voor het achterlaten van het mooie compliment. We hopen je snel weer terug te zien! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was niet zo goed gerold zoals normaal gesproken. 9/24/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Arianne! We zijn blij met je feedback en nemen dit mee om onze kwaliteit te verbeteren. We gaan hier aan werken zodat we de volgende keer weer de service en kwaliteit kunnen bieden die je van ons gewend bent. We hopen je snel weer te mogen ontvangen. Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2020
Beste Dion, hartelijk dank voor het achterlaten van het mooie compliment. We hopen je snel weer terug te zien! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten 9/23/2020
Beste Jolanda, hartelijk dank voor het achterlaten van het mooie compliment. We hopen je snel weer terug te zien! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer tevreden, eerste keer was de rijst nog niet helemaal gssr. De korrels waren namelijk wat hard. Toch een tweede kans gegeven. En blij toe!! Echt top dit keer! 9/23/2020
Beste Rens, fijn te horen dat we toch een tweede kans hebben gekregen om ons toch nog te kunnen bewijzen. Bedankt voor het mooie compliment en graag tot snel! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi!!! 9/22/2020
Beste Silvie, hartelijk dank voor het achterlaten van het mooie compliment. We hopen je snel weer terug te zien! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
weer heerlijk 9/22/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Maaike! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Geniet van je dag en hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/22/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review Heidi. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/22/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review Ricardo. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
bestelling niet volledig uitgeleverd, een gerecht was niet aanwezig. Direct mail gestuurd, geen enkele reactie ontvangen . Slordig. 9/22/2020
Beste Bastiaan, we hebben geprobeerd u telefonisch te contacteren, echter hebben we niks van u kunnen vernemen. Graag vragen we u ons terug te bellen voor verder contact hierover. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal is het super lekker vandaag was het heerlijk. Als er een engeltje over je tong gaat 9/22/2020
Beste Leendert, wat leuk te horen dat onze sushi als "goddelijk" beschreven wordt. Hartelijk dank voor het compliment en graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/21/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Annette! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Geniet van je dag en hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Op tijd bezorgd, sushi lekker, alleen de crunchy crackers kwamen weer ingedeukt aan. Vandaar de 4 sterren ipv 5. 9/21/2020
Dankjewel Anita voor het achterlaten van je reactie! de crunchy crackers blijven inderdaad voor ons een uitdaging om keurig recht in de verpakking te bezorgen. Mocht je ideeën hebben of tips zijn deze altijd welkom ;-) We zijn blij om te horen dat de sushi verder goed heeft gesmaakt en hopen je snel weer terug te zien. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Salwa! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Geniet van je dag en hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Boontje en kipstokjes koud! Gebeld met de locatie. Kreeg als antwoord, sorry heb u eten waarschijnlijk tegen de koude drankjes en ijsjes gelegd. Daar moest ik het maar mee doen. Erg slechte service. Gemeld dat ik nog een mail zou sturen naar het hoofdkantoor. Haar antwoord was zelfs daarbij, moet u doen. Geen fatsoenlijk gesprek mee te voeren. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens is verlopen Dilhani! Dankjewel voor het achterlaten van je feedback, we zullen dit intern verder bespreken. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi van Sushipoint. Vers bereid en keurig op tijd bezorgd. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review en de complimenten Stefan. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/20/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de review Arnold. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De crispy sushi was helaas niet crispy. Ook was de moeite niet genomen om de crisps te verspreiden rondom de sushi, maar er simpelweg bovenop de gedeponeerd. Teleurstellend, want we keken er echt naar uit. Het nigri menu was wel lekker vers 9/19/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
slechts één opmerking smaakt altijd naar meer super sushi 9/19/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Ange! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Geniet van je dag en hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Mieke! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/19/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review M. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review Ruben. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De kwaliteit is helaas niet wat het was. Sushi was smakeloos vandaag. Rijst ook wat flauw! Wij zijn sushi lovers en bestellen regelmatig. 9/18/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Loub! We hebben geprobeerd om je telefonisch te bereiken, helaas kregen we je niet te pakken. We zullen het op een later tijdstip nogmaals proberen. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Helaas voor de eerste keer niet tevreden: we moesten erg lang wachten en de rijst was te droog: sushi viel uit elkaar... 9/18/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Anja! We hebben geprobeerd om je telefonisch te bereiken, helaas kregen we je niet te pakken. We zullen het op een later tijdstip nogmaals proberen. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/18/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review P.J.A. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/17/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review Jos. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Regelmatig bestel ik Sushi bij Sushi Point, maar deze keer was het een tegenvaller. Het eten werd ruim een kwasrtier later bezorgd zonder verdere excuses of toelichting. De californiarollen vielen bij het oppakken uit elkaar en de tonijn was matig van smaak. Jammer deze keer. 9/17/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Jorg! We hebben geprobeerd om je telefonisch te bereiken, helaas kregen we je niet te pakken. We zullen het op een later tijdstip nogmaals proberen. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Keurig op tijd kunnen afhalen, vers en lekker! Order via website ging niet goed, moest e-mailen omdat ik geen bevestiging kreeg, verder alles ok na mail 9/16/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Marianne! We zijn blij met je feedback en nemen dit mee om onze service te verbeteren. Fijn om te zien dat alles verder naar wens was. Hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/16/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review Arno. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De eerste keer dat de sushi wat minder was. De rollen vielen uit elkaar wat niet handig was. Volgende keer beter? 9/16/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Sander! We zijn erg blij met je feedback en nemen dit mee om onze kwaliteit te verbeteren. We streven er naar om in het vervolg weer de kwaliteit te leveren die je van ons gewend bent. Hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten smaakte niet zoals we gewend zijn van sushipoint. We konden het in eerste instantie niet helemaal plaatsen maar daarna zagen we dat de sushi nogal snel/ruw moest zijn gemaakt. De rolletjes vielen bijna allemaal direct uit elkaar, de inhoud van de rolletjes was niet gelijk, sommige rolletjes hadden bijna geen vis, de garnaal van de ebi tempura rol was te lang gebakken en de sashimi was niet helemaal goed schoongemaakt. Jammer. Hopelijk volgende keer weer zoals we gewend zijn van sushi point. 9/16/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons telefonisch te woord te staan Vera! We nemen je feedback mee om onze kwaliteit en service te verbeteren en hopen je snel weer te mogen ontvangen. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi's 9/16/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Marian! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/16/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Bernard! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ik had bij de bestelling aangegeven dat ik tussen 18uur en 18:15uur de bestelling graag wilde ontvangen... Om 17:38 was de bestelling er al! Met warme gerechten. Als we niet toevallig vroeg thuis waren had de bezorger voor een dichte deur gestaan en was onze sushi verpietert... Verder was alles heerlijk. 9/15/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Miriam! We vinden het vervelend om te horen dat de bestelling wat te vroeg bezorgd is. We streven er naar om de bestellingen netjes op de afgesproken tijd te af te leveren. We zullen hier beter op gaan letten zodat het in het vervolg niet meer voor komt. We hopen je snel weer te mogen ontvangen. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Het is jammer dat in Etten Leur niet geleverd wordt. Moet het zelf halen in Breda. Kost mij 35 minuten en lastig parkeren 9/15/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Reggie! Helaas ligt Etten-Leur inderdaad buiten ons bezorggebied. Wij bezorgen met scooters en fietsen en het is daarom voor ons te ver om de warme gerechten en de sushi netjes te kunnen bezorgen. Desondanks hopen we dat het heeft gesmaakt en hopen we je snel weer te mogen ontvangen. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk 💋 9/15/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Susan! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was warm.. 9/14/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Peter! We zijn erg blij met je feedback en nemen dit mee om onze kwaliteit te verbeteren. We streven er naar om in het vervolg weer de kwaliteit te leveren die je van ons gewend bent. Hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Fooi al aan bezorger gegeven 9/14/2020
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten voor ons Marieke! Fijn om te zien dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel. Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was heerlijk en keurig op tijd bexorgd. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review Nathalie. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles was goed vers en snel geleverd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review Hans. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review A. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/13/2020
Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review Frank. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda