Reviews


4 sterren na 8032 reviews
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
I always love this place, but for the second time the fish looked not so fresh. Came with a strong smell and a pale color. I had to trash it. Very upsetting, because I always love this place 11/26/2022
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Komkommer in wakame salade 11/26/2022
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Na bestellen binnen 45 minuten bezorgd en de sushi was heerlijk. 11/26/2022
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
11/25/2022
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/25/2022
Beste Gerberine, bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te plaatsen. Fijn dat uw bestelling naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We zijn al een tijdje bij jullie klant en we bestellen regelmatig. Sushipoint Breda heeft bij ons echt een streepje voor t.o.v. andere sushizaken in de buurt; altijd lekkere verse sushi en vriendelijke medewerkers; de service die jullie keer op keer bieden is echt goed. We genieten van de lekkere mooi en fris opgemaakte schotels. dankjewel! 11/24/2022
Beste Ad, bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze prachtige 5* review te plaatsen. We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze sushi & service, hier doen wij als team dagelijks ons best voor; SushiPoint makes you smile! We kijken er naar uit om u snel weer bij ons te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/24/2022
Beste l., bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te plaatsen. Fijn dat uw bestelling naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Er was vergeten de Ebi Fry en de edamame boontjes mee te leveren. Na gebeld te hebben werden ze gelukkig nog zsm nageleverd. Wel vonden we de sushi erg droog. Misschien kwam het omdat we gewacht hebben tot de rest van de bestelling binnen was. 11/24/2022
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk was het en de niet geleverde sojaboontjes werden snel, in een dubbele portie, nabezorgd. SUPER !! 11/23/2022
Beste Joris, Hartelijk dank voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn dat uw bestelling naar wens is geweest en dat we onze fout naar tevredenheid hebben kunnen herstellen. Graag ontvangen wij u een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik bestel hier vaker maar het was echt niet lekker vandaag, rijst was ijskoud en hard, alles was droog en smaakloos, ben ik niet van jullie gewend.... 11/23/2022
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was erg lekker 11/23/2022
Beste Merel, Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Daar proberen wij het voor te doen. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 11/22/2022
Beste Marian, Fijn dat alles naar wens is geweest. Daar proberen we het voor te doen. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Het was gewoon niet lekker deze keer. Leek wel of we een oude schotel hadden gekregen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Pieter, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen deze review achter te laten. We hebben elkaar inmiddels gesproken en hebben samen tot een passende oplossing kunnen komen. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Beste, wederom prima sushi gegeten, echter de sojasaus zat er niet bij. Gelukkig hadden we die zelf nog want wachten op sojasaus als de sushi voor je neus staat..... lastig.... Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Jolanda, Bedankt voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Onze excuses dat we de sojaflesjes zijn vergeten. Gelukkig dat u zelf nog sojasaus thuis had. Uiteraard hadden we de sojasaus zo snel mogelijk nabezorgd, mocht dit nodig zijn geweest. Wij zullen met ons team bespreken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Graag tot een volgende keer! met vriendelijke groet, Team SushiPoint
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Lang moeten wachten, dik een uur, maar superlekker en goed bereid! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/20/2022
Beste Karien! Wat fijn dat uw bestelling naar wens is geweest. Onze bezorgtijd was inderdaad langer dan dat u misschien van ons gewend bent. Als het goed is was dit van te voren vermeld op onze website. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Favoriete sushi tent en hele attente service☺️☺️ 11/19/2022
Beste Sucri, Bedankt voor uw bestelling en uw mooie review. Daar proberen we het voor te doen. Graag zien wij u snel weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11/18/2022
Beste Gabriël, Hartelijk dank voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat u bestelling naar wens is geweest. Wij zijn erg benieuwd hoe wij de volgende keer 5 sterren kunnen verdienen. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelling kwam een half uur later dan de aangegeven 50 minuten. Helaas heeft onze dochter het eten gemist ivm een afspraak die ze daarna had 11/18/2022
Beste, Bedankt voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat we elkaar toch even hebben kunnen spreken en dat we u een passende oplossing hebben kunnen aanbieden. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was niet vers 11/17/2022
Beste Tine, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. We hebben inmiddels elkaar gesproken en hebben samen tot een passende oplossing kunnen komen. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/17/2022
Beste Peter, hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie 5* review. We zijn blij om te zien dat uw bestelling volledig naar wens is geweest. Graag zien we u snel weer bij ons terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk, mooie schotel 11/17/2022
Beste Ad, bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze prachtige 5* review te plaatsen. Fijn dat uw bestelling volledig naar wens is geweest. We kijken er naar uit om u snel weer bij ons te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11/16/2022
Beste Ferry, Wat fijn om terug te zien dat uw bestelling naar wens is geweest. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/15/2022
Beste André, Bedankt voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/14/2022
Beste Katinka, hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie review. Fijn te zien dat alles naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Sushi lag door elkaar in de doos en was deze keer niet super vers. Wel jammer, we zijn normaal dik tevreden. 11/14/2022
Beste Erwin, Fijn dat we elkaar gesproken hebben en dat we u binnenkort weer mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/14/2022
Beste Thomas, hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie 5* review. Fijn te zien dat alles naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten niet tevreden deze keer alles viel uit elkaar. Was zonde van de 50 euro 11/14/2022
Beste R, Wat vervelend dat uw bestelling deze keer niet naar wens is geweest. Wij hebben u geprobeerd te bellen, maar helaas geen gehoor gekregen. Graag zouden we alsnog met u in contact willen komen om de review te bespreken en te kijken of wij u nog tegemoet kunnen komen. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten 11/12/2022
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wat fijn dat alles naar wens is geweest. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vandaag voor de eerste keer in Etten Leur besteld. Het was weken niet mogelijk en na contact kwamen we erachter dat er een fout was waardoor we niet op onze postcode konden bestellen. Sushi was heerlijk! Helaas zat veel sushi aan elkaar geplakt waardoor bij het oppakken meer dan de helft van de sushi uit elkaar viel. Verder zullen we zeker nog een keer bestellen, hopelijk dan met hele sushi :) 11/12/2022
Beste Frederik, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen deze review achter te laten. We zullen uw feedback meenemen en zorgen dat dit in het vervolg niet meer voor zal komen. Bij verdere vragen, willen we u vragen telefonisch contact met ons op te nemen. We zien er naar uit u nogmaals te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/11/2022
Beste Koen, bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze prachtige 5* review te plaatsen. We zijn blij dat uw bestelling volledig naar wens is geweest. We kijken er naar uit om u snel weer bij ons te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vriendelijke service 11/8/2022
Beste Meta, Hartelijk dank voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wat fijn dat alles naar wens is geweest. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals gewoonlijk. Heeeeeerlijk sushi en zijn altijd op tijd en vriendelijk personeel. Toppie 11/8/2022
Beste Ellen, bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze prachtige review te plaatsen. Daar worden wij als team erg blij van. Fijn dat uw bestelling volledig naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De kwaliteit en smaak van de geleverde sushi was zoals altijd goed. Maar sommige plakjes van de zalmsashimi waren bijna doorzichtig. Iets dikkere plakken graag de volgende keer. 11/7/2022
Beste Jan, bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review met uw feedback te plaatsen. We zijn blij om te lezen dat de sushi heeft gesmaakt. Uw feedback hebben we doorgegeven aan het keukenteam. Bedankt voor uw bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11/7/2022
Beste Alexandra, bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie 5* review te plaatsen. Fijn dat uw bestelling volledig naar wens is geweest. We kijken er naar uit om u snel weer bij ons te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/6/2022
Beste Kristina, Wat fijn om te zien dat uw bestelling naar wens is geweest. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 11/6/2022
Beste Peter, Bedankt voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat alles naar wens is geweest. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11/5/2022
Beste Henny, Hartelijk dank voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/31/2022
Beste Marcel, bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te plaatsen. Fijn dat alles naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was zoals gewoonlijk weer erg lekker 10/31/2022
Beste Katja, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen deze ontzettend mooie review achter te laten. We zien u graag snel bij ons terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/31/2022
Beste Joyce, hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie 5* review. Prettig te zien dat alles volledig naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Perfect weer tonijnsalade met zeewier was ook heerlijk. 10/31/2022
Beste Ronald, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen deze ontzettend mooie review achter te laten. We zien u graag snel bij ons terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/30/2022
Beste Neelima, hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie 5* review. Prettig te zien dat alles volledig naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dank voor de snelle bezorging! Het was weer heerlijk! 10/29/2022
Beste Joost, Hartelijk dank voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review achter te laten. Fijn dat alles naar wens is geweest. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/29/2022
Beste Diana, hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie 5* review. Prettig te zien dat alles volledig naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Pop ups maken de foto's niet veel duidelijker 10/29/2022
Beste Michel, Hartelijk dank voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Uw feedback zullen we doorspelen naar ons hoofdkantoor. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Hele lekkere sushi, en goede service! 10/28/2022
Beste Dide, Wat fijn dat alles naar wens is geweest. Daar proberen wij het voor te doen. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten kwam later dan aangegeven tijdsblok. Door elkaar gerammeld en yakatori was lauw. Vegan ijs wat bij kinderbox zat was echt te smerig voor woorden, extreem bitter en wrang, snap niet dat mensen dit lekker vinden. 10/28/2022
Beste Edward, Wat vervelend dat uw bestelling niet helemaal naar wens is geweest! Wij hebben u geprobeerd te bellen, maar helaas geen gehoor gekregen. Graag zouden we alsnog met u in contact komen om uw review te bespreken en te kijken of wij u nog tegemoet kunnen komen. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het werd gebracht met de fiets en de doos voor 2 personen was een beetje een rommeltje, maar wel lekker. 10/27/2022
Beste Engelina, Hartelijk dank voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wij hebben de foto's van u ontvangen en hebben direct onze bezorger hierop aangesproken. In de keuken zijn we met het team in gesprek om het menu anders te verpakken, zodat we de bestelling zo goed mogelijk bij onze klanten kunnen bezorgen. Graag zien wij u nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
perfect 10/27/2022
Beste Fadoua, Hartelijk dank voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review achter te laten. Fijn dat alles naar wens is geweest. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/26/2022
Beste Carla, Wat fijn dat alles naar wens is geweest en dat u een 5 sterren beoordeling heeft achtergelaten. Daarvoor dank! Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Voorlopig kan ik er weer ff tegen. Het was weer heerlijk. Dank jullie wel. Groetjes Hennie. 10/24/2022
Beste Hennie, Hartelijk dank voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn dat alles naar wens is geweest. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal erg tevreden over Sushipoint. Deze bestelling was niet oké. Oude sushi dat te merken was aan: brokkelig, crisp al taai, slecht gesneden, uitgedroogde komkommersalade. Helaas 10/24/2022
Beste Marlous, Fijn dat we elkaar gesproken en hebben en dat we van u nog een tweede kans mogen krijgen. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/23/2022
Beste Daan, Hartelijk dank voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/23/2022
Beste Babette, Hartelijk dank voor je bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaas lag de carpaccio op z'n kop bij levering. Ik zag er uit alsof ik al had gegeten. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/23/2022
Beste Hans, Nogmaals bedankt voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn tot een passende oplossing gekomen. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/23/2022
Beste Jasmijn, Wat fijn om terug te zien in uw review dat alles naar wens is geweest. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Superrrrrr, geweldig top . Voor herhaling vatbaar. 👍👍👍🍾 10/22/2022
Beste Frank, Wat fijn dat het allemaal naar wens is geweest. Daar proberen we het voor te doen! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Al vaak besteld, maar nu plakte de sushi aan de doos, en viel uitelkaar. Niet wat we normaal gewend zijn. 10/22/2022
Beste Sam, Hartelijk dank voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wat vervelend dat u bestelling niet helemaal naar wens is geweest deze keer. Wij hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken om uw review te bespreken en de mogelijkheden te bekijken voor een passende oplossing. Graag komen wij snel met u in contact. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Zeker vers en mooi, verder niet speciaal. Wel erg prijzig. 10/22/2022
Beste Kevin, Bedankt voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Na een aantal keren een ander sushi restaurant geprobeerd te hebben, vandaag weer de kans aan jullie gegeven. Begrijp niet waarom het zo moeilijk is om de sushi in zijn geheel te bezorgen. Altijd door elkaar en zijn er wel een paar kapot. Daarnaast lijkt het alsof ze een stuk smaller zijn geworden. Zowel prijs omhoog als stukjes die kleiner zijn….laatste keer dit! 10/22/2022
Beste Niels, Nogmaals bedankt voor je bestelling en dat je tijd hebt genomen om ons te voorzien van feedback. We hebben zojuist een fijn telefoongesprek gehad en zijn tot een passende oplossing gekomen. Graag zien wij u snel weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda