Reviews


4 sterren na 4687 reviews
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/19/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer heerlijk 1/18/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/18/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/18/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/17/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect als altijd! 1/17/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was super jumjum 1/17/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima 1/17/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/17/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/17/2020
Beste Susan, wat fijn om te zien dat alles voor u naar wens was! Hopelijk zien we u snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/16/2020
Beste Fred, wat fijn om te zien dat alles voor u naar wens was! Hopelijk zien we u snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde anderhalf uur voordat ik mijn sushi had.. Dus vandaar.. is wel de 1e keer dat dit gebeurt. 16.04 besteld.. 17.30 pas bezorgt.. om 17.15 ook nog voor gebeld. 1/15/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/13/2020
Beste Joost, bedankt voor het achterlaten van de 5 sterren review. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/13/2020
Beste Linda, wat fijn om te zien dat alles voor u naar wens was! Hopelijk zien we u snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/13/2020
Beste Serge, wat fijn om te zien dat alles voor u naar wens was! Hopelijk zien we u snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer van genoten alleen was de ebi fry echt koud terwijl hij normaal wel nog wat van tempratuur heeft . 1/13/2020
Beste Marit, excuses voor het ongemak omtrent de ebi fry. Beide door het koude weer en de afstand vanaf Sushipoint naar uw adres kan dit helaas voorkomen. Als u hier volgende keer contact over opneemt kunnen we samen tot een passende oplossing komen. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Komkommer sushi was niet helemaal rond waardoor die open stond.. en van de 5 gefrituurde garnalen zat er een klein stukje bij Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Deborah, dank voor het achterlaten van een review en je feedback. We nemen deze mee voor de volgende keer, en hopen dat alles dan weer perfect in orde is voor je ;-) Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Gonda, wat fijn om te zien dat alles voor u naar wens was! Hopelijk zien we u snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijk gegeten. Onze punten zijn alleen helaas niet bijgeschreven op ons Piggy account...? Kunnen jullie dat nakijken? Mvg Marjan Kuijper Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Marjan, wat vervelend dat er iets mis is gegaan met je spaarpunten! Mocht dit inmiddels nog niet opgelost zijn, geef het dan de volgende keer even aan. Dan zorgen we er gelijk voor dat we dit weer rechttrekken! ;-) Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Bedankt voor het achterlaten van de review Kristel! We zien je graag snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Bedankt voor het achterlaten van de review Onno! We zien je graag snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Pauline, wat fijn om te zien dat alles voor u naar wens was! Hopelijk zien we u snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Bedankt voor het achterlaten van de review Neda! We zien je graag snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Onze bestelling was niet compleet. Hier hebben we over gebeld en de medewerker aan de telefoon gaf aan de ontbrekende sushi (tonijn) zou nageleverd worden. Tot onze grote verbazing hebben wij niemand meer gezien. Ook hebben we hier niets meer van gehoord. Erg slecht, slechte service. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Stefan, wat vervelend dat dit is misgegaan! We hebben inmiddels uw email in behandeling en hopen u een passende compensatie te kunnen bieden. Groet, team SushiPoint
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Bedankt voor het achterlaten van de review! We zien je graag snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Bedankt voor het achterlaten van de review Truus! We zien je graag snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Bedankt voor het achterlaten van de review Laura! We zien je graag snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Bedankt voor het achterlaten van de review Samantha! We zien je graag snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi! Het menu is ook wat uitgebreider dan alleen de standaard rollen die alle sushitenten hebben. Het bezorgen duurde wel wat aan de lange kant, maar het was ook vrijdagavond en het was uiteindelijk het wachten wel waard. Alles leek erg vers en was netjes verpakt allemaal. Ga hier zeker vaker bestellen! 1/11/2020
Bedankt voor je complimenten Britta! Fijn om te horen dat alles naar wens was voor je. In de weekenden kan het inderdaad erg druk zijn, mocht je graag je bestelling op tijd ontvangen kun je ook altijd een order plaatsen met voorkeur voor een bepaald tijdstip! Dan komen we deze bij je bezorgen op de tijd van jouw voorkeur. Nog een hele fijne dag gewenst en hopelijk tot snel ;-) Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De sushi was heerlijk, alleen besteld tussen 17:45 en 18 uur, maar bezorgd om 17:35 uur. Gelukkig was er al iemand thuis want wijzelf waren 17:42 uur thuis. De eerste poging om via de site te bestellen kon ik geen tijd selecteren, dus niet bestellen, een dag later lukte dat wel. 1/11/2020
Beste Silvie, dank voor je review en feedback. Excuses dat we al voor de afgesproken tijd voor uw deur stonden! we zullen hier de volgende keer beter rekening mee houden. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Rijst was koud en hard. Minder lekker dan normaal. Normaal erg goed 1/11/2020
Beste Tanya, helaas is het ons niet gelukt om u telefonisch te bereiken om uw feedback te bespreken. We zullen dit op een later tijdstip nogmaals proberen. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Bedankt voor het achterlaten van de review Kyra! We zien je graag snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Bedankt voor het achterlaten van de review Angelique! We zien je graag snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Heel lang moeten wachten 1/10/2020
Beste iza, in het weekend is het wat drukker en kunnen de wachttijden wat langer zijn dan u van ons gewend bent. We hopen dat het t wachten waard was ;-) Graag tot ziens! Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/9/2020
beste Jolien, hartelijk dank voor het achterlaten van de review. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/9/2020
Beste Bart, hartelijk dank voor het achterlaten van de review. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/9/2020
Beste Michela, hartelijk dank voor het achterlaten van de review. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De Sushi viel uit elkaar en de was ook niet gelijk gevuld. De uiteinden van de rol mistte inhoud. De sushi was ook niet in gelijke stukken gesneden. Niet wat we gewend zijn van sushipoint. 1/9/2020
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dank dat jullie het menu een heel klein beetje aan wilde passen voor ons. 1/9/2020
Beste Clarien, hartelijk dank voor het achterlaten van de review. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/8/2020
Beste Esmee, hartelijk dank voor het achterlaten van de 5 sterren review. Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/7/2020
Beste Frank, hartelijk dank voor het achterlaten van de 5 sterren review. Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super goed en lekker eten voor groot en klein👍 1/6/2020
Beste Rani, hartelijk dank voor het mooie compliment. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We bestellen regelmatig, want dit was altijd de beste sushi van breda. Dit keer viel zwaar tegen! De sashimi waar we 12.95 voor hebben betaald hebben we weg gegooid omdat het zo vies was. De zalm ging nog wel, maar de tonijn was oud of heeft veel te lang uit de koeling gestaan. De sushi was 1 grote brok rijst met was komkommer en een snippertje vis. Echt nog nooit zo'n slechte sushi op bij sushipoint. 1/6/2020
Beste Richard, dank u wel dat u de tijd heeft genomen om ons te woord te staan en we samen tot een passende oplossing zijn gekomen. Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/5/2020
Beste Tijl, hartelijk dank voor het achterlaten van de 5 sterren review. Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heel jammer dat sushipoint niet in Zevenbergen bezorgd en dat het dan opgehaald moet worden. Misschien een idee om het gebied uit te breiden?! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/5/2020
Beste Mandy, bedankt voor het achterlaten van de tip, we zullen dit meenemen en hier goed over na gaan denken. Hopelijk tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/5/2020
Beste Martijn, hartelijk dank voor het achterlaten van de review. We hopen u snel weer te mogen ontvangen! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/5/2020
Beste Susan, hartelijk dank voor het achterlaten van de 5 sterren review. Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/5/2020
Beste Coen, hartelijk dank voor het achterlaten van de 5 sterren review. Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Helaas was de sushi deze keer slecht, zeker vergeleken bij de andere keren, want dan is het altijd erg goed. De garnalen van de Eby Fry waren deze keer koud en taai, ze leken erg oud. Het bakje van de Sesam Tuna Salad zat maar voor 80% vol. De zalm van de sashimi was erg bleek en n beetje taai. Ook de sushi was niet echt vers. De rijst was n beetje oud en zoals het in het doosje was ‘gekwakt’ leek nergens op en zag er slecht uit. De blaadjes sla vielen ook niet op. Al met al, als dit de eerste keer zou zijn geweest, dan zouden wij nooit meer bestellen. Hopelijk nemen jullie nog contact hierover op, of krijg ik een couponcode waarmee ik de volgende keer hetzelfde gratis kan bestellen. Mvg. Jos Vogels Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/5/2020
Beste Jos, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te woord te staan en we samen tot een passende oplossing konden komen. Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top! Vanaf hoeveel bestellingen krijg je kwantumkorting?? 😉 1/4/2020
Beste Niels, we werken sinds kort met een nieuw spaarsysteem genaamd Piggy. Hiermee spaart u punten per euro die u bij ons uitgeeft. Als u hier vragen over heeft dan zullen we u met alle liefde te woord staan om hierbij te helpen. Met vriendelijk groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima 1/4/2020
Bedankt Leanne voor het achterlaten van een review! We zien je hopelijk snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
1/4/2020
Bedankt Ester voor het achterlaten van een review! We zien je hopelijk snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Genoten. Was heerlijk. Kan wel wat meer variatie daarom neem je zo een super menu. Om verschillende smaken te proeven. Maar nogmaals het was heerlijk 1/4/2020
Beste Petra, dankjewel voor je tijd om voor ons een review achter te laten en dankjewel voor de feedback! Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/4/2020
Bedankt Willem voor het achterlaten van een review! We zien je hopelijk snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/4/2020
Bedankt Sandra voor het achterlaten van een review! We zien je hopelijk snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/4/2020
Bedankt irene voor het achterlaten van een review! We zien je hopelijk snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/4/2020
Bedankt Mieke voor het achterlaten van een review! We zien je hopelijk snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/3/2020
Bedankt Erik voor het achterlaten van een review! We zien je hopelijk snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/3/2020
Bedankt Heidi voor het achterlaten van een review! We zien je hopelijk snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/3/2020
Bedankt Marielle voor het achterlaten van een review! We zien je hopelijk snel weer terug. Groet, team SushiPoint Breda