Reviews


4 sterren na 4413 reviews
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Had een bestelling geplaatst voor 14:45. Maar was al eerder in de stad, vroeg of het eerder gemaakt kon worden. 14:10 geen probleem? Gaan we voor zorgen zei ze. 👍🏻 En heerlijk gegeten. 10/24/2019
Beste Trieu, fijn te horen dat u onze service waardeert. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/23/2019
Bedankt Liam, voor het achterlaten van een review. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Wederom geen wasabi bijgevoegd 10/23/2019
Bedankt voor het achterlaten van een reactie Jeroen. Wat vervelend dat de wasabi ontbrak bij uw bestelling. We zullen uw feedback meenemen en er voor zorgen dat dit in het vervolg niet meer zal voorkomen. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik vond de sushi deze keer helaas erg Taai 10/21/2019
Beste Linda, tot op heden hebben we u helaas niet telefonisch kunnen bereiken. We zullen dit op een later tijdstip nogmaals proberen. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer lekker! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Bedankt voor het achterlaten van de mooie review Niels. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Niet heel makkelijk om de juiste gerechten te bestellen Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Dankjewel Giel voor je feedback! We gaan deze ook zeker meenemen en kijken of we de website wat gebruiksvriendelijker kunnen indelen. Nogmaals dank voor het meedenken en graag tot ziens! Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
100 keer aangegeven dat ik de nieuwsbrief niet wil. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/20/2019
Beste Herman, het aan en afmelden op de nieuwsbrief doet u zelf. U kunt zich simpelweg weer afmelden door onderaan in de mail op de knop 'afmelden' te klikken en dit te bevestigen. Groet, team SushiPoint
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/19/2019
Bedankt voor het achterlaten van de mooie review. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/19/2019
Bedankt Hans, voor het achterlaten van de mooie review. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer top gegeten! 10/19/2019
Bedankt Noam, voor het achterlaten van de mooie review. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/19/2019
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wéér prima! 10/18/2019
Beste Conny, bedankt voor het achterlaten van de mooie review. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wauw! Mega goede sushi. De rijst was goed gaar, alles netjes opgemaakt in een mooie luxe doos. Nu nog een afhaal dichter bij etten-leur en we zijn helemaal lyrisch! Nee gekheid! Tot snel! 10/18/2019
Wat fijn om te horen Annelies! Dank voor je complimenten en we hopen jullie snel weer een keertje terug te zien ;-) Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top 10/17/2019
Bedankt Frits voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Mooi op tijd geleverd, en het smaakte goed. 10/16/2019
Bedankt voor je complimenten Ton, graag tot de volgende keer! Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Als je nog niet heel erg bekend bent met sushi, zijn termen zoals Soft Shell ebi fry, uramaki, maki en nigiri niet duidelijk. Een kleine toelichting op wat wat is, zou kunnen helpen. Verder top! Heel lekker en goed verzorgd. 10/16/2019
Dankjewel voor je feedback Eric, fijn dat je met ons mee denkt! Hier zijn we altijd erg blij mee. We nemen het mee voor in de toekomst. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was een beetje smakeloos. Normaal erg tevreden, dus zal wel eenmalig zijn geweest 10/16/2019
Dankjewel Lisanne voor je tijd om ons te woord te staan. We nemen je feedback mee en zorgen er zéker voor dat dit eenmalig was. Hopelijk tot snel! Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was weer heerlijk vers en lekker! 10/15/2019
Beste Frank, bedankt voor het achterlaten van de mooie review. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/15/2019
Bedankt Ashley voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
bezorger was zelfs te vroeg, eerder dan ik er kon zijn! Gelukkig net niet misgelopen. 10/15/2019
Bedankt Frank voor het achterlaten van een review, Fijn dat alles naar wens was en gelukkig bent u de bezorger niet misgelopen. we zullen hier de volgende keer rekening mee houden met de juiste tijd. Groet, Team SushiPoint Breda.
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/15/2019
Bedankt Frank voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/14/2019
Bedankt Ciska voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/14/2019
Bedankt Jip voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Bedankt inge voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles was TOP! Heeeerlijk gegeten! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Bedankt voor je complimenten Astrid, fijn om te horen! We zien je graag snel weer bij ons terug. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
ik heb een deel van mijn bestelling niet gehad. ik wil daar graag restitutie van. zie Bonnummer 45565. De seaweed salade is niet geleverd. Graag 4,50 euro retour ASAP. grt Bob van Dinther 06-12812807 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Bob, Menselijk foutje van onze kant, excuus. Had even gebeld, dan hadden we deze nageleverd. Graag weer tot de volgende keer. Groeten SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Bedankt Jorn voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
team Breda; van harte proficiat met het 5 jarig bestaan! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Bedankt meneer Henkelman, we zien u graag snel weer in de winkel ;-) Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Niks op aan te merken. Behalve dan dat onder ogen groter waren dan de maag... 😜 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/13/2019
Beste Barry, bedankt voor het achterlaten van het mooie compliment! Goed om te horen. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd meer dan goed! Dus altijd SushiPoint bij trek in sushi! 10/12/2019
Bedankt Roel voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/12/2019
Bedankt Charlotte voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/12/2019
Bedankt Miriam voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Een uur moeten wachten, terwijl er 45 min. Beloofd Worden. Sushi was heerlijk maar viel helemaal uit elkaar. 10/12/2019
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi was iets te koud, had wat meer kamertemperatuur moeten zijn. 10/12/2019
Dankjewel voor je tijd om ons van feedback te voorzien Claudia! We gaan deze ook zeker meenemen voor de volgende keer. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
1,5 uur! Bezorgd ipv 45 minuten. Slecht verhaal 10/11/2019
Bedankt voor het achterlaten van uw feedback. Tot op heden is het ons helaas niet gelukt telefonisch met u in contact te komen. We zullen dit op een later moment nogmaals proberen.
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/11/2019
Bedankt Caroline voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team Sushipoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/11/2019
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer lekkere, verse suhsi! Echt voor herhaling vatbaar. 10/10/2019
Beste Margriet, bedankt voor het achterlaten van het mooie compliment! Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was een halfuur te vroeg 10/7/2019
Beste Marieke, bedankt voor uw feedback. Hiermee kunnen wij onze service blijven verbeteren. Nogmaals onze excuses dat het eten geleverd was voor de gewenste tijd. Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was heel vers Hiervoor dank maar de doos was een beetje heen en ver geschud ! Dat was niet heel netjes 10/7/2019
Bedankt voor je tijd om ons te woord te staan Marie! Dit waarderen we enorm en je feedback wordt zeker meegenomen en intern besproken. Hopelijk tot de volgende keer, zodat we het weer goed kunnen maken. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Bedankt Sandra voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team Sushipoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De bezorger kwam pas na 'n uur en 'n kwartier. Hij had de bestelling blijkbaar verkeerd bezorgd, 2 bestellingen verwisseld. Hij bood wel netjes z'n excuses aan.. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Beste Barbara, vervelend om te horen dat het fout is gelopen met uw bestelling. We zullen dit voorval bespreken met de desbetreffende koerier. Fijn dat u al excuus heeft gekregen, ook vanuit ons nogmaals excuses. We zorgen ervoor dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Groet, team SushiPoint
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vlotte levering en lekkere sushi, Thanks. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/6/2019
Wat fijn om te horen Jef, dank voor je complimenten! We hopen je snel weer te zien. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima geen klachten 10/5/2019
Fijn om te horen Merijn dat alles naar wens was voor u. Hopelijk zien we u snel weer terug! Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten! 10/5/2019
Fijn om te horen Anja dat alles naar wens was voor u. Hopelijk zien we u snel weer terug! Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Bedankt Bianca voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team Sushipoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Razend snel geleverd en heerlijk vers. Chic ook, dat aparte bakje met benodigdheden. Wij bestellen altijd bij Sushi Point! 10/5/2019
Wat fijn om te horen Katrijn, dank voor je complimenten! We hopen je snel weer te zien. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/5/2019
Bedankt Rodi voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team Sushipoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
10/4/2019
Bedankt Nancy voor het achterlaten van een review! We zijn altijd blij met feedback van onze klanten. Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/4/2019
Beste Noortje, bedankt voor het achterlaten van de review! Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/4/2019
Beste Esmee, bedankt voor het achterlaten van de 5 sterren review! Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
het was weer erg lekker en top dat de medewerkers aan de balie openstaan voor individuele wensen. Altijd vriendelijk! 10/4/2019
Beste Ad, bedankt voor uw waardering in ons team en voor het mooie compliment! Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top dank 10/3/2019
Beste Pieter, bedankt voor het achterlaten van het mooie compliment! Graag tot snel weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/3/2019
Beste Rutger, bedankt voor het achterlaten van de 5 sterren review! Graag tot een volgende keer weer! Groet, Team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/2/2019
Bedankt Jessica voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team Sushipoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Slechts 3 sterren bij eten, ik vond de vis wat smaakloos. 10/1/2019
Dankjewel Eveline voor je tijd om ons te woord te staan. Vervelend dat het niet naar wens was, feedback waarderen we altijd enorm en wordt direct meegenomen. Hopelijk tot ziens, zodat we het goed kunnen maken met je! Groet, team SushiPoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Zondagochtend bestelling gedaan, om half 17 opgehaald, er zat 1 artikel niet bij (wel betaald). Meteen `s avonds een mail gestuurd. Nu (op dinsdag) nog geen terugkoppeling gehad!!! 10/1/2019
Beste Bert, dankjewel voor je review. Je mail is reeds in behandeling. Groet, team SushiPoint
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel lekker! 9/30/2019
Bedankt Manouk voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team Sushipoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/30/2019
Bedankt Patrick voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team Sushipoint Breda
SushiPoint Breda Van Coothplein 130 076 - 514 19 33
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke rijk gevulde partyschaal!!! 9/30/2019
Bedankt Katelijne voor het achterlaten van een review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot snel weer! Groet, Team Sushipoint Breda