Reviews


4 sterren na 2931 reviews
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/19/2021
Beste Lucas, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten! 1/18/2021
Beste Stefan, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/18/2021
Beste Jan, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Hallo, het eten was heerlijk maar jongens, er gaat werkelijk iedere keer iets mis met de bestelling. Gister hadden we het New York menu besteld met de komkommer salade en edamame. Er zat geen edamame bij maar wel 2 x komkommer salade. Ook lekker maar niet wat wij besteld hadden! We hadden nog een kortingsbon nummer 480687 maar die werkte ook niet! Dus graag de bestellingen controleren voordat jullie op pad sturen! 1/18/2021
Beste Mirjam, fijn om te horen dat het eten goed heeft gesmaakt, wel vervelend om te horen dat er iets mis gegaan is met uw bestelling, wij zullen hier in het vervolg beter om gaan letten! Als de kortingsbon die u heeft gekregen niet werkt kunt u altijd contact met ons opnemen en dan kunnen we samen naar een oplossing kijken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste Jacqueline, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste Dayana, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
uitstekende sushi Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste E, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het was goed ga zo door Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste Ton, bedankt voor uw mooie beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
dat wat warm had moeten zijn was lauw / koud, slordig samengestelde temaki menu's hoe kan er zo'n kwaliteitsverschil zijn tussen SushiPoint Hilversum en Loosdrecht (altijd prima in orde)? Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste R, Bedankt voor uw review. vervelend dat de service niet was zoals u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Graag willen we u een passende oplossing aanbieden. Kunt u contact met ons opnemen wanneer het voor u het beste uitkomt? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
prima service, bestelling was compleet en bezorger was aardig Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste Bo, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vertrouwd lekker!!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/17/2021
Beste Dimitry, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/16/2021
Beste Elsbeth, bedankt voor uw mooie beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/16/2021
Beste Grainne, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Als altijd heerlijke sushi. Kakelvers, mooi opgemaakt en veel diversiteit in smaak. De zwarte doosjes maken het helemaal af. 1/16/2021
Beste Ewoud, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi is altijd goed maar deze laatste bestelling was de sushi niet lekker dr zalm was erg vissig en had een bijsmaak. De smaak was helaas niet goed wat een teleurstelling zeg. 1/16/2021
Beste Aito, wij hebben inmiddels elkaar al gesproken en tot een mooie oplossing gekomen. Wij danken u nogmaals voor de feedback die u ons heeft gegeven. Wij worden ook blij van de sterren die u ondanks heeft gegeven. Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Merg dan een uur te laat bezorgd 1/15/2021
Beste Anita, Nogmaals ons excuses voor het ongemak. Gelukkig hebben we telefonisch contact gehad en zijn we tot een passende oplossing gekomen. We zien u graag terug bij Sushipoint. Met vriendelijke groet, team Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/15/2021
Beste Simone, Bedankt voor uw positieve review. Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Lekker, maar wederom weer bijna 2 uur moeten wachten. 1/15/2021
Beste Natasja, Onze excuses dat het bezorgen van de bestelling langer heeft geduurd dan dat u van ons mag verwachten. Wij hebben telefonisch contact met u proberen op te nemen maar zonder succes. Als u ons zou kunnen terugbellen waneer het u uitkomt kunnen wij samen naar een passende oplossing zoeken. Met vriendelijke groet, Sushipoint HIlversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mijn mening over Sushipoint Hilversum lijkt me ondertussen wel duidelijk. Ik geloof dat we toch zeker eens in de 3 weken bestellen. Dat zou ik echt niet doen als het niet heel lekker was, het is tenslotte niet gratis. Ik stuur ook niet elke keer een review, hoor, dan wordt het eentonig. Vandaag was het eten, gewoon zoals altijd heerlijk, en het werd keurig op tijd bezorgd. De tracker op de site is trouwens heel handig! 1/15/2021
Beste Tanja, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/15/2021
Beste Tessa, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals gewoonlijk weer erg lekker 1/13/2021
Beste Rob, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bestelling perfect. Maar waarom krijg ik liefst 4 mailtjes over een simpele bestelling? Ik raak geërgerd hierover. Misschien een tip om de mailtjes tot één Té reduceren? 1/12/2021
Beste Emilie, bedankt voor uw positieve beoordeling & feedback! Vervelend van de mailtjes, wij zullen het door geven en kijken wat wij hier aan kunnen doen. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vestiging Hilversum altijd mijn persoonlijke favoriet! 1/11/2021
Beste Dennis, bedankt voor uw fantastische beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er was ééb soort sushi echt niet lekker. Vis was denk ik niet goed meer. Smaakte als: niet eten! De rest was wel weer heerlijk. Heb er een mail over gestuurd met foto's van die sushi maar nog geen reactie op ontvangen. Geoet! Sanne 1/11/2021
Beste Sanne, vervelend om te horen dat het niet helemaal naar wens was, wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen maar helaas zonder succes, als u ons terug zou willen bellen kunnen we samen naar een toepasselijke oplossing kijken
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/10/2021
Beste Gijsbert, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer top👍 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/10/2021
Beste Hans, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/10/2021
Beste Inez, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
het geven van folders en extra materiaal hebben we niet nodig, in de comments geven we dit steeds aan, maar het blijkt lastig voor het personeel om een "uitgeklede bestelling" te geven. Uiteindelijk komt het wel weer goed als we het aangeven. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/10/2021
Beste Esther, vervelend om te horen dat het niet helemaal was zoals gewenst, wij zullen er met inpakken met opletten. Gelukkig heeft het zo te zien wel nog gesmaakt en wij hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/10/2021
Beste Anita, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was echt uitstekend; lekker en netjes op tijd. Bedankt! 1/9/2021
Beste Mark, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/9/2021
Beste Julia, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/8/2021
Beste rachel, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/8/2021
Beste Nicole, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Helaas bestelling niet compleet. Ook de prijs/kwaliteit viel tegen. 1/8/2021
Beste Mellissa, bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de sushi niet was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Congrats on your 10th year! Still great food and service 1/8/2021
Dear Dennis, Thanks for your 5 star review and this great compliment! Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/7/2021
Beste Paul, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/6/2021
Beste Nanette, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/6/2021
Beste Mirelle, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/4/2021
Beste Dana, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/4/2021
Beste Annemieke, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer top👍 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/3/2021
Beste Hans, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er was een zeewier salade vergeten. Na een telefoontje werd het bedrag keurig terug gestort. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/3/2021
Beste Joks, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en deze feedback. Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
1/2/2021
Beste Rogier, Bedankt voor uw positieve review. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/2/2021
Beste A.J.M., hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Rijst van de bestelde sushi was helaas te zacht. Rest was prima. 1/2/2021
Beste J., bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de sushi rijst niet was wat u van ons mag verwachten. Wij hebben uw feedback meegenomen om zo onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
HEEEEEEERLIJK!!!!! 1/2/2021
BesteFaye, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/1/2021
Beste Ewout, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Daar worden we weg blij van! met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker en mooi op tijd. Prima 1/1/2021
Beste Bea, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/1/2021
Beste Conchita, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was top! Geweldige kwaliteit 1/1/2021
Beste Janine, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/1/2021
Beste Yves, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik had tonijn sushimi besteld maar kreeg zalm. En mijn California roll had weinig oranje (weet even niet hoe het heet) eromheen en Ebi Tempura roll waren een beetje door elkaar gehusseld. Dat was best jammer. Smaak was verder goed. 12/31/2020
Beste Mieke, Bedankt voor uw revieuw. Onze excuses dat het niet helemaal goed is gegaan met uw bestelling. Wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk! 12/31/2020
Beste Esther, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
t was weer prima 12/31/2020
Beste H.A., hartelijk dank voor uw mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker en vers en wederom keurig op tijd! Toppers !! 12/30/2020
Beste Saskia, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het was weer heerlijk en bij het afhalen zeer vriendelijke medewerkers! 12/30/2020
Beste Sandra, hartelijk dank voor uw mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi alleen jammer dat er bij de Felixs box niet stond dat de Tuna special en de zalm tataar best wel pittig zijn want daar houden we niet van. Verder was de sushi echt heerlijk! 12/29/2020
Beste Leanne, dank u wel voor uw feedback. Excuses dat het te pittig was, we hebben dit doorgegeven aan de chefs. We zijn wel erg blij om te horen dat het voor de rest wel lekker was. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/29/2020
Beste Sadaf, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Op kerstavond, mooi op tijd geleverd en was weer heerlijk! 12/29/2020
Beste Marjolijn, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
12/28/2020
Beste Siebolt, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum