Reviews


4 sterren na 2675 reviews
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijk vers bereid en op tijd bezorgd! 10/22/2020
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi en sashimi waren weer erg goed, maar de gefrituurde garnalen waren helaas niet meer warm! Met vriendelijke groet, Jan 10/22/2020
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi! Fast delivery! Top! 10/21/2020
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/21/2020
Beste Bart, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Hier worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/20/2020
Beste R, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Hier worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/20/2020
Beste Marvin, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Hier worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/20/2020
Beste Ibrahim, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Hier worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Martin, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Hier worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Had om zeewier gevraagd. Vorige wel maar deze keer niet gekregen. En maar 1 bakje saus . Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Hans, Wij zien nu dat u onderaan de bon had gevraagd om extra zeewier. Dit hebben wij vandaag helaas door de drukte over het hoofd gezien. De volgende keer zullen wij hier beter op letten. Ondanks dit hopen wij dat de sushi wel lekker heeft gesmaakt en hartelijk bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Rabia, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/18/2020
Beste Mirjam, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Hier worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/17/2020
Beste Natasha, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Hier worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer prima! 10/16/2020
Beste E., hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd heerlijke verse sushi. En perfecte bezorging. 10/16/2020
Beste Yvonne, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten, mooi geserveerd. Beste sushi van Hilversum! 10/16/2020
Beste Monique, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Geweldig!! En sushipoint Hilversum de aller beste van Nederland! We bestellen wekelijks dus voor de variatie passen we wekelijks wat aan... Was zelf ook en favorietje vergeten aan te passen maar het vaste personeel wist dit, en heeft dit uit zich zelf al gedaan!!! LIEF VAN JULLIE TOPPERS!!!!!!!!!!!!! Zalig gegeten!! Volgende week gewoon weer; of zondag al ;):):):) dikke kus! X 10/16/2020
Beste Faye, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima bezorging en t eten was heerlijk. Altijd genieten 10/15/2020
Beste Petra, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
10/15/2020
Beste Irma, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/15/2020
Beste Manette, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten weer, bezorging was top. 10/14/2020
Beste Kim, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/14/2020
Beste Glenn, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten, prima sushi voor prima prijs! 10/14/2020
Beste Alliki, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi en mooi op tijd geleverd! 10/13/2020
Beste Roos, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De magic box was weer top. Teleurstellend was de mini pokebol met tonijn. De vlammen kwamen nog net niet uit me mond ik hou niet van sambal en pittig en dat was egt veel te erg waardoor ik het kon weg gooien erg zonde van me geld je proefde alleen maar de te pittige saus en niet de zalm of of boontjes ook was de rijst erg hard en te droog. Voor mij geen pokebol meer helaas 10/13/2020
Beste Iris, vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal goed is gegaan. Wij hebben u geprobeerd te bereiken maar helaas zonder succes, als u ons terug zou kunnen bellen kunnen we samen nog naar een oplossing kijken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/12/2020
Beste Kelly, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/12/2020
Beste Jaap, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/11/2020
Beste m, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk 👍 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/11/2020
Beste F, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er zat een fout in de bestelling: ik had Tartare de Salmon de salmon besteld maar kreeg in plaats daarvan iets wat volgens mij Temari Zalm heet. Verder prima. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/11/2020
Beste Ot, vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal goed is gegaan. Wij hebben u geprobeerd te bereiken maar helaas zonder succes, als u ons terug zou kunnen bellen kunnen we samen nog naar een oplossing kijken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Prima Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/11/2020
Beste Bea, Bedankt voor uw goede beoordeling! met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer super vers en lekker Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/11/2020
Beste Gerard, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten, supersnelle bediening. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/11/2020
Beste Paul, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/10/2020
Beste Floor, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Levering duurde lang maar dat wisten we Heerlijk gegeten weer 10/10/2020
Beste Erwin, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hadden in de omschrijving voorkeuren aangegeven. Helaas is daar niets mee gedaan. Verder was het wel heerlijk. 10/10/2020
Beste Laura, Dank u wel voor uw feedback. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en u een passende oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd weer vers en lekker. De New York box blijft favoriet! 10/10/2020
Beste Yvonne, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zalig!!! 10/9/2020
Beste faye, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/8/2020
Beste Martijn, hartelijk dank voor uw Positieve beoordeling! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/8/2020
Beste J, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten verse producten, voor herhaling vatbaar!! 10/7/2020
Beste Barbara, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We kregen voor het eerst ooit een helemaal door elkaar geschudde doos met sushi, dat was een behoorlijke teleurstelling, vooral omdat het juist altijd van die kunstwerkjes zijn. Maar na een telefoontje werd er binnen een kwartier een nieuwe schaal geleverd. Super opgelost dus! 10/6/2020
Beste Laura, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Nogmaals onze excuses van de eerste levering en we hopen dat u alsnog heeft genoten! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi’s! Goede service toen bleek dat de Soja saus en stokjes vergeten waren. Deze werden snel gebracht en we ontvingen nog extra krokante garnalen erbij. Top geregeld! Volgende keer weer bestellen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/4/2020
Beste Walter, hartelijk dank voor uw goede beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gemakkelijk bestellen, keurige aflevering op tijd met in acht neming van de coronamaatregelen en heerlijke sushi!!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/4/2020
Beste Cornel, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was heerlijk. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/4/2020
Beste Evelien, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/3/2020
Beste S, hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/3/2020
Beste Micheal, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Vond het jammer dat mijn verzoek tot wissel niet gerealiseerd is. Kan natuurlijk altijd dat het niet kan, maar had dat graag gehoord voordat de bestelling verzonden was zodat ik er nog wat mee kon. Bij het eten viel me op dat bij een uramaki de avocado was vervangen door komkommer. Andere keren was mijn feedback zeer positief, nu een stukje minder. 10/2/2020
Beste Mario, vervelend om te horen dat uw order niet helemaal in orde was. wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen. Als u ons terug zou willen bellen kunnen we samen naar oplossing kijken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde heeeel lang (2 uur is te veel) 10/2/2020
Beste Kim, vervelend om te horen dat uw order niet helemaal in orde was. wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen. Als u ons terug zou willen bellen kunnen we samen naar oplossing kijken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten,keurig op tijd ik vind dit een top restaurant. 10/1/2020
Beste Diana, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/30/2020
Beste Jacco, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/30/2020
Beste Jaap, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super 9/30/2020
Beste Laura, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/29/2020
Beste Esther, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Sushi was geweldig. Vond het wel jammer dat mijn ijs voornamelijk al was gesmolten tegen de tijd at de bestelling er was maar dat kwam waarschijnlijk door het feit dat de vestiging redelijk ver is van mijn huis. 9/28/2020
Beste Ruud, vervelend om te horen dat het ijs bij aankomst gesmolten was. wij hebben inmiddels telefonisch contact met elkaar gehad, en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/28/2020
Beste Celine, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was zoals altijd weer erg lekker Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Stephan, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect <3 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/27/2020
Beste Faye, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi, New Yorker en luxery box zijn onze favoriet! Bezorging keurig op tijd. 9/26/2020
Beste Inge, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel erg lekkere sushi! 9/26/2020
Beste Lex, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
It was reasonable for the price. 9/26/2020
Beste Said, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum