Reviews


4 sterren na 3156 reviews
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/17/2021
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was top. Keurig op tijd geleverd. Alles conform afspraak. 4/17/2021
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect op tijd geleverd met een grimlach van afstand. Lekker sushi. Ik ga altijd terug! 4/17/2021
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was heerlijk! De bezorger was 20 minuten te vroeg, en er waren een paar dingen vergeten. Gelukkig is dit snel opgelost en heeft sushipoint mij een sorry-bon cadeau gedaan. Heel fijn opgelost door een alleraardigste dame. Complimenten daarvoor! 4/16/2021
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De website werkte niet optimaal bij het bestellen. Ook was bijv. de veggie box niet te bestellen, maar dat werd pas duidelijk bij het afrekenen, waardoor je het proces opnieuw moest doen. Helaas ontvingen wij een bakje met rijst i.p.v. de bestelde sojabonen. Het eten was net als altijd weer heerlijk. 4/13/2021
Beste Sandra, Bedankt voor uw. Vervelend dat de website niet helemaal duidelijk was en dat er i.p.v. edamame rijst is geleverd. Onze excuseums hiervoor. Fijn om te lezen het gesmaakt heeft. kunt u contact met ons opnemen voor een passende oplossing wanneer het voor uw goed uitkomt? Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het was weer als altijd geweldig lekker, en mooi verzorgd 4/13/2021
Beste Gonnie, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bestel vaak bij SushiPoint naar volle tevredenheid, maar deze bestelling was duidelijk minder van kwaliteit. Zowel de opmaak als de smaak was niet volgens verwachting. Volgende keer beter! 4/12/2021
Beste Ewoud, Bedankt voor uw review. Vervelend dat de kwaliteit niet was zoals u van ons gewend bent . Onze excuses hiervoor. Wij zullen hier in het vervolg extra opletten. Graag bieden wij u een passende oplossing aan. Kunt u contact met ons opnemen wanneer het voor u goed uitkomt? Wij zijn bereikbaar van 14:00 tot 21:00. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/11/2021
Beste Jennifer, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/11/2021
Beste Sander, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was heerlijk Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/11/2021
Beste F, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De soft shell mango was dit keer zoals verwacht, omdat de mango onrijp en daardoor smakeloos was. Jammer want normaal verheugen wij ons altijd juist op dit sushi als onderdeel van onze gehele bestelling. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/11/2021
Beste Esther, inmiddels met elkaar gesproken. We hebben een mooie oplossing gevonden en blij met de vederen complimenten in het gesprek. Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Wij hadden sushi besteld , het kwam al te laat, vervolgens zaten er geen stokjes en soja saus bij. Gebeld naar sushi point ze zouden gelijk iemand sturen, na een half uur waren ze er nog niet. Weer gebeld , nu zou er echt iemand komen, hij heeft gevraagd met hoeveel personen we waren zodat we wel genoeg stokjes en soja saus zouden krijgen, na 10 minuten kregen we dan eindelijk de stokjes en soja saus , alleen helaaas kregen we nu te weinig stokjes en soja saus terwijl we hadden aangegeven met hoeveel personen we waren. Erg jammer. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/11/2021
Beste Chelaine, Nogmaals onze excuses dat het niet naar wens is gegaan met de bestelling. Mijn collega heeft u gisteren al gesproken daar over. Wij hebben vandaag 11-04-2021 een cadeaubon afgeleverd bij u thuis voor het ongemak. Wij hopen dat wij u zo goed mogelijk nu hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We kregen maar de helft van wat we besteld hadden, duurde een uur voordat we de 2de box kregen. Juffrouw beloofde ook nog een verrassing als compensatie maar die hebben we niet gekregen, erg jammer , ben vast klant, maar dit is echt niet ok 4/10/2021
Beste HAC, Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses dat niet alles in een keer geleverd was en dat wij later bij u terug moesten komen. Wij sturen de compensatie altijd per post op, Deze kunt u een deze dagen in uw brievenbus verwachten. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/10/2021
Beste Nadia, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/10/2021
Beste Henk, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/9/2021
Beste Anne Fleure, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker 4/9/2021
Beste Hanh, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wederom heerlijke sushi. Altijd vers en zeer goede kwaliteit 4/9/2021
Beste Demi, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk eten! Genoeg vegetarische opties 4/8/2021
Beste Rosane, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg goed 4/7/2021
Beste Cynthia, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/7/2021
Beste Bart, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/7/2021
Beste Tessa, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/7/2021
Beste Eurocarhetgooi, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/6/2021
Beste Ela, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/6/2021
Beste Hans, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/5/2021
Beste Saskia, bedankt voor uw positieve beoordeilng! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super, net als altijd!!! 4/5/2021
Beste Rob, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Donderdag besteld, zondag bezorgd. Verschillende boxen, allen heerlijk gevuld met heerlijke sushi! 4/5/2021
Beste Inge, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/5/2021
Beste Marijke, bedankt voor uw positieve beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4/5/2021
Beste Jan, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi en ook de teriyaki spiesjes zijn overheerlijk!! 4/5/2021
Beste Claudia, bedankt voor uw positieve beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Keurig op tijd en zalig gegeten!! Onverminderd fan Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/4/2021
Beste Hedwig, bedankt voor uw positieve beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Flexibel in menu en in afleveren, top! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 4/4/2021
Beste Mario, bedankt voor uw positieve beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top sushi. Ik vind heel lekker. 4/2/2021
Beste Iva, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4/2/2021
Beste Nino, bedankt voor uw positieve beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goed gevulde sushi! Lekker vers! Crispy mag iets meer crispy. Voor de rest geweldig!! 4/1/2021
Beste Nicolette, bedankt voor uw positieve beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Wederom heerlijk gegeten iets te lang moeten wachten next time sneller 4/1/2021
Beste Speer, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Onze excuses dat u langer heeft moeten wachtne op uw bestelling dan aangegeven. Wij zullen hier in het vervolg op letten! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
ze doen alles netjes en goed, vertrouwde kwaliteit inmiddels 4/1/2021
Beste WE, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Delicious!!!!!!!!! 3/31/2021
Beste Mo, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling was niet compleet. Na bellen hierover heeft het ruim 3 kwartier geduurd voor dat de fout gecorrigeerd was. 3/31/2021
Beste Peter, Bedankt voor uw review. Vervelend dat het langer duurde door niet complete bestelling . Onze excuses hiervoor. Wij zullen hier in het vervolg extra opletten. Graag bieden wij u een passende oplossing aan. Kunt u contact met ons opnemen wanneer het voor u goed uitkomt? Wij zijn bereikbaar van 14:00 tot 21:00. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/30/2021
Beste Roos, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top.. altijd lekkerr 3/30/2021
Beste Michele, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling & complimenten, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/30/2021
Beste Jordi, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was weer heerlijk en ik heb nog nooit meegemaakt dat besteld eten zó snel werd bezorgd! 3/29/2021
Beste Tessa, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
sushi niet echt lekker, 3/29/2021
Beste Anne-Marie, vervelend om te horen dat uw order niet naar wens was. Graag zouden wij u nog vragen wat er precies niet naar wens was en samen naar een toepasselijke oplossing kijken. Wij hebben u geprobeerd te bellen maar helaas zonder succes, als u ons te zou willen bellen kunnen we er samen nog even naar kijken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/28/2021
Beste Ingrid, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/27/2021
Beste Ahia, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Die met truffel was ge-wel-dig 3/27/2021
Beste Ivar, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
We hadden Edame + komkommersalade voor 4 euro besteld echter mistte de Edamame 3/26/2021
Beste Maaike, onze excuses dat de boontjes niet bij de bestelling zijn meegeleverd. Wij hebbne u telefonisch proberen te bereiken maar zonder succes. Als u ons zou willen terug bellen kunnen wij samen op zoek gaan naar een passende oplossing. Nogmaals onze excuses en wij hopen u snel te spreken! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/26/2021
Beste Anita, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Allerlekkerste sushi van Hilversum, altijd vers! 3/25/2021
Beste sylwia, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk en.vers en altijd op tijd 3/25/2021
Beste m.w.w, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was heerlijk vandaag!! Complimenten 3/24/2021
Beste K, Bedankt voor uw mooie beoordeling & complimenten. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/23/2021
Beste Nino, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik blijf de website niet duidelijk vinden 3/23/2021
Beste Joel, bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij zullen uw feedback over de website meenemen in het overleg & hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Echt zo niet te geloven elke keer weer geef ik aan bij de opmerkingen geen Sesam bij dit en dat en geen gemberwortel En wat zat er deze keer weer vrolijk bij de gemberwortel Jullie snappen het niet helemaal denk ik maar je sushimi smaakt echt naar die zooi En dat terwijl jullie mij nog gebeld hebben om uit voorzorg nog een paar vragen te stellen over de sesam LEES JE BON ik wordt het echt zat Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/21/2021
Beste Koen, vervelend om te horen dat het niet goed gegaan is met uw bestelling, gelukkig heeft het wel nog gesmaakt! Wij hebben elkaar ondertussen gesproken en een toepasselijke oplossing gevonden. Wij hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top snelle service! En zalige sushi! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/21/2021
Beste Manon, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Smaak was weer top!! Helaas presentatie beetje knullig omdat de luxury box waarschijnlijk op zijn kant had gelegen tijdens de bezorging. 3/20/2021
Beste Erik, Fijn om te horen dat ondanks de presentatie het wel heeft gesmaakt. Inmiddels hebben we elkaar gesproken en een goede oplossing gevonden. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/20/2021
Beste Willemijn, bedankt voor uw positieve beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/20/2021
Beste Merve, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum