Reviews


4 sterren na 2118 reviews
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/22/2020
Beste Anthony, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi en altijd netjes geholpen! 1/22/2020
Beste Eva, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit prachtige compliment! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd lekker!😋 1/21/2020
Beste Michele Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit prachtige compliment! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Steeds met kwaliteit en op tijd geleverd ! 1/20/2020
Beste Marcel, Bedankt voor deze prachtige beoordeling en het mooie compliment! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Gebeld of er geleverd kon worden voor of om 18 uur, anders zou ik de bestelling liever ophalen. Dit kon, helaas toch pas om 18.15 uur geleverd. Wel hele vriendelijke bezorger! Die zijn excuus aanbood voor de te late levering. Sushi was lekker!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/19/2020
Beste Melanie, excuses dat de bestelling iets later was hier zullen wij in het vervolg meer op gaan letten, gelukkig was de sushi verder wel nog naar wens. Wij hopen u snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/18/2020
Beste Mevr, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd super lekkere shusi..vers en heerlijk 1/18/2020
Beste Peter, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was niet heel enthousiast over de sushirijst deze keer. 1/16/2020
Beste Metha, wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet optimaal was wat u van ons mag verwachten. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
prima 1/14/2020
Beste Jan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/14/2020
Beste Jeroen, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 1/14/2020
Beste Patricia, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk, als altijd! 1/14/2020
Beste Ingeborg, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit prachtige compliment! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/13/2020
Beste Emile, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/12/2020
Beste Willy, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Beste Marija, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi is lekker maar helaas weer dat de rijst niet genoeg plakt en de sushi uit elkaar valt als je het probeert te eten. 1/11/2020
Beste F, Bedankt voor uw feedback. Hierdoor kunnen we ons kwaliteit verbeteren. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Beste Mieke, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/11/2020
Beste Ester, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/10/2020
Beste Jan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/10/2020
Beste Annemieke, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/10/2020
Beste Bart, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Er is geen rekening gehouden met de opmerkingen. Had gevraagd om de bon niet mee te sturen. 1/9/2020
Beste Gert, bedankt voor uw feedback. We hebben inmiddels telefonisch besproken. Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/9/2020
Beste Daisy, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd fijn dat er door jullie rekening wordt gehouden met allergenen! 1/9/2020
Beste Eileen, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/8/2020
Beste Matthijs, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De sushi was heerlijk, de warme hapjes nagenoeg koud. Heb al eerder aangegeven dat het niet logisch is dat ik op jullie site niet zelf aan kan geven welke vestiging komt leveren. De vestiging in Hikversum zit verder bij mij vandaan dan de vestiging Loosdrecht. Had Loosdrecht mijn bestelling gebracht waren de hapjes nog warm geweest! Heel erg jammer! 1/6/2020
Beste Monique, bedankt voor uw feedback! Hierdoor kunnen we ons dienstverlening verbeteren. Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 1/5/2020
Beste Dorine, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was heerlijk! 1/4/2020
Beste Angelique, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelling zou 40 min op zich laten wachten. We werden daarna keurig opgebeld dat het nog 20min zou duren. Vervolgens stond de bestelling na 1,5u als bezorgd gemeld online terwijl we uiteindelijk de bestelling na 2u bezorgd kregen. Eerlijk gezegd een beetje teleurstellend 1/4/2020
Beste Chantal, wij hebben geprobeerd u te bereiken, helaas zonder succes. Als u alsnog contact met ons zou willen opnemen kunnen we samen kijken naar een toepasselijke oplossing. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bezorging top, heerlijke sushi en de website is prima 1/3/2020
Beste Senne, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! We hopen u weer snel te zien. Mvg, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/2/2020
Beste, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/2/2020
Beste Amanda, dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling! Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/1/2020
Beste Frans, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling daar worden we heel erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1/1/2020
Beste Jurre, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling daar worden we heel erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten. Lekker vers 1/1/2020
Beste Roelie, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi! Beter kan niet eigenlijk! Compleet met een leuke set om mee te eten 1/1/2020
Beste Linda, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling daar worden we heel erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was helemaal prima, keurig op tijd, lekker eten 1/1/2020
Beste, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we heel erg blij van. Mvg, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
tevreden over prijs kwaliteit 1/1/2020
Beste Cesar, hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn te om te horen dat u tevreden was over onze sushi! Tot snel weer. Mvg, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1/1/2020
Beste Rowdy, hartelijk dank voor uw beoordeling! Mvg, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/31/2019
Beste Lesley, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super vers en lekkere sushi. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 12/29/2019
Beste Peter, bedankt voor uw positieve beoordeling! met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heeeeerlijk! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 12/29/2019
Beste Rosanne, bedankt voor uw positieve beoordeling! met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Levering was wat aan de late kant.. (werd 65 min Max als “zsm” Gezegd en was zeker 85 min.. Jammer want normaal altijd op tijd! Was al geruime tijd klaar voor bezorgen.. maar denk te kort aan bezorgen?! 12/28/2019
Beste Monique, bedankt voor uw feedback! Hierdoor kunnen we ons dienstverlening verbeteren. Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal vind ik Sushipoint helemaal top, echter helaas deze keer een slechte ervaring. Op het moment samen met mijn vriendin bij de huisartsenpost ivm een voedselvergiftiging. 12/28/2019
Beste Gene, spijtig om te horen. We hebben inmiddels telefonisch besproken. Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/28/2019
Beste Remko, dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het December special menu viel bij ons niet in de smaak, we zijn veel beter gewend bij Sushipoint 12/27/2019
Beste Patrick, dank u wel voor uw feedback. We hebben geprobeerd om contact met u op te nemen. Graag vragen wij u om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel goed 12/27/2019
Beste Natalia, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u van de sushi heeft genoten! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Wat een gemiste kans.. bij de laatste bestelling van 40€ was er een hoop mis nu kreeg ik een vriendelijk telefoontje van Thijs na mijn review met een 10€ tegoed bon. Nu zou je verwachten dat bij een volgende bestelling dit niet nog eens zou gebeuren.. helaas was deze x de bezorger via een bospad gereden aangezien mijn doosje flink geschud was gevolg alle sushi door elkaar🤷🏻‍♂️. Tevens is mij opgevallen dat de sushi de laatste tijd minder is.. stukken kouder als voorheen en zeker niet zo netjes gerold en gesneden. Voorlopig even geen sushipoint meer voor mij! 12/27/2019
Beste Marc, Dank u wel voor uw feedback hierdoor kunnen wij ons dienstverlening verbeteren. Spijtig om te horen dat onze service u niet als behoren heeft ervaren. We hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi gegeten met mijn collega’s tijdens onze dienst op tweede kerstdag. De bezorger was keurig op tijd. 12/27/2019
Beste Loretta, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u van de sushi heeft genoten! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/27/2019
Beste Argo, dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/26/2019
Beste Ilona, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super fijne service en heerlijk eten! Snel bezorgd ook. Top! 12/26/2019
Beste Esther, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/26/2019
Beste Lilian, dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/26/2019
Beste Katarzyna, hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was allemaal top, op tijd en het was weer ouderwets lekker. Alleen 1 klein minpuntje, we hadden wel wat feestelijke schaaltjes verwacht voor de kerst 12/26/2019
Beste Rob, dank u wel voor uw mooie compliment en dank u wel voor uw feedback! Echter hebben we feestelijke tassen en hebben we bij onze december specialmenu een feestelijke doos met gratis bonbons! :) Maar we zullen dit zeker meenemen voor volgend jaar. Fijne feestdagen nog! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer geweldig genoten van de heerlijke sushi jullie zijn toppers fijne feestfagen 🎅🎄 12/26/2019
Beste Remco, hartelijk dank voor uw beoordeling en dit mooie compliment! Fijne feestdagen nog! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk zoals altijd 12/25/2019
Beste Bregit, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12/25/2019
Beste Michael, dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijne feestdagen nog! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mijn vriend en ik hadden het New York New York menu besteld. Het was echt in één woord: ge-wel-dig! Geen doorsnee, maar juist unieke sushi, die wij nog niet eerder hadden gegeten. De bezorger was er op 1e kerstdag binnen 30 minuten. Super service! 12/25/2019
Beste Brunhilde, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en dit mooie compliment! Hier worden we erg blij van! Tot snel weer en fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wel een beetje jammer dat jullie de bonbon's zijn vergeten! 12/25/2019
Beste Sonia, hartelijk dank voor uw beoordeling :), vervelend dat we de bonbon's zijn vergeten te bezorgen. We hebben geprobeerd om contact met u op te nemen. Graag vragen wij u om contact op te nemen met ons! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum