Reviews


4 sterren na 2247 reviews
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/29/2020
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alleen best prijzig Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/29/2020
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/29/2020
Beste M, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Groot fan van Sushi point, maar....tot nu toe in weekend besteld, ditmaal door de weeks. Opvallend dat de kwaliteit minder was, en de porties kleiner. De crispy cracker waar 2 ontzettend kleine stukjes tonijn op lagen (ze kosten 1,60 p. st), new york roll waar de zalm niet te vinden was. Idem voor de crispy roll (ebi) Smaak was goed, maar ditmaal alles wat teleurstellend. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/29/2020
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
3/28/2020
Beste Sophie, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/28/2020
Beste Wendy, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Zéér lekkere en super verse sushi. Keurig op tijd gebracht. Perfect, was weer een feestje! 3/28/2020
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
3/27/2020
Beste David, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helemaal prima en lekkere sushi! Enige minpuntje is dat de menu’s die op de website staan al bestaan uit soorten sushi’s, en je niet de menu’s zelf kunt samenstellen 3/27/2020
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De sushi was zoals altijd erg lekker en heel vers. Helaas lag alles wel door elkaar in de doos dit keer.. alsof hij op z’n kant had gelegen. Alsnog wel genoten! 3/27/2020
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 3/27/2020
Beste Daisy, dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/26/2020
Beste Danielle, dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/26/2020
Beste Erwin, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Werd iets later, maar werd netjes gebeld en iets extra’s bijgekregen.. vergelijken met de concurrenten proef je hier wel de versheid .. vaker elders besteld maar daar proef je niet wat je wilt proeven. ik stap over naar sushipoint 3/25/2020
Beste Fatima, bedankt voor uw fantastische beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heeeeeeerlijk 3/25/2020
Beste Emmy, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/25/2020
Beste Marloes, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/24/2020
Beste Esther, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/24/2020
Beste Frans, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ondanks de Corona waren alle onderdelen uitstekend. Bezorging, de smaak van de Sushi en we konden makkelijk bestellen. 3/23/2020
Beste Laura, bedankt voor uw 5 sterren beoodeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Geweldig! 3/23/2020
Beste Sarah, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/23/2020
Beste Anne, bedankt voor uw 5 sterren review, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/23/2020
Beste Adem, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/23/2020
Beste Saskia, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer top Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/22/2020
Beste aa, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Weer lekker gegeten. Bezorger hield zich aan de corona regels. Top! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/22/2020
Beste Debbie, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Aanrader! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/22/2020
Beste Astrid, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u weer snel te zien. Mvg, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushipoint was altijd mijn go-to plek om sushi te bestellen. Iets prijziger dan andere sushi restaurants, maar vanwege de kwaliteit was ik altijd bereid om meer te betalen. Bij mijn vorige bestelling was de ebi tempura hartstikke sompig, alsof het te lang geleden bereid was, kan gebeuren. Nu bij mijn afgelopen bestelling was het weer alles behalve knapperig en de sashimi was ijskoud alsof het nog aan het ontdooien was. Het smaakte erg waterig en dit is niet de kwaliteit die ik van sushipoint gewend ben. Na 2 mislukte pogingen ga ik niet nog een keer bijna €40 voor iets neerleggen waarvan de kwaliteit beneden de maat is. Jammer! De bezorging en service was wel weer top zoals altijd. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/22/2020
Beste Maartje, vervelend om te horen dat de bestelling niet naar zin was, gelukkig hebben wij elkaar ondertussen gesproken en een toepasselijke oplossing kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijk gegeten, gezellig en lekker thuis 👍 3/21/2020
Beste Angelique, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u weer snel te zien. Mvg, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/21/2020
Beste Mare, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u weer snel te zien. Mvg, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/21/2020
Beste Femke, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u weer snel te zien. Mvg, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/20/2020
Beste Milou, dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling! Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/18/2020
Beste X.N., Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/18/2020
Beste Eileen, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk en snel. 3/17/2020
Beste Bart, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/16/2020
Beste Marianne, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/16/2020
Beste Mariëtte, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi, werd alleen 45 min te vroeg bezorgd. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/15/2020
Beste Claudia, onze excuses dat er iets niet helemaal goed gegaan is met de bezorgtijd maar gelukkig was het verder wel naar wens. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/15/2020
Beste Wouter, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten. We mistten wel eetstokjes bij de bestelling. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/15/2020
Beste Laurens, vervelend om te horen dat we de stokjes waren vergeten, mocht dit nog een keer gebeuren kunt u ons altijd bellen en dan komen wij die nog na leveren. Gelukkig was de rest wel naar wens. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas waren de crispy sushi dit keer niet crispy...jammer. Verder prima. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/15/2020
Beste Sandra, vervelend om te horen dat de crispy sushi niet heel krokant was, gelukkig was het verder wel naar wens. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/15/2020
Beste Edgar, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten was beduidend minder dan normaal. Oude suhsi? Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/15/2020
Beste aa, vervelend om te horen dat het niet helemaal was zoals u van ons gewend bent, wij hebben elkaar ondertussen gesproken en een toepasselijke oplossing kunnen vinden. Hopelijk zien wij u snel weer terug! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helemaal goed weer! Top 3/14/2020
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, SushiPoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi, snelle levering en zeer goede service 3/14/2020
Beste Roos, Bedankt voor uw positieve beoordeling en dit prachtige compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/14/2020
Beste Renate, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/13/2020
Beste Cathelijnd, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Kortingscoupon werkte (weer) niet 3/13/2020
Beste Leonie, Spijtig om te horen dat u helaas geen gebruik heeft kunnen maken van de kortingscode. Gelukkig kunt u vanaf 20 tot en met 25 maart gebruik maken van onze nieuwe kortingscode. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/12/2020
Beste Claire bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/9/2020
Beste Rob, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/8/2020
Beste Busra, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas zat de Sushi door elkaar in de doos en was het uit elkaar gevallen.. Het smaakt altijd goed maar jammer deze keer! Volgende keer beter.. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/8/2020
Beste Samantha, vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan, wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen maar helaas zonder succes. Als u nog contact met ons zou willen opnemen kunnen we samen verder kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde weer langer dan toegezegd. Vorige keren ook al. Website via de telefoon is een drama om te bestellen. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 3/8/2020
Beste Edgar, vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan, wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen maar helaas zonder succes. Als u nog contact met ons zou willen opnemen kunnen we samen verder kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/7/2020
Beste Natasha, heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Daar worden we erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was weer heerlijk, alleen waren jullie het ijsje deal vergeten. Ik heb gebeld en jullie hebben het alsnog bezorgd, goeie service en vriendelijk aan de telefoon. 3/7/2020
Beste Gerrit, heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u de oplossing van ons goed vond. Daar worden we erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/6/2020
Beste Sabrina, heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Daar worden we erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/3/2020
Beste Samantha, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/3/2020
Beste Edu, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3/3/2020
Beste Stella, bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten op tonijn sashimi na (taai en smaakloos) lekker. Geen stokjes en sojasaus meegeleverd. 3/2/2020
Beste Rohit, vervelend om te horen dat we iets vergeten waren, gelukkig was de rest wel naar wens. Wij hebben elkaar ondertussen gesproken en een toepasselijke oplossing kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi weer prima en mooi op tijd! Website is op mobiel soms wat onhandig. 3/2/2020
Beste Elske, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum