Reviews


5 sterren na 4062 reviews
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd geweldig. 9/28/2022
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was weer heerlijk! Zelfs in een actieperiode en terwijl het behoorlijk regende werd de bestelling binnen het uur geleverd. Chapeau! 9/28/2022
Beste Ingeborg, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer super verzorgd en lekker 9/28/2022
Beste Frits, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2022
Beste Jan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/26/2022
Beste Thiemo, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We zijn nog aan het smikkelen Weer uitstekend Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/25/2022
Beste Sylvia, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Alles was weer super Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/25/2022
Beste Hans, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/25/2022
Beste Willem, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hadden geen stokjes,sojasaus,gember dat was toch wel jammer dat het er niet bij staat 9/24/2022
Beste ingeborg, Bedankt voor uw review. Onze excuses dat de stokjes, soyasaus en de gemeber niet bij uw bestelling zaten. Wij zullen hier in het vervolg beter op gaan letten. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi weer🍱 9/24/2022
Beste Inge, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/24/2022
Beste Aisha, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker weer!! 9/24/2022
Beste bas, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/24/2022
Beste Petra, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
top! 9/24/2022
Beste jan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Met name complimenten voor de edamame die perfect gegaard thuis aankwamen! 9/23/2022
Beste Suzanne, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2022
Beste hatrice, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2022
Beste Mieke, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De bezorgd had met de scooter de sushi flink geschud, wat jammer was want mijn crisp menu had alle crisp verloren 9/23/2022
Beste Roos, bedankt voor het achter laten van uw review. Vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan met het bezorgen van uw bestelling. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Wij hopen u snel nog een keer te zien! met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2022
Beste Rianne, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/22/2022
Beste Regina, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd goed! 9/22/2022
Beste Regina, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi van SP Hilversum is altijd top 9/22/2022
Beste Ewoud, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
top 9/19/2022
Beste Bo, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorging stond op 18.45 - 19.00 uur. Werd bezorgd om 19.15 uur. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/18/2022
Beste Martin, Bedankt voor uw beoordeling! En onze excuses hier voor. Wij zullen hier in het vervolg extra opletten. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/18/2022
Beste Hasna, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/17/2022
Beste Hans, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk 9/13/2022
Beste M, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mooi sbel bezorgd en heerlijke crispy sushi's, waar ik mij op verheugd had. 9/12/2022
Beste Miriam, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker eten , goede bezorging en vriendelijke bezorger en op tijd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/11/2022
Beste Wendy, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het verschilt kwa kwaliteit De 1 keer is het heerlijk verst en goed en krokant een andere keer is het niet zo vers slap en smaakt niet zo lekker. Jammer het zou mooie zijn als kwaliteit toch boven aan staat en gewoon altijd goed is als je wat besteld Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/11/2022
Beste Hasan, Wat vervelend om te horen dat u de kwaliteit niet als optimaal heeft ervaren. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Hartelijk dank voor uw feedback, Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/11/2022
Beste Ali, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er was een wel telde box niet afgeleverd, maar na een telefoontje werd het ontbrekende heel snel nageleverd. De kwaliteit was prima! En de aflevering was keurig op tijd, 9/10/2022
Beste Marie-Louise, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
30 minutes later than expected, but sushi was great. 9/10/2022
Dear R, Thank you sincerely for your wonderfull compliment! Yours faithfully, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/9/2022
Beste Simone, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/8/2022
Beste Jessica, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten kwam al binnen een uur en was ook heel erg lekker! 9/8/2022
Beste Gwendy, Hartelijk dank oor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/7/2022
Beste Ewoud, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/7/2022
Beste Tania, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/6/2022
Beste R, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/4/2022
Beste Tineke, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
bezorgung duurt langer dan een uur Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/4/2022
Beste Eugene, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/4/2022
Beste Nicholas, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Verrukkelijk!!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/4/2022
Beste Faye, Mooi om te lezen dat u heeft genoten. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fijn dat jullie zo snel leveren als onze dochter snel moet eten. Ze is een grote fan van jullie. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/4/2022
Beste Sabela, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Best sushi ever! We come 60km to get it from there. 9/3/2022
Dear Bartek, Thank you sincerely for your wonderfull compliment! Yours faithfully, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/31/2022
Beste Marieke, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/31/2022
Beste Saskia, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik krijg als ik online bestel niet meer de vraag of ik fooi wil geven, eerder wel…kijk ik er overheen? Want vond ik wel makkelijk namelijk.Verder top eten en bezorging! 8/30/2022
Beste Rifka, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Dank voor uw feedback wij zullen hier naar kijken. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/29/2022
Beste Diede, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weet niet of Japanners het kunnen waarderen, sushi met asperge of carpaccio...maar wij vonden het heerlijk! Alles is echt supervers en dat proef je. 8/29/2022
Beste Anya, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8/29/2022
Beste Hans, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Helaas bijna 2 uur moeten wachten Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/28/2022
Beste Marisa, Bedankt voor uw beoordeling! En onze excuses hier voor. Wij zullen hier in het vervolg extra opletten. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helemaal top! Heerlijke sushi! Snel geleverd. Altijd op tijd geleverd. 8/27/2022
Beste Nelis, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was heerlijk! 8/26/2022
Beste Charlotte, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Prijzen zijn exorbitant verhoogd. Zonde. 8/26/2022
Beste Ewoud, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de nieuwe prijzen. Helaas is bij ons ook het een en ander duurder geworden vanwege de inflatie, hierdoor hebben wij de prijs moeten verhogen. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Netjes optijd geleverd, heerlijke sushi! Waarom de service minder? Bestel voor ruim 4 personen en krijg 3 bakjes en stokjes, soja enz... nou heb ik zelf nog wat liggen maar is toch erg knijperig... 8/26/2022
Beste Sylvia, Vervelend om te horen dat u zo weinig stokjes en saus heeft gekregen, dat hadden er meer moeten zijn. In het vervolg gaan wij hier extra op letten! Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten was helemaal prima. Er zaten alleen geen stokjes en geen soja saus bij. 8/22/2022
Beste Marieke, Bedankt voor uw beoordeling! En onze excuses hier voor. Wij zullen hier in het vervolg extra opletten. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi rollen waren erg slecht gerold. Bij het oppaken met de chopsticks vielen ze al uit elkaar. Erg jammer als je na 9 maanden zwangerschap het eindelijk weer mag eten. 8/22/2022
Beste Kim, Spijtig om te horen dat de sushi niet straks was gerold. Het is voor ons belangrijk om de sushi kwalitatief hoog te houden. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Hartelijk dank voor uw feedback, met vriendelijke groet Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima voer Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/21/2022
Beste Robin, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten was goed alleen ik had het om 6 uur besteld en het kwam om 5 uur Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 8/21/2022
Beste Hanneke, Bedankt voor uw beoordeling! En onze excuses hier voor. Wij zullen hier in het vervolg extra opletten. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.